Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 470 άτομα (31 μέλη και 439 επισκέπτες)
τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά Νίνα,απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Σοφία,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ρενάτα λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Βίκυ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μαρίνα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αλεξία,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ελένη(η κοκκινομάλλα) ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος κλειστό.

Ιωαννίνων 5 Ερρικα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

πορνοmall live επιγραμματικα

39(1)Μπάρμπαρα λατίνα,απλό πρόγραμμα.

39(2) κλειστό.

39(3) Μπέλα,απλό πρόγραμμα.

39(4) Άννα,απλό πρόγραμμα.

39(5) κλειστό.

39(6) Ντασα,μελαχρινή κοντή κοπέλα με κανονικό σώμα μικρό βυζι,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση:

abelo7979

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Φεβ 2015
Κριτικές
116
Like
4.068
Πόντοι
11.550
Τσάρκα σε επιλεγμένα σπίτια, χθες το απόγευμα, κατά της 20:00.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
(Απογευματινή Βάρδια)

Μ. Αλεξάνδρου 28: Μιλάνα, ξανθό, μπαμπάτσικο milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 43: Τρεις γυναίκες, τα ονόματα των οποίων δεν τα θυμάμαι. Ότι να ναι, από εμφάνιση. Μόνο μία ήταν αξιαγάμητη και αυτή με αστερίσκο. Το σαλόνι ήταν γεμάτο από Άραβες, οι οποίοι είχαν αποθρασυνθεί και ενοχλούσαν τα κορίτσια. Ο γνωστός πουστροτσάτσος, πρώην τηλεπερσόνα, τους επανέφερε στην τάξη. Εν τω μεταξύ, αυτός έχει ξεφύγει τελείως. Επειδή αργούσε να τελειώσει η τρίτη κοπέλα αυτός, αντί να χτυπήσει διακριτικά, πήγε και άνοιξε την πόρτα του δωματίου στην ψυχρά, την ώρα που ο πελάτης γαμούσε! Εγώ έμεινα μαλάκας και το σχολίασα μαζί του, χαριτολογώντας.

images (9).jpeg

Διδύμου 22: Δύο gilfs. Η Μυρσίνη, ξανθό, αδύνατο ξόανο με χάλια οδοντοστοιχία. Μαζί της δούλευε και η καινούρια, που δεν είναι καινούρια, αλλά ξεχνάω το όνομά της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 9: Ντάρια, η φίρμα του μαγαζιού. Ήταν στο δωμάτιο, όταν μπήκα στον οίκο και άκουγα τα βογγητά, από το γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής. Όταν άνοιξε η πόρτα, για να βγει, είδα μέσα στο δωμάτιο το πρόσωπο ενός γέρου με μούσια. Τι τραβάνε και αυτές οι πουτάνες! Μαζί της δούλευε και η Όλγα, ένα μπάζο που δεν το γαμάς για κανένα λόγο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 12Α: Ήρα, χοντροκομμένη gilf και Βικτώρια (πρώην Νατάσα Πεταλούδα). Το παραδοσιακό τραγούδι «Να 'σαν τα νιάτα δυο φορές» γράφτηκε για γυναίκες σαν αυτή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες. Η Φολό-Λατίνα Μπέλα, η οποία μόνο μπέλα (όμορφη) δεν είναι. Σιλικονάτη, με μία κωλόφατσα λες και φοράει αποκριάτικη μάσκα. Δεύτερη κοπέλα ήταν η Έμιλυ, η οποία ήταν η γνωστή Άννα, το ξανθό μπάζο με τα μαστάρια, από τα Φωκαίας 17Β και 19. Τρίτη και τελευταία εμφανίστηκε η Τζένιφερ, ένα Λάτιν σαμιαμίδη με πολλά τατουάζ. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Ο οίκος είχε αρκετούς νεαρούς, οι οποίοι περνούσαν με την Τζένιφερ (αλίμονο). Ξαφνικά μπήκε μέσα ένας περίεργος, γεροδεμένος τύπος. Λευκός, ψηλός, καραφλός, με προβληματική φυσιογνωμία. Αν και έκανε ζέστη, αυτός φορούσε τζιν παντελόνι και φανέλα με τιράντες, η οποία ήταν ποτισμένη από τον ιδρώτα του. Το παρουσιαστικό του έμοιαζε σαν κάτι Αμερικανούς Serial Killers, που σκοτώνουν και διαμελίζουν τα θύματα τους και παράλληλα είναι και κτηνοβάτες. Φαινόταν να γνώριζε την τσατσά, αφού την χαιρέτησε στέλνοντας της ένα φιλί.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο gilfs. Μία αξιόλογη, πολύ ψηλή και η Μαρίνα, νόστιμη θεία, με κατσαρό μαλλί και πιασίματα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μαραθώνος 59Α: Βίκυ, νόστιμη πόρνη σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Αχιλλέως 48Β και Μαραθώνος 59: Νίνα, μελαχρινή, αρκετά νόστιμη, με καύλα μουτράκι και λαχταριστά βυζάκια, τα οποία αχνοφαίνονταν μέσα από το διχτυωτό εσώρουχο που φορούσε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Για άλλη μια φορά έφυγα άχυστος και προβληματισμένος, από την κατάντια της πιάτσας. Γύρισα σπίτι, καθάρισα το δωμάτιο μου και έφτιαξα μια περιποιημένη μακαρονάδα με σάλτσα Pesto, την οποία συνόδεψα με μια χωριάτικη σαλάτα. Το μόνο που δεν κατάφερα να φάω ήταν μια πάστα ποντικάκι, την οποία αγόρασα επιστρέφοντας από την τσάρκα, καθώς είχα φουσκώσει από τα μακαρόνια. "Έσφιξα" μία παγωμένη μπύρα Kaizer, έκανα ένα μπάνιο και έπεσα για ύπνο. Καλά να περνάτε, φιλαράκια μου!
Αξιε φίλε μου, αυτό το "δεν την γαμάς για κανένα λόγο", μην το γράφεις σε σάιτ που απευθύνεται σε μπουρδελιάρηδες, έχουμε πάνω στη ντάγλα μας κουτουπώσει πράγματα που σε μια σοβαρή χώρα θα μας καταδίκαζαν σε πολυετή κάθειρξη, άσχετο αν κάποιοι πάνε μετά με τα μοντέλα και τις κουλτουριάρισες στα γκαλά, στην φανερή- ή κρυφή του- ζωή ένας μπουρδελιάρης οφείλει να έχει περάσει όλες τις πύλες της κολάσεως για να πάρει τον τίτλο του μύστη...

μικροmall live επιγραμματικα

32 όροφος αριστερά κλειστό.

32 όροφος δεξιά Άννα το κοντό σαμιαμηδι με το τατουάζ στο μπούτι,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ και η νταρντανα κατσαρομαλλα Μαρία,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

32 διάδρομος δεξιά πάλι κλειστό.

32 διάδρομος ευθεία Ιζαμπελα,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

επίσης Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 με υπηρεσία τον Σταμος η λατίνα Σουζάνα,σε απλό πρόγραμμα.

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.852
Πόντοι
4.715
Έχοντας καιρό να κατέβω στο άθλιο Μετάξι, πήγα στο Ι.1Α αλλά είχε σχολάσει η Τατιάνα (δεν ρώτησα αν δουλεύει, μόνο Μαρινα είπε η τσατσά) πήγα στο Ι.1Β αλλά κλειδωμένο (λογικά Κλεοπάτρα) και έφυγα για Ι.44 να αδειάσω στα σίγουρα στην Φωτεινή.

Ακμαία έδειχνε, ρώτησα που ήταν , είπε "πατρίντα μου" και δεν συνέχισα.

Το φοβερό είναι ότι φλασαρα όσο ήμουν δωμάτιο ,πως είχα ξεχάσει ένα μικρό σακίδιο στο μοτό !

Το ευτύχημα είναι πως ήταν στην θέση του όταν βγήκα !

Να προσέχετε, ενυδάτωση , ηλεκτρολύτες και να γαματε με κάθε καιρό ☀️⛈️️☔️️

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
502
Πόντοι
21
Τσάρκα σε επιλεγμένα σπίτια, χθες το απόγευμα, κατά της 20:00.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2026
(Απογευματινή Βάρδια)

Μ. Αλεξάνδρου 28: Μιλάνα, ξανθό, μπαμπάτσικο milf. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Ιάσωνος 43: Τρεις γυναίκες, τα ονόματα των οποίων δεν τα θυμάμαι. Ότι να ναι, από εμφάνιση. Μόνο μία ήταν αξιαγάμητη και αυτή με αστερίσκο. Το σαλόνι ήταν γεμάτο από Άραβες, οι οποίοι είχαν αποθρασυνθεί και ενοχλούσαν τα κορίτσια. Ο γνωστός πουστροτσάτσος, πρώην τηλεπερσόνα, τους επανέφερε στην τάξη. Εν τω μεταξύ, αυτός έχει ξεφύγει τελείως. Επειδή αργούσε να τελειώσει η τρίτη κοπέλα αυτός, αντί να χτυπήσει διακριτικά, πήγε και άνοιξε την πόρτα του δωματίου στην ψυχρά, την ώρα που ο πελάτης γαμούσε! Εγώ έμεινα μαλάκας και το σχολίασα μαζί του, χαριτολογώντας.

images (9).jpeg

Διδύμου 22: Δύο gilfs. Η Μυρσίνη, ξανθό, αδύνατο ξόανο με χάλια οδοντοστοιχία. Μαζί της δούλευε και η καινούρια, που δεν είναι καινούρια, αλλά ξεχνάω το όνομά της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 9: Ντάρια, η φίρμα του μαγαζιού. Ήταν στο δωμάτιο, όταν μπήκα στον οίκο και άκουγα τα βογγητά, από το γαμήσι που της έριχνε ο άγνωστος συναγωνιστής. Όταν άνοιξε η πόρτα, για να βγει, είδα μέσα στο δωμάτιο το πρόσωπο ενός γέρου με μούσια. Τι τραβάνε και αυτές οι πουτάνες! Μαζί της δούλευε και η Όλγα, ένα μπάζο που δεν το γαμάς για κανένα λόγο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Αγκύρας 12Α: Ήρα, χοντροκομμένη gilf και Βικτώρια (πρώην Νατάσα Πεταλούδα). Το παραδοσιακό τραγούδι «Να 'σαν τα νιάτα δυο φορές» γράφτηκε για γυναίκες σαν αυτή. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Φιλιππίδου 11Α: Τρεις κοπέλες. Η Φολό-Λατίνα Μπέλα, η οποία μόνο μπέλα (όμορφη) δεν είναι. Σιλικονάτη, με μία κωλόφατσα λες και φοράει αποκριάτικη μάσκα. Δεύτερη κοπέλα ήταν η Έμιλυ, η οποία ήταν η γνωστή Άννα, το ξανθό μπάζο με τα μαστάρια, από τα Φωκαίας 17Β και 19. Τρίτη και τελευταία εμφανίστηκε η Τζένιφερ, ένα Λάτιν σαμιαμίδη με πολλά τατουάζ. Όλες σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Ο οίκος είχε αρκετούς νεαρούς, οι οποίοι περνούσαν με την Τζένιφερ (αλίμονο). Ξαφνικά μπήκε μέσα ένας περίεργος, γεροδεμένος τύπος. Λευκός, ψηλός, καραφλός, με προβληματική φυσιογνωμία. Αν και έκανε ζέστη, αυτός φορούσε τζιν παντελόνι και φανέλα με τιράντες, η οποία ήταν ποτισμένη από τον ιδρώτα του. Το παρουσιαστικό του έμοιαζε σαν κάτι Αμερικανούς Serial Killers, που σκοτώνουν και διαμελίζουν τα θύματα τους και παράλληλα είναι και κτηνοβάτες. Φαινόταν να γνώριζε την τσατσά, αφού την χαιρέτησε στέλνοντας της ένα φιλί.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Δύο gilfs. Μία αξιόλογη, πολύ ψηλή και η Μαρίνα, νόστιμη θεία, με κατσαρό μαλλί και πιασίματα. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Μαραθώνος 59Α: Βίκυ, νόστιμη πόρνη σε νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Αχιλλέως 48Β και Μαραθώνος 59: Νίνα, μελαχρινή, αρκετά νόστιμη, με καύλα μουτράκι και λαχταριστά βυζάκια, τα οποία αχνοφαίνονταν μέσα από το διχτυωτό εσώρουχο που φορούσε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Για άλλη μια φορά έφυγα άχυστος και προβληματισμένος, από την κατάντια της πιάτσας. Γύρισα σπίτι, καθάρισα το δωμάτιο μου και έφτιαξα μια περιποιημένη μακαρονάδα με σάλτσα Pesto, την οποία συνόδεψα με μια χωριάτικη σαλάτα. Το μόνο που δεν κατάφερα να φάω ήταν μια πάστα ποντικάκι, την οποία αγόρασα επιστρέφοντας από την τσάρκα, καθώς είχα φουσκώσει από τα μακαρόνια. "Έσφιξα" μία παγωμένη μπύρα Kaizer, έκανα ένα μπάνιο και έπεσα για ύπνο. Καλά να περνάτε, φιλαράκια μου!
Τοσο χαλια η Βικτωρια -Νατασσα στο Αγκυρας 12? Νομιζα οτι πλεον δεν δουλευει εχουν περασει τοσα χρονια. Θυμαμαι στα Φυλης γινοταν ο χαμος για παρτυ της η καλυτερη πιπα για μενα αλλα δεν εκανε ελευθερο τωρα στα γεραματα κανει?

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.188
Πόντοι
10.026
Τοσο χαλια η Βικτωρια -Νατασσα στο Αγκυρας 12? Νομιζα οτι πλεον δεν δουλευει εχουν περασει τοσα χρονια. Θυμαμαι στα Φυλης γινοταν ο χαμος για παρτυ της η καλυτερη πιπα για μενα αλλα δεν εκανε ελευθερο τωρα στα γεραματα κανει?
Η τσατσά μου είπε και για τις δύο, ότι κάνουν ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος. Αντίθετα, η τσατσά στο Διδυμου 27 μου είπε ότι κάνει απλό πρόγραμμα. Βγάλε άκρη!

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.758
Πόντοι
34.948
Τωρα live μεταξουργειο μολις βγηκα απο το κ45 πρωτη πορτα εχοντας δοκιμασει την Κολομβιανη Μαρια....παρα πολυ καυλιαρα παιδες...εξωτικη εμφανιση, σκουρα επιδερμιδα, ωραιο σωμα με λιγα πιασιματακια 2-2,5 βυζι 1,62-1,65 υψος, ωραιο σεξι προσωπακι....σουπερ πιπα και το πιο κουφο.... επεσαν τετοια γλωσσοφιλα που ουτε με την πιο ρομαντικια σοβιετικη μιλφ δεν τα εχω κανει....και με Λατινα παρακαλω!!! Οποιος θελει ας παει να δει....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.033
Πόντοι
6.727

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.033
Πόντοι
6.727
Η Βικτώρια του Άγκυρας είναι του Διδυμου 27;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.054
Πόντοι
1.556
Ελα ρε μπρο....τοσους μηνες στο νημα εχουν γραφτει απειρες αραδες για την μετακομιση της Βανεσσας απο Ι20β οροφος στο Ι37ισογειο βραδυνη βαρδια
Ευχαριστώ παίκτη μου, έχω χρόνια να μπω και έχω χάσει μερικά επεισόδια

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
16
Like
1.019
Πόντοι
370
Πέρασα και 'γω να δω την Μαρία στο Κολωνού 45

Θα υπάρξουν αντικρουόμενες περιγραφές σε σχέση με την δική σου @Dsar263, αλλά δεν είναι μπιχτή σε καμία περίπτωση, είσαι πολύ μάγκας για την ενημέρωση :hi:

Όποιος πάει να μην περιμένει να δει μοντέλο, η κοπέλα είναι σκουρόδερμη κοντούλα με κοιλίτσα, μεσαίο στήθος, γεμάτο λάτιν κώλο και γλυκό πρόσωπο του στυλ κορίτσι της διπλανής πόρτας (η διπλανή πόρτα της Κολομβίας έστω).

Για γλωσσόφιλα δεν έκανε κίνηση, αλλά ούτε εγώ ήθελα, οπότε δεν χαλάστηκα.
Τσιμπούκι πραγματικά πολύ καλό, αργά μου τον έπερνε όλο μέχρι την ρίζα και το κράταγε εκεί για ώρα κιόλας.
Στα τέσσερα στήνεται πολύ καλά, τρώει βαθειά μπασίματα αβίαστα και αφήνει (αληθοφανή) βογγητά ευχαρίστησης.

Αυτά από 'μένα, επόμενος να μοιραστεί εμπειρία με Μαρία.

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.628
Πόντοι
731
Έχετε να μου προτείνετε κάποια για πρωκτικό ; Δεν με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση
Φωκαιας 9. Ισογειο. Πηγαινε να δεις την Κατερινα. (πρωι)
Εμφανισιακα είναι μιλφ, ψυλη, με πιασιματα, ωραιο βυζι περιπου 3αρι,
& φοραει και γυαλια κατι που για μενα είναι στα συν. Φουλ προγραμμα, οτι ζητησεις.
Ειναι ευγενικη, και πολυ κοινωνικη.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Τωρα live μεταξουργειο μολις βγηκα απο το κ45 πρωτη πορτα εχοντας δοκιμασει την Κολομβιανη Μαρια....παρα πολυ καυλιαρα παιδες...εξωτικη εμφανιση, σκουρα επιδερμιδα, ωραιο σωμα με λιγα πιασιματακια 2-2,5 βυζι 1,62-1,65 υψος, ωραιο σεξι προσωπακι....σουπερ πιπα και το πιο κουφο.... επεσαν τετοια γλωσσοφιλα που ουτε με την πιο ρομαντικια σοβιετικη μιλφ δεν τα εχω κανει....και με Λατινα παρακαλω!!! Οποιος θελει ας παει να δει....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Αν λες αυτήν που πήρα εγώ και 5-6 φορές όντως είναι πολύ καλή για λατινα, και σε εμένα έπαιξαν πολύ ωραία πράγματα μέσα..

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
6
Μύστες βοήθεια.
Ψάχνω αγωνίστρια σε Μεταξι η Φυλής ή και όπου αλλού γνωρίζετε που να έχει έντονη καμαρα στις πατούσες αυτό που στα sites αναφέρεται ως high arches. Πριν τον κορόνα είχα βρει το σοβιετικό μιλφ Σοφία στη Μ. Αλεξάνδρου 15 αλλά μετά εξαφανίστηκε.
Όποιος γνωρίζει ας μου πει εδώ ή και ινμποξ.
Παρακαλώ μόνο όσοι καταλαβαίνουν τι λέω όχι σαν έναν που μου είχε πει κάποτε μεγάλη πατούσα άρα μεγάλη καμάρα.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.151
Πόντοι
726
Μύστες βοήθεια.
Ψάχνω αγωνίστρια σε Μεταξι η Φυλής ή και όπου αλλού γνωρίζετε που να έχει έντονη καμαρα στις πατούσες αυτό που στα sites αναφέρεται ως high arches. Πριν τον κορόνα είχα βρει το σοβιετικό μιλφ Σοφία στη Μ. Αλεξάνδρου 15 αλλά μετά εξαφανίστηκε.
Όποιος γνωρίζει ας μου πει εδώ ή και ινμποξ.
Παρακαλώ μόνο όσοι καταλαβαίνουν τι λέω όχι σαν έναν που μου είχε πει κάποτε μεγάλη πατούσα άρα μεγάλη καμάρα.
"Χρυσοί Λωτοί":

- Άννα Χωμ 11Α
-Βικτωρια ΜΑ21 (+10)

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.188
Πόντοι
10.026
Η Βικτώρια του Άγκυρας είναι του Διδυμου 27;
Είναι δύο διαφορετικές, συναγωνιστή. Άλλη η milf Βικτώρια (Νατάσα Πεταλούδα) και άλλη η gilf Βικτώρια, η οποία προσφέρει και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στόμα. Η τελευταία, εάν θυμάμαι καλά, βάζει και δάχτυλο στην σούφρα (μακριά από εμάς).

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom