Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.151
Πόντοι
726
Ι44 τώρα τσακονεται η μονικα και γκρινιάζει με την τσατσα ότι δεν έρχεται να δουλέψει για 5€ !! Χαχαχαχ ίσως τις γιουχάρουν για το15€ ! Επίσης γίνεται του Πακιστανού το κάγκελο , είναι κυριολεκτικά λες και είσαι σε μπουρδελα στην ίδια !
Σκηνές απείρου κάλλους δηλαδή...:2funny:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
13.206
Πόντοι
3.236
IMG_20260710_072737.jpg
ποδολαγνεία αφήνει; :bigdick: :humpleg:

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
64
Like
5.532
Πόντοι
7.621

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.151
Πόντοι
726

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
13.206
Πόντοι
3.236
:hi:

Ρε σεις, "δουλεύετε" όπως ο Μητσαρας για όλους και αφήστε την γκρίνια!
Η μία μου βρωμάει, η άλλη μου μυρίζει...
Porca Mizeria!:(

Σταματήστε να ρωτάτε και αρχίστε να γράφετε ότι ξέρετε...
Οι απαντήσεις εμπεριέχουν όλες τις ερωτήσεις!!!
Συγνώμη για την ερώτηση :hi:
ποδολαγνεία αφήνει; :bigdick: :humpleg:

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.151
Πόντοι
726

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.151
Πόντοι
726
Έχω διαβάσει, πως η συγκεκριμένη βάζει δάχτυλο στον κώλο απροειδοποίητα.
Άλλο αυτό. Πάσο.
Μόνο από μπουμπούκια και με συγκατάθεση/προειδοποίηση ...
Αυτή Μάντυ έχει μια τάση για έτσι...:glasses:
Πραγματικά βλέπω στο βλέμμα της ότι περιμενει να ξυριστω και εκεί και να κατέβει κωλοτρυπιδα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.778
Πόντοι
10.656
Έχω διαβάσει, πως η συγκεκριμένη βάζει δάχτυλο στον κώλο απροειδοποίητα.
ε συντομα θα διαβασεις οτι εφαγε και καποιο απροειδοποιητο μπουνιδι μεσα στο δωματιο :coffee:
Γεμισαμε πουσταραδες και στα μπουρδελα, επομενο σταδιο στην ημερησια ενημερωση να αναγραφεται ποιοι οικοι ειναι για στρειτ και ποιοι για κρυφοπουστες:priest:

Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
159
Like
51.256
Πόντοι
60.748
@DmtrsxXx μύστη μου για εξήγησε εδώ τη διαφορά μεταξύ "βαθύ στοματικό" και "deep throat" γιατί έχουμε συναγωνιστή που επιμένει τα δικά του. Και μας βγάζει όλους ανήδεους και κότες.

:tooth:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.564
Πόντοι
446
Ενας Προφητης μα τι Προφητης :priest:

Ο πουστοτσατσος που λετε στη Νεσση ειναι ανεκτα οριακα αυτα που λεει με κινδυνο να γινει μαλακια αν το παρακανει

επειτα απο την χωρις λογο επιθεση που δεχτηκε με σιδηρογροθια απο εναν αγνωστο μασκοφορο στο πισω μερος του κεφαλιου του οπου χρειαστηκε να κανει 7 ραμματα...

Εχει φαση και χαβαλε ο Παναγιωτης ,μεχρι να κανεις να μην περασεις με πουτανα του.Τελευταια εχει ψιλοστρωσει η αληθεια ειναι και δε λεει τοσες χοντραδες ,μακαρι να ναι γερός και να πηρε το μαθημα του.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.778
Πόντοι
10.656
Εχει φαση και χαβαλε ο Παναγιωτης ,μεχρι να κανεις να μην περασεις με πουτανα του.Τελευταια εχει ψιλοστρωσει η αληθεια ειναι και δε λεει τοσες χοντραδες ,μακαρι να ναι γερός και να πηρε το μαθημα του.
σιγα τις χοντραδες ρε τυπε που να αξιζει μπουνιδια με σιδερομπουνο κιολας.
Ενας ακακος τιουτος ειναι, πρεπει να εχει πολυ μικρη ψωλη αυτος που παρεξηγηθηκε και εφτασε μεχρι εκει...
Οπως και να χει, ακομα κι αν δεν αξιζε τετοιο μαθημα, σιγουρα το πηρε αφου κρυφτηκε μεσα στο τσαρδι.

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.628
Πόντοι
731
Άλλο αυτό. Πάσο.
Μόνο από μπουμπούκια και με συγκατάθεση/προειδοποίηση ...
Αυτή Μάντυ έχει μια τάση για έτσι...:glasses:
Πραγματικά βλέπω στο βλέμμα της ότι περιμενει να ξυριστω και εκεί και να κατέβει κωλοτρυπιδα...
Τα ιδια κανει και Βικτωρια, Δ27 :eyebrows::thumbsup:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.564
Πόντοι
446
πρεπει να εχει πολυ μικρη ψωλη αυτος που παρεξηγηθηκε και εφτασε μεχρι εκει...

Δεν ημουν εγω τυπε αληθεια λεω εχω αλλωθι...

σιγα τις χοντραδες ρε τυπε που να αξιζει μπουνιδια με σιδερομπουνο κιολας.
Ενας ακακος τιουτος ειναι, πρεπει να εχει πολυ μικρη ψωλη αυτος που παρεξηγηθηκε και εφτασε μεχρι εκει...
Οπως και να χει, ακομα κι αν δεν αξιζε τετοιο μαθημα, σιγουρα το πηρε αφου κρυφτηκε μεσα στο τσαρδι.
Δεν θεωρω οτι αξιζε να δει τον χαρο με τα ματια αλλα δεν τον λες και ακακο οταν ξεπερνα επανειλλημενα τα διακριτα ορια της ιδιοτητας του και προσβαλλει προσωπικα κοσμο που δεν περναει,κομπλεξικος τριμαλακας που ψαχνεται ειναι και κυριως χαζος με αγνοια κινδυνου.Εγω και συ μπορει να γελαμε με τις μαλακιες του αλλα δε θα βρισκοταν καποτε ενας ακομα πιο τελειωμενος με προφαση να εκτονωσει την αθλιοτητα του?Ε να που βρεθηκε (οπως ολα δειχνουν)

Για μενα καλυτερα που αραζει σαλονι πλεον , τραγουδαει καραοκε - χορευει και τριζουν τα πατωματα οσο γαμας μια παρακμιακη πουτανα παραδιπλα,οτι πιο καλτ και κοντινο στις περιγραφες των αληθινων τσιρκων των προηγουμενων αιωνων :afro:

Οπως και να χει απο τον αρχιδη τον Σταμο παραμενει δεκα φορες προτιμοτερος.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.151
Πόντοι
726
Χωρίς να θελω να υποτιμήσω το αξιότιμο μελος @Dsar263,
αλλα τα μετάλλια μου βγαζουν μάτι τυπε μου..
Ειμαι νταμπλούχος παρασημοφορημένος.
Εύχομαι στο μυστη @Dsar263 να αποκτήσει όσα τρόπαια του αξιζουν !
Τέλος συγχαρητήρια στον Αντισθενη για την ευρηματικότητα του καθιστώντας το σαητ μοναδικό και πρωτοποριακό! :hi::hi::hi:
Screenshot_20260715_112634_Samsung Browser.jpg
Στο δίνω Μητσαρα,
είσαι Στρατηγός!!!:sunglasses:

Έχεις γράψει χιλιόμετρα.
Και έχεις καταφέρει να παραμείνεις ψυχικά υγιής και με οξύ πνεύμα, μέσα σε αυτόν τον βουρκο!

Στα της απονομής/κατανομής των αξιωμάτων...

Σκέφτομαι...

Οι -Γκλομπεαρχες- Hikikomoris άλλων νημάτων, που δεν βγαίνουν από το σπίτι και είναι απλά ακραία Αυνανες...
Ο λόγος τους έχει μεγαλύτερη αξία, από ένα απλό στρατιώτη, που αλλάζει προφίλ κάθε τόσο για πλάκα και έχει γαμησει εξω οποία του χαμογελασε δεύτερη φορά?

Κάποιοι άλλοι, που "ξέχασαν" το προφίλ τους ανοιχτό, και πέρασαν 14 χρόνια, και η συμβολή τους στο "ευ" του site ήταν ασήμαντη...
Να τους βγάζουμε το καπέλο και να παραμερίζουμε να περάσουν;

Απλά, αντίλογο κάνω....
Μην παρεξηγηθω.
Το φιλοσόφω ολίγον.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.833
Πόντοι
125.067
Στο δίνω Μητσαρα,

Έχεις γράψει χιλιόμετρα.
Και έχεις καταφέρει να παραμείνεις ψυχικά υγιής και με οξύ πνεύμα, μέσα σε αυτόν τον βουρκο!

Σκέφτομαι...

Οι -Γκλομπεαρχες- Hikikomoris άλλων νημάτων, που δεν βγαίνουν από το σπίτι και είναι απλά ακραία Αυνανες...
Ο λόγος τους έχει μεγαλύτερη αξία, από ένα απλό στρατιώτη, που αλλάζει προφίλ κάθε τόσο για πλάκα και έχει γαμησει εξω οποία του χαμογελασε δεύτερη φορά?

Κάποιοι άλλοι, που "ξέχασαν" το προφίλ τους ανοιχτό, και πέρασαν 14 χρόνια, και η συμβολή τους στο "ευ" του site ήταν ασήμαντη...

Απλά, αντίλογο κάνω....
Μην παρεξηγηθω.
Το φιλοσόφω ολίγον.

Ξέχασες τους αχάριστους τους Τιμημένους. Ειναι τόσοι πολλοί που μια φορα το μηνα να έκαναν ενημέρωση δε θα χρειαζοταν να λιώνει παπούτσια ο @n.smirni76 .

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.745
Στο δίνω Μητσαρα,

Έχεις γράψει χιλιόμετρα.

Σκέφτομαι...

Απλά, αντίλογο κάνω....
Μην παρεξηγηθω.
Το φιλοσόφω ολίγον.
Ξέχασες τους αχάριστους τους Τιμημένους. Ειναι τόσοι πολλοί που μια φορα το μηνα να έκαναν ενημέρωση δε θα χρειαζοταν να λιώνει παπούτσια ο @n.smirni76 .
για αρχη σας βαζω απο ενα ματακι και τα 2σας...

και για συνέχεια αγαπητα μου παιδια και οι αυνανες θα βγουμε ποιο αραιά αλλα το σφίγγουμε το αφρογαλα
οταν χρειαστεί και δίνουμε στον παγο σχημα ..

:evil::sunglasses::kiss-mark:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom