Διαγραμμένο μέλος 7047
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.449
- Πόντοι
- 6.955
Ξέρει κανείς αν είνει εκεί η Κατερίνα στο Φυλής 134Α;
καλησπερα,κανεις φιλος καμια καλη προταση για σημερα μεταχουργειο καποια πολυ τολμηρη ? ας στηλη πριβε.ευχαριστω.
εχεις ιδεα ποτε?thanks για την απαντηση
Απο οτι βλεπω το μαγαζακι τωρα τελευταια αντιμετωπιζει καποια προβληματα στις βαρδιες. Το εχω πετυχει αρκετες φορες κλειστο. Οταν την ξανα πετυχεις ζητα το τηλεφωνο της. Αν σε γνωριζει φανταζομαι δεν θα σου αρνηθει. [size=18pt] ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] Στο 134υπ καλο κορμι, πολλα υποσχομενο βλεμμα, αλλα επιεικως[size=20pt] ΚΟΜΟΔΙΝΟ [/size]Ξέρει κανείς αν είνει εκεί η Κατερίνα στο Φυλής 134Α;
Απο οτι βλεπω το μαγαζακι τωρα τελευταια αντιμετωπιζει καποια προβληματα στις βαρδιες. Το εχω πετυχει αρκετες φορες κλειστο. Οταν την ξανα πετυχεις ζητα το τηλεφωνο της. Αν σε γνωριζει φανταζομαι δεν θα σου αρνηθει. [size=18pt] ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] Στο 134υπ καλο κορμι, πολλα υποσχομενο βλεμμα, αλλα επιεικως[size=20pt] ΚΟΜΟΔΙΝΟ [/size]
[size=11pt] Η τσα² στο Φυλ 65εχεις ιδεα ποτε?thanks για την απαντηση
Δεν γνωριζω ονομα, επισης η περιγραφη μου γνωριζω εκ΄των προτερω οτι δεν θα ειναι βοηθητικη, παντος. Σχετικα κοντουλα (με τα τακουνια ειναι κατω του 1.70) ομως εχει θεωρεια. Μαυρα σπαστα μακρια μαλλια (οχι πολυ μακρια, λιγο πιο κατω απο το κουμπωμα του στηθοδεσμου). Αποδεκτο, χωρις καμια ιδιαιτερη ομορφια, προσωπο. Την ειχα παρει προ 1ος μηνος περιπου στο 134ισ.Η υπηρετρια ανεφερε ελ. πιασηματα, τρομερη περιποιηση, οχι βιασυνη στο δωματο. Τα πολυ ωραια,(για τα γουστα μου) ψωμομενα μπουτια της, καθως και το καυλωτικο και πολλα υποσχομενο βλεμμα της σε συνδιασμο με τα λεγομενα της υπηρετριας με παγιδευσαν. Δεν αφηνε χαδια στο προσωπο, υπερβολικα πολυ κρεμα την οποια εφερε μαζι της στο δωματιο και το ματι μου επεσε στην λεξη xylocaine. Δεν ηθελε με τιποτα να βγαλει το ενισχιμενο στηθοδεσμο και με εκανε να το ζητησω στο τελος με αυστηρο υφος. Δεν αφηνε ελ πιασιματα στο μ.. αν και ειχε ηδη μουδιασει απο το φαρμακο. Δεν εκανε καλη πιπα, η οποια ηταν κυριολεκτικα μαλακια. Εχω πολλα δεν να αναφερω απο την συνευρεση αλλα θα το τελειωσω με το τελευταιο[size=20pt] δεν ηθελε να γαμηθει με τιποτα.[/size]Παρολη την ξυλοκαινη που ειχε βαλει δεν σταματησε να βογγαει πολυ αληθοφανη. Οποιος συναθλητης περασει ας μαθει ονομα για να προστατευθουν και οι υπολοιποι απο την απατεωνισαΓια ποια λες συναγωνιστή;;;;
Κάνε μας μία περιγραφή
Η Καρμεν αποχωρισε απο το μαγαζι γυρω στις 6:30 με 7. Μη πας πουθενα, σημερα εκτος αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου[size=11pt] Η τσα² στο Φυλ 65κάτωπάνω σημερα το πρωί είπε οτι σήμερα το απόγευμα θα δούλευε η Κάρμεν.Οπότε αν αληθεύει μπορεί και να τη προλάβεις[/size]
Ο ανθρωπος μιλαει για τολμηρα πραγματα SPEED οχι απλα για full προγραμμα
Ανθρωπε μετραγες και υψος...... Αυτο κι αν ειναι πρωτοπορεια. Μου εβαλες ιδεες για αυριο. Θα σκασω μυτη με μπλοκακι και μεζουρα. Τετοιες μαλακιες κανω και στο τελος θα το φαω το ξυλο.Σημερινη βολτα στους δρομους της ακολασιας και της ηδονης με............ Μελαγρινη καρε μαλλι αδυνατη 1 1/2 βυζι.
Αν η γκομενα σου χουφτωνε τα αρχιδια και ηταν μπροστα σου,ξερης το υψος σου,οποτε μπορης να συγκρινης της γκομενας τυπε.Ανθρωπε μετραγες και υψος...... Αυτο κι αν ειναι πρωτοπορεια. Μου εβαλες ιδεες για αυριο. Θα σκασω μυτη με μπλοκακι και μεζουρα. Τετοιες μαλακιες κανω και στο τελος θα το φαω το ξυλο.
Δεν γνωριζω ονομα, επισης η περιγραφη μου γνωριζω εκ΄των προτερω οτι δεν θα ειναι βοηθητικη, παντος. Σχετικα κοντουλα (με τα τακουνια ειναι κατω του 1.70) ομως εχει θεωρεια. Μαυρα σπαστα μακρια μαλλια (οχι πολυ μακρια, λιγο πιο κατω απο το κουμπωμα του στηθοδεσμου). Αποδεκτο, χωρις καμια ιδιαιτερη ομορφια, προσωπο. Την ειχα παρει προ 1ος μηνος περιπου στο 134ισ.Η υπηρετρια ανεφερε ελ. πιασηματα, τρομερη περιποιηση, οχι βιασυνη στο δωματο. Τα πολυ ωραια,(για τα γουστα μου) ψωμομενα μπουτια της, καθως και το καυλωτικο και πολλα υποσχομενο βλεμμα της σε συνδιασμο με τα λεγομενα της υπηρετριας με παγιδευσαν. Δεν αφηνε χαδια στο προσωπο, υπερβολικα πολυ κρεμα την οποια εφερε μαζι της στο δωματιο και το ματι μου επεσε στην λεξη xylocaine. Δεν ηθελε με τιποτα να βγαλει το ενισχιμενο στηθοδεσμο και με εκανε να το ζητησω στο τελος με αυστηρο υφος. Δεν αφηνε ελ πιασιματα στο μ.. αν και ειχε ηδη μουδιασει απο το φαρμακο. Δεν εκανε καλη πιπα, η οποια ηταν κυριολεκτικα μαλακια. Εχω πολλα δεν να αναφερω απο την συνευρεση αλλα θα το τελειωσω με το τελευταιο[size=20pt] δεν ηθελε να γαμηθει με τιποτα.[/size]Παρολη την ξυλοκαινη που ειχε βαλει δεν σταματησε να βογγαει πολυ αληθοφανη. Οποιος συναθλητης περασει ας μαθει ονομα για να προστατευθουν και οι υπολοιποι απο την απατεωνισα
Καλημνου 48 Μαρινα,και αυτη κανη!καλησπερα παιδια εγω βασικα ψαχνω για rimming απο τοτε που 'εχασα' την φωτηνη απο καλημνου 36 και δεν μπορο να την βρω. εχω διαβαση εδω και για καπια βυκη αλλα κανεις δεν ξερει που βρησκε στα σηγουρα.
οπιος ξερςι ας βοηθηση...
Οχι opeth, οχι η Παολα, την γνωριζω την Παολα. Πως να την ξεχασω αλλωστε αφου μου την ειπε κιολας την τελευταια φορα που με ειδε (Ο παππους γαμαει οχι σαν και σενα)Δεν λες για την Πάολα έτσι;;;
Μινιόν πιπινάκι αδύνατο, μελαχρινό με σπαστα μαλλιά, που στην προηγούμενη τσάρκα μου είχαν γίνει ίσα ξανθα;;;
Στην Διδύμου;;;
Βαριόμουν να πάω μέχρι εκεί...
Στο 8 το δεξιά;;;;;
Πήγα την Παρασκευή και ήταν μία Μαρία. Την πήρε ένας φίλος και λέει μάπα το καρπούζι. Χθες ήταν πάλι η Μαρία απ' ότι διάβασα. Πήγα σήμερα και ήταν εκεί. 20' τρομπόνι μάγκες...Δεν με αφησε να τη γαμήσω...Απο οτι βλεπω το μαγαζακι τωρα τελευταια αντιμετωπιζει καποια προβληματα στις βαρδιες. Το εχω πετυχει αρκετες φορες κλειστο. Οταν την ξανα πετυχεις ζητα το τηλεφωνο της. Αν σε γνωριζει φανταζομαι δεν θα σου αρνηθει. [size=18pt] ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] Στο 134υπ καλο κορμι, πολλα υποσχομενο βλεμμα, αλλα επιεικως[size=20pt] ΚΟΜΟΔΙΝΟ [/size]