Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η ψησταριά γωνία Δεριγνύ και Φυλής έχει καλό σουβλάκι;
Παραλειπόμενα για σήμερα 26/6/2011 στις 11.30’
![]()
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ
Με μεγάλη μου χαρά συνάδελφε ...Με μεγάλη μου χαρά σε ξανάδα στο μέγαρο μιας και δε κινούμαστε στα ίδια καλντερίμια. Θα ήθελα πολύ να ακολουθήσω την ενδιαφέρουσα παρέα σας αλλά δεν ήταν φρόνιμο να αφήσω τον φίλο που ήρθαμε μαζί. Εύγε για το φωτ/κό υλικό που πάντοτε πρωτότυπα αναρτάς. Με την ευχή να περπατήσουμε κάποτε παρέα τ'αμαρτωλά σοκάκια.....Καλό ξημέρωμα. ;)
Farkeli εσύ έχεις τραβήξει αυτή την φωτογραφία;;;;;;
www.sport-fm.gr/newspapers/filathlos/latest/]http://www.sport-fm.gr/newspapers/filathlos/latest/[/url]
Άρα διαβάζουν πολλοί το bourdela και ας λένε ...

μαγκα η τζενουλα πυ για εμενα ειναι τοπ απο εμφανιση (ειναι ακριβως ο τυπος γκομενας που με καβλωνει) το ειχε παραγαμησει στην φυλης... ολο ζηταγε εξτρα και αναθεμα αν εκανε αυτα που υποσχοταν επισης ηταν και ειναι πολυ κουτοπονηρη στο δωματιο και προσπαθει να σε ξεπεταξει, αρχιζε να λεει οτι εχει κοσμο στο σαλονι και να πρεπει να τελειωνει ο εκαστοτε πελατης στα 3-4 λεπτα ασε που δεν αφηνε καλα ουτε χουφτωμα στις βυζαρες τις οσο για τον κωλο που τουλαχιστον παλια τον εδινε χωρις αντιρισεις στα τελευταια της ζαλιζε αρχιδια για να την γαμησεις και οταν της τον εβαζες στον κωλο στα 30" σου ελεγε να βγεις....
για αυτο εχασε και την πελατεια της επισης επειδη σαν χαρακτηρα την εχω ψυχολογισει μαλλον θα εκανε καμια μαλακια και θα την τιμωρισανε με το να μην την παιρνει κανενα σπιτι στην φυλης για δουλεια και ετσι αναγκαστικε να παει στο μεταξουργειο με 10€!!!
τωρα οσο για την τωρινη της αποδοση στο 10αρικο ειναι πραγματικα το πιο επιπλο που εχω γαμησει ασε που στο λεει κιολας "με 10€ τι περιμενες!!!" αλλα αμα θες να κανεις μια τσαρκα μεταξι και εχεις αποφασισει να μπεις σε καποια αξιζει να γαμισεις της τζενουλα για ζεσταματακι και αυτο οχι λογο συμμετοχης (πραγματικα δεν εχω δει πουτανα πιο αρνητικη απο αυτην τωρα που παιρνει 10€) αλλα λογο εμφανισεις γιατι οπως και να το κανουμε την καβλα που βγαζει το σωμα της δεν στην βγαζουν πολυ πιο μουναρες...
αυτα για την τζενη που της ειχα πει καποτε πως αμα ηταν λιγο πιο δεκτικη θα αφηνε εποχη αλλα αυτη επελεξε να καταντισει να δινει το σωμα της για 5€ (λογικα τοσα παιρνει απο το 10ρικο)
Προϋπόθεση, πιο σωστά.Τα κλιματιστικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ... "ηδονής" μας
Ποιες αξίζουν από αυτές, farkeli;Και μια και το έφερε η κουβέντα ας σημειωθεί ότι στα "κεντρικά" της Φυλής εμφανίζονται οι παρακάτω μελαχρινές :Ειρήνη Ειρήνα Σελένα Αλίνα
Ήθελες να θυμηθείς κι άλλες;...φθάνουν αυτές.Γαμώ το ...Πάει δεν θυμάμαι άλλα, έπρεπε να τα σημειώσω πριν ζαλιστώ
;)Προϋπόθεση, πιο σωστά.
Έχω δοκιμάσει Ειρήνη. Αποδεκτή. Όμως κάποιος συνάδελφος που την πήρε μας είπε ότι στο τέλος της πράξης της έφυγαν κουραδίτσες...Ποιες αξίζουν από αυτές, farkeli;
Ήθελες να θυμηθείς κι άλλες;...φθάνουν αυτές.

Μια εικόνα του μεγάλου Balthus (κατά κόσμον Balthasar Klossowski de Rrol) μαζί με τη καληνύχτα μου!
jopino σε ευχαριστώ για τις καλές κουβέντες,Farkeli καλησπέρα.
Με χαρά διαπιστώνω τα εξής:
α) Τον εμπλουτισμού του μοναδικού μπουρδελο-φωτο-ρεπορταζ. Νομίζω η πληρέστερη συλλογή όλων των εποχών!!!!
β) Την διάθεση σου για "εμπλουτισμό" της πραγματικότητας, Escher, ανάποδες φωτό, μαγικά λυχνάρια, όνειρα και άλλα πολλά!
Για τις ακάματες ενημερώσεις, δεν χρειάζεται, νομίζω, να προσθέσω κάτι. Φαίνονται.
Καλή συνέχεια.
![]()
![]()
![]()
Τι (απλά) ωραίος ;
Α θ ά ν α τ ο ς !!!![]()
Όμως (νομίζω ότι) γράφω απλά μαλακίες και τίποτε παραπάνω ...

Γλώσσα λανθάνουσα!jockerx πιάσε κόκκινο. Αυτό το τραγούδι[size=14pt] σκεφτόμουνια[/size] όταν ανέβαινα στο βουνό
Ευχαριστώ
![]()
..."σκεφτόμουνια"...μουνιά σκεπτόσουν.