papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 238
- Like
- 62.036
- Πόντοι
- 40.703
επιτέλους ήρθε το μωρό... 

Αυτο το λεω.Ειναι ανυποφορες οταν το κανουν αυτο επειδη δε ξερουν απλα οι ιδιες.Λενε σταματη εφυγε αλλα ειναι για τον οικο που δουλευουν οι ιδιες.Απο πρωτο χερι το ξερω.Το βλεπα,εξ αρχης κ ειναι συνηθες.Γι αυτο ρωταω/ψαχνω κι αλλου,αλλα παω απο κοντα κ το ζω.Δε μας νοιαζει κιολας,μια-δυο βολτες κ βγαζεις ακρη συν τα τυχαια που μπορεις να βγαλεις ακρη αργα η γρηγορα.Αμα γραφαμε ολοι τα παντα θα ταν πολυ ευκολο,αλλα δε γραφουμε μαζικα κ για τις 3 βαρδιες,ειδικα για μεταξι που ναι επιφοβο τη νυχτα.Έλα μωρέ, ότι μπορεί κανεί ο Σμύρνης...
Αφού λένε (οι Οίκοι, Τανες) συνεχώς ψέματα!!!
Εμένα, μου έλεγε η Μάντυ Ι20Γ -Φευγω, η τσα -Φευγει...
Είχα πάει μόνο δύο φορές μαζί της. Δεν υπήρχε λόγος να με αποφύγουν.
Στα αρχιδια μου κιόλας. Αλλά είδες; Ψέμμα...
Δεν έχουν Μπέσα man...
Ούτε επαγγελματική ακεραιότητα!
Αν καθοταν σε σκηνοθετες ναι ισχυει χαΠριν από πολλά χρόνια σε ερώτησή μου προς ιερόδουλη γιατί εργάζεται ως πόρνη, η απάντηση ήταν:
" Από τα παιδικά μου χρόνια το όνειρό μου ήταν να εργαστώ ως ηθοποιός. Εργάστηκα για ένα χρόνο παίζοντας δεύτερους ρόλους και κέρδιζα 30 ευρώ κατά την δίωρη παράσταση, ενώ τώρα στα μπουρδέλα παίζω ως πρωταγωνίστρια και κερδίζω τα τετραπλάσια!
Ποια?επιτέλους ήρθε το μωρό...![]()
Κατρίν, ηταν σε μασάζ πριν τα δέλα, έκανε τα πάντα σχεδόν, σε λογική τιμή.Λοιπόν...
Από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι είναι ακόμη Ελλάδα, αλλά έχει σταματήσει ένα μηνα τώρα εκεί...
Τελικά, όταν Ακουμπάς την Βασίλισσα και δεν είναι χάδι... έχει συνέπειες.
Σε κανένα studio θα είναι man.. ξεκινά τα τηλ και ρωτά για "Βραζιλιάνες"...δεν νομίζω να αλλάξει το "τροπάριο" της παρουσίασης...
Ε, ναι, οτι μπορεί κανει το κορίτσι.Στο τρίτο τηλ, που ρώτησα -Εχετε την Κατρίν την "Βραζιλιάνα"? Μου απάντησαν, Ναι!!!
Να στην φέρουμε σπίτι;![]()
Δεν εχω προσπαθήσει ποτε, πάντα την έπαιρνα για την πίπα αν και 2-3 φορες γαμησα και λιγο (με καποτα) γιατι δεν τελειωνα αλλιώς, την τελευταία φορα που την πήρα όμως αρχές Φλεβάρη, όπως την τράβηξα απο την πίπα γιατι ήθελα να της γαμήσω λίγο τα βυζά, αυτή το παρεξήγησε και πήγε να καβαλήσει ακα , επικράτησε η λογική και την διόρθωσα διακριτικά.Ισχύει τα έχουμε γράψει εδώ και χρόνια από τότε που δουλευε Κολωνού,μην μπερδεύεσαι δεν πρόκειται να στο προτείνει αυτή,απλά πολλοί εδώ μέσα όπως φαντάζομαι και πολλοί που δεν είναι μέλη πάνε και τη γαμανε ακαποτα και αυτή απλά δεν αρνείται.
Πήρα τηλ, επειδή είσαι ωραιοοοςς...
Εκ.Στομ. - Εκσπεμ. Σώμα - Ισπανικό - 69.
Μείνε στην "δίαιτα" man!
Αλλά αν δεν αντέχεις...
Σήμερα που την είδα, Έλαμπε η Αύρα της λέμε...
Αύριο...ουδείς ξέρει...
Περί Ναόμι Φιλ11α
ο λόγος...
Ε ναι, το στάνταρ του οίκου όπου κάποιες το κάνουν κάποιες όχι, βατραχε, τηλέφωνο στον οίκο εννοεί....Που πήρες?? Δεν μας δίνεις και το τηλέφωνο γιατί δεν το έχουμε.. Έστω και πμ
"Χαμόγελα μωρή, πληρώνει ο κόσμος"...Έτσι γίνεται συνήθως, και την επόμενη μέρα είναι αλλιώς..
Απλά το αφεντικό της μίλησε και φέρεται κατ' εντολή του..![]()
Την πέτυχες πριν φάει, γι αυτό"Χαμόγελα μωρή, πληρώνει ο κόσμος"...
Όπως έλεγε ο Ζουγανέλης για τον Μαχαιρίτσα...
Και όμως man, για να σου λέω έλαμπε, έλαμπε...
Και φέτες...
Μηδέν κοιλιά....

Την πέτυχες πριν φάει, γι αυτό
Την έχω πετύχει αργά μετά από ολόκληρη πίτσα![]()