Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Σάρα Φιλ11α...Ντύσου!
Έρχομαι για τρέλες...:glasses:
Εντωμεταξύ, μου την έσκασε η ρουφιάνα.
Μισόντύθηκε...

Σάρα, κορίτσι μου, δεν γίνεται δουλεια με τα βυζιά και τους κώλους έξω...:glasses:
Αν δεν είσαι ντυμένη πως θα σε γδυσω?:sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.859
Πόντοι
48.067
Γαμησετα αλλα αν όντως πίνει κόκα θα έπρεπε να ήταν ακόμα καλύτερη από ότι ξεκίνησε συνήθως ή κοκαρισμενες γκόμενες δεν χαμπαριαζουν μια.Εκτος αν πίνει καμία πρέζα κ έχει πέσει τόσο πολύ ή απόδοση τής.

Φρίμπα κάνει, εχει τον ίδιο ντιλερά με τη Ζαΐρα τη γνωστή.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Φρίμπα κάνει, εχει τον ίδιο ντιλερά με τη Ζαΐρα τη γνωστή.
Ψάχνουν στα πατώματα τα ξημερωματα, σαν λέμε, μήπως τους έχει πέσει τίποτα, μέχρι να ξυπνήσει ο άλλος και ξαναγινουν;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πόσα παίρνει όμως στο ξενοδοχείο τήν ώρα;
200.gif

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
τι είδους κακομεταχείριση δλδ; το προμο που κάνει ότι στο χοτελι είναι αλλιώς και ότι στο 20αρι πρέπει να σαι άγαλμα, καυλωμενος από το σαλόνι, να μην ακουμπάς βυζι και να τελειώσεις στο 5 λεπτό; στο χοτελι δλδ δεν υπάρχει κακομεταχείριση αλλά Βέργας είναι μαλακες και παίρνει μόνο κυριλέ πια; Όχι ότι περίμενε πως και πως τον γνωστό αλβανό κοκακια και τον άλλον τον ρώσο τον πιτσιρικά που γούσταρε φουλ να γαμιεται μαζί τους και μετά την παραλάμβανε ο my king όλο καμάρι…και μετά την παράτησε. Μετά τον χωρισμό έγιναν όλα.
Παρότι σέβομαι τον οποίο πόνο σου.
Και ξέρω ότι θα με βρίσεις, δικαίως.
Αλλά δεν κρατιέται, θέλω να σε ρωτήσω κάτι καιρό τώρα...
Δεν είχε πάει καλά η πρόταση γάμου;:glasses:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
ούτε καν ρε φίλε, απλά όντως δεν υπάρχει σύγκριση στην πιάτσα και μέχρι ένα σημείο πέρναγα σούπερ αλλά μετά δεν άξιζε εκλεγα φουλ τα λεφτά μου που δεν μου τρέχουν για αυτό και η πίκρα.
Το σέβομαι άντρα μου.:hi:
Παρότι δεν είναι η πρόθεση σου, φαίνεται να δείχνεις ιδιαίτερο και έντονο ενδιαφέρον.

Η Ινσταγκραμικια λεγαμενη, θα θωρρει πως σε έχει στο βρακί της. Ένα το κρατούμενο.

Άσε την να την φάει Λήθη, να γεράσει μόνη της μέρα τη μέρα ...
Θα σου έλεγα, με αγάπη...

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
559
Πόντοι
301
Η Κίρα ήταν πολύ όμορφη νέα με πολύ ωραίο σώμα και εμένα με άφηνε να της κάνω γλυφομούνι και έκανε υπέροχο ελεύθερο στοματικό deep throught και γαμιοταν υπέροχα την είχα πάρει πάνω από 10 φορές

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.370
Πόντοι
10.656
Χτες το βράδυ στο Μεταξουργείο έγινε ντου από την αστυνομία... Ήταν 3 περιπολικά, ένα βανάκι και μηχανές της ΔΙΑΣ και της ΖΗΤΑ και μάζεψαν εργαζόμενα κορίτσια και τσατσάδες στο βανάκι... Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ύψος της Ιάσωνος... Αυτές που μάζεψαν ήταν από τα μαγαζιά της Ιάσωνος...
Με πήρε τηλέφωνο ο γνωστός dimitrakis29 (μένω σχετικά κοντά) που ήταν κλεισμένος με κάτι άλλους πελάτες στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22... Τους είχε κλειδώσει η τσατσά μέσα για να μην πιάσουν το κορίτσι και την ίδια (οι πελάτες δεν βρίσκουν μπελά)... Τους είπα πότε θα βγουν με το κινητό (όταν ήμουν σίγουρος), κοιτώντας το χώρο τριγύρω, αν είναι "καθαρός" από περιπολικά και αστυνομία (ένστολους και κρυφούς)...
το χω παθει και γω παλαιοτερα

μια στα πρωτα της ιασονος (2) οπου η τσατσα δεν με αφηνε να φυγω, και αλλη μια στη Διδυμου με την νταρντανα Ιζαμπελα οπου αραξα μαζι της για μπαλαμουτι στο σαλονι μεχρι να φυγουν οι μπατσοι :2funny:

Οι πελατες θεωρητικα δεν βρισκουν μπελα απο νομικης αποψης απλα επειδη βρεθηκαν μεσα σε ενα μπουρδελο, αλλα αμα ο αλλος ειναι παντρεμενος δεν θελει να μπει σε οποιαδηποτε διαδικασια εξακριβωσης και γενικα φακελωματος. Επισης, αμα χτυπα ξυλο υπαρχει καμια ανηλικη ή κανα θυμα τραφικινγκ ετσι οπως αρχιζουν να μαζευουν πουτανες/τσατσαδες/πελατες, πιστεψε με, δεν θες να βρισκεσαι εκει ακομα κι αν καθοσουν απλα στο σαλονι του οικου και περιμενες να δεις τα κοριτσια. Θα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας μετα :coffee: Γιαυτο καλυτερα μεσα καραντινα

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.336
Πόντοι
2.746
το χω παθει και γω παλαιοτερα

μια στα πρωτα της ιασονος (2) οπου η τσατσα δεν με αφηνε να φυγω, και αλλη μια στη Διδυμου με την νταρντανα Ιζαμπελα οπου αραξα μαζι της για μπαλαμουτι στο σαλονι μεχρι να φυγουν οι μπατσοι :2funny:

Οι πελατες θεωρητικα δεν βρισκουν μπελα απο νομικης αποψης απλα επειδη βρεθηκαν μεσα σε ενα μπουρδελο, αλλα αμα ο αλλος ειναι παντρεμενος δεν θελει να μπει σε οποιαδηποτε διαδικασια εξακριβωσης και γενικα φακελωματος. Επισης, αμα χτυπα ξυλο υπαρχει καμια ανηλικη ή κανα θυμα τραφικινγκ ετσι οπως αρχιζουν να μαζευουν πουτανες/τσατσαδες/πελατες, πιστεψε με, δεν θες να βρισκεσαι εκει ακομα κι αν καθοσουν απλα στο σαλονι του οικου και περιμενες να δεις τα κοριτσια. Θα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας μετα :coffee: Γιαυτο καλυτερα μεσα καραντινα

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Γιατί ρε τύπε να τον κάνουν block?ούτε έβρισε ούτε πρόσβαλε ούτε έριξε λάσπη,μια ερώτηση έκανε .
Θα μπορούσα να κάνω delete στον λογ. μόνος μου...
Με γυροφερνει η ιδέα!:sunglasses:
Θα ήταν πολλαπλώς παραγωγική κίνηση από την πλευρά μου...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
331.945
Πόντοι
49.090
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Πόσο τον έχεις ρε Μυστη; Είχα πιάσει κουβέντα μια φορά που είχαμε τελειώσει το σέξ και μου έλεγε ότι ένας τον είχε 26 εκατοστά Έλληνας και φοβήθηκε. Του είπε μόνο πίπα μαλακια άμα θες και αυτός της είπε σεξ πάνω απ' όλα. Δεν τα συμφώνησαν και τον έκοψε. 1 χρόνο και κάτι μήνες είναι στην πιάτσα. Είναι 19 στα 20 χρονών και φοβάται τα μεγάλα καβλια γιατί ξεσπάνε σε ιερόδουλες, αυτοί πάνε σπίτι και αυτές δεν μπορούν να βγάλουν την βάρδια ύστερα. <--- το τελευταίο σκέλος μου το είχε εκμυστηρεύτει μία στο Μεταξουργείο.
Για μενα ελεγε τυπε,απλα ειχε πιει πολυ και τα εβλεπε διπλα.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Η θεά Ντιάνα petit στο Φωκ 25 με έγλειψε σαν γλειφιτζούρι μετά την 4η συνάντησή μας και μετά με ξεκινάει από τους λοβούς των αυτιών έγλειψε στήθος κατέβηκε κοιλιακούς μου έκανε σπέσιαλ τσιμπούκι την γύρισα 69 και κάβλωσε τόσο που μούλιασε την ψωλάρα μου και τα αρχίδια μου ήρθε κατά πάνω μου και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα παραλίγο να το βάλει μέσα της ακάποτα .Την σταμάτησα έβαλε προφυλακτικό και γαμηθήκαμε υπέροχα.Καλημέρα συναγωνιστές να γαμάτε πάντα τέτοια υπέροχα νεανικά μουνάκια για να ξεκινάει καλά η μέρα σας
Εισαι σιγουρος για τα γραπτα σου; Εκτος και αν εδωσες κανα 1000€

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
87
Πόντοι
0
αυτός θέλει ένα βρωμοξυλο…τραβάει αμάξια περαστικούς αβέρτα στα μπουρδελα…να τον βρεις από τον βλάκα αυτόν δηλ
Ξαναγύρισε στα ρδελομπού για να τα προμοτάρει λογικά απο τα πολλά views του πρώτου οι νταβάδες του ζήτησαν 2ο βίντεο.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.519
Πόντοι
481
Γενικά δεν υπάρχουν βυζαρες και αρκούμαστε εμείς οι βυζακιδες με ένα 2,5 αντε 3. Τελικά ήταν η Εύα που έγινε Μαρία αλλά αν δεν αφήνει τουλάχιστον να τα γλεντήσεις ε να πάει να γαμηθει
Λείπεις Τζέσικα Πιπαρές, λείπεις...
:jade:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom