Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
Έλα μωρέ, ότι μπορεί κανεί ο Σμύρνης...
Αφού λένε (οι Οίκοι, Τανες) συνεχώς ψέματα!!!

Εμένα, μου έλεγε η Μάντυ Ι20Γ -Φευγω, η τσα -Φευγει...
Είχα πάει μόνο δύο φορές μαζί της. Δεν υπήρχε λόγος να με αποφύγουν.
Στα αρχιδια μου κιόλας. Αλλά είδες; Ψέμμα...

Δεν έχουν Μπέσα man...
Ούτε επαγγελματική ακεραιότητα!
Αυτο το λεω.Ειναι ανυποφορες οταν το κανουν αυτο επειδη δε ξερουν απλα οι ιδιες.Λενε σταματη εφυγε αλλα ειναι για τον οικο που δουλευουν οι ιδιες.Απο πρωτο χερι το ξερω.Το βλεπα,εξ αρχης κ ειναι συνηθες.Γι αυτο ρωταω/ψαχνω κι αλλου,αλλα παω απο κοντα κ το ζω.Δε μας νοιαζει κιολας,μια-δυο βολτες κ βγαζεις ακρη συν τα τυχαια που μπορεις να βγαλεις ακρη αργα η γρηγορα.Αμα γραφαμε ολοι τα παντα θα ταν πολυ ευκολο,αλλα δε γραφουμε μαζικα κ για τις 3 βαρδιες,ειδικα για μεταξι που ναι επιφοβο τη νυχτα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
Πριν από πολλά χρόνια σε ερώτησή μου προς ιερόδουλη γιατί εργάζεται ως πόρνη, η απάντηση ήταν:
" Από τα παιδικά μου χρόνια το όνειρό μου ήταν να εργαστώ ως ηθοποιός. Εργάστηκα για ένα χρόνο παίζοντας δεύτερους ρόλους και κέρδιζα 30 ευρώ κατά την δίωρη παράσταση, ενώ τώρα στα μπουρδέλα παίζω ως πρωταγωνίστρια και κερδίζω τα τετραπλάσια!
Αν καθοταν σε σκηνοθετες ναι ισχυει χα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επιτέλους ήρθε το μωρό... :rockon:
Ποια?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.081
Πόντοι
3.246
Λοιπόν...
Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι είναι ακόμη Ελλάδα, αλλά έχει σταματήσει ένα μηνα τώρα εκεί...

Τελικά, όταν Ακουμπάς την Βασίλισσα και δεν είναι χάδι... έχει συνέπειες.:glasses:

Σε κανένα studio θα είναι man.. ξεκινά τα τηλ και ρωτά για "Βραζιλιάνες"...δεν νομίζω να αλλάξει το "τροπάριο" της παρουσίασης...
Κατρίν, ηταν σε μασάζ πριν τα δέλα, έκανε τα πάντα σχεδόν, σε λογική τιμή.

Στα δέλα έτυχε να "ξεκλειδωθεί" μαζί μου και να μου πει διάφορα, απο τότε δεν την ξαναπήρα γιατί γνωρισα την κοπέλα που βγαίνω ακόμα.
Η τύπισσα όπως σχεδόν όλες, ΔΕΝ γουστάρει πραγματικα αυτό που κανει αλλα όπως πολλές στα Φιλλιπιδου το παιζει καλα το πορνικό, μαλλον ειναι γραμμη του οίκου,
δεν ξερω αν δουλεύει ΚΑΙ σε άλλους οίκους καθώς δεν βολταρω 4 μήνες τωρα αλλα μαλλον μπορεί και ειναι νόμιμα εδω χωρις τους 3μηνους περιορισμούς.

Στο τρίτο τηλ, που ρώτησα -Εχετε την Κατρίν την "Βραζιλιάνα"? Μου απάντησαν, Ναι!!!

Να στην φέρουμε σπίτι;:glasses:
Ε, ναι, οτι μπορεί κανει το κορίτσι.

Ισχύει τα έχουμε γράψει εδώ και χρόνια από τότε που δουλευε Κολωνού,μην μπερδεύεσαι δεν πρόκειται να στο προτείνει αυτή,απλά πολλοί εδώ μέσα όπως φαντάζομαι και πολλοί που δεν είναι μέλη πάνε και τη γαμανε ακαποτα και αυτή απλά δεν αρνείται.
Δεν εχω προσπαθήσει ποτε, πάντα την έπαιρνα για την πίπα αν και 2-3 φορες γαμησα και λιγο (με καποτα) γιατι δεν τελειωνα αλλιώς, την τελευταία φορα που την πήρα όμως αρχές Φλεβάρη, όπως την τράβηξα απο την πίπα γιατι ήθελα να της γαμήσω λίγο τα βυζά, αυτή το παρεξήγησε και πήγε να καβαλήσει ακα , επικράτησε η λογική και την διόρθωσα διακριτικά.

Πήρα τηλ, επειδή είσαι ωραιοοοςς...
Εκ.Στομ. - Εκσπεμ. Σώμα - Ισπανικό - 69.

Μείνε στην "δίαιτα" man!
Αλλά αν δεν αντέχεις...

Σήμερα που την είδα, Έλαμπε η Αύρα της λέμε...
Αύριο...ουδείς ξέρει...:sunglasses:

Περί Ναόμι Φιλ11α
ο λόγος...
Που πήρες?? Δεν μας δίνεις και το τηλέφωνο γιατί δεν το έχουμε.. Έστω και πμ
Ε ναι, το στάνταρ του οίκου όπου κάποιες το κάνουν κάποιες όχι, βατραχε, τηλέφωνο στον οίκο εννοεί....

Δίαιτα, αφού εχει πέσει η κατάρα του 3μηνου-4μηνου και η γυναίκα που βγαίνω άρχισε να συμπεριφέρεται σαν κορίτσι, να ζητάει περισσότερα ενώ δίνει λιγότερα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μαλλον ήρθε η ώρα να καψουρευτώ κανα ξεβρακώτο λατινακι πάλι και απο Σεπτέμβρη βλέπουμε, ή τουλάχιστον να χαλάσω το επίδομα αδείας στα πορνιδια να το ευχαριστηθώ και όχι σε υπερτιμημένα airbnb και ξαπλώστρες...

Α και btw, πολυ στεναχωριέσαι με αυτα που έγιναν στο Καράκας και γύρω, οι μισές απο εκεί ειναι... τι γκαντεμιά τους εχει βρει...

Τελευταία τροποποίηση:

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.137
Πόντοι
481
Έτσι γίνεται συνήθως, και την επόμενη μέρα είναι αλλιώς.. :2funny:
Απλά το αφεντικό της μίλησε και φέρεται κατ' εντολή του.. :cool2:
"Χαμόγελα μωρή, πληρώνει ο κόσμος"...
Όπως έλεγε ο Ζουγανέλης για τον Μαχαιρίτσα...:glasses:

Και όμως man, για να σου λέω έλαμπε, έλαμπε...
Και φέτες...
Μηδέν κοιλιά....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.267
Πόντοι
6.246
"Χαμόγελα μωρή, πληρώνει ο κόσμος"...
Όπως έλεγε ο Ζουγανέλης για τον Μαχαιρίτσα...:glasses:

Και όμως man, για να σου λέω έλαμπε, έλαμπε...
Και φέτες...
Μηδέν κοιλιά....
Την πέτυχες πριν φάει, γι αυτό :buck2:
Την έχω πετύχει αργά μετά από ολόκληρη πίτσα :2funny::rockon:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.314
Πόντοι
446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom