Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (26 μέλη και 231 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.588
Πόντοι
31.618
Γαμησετα αλλα αν όντως πίνει κόκα θα έπρεπε να ήταν ακόμα καλύτερη από ότι ξεκίνησε συνήθως ή κοκαρισμενες γκόμενες δεν χαμπαριαζουν μια.Εκτος αν πίνει καμία πρέζα κ έχει πέσει τόσο πολύ ή απόδοση τής.
Κατα τη γνώμη μου ούτε κόκα ούτε πρέζα ούτε τίποτα δεν περνει η εν λόγω.
Την γνωρίζω από την πρώτη μέρα στη δουλειά στο διδύμου 7
Απλά με τον καιρό την είδε ντίβα κατάλαβε πος ότι και να κάνει τα καψούρια θα πάνε ξανά οπότε γιατί να κουράζεται,εξάλλου ο ανταγωνισμός είναι χαμηλός και από εμφάνιση κρατάει γερά
Έχω να την επισκεφθώ τρεια χρόνια

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.651
Πόντοι
2.046

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.942
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00
Δοκιμαστηκαν δυο καινουργιες Λατινες ... και οι δυο με σκουρα επιδερμιδα... Ερχονται νεες φουρνιες συνεχως....

Πρωτα στο Ιασωνος 37 οροφος η Καμηλα απο Βενεζουελα(καμια σχεση με την Καμηλα απο Κ45(2) αλλη κοπελα) με καλες εντυπωσεις, σκουροχρωμη με βαμμενο ξανθο μαλλι, μεγαλα τσιμπουκοχειλα...μαζι της και η μελαχρινη Σοφια (λατινα και αυτη)...και οι δυο με πολλα πιασιματα....

Μετα στο Ιασωνος 44 (3) διαδρομος η Ερρικα επισης απο Βενεζουελα, με πολυ καλες εντυπωσεις σκουροχρωμη με ραστα μαλλι....γεματουλα επισης με πιασιματα....

Για την Ερρικα αξιζει να ανεβει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.904
Πόντοι
201
Πρωινή καταδρομική για miss Iasonos Βαλέρια αλλά δυστυχώς Ιάσωνος 1α και 1β αριστερο και δεξί κλειστά.
Ι1γ μια μαύρη και άλλη μία χάλια

Διδυμου 27 μόνο Βικτώρια
Ρώτησα για Ιβανκα και μου είπε πως δεν θα γυρίσει..Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά εγώ οφείλω να το αναφέρω..
Καλή συνέχεια μπουρδελιαρηδες

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.651
Πόντοι
2.046
Πρωινή καταδρομική για miss Iasonos Βαλέρια αλλά δυστυχώς Ιάσωνος 1α και 1β αριστερο και δεξί κλειστά.

Διδυμου 27 μόνο Βικτώρια
Ρώτησα για Ιβανκα και μου είπε πως δεν θα γυρίσει..Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά εγώ οφείλω να το αναφέρω..
Γάμησε τα Μυστη, και είχες ορέξεις από χθες για την Βάλ...

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.904
Πόντοι
201
Γάμησε τα Μυστη, και είχες ορέξεις από χθες για την Βάλ...
Σωστά
Τελικά εναπόθεσα στην Ρούμπι Φώκαιας 7 υπογα
Βενεζουέλανα με ελεύθερο στοματικό
Καλουτσικη κατάθεση χωρίς κάτι το ιδιαίτερο

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.678
Πόντοι
2.916
Τι ωρα πηγες?Μαυρη σε αυτους τους οικους πρωτη φορα ειναι.Πως τις ελεγαν κ τις δυο?Μηπως ακουσες Βικυ?Ειναι μια αδυνατη εκει στο 1γ

Τελευταία τροποποίηση:

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.904
Πόντοι
201
Τι ωρα πηγες?Μαυρη σε αυτους τους οικους πρωτη φορα ειναι.Πως τις ελεγαν κ τις δυο?Μηπως ακουσες Βικυ?Ειναι μια αδυνατη εκει στο 1γ
Όχι δεν την είχα ξαναδεί την μαύρη και όντως πρώτη φορά είδα μαύρη εκεί...Κατά τις 11.00 πήγα.Δεν είπε ονόματα.
Η άλλη ήταν μια πατσαβούρα πρώην πρεζου μάλλον αλλά όχι η Σάντρα η αδύνατη...
Υπάρχει έλλειψη φαίνεται
Κανονικά τώρα πρέπει να επιστρέψουν η Σοφία το granny και να παίζει και η Βαλέρια και να έρθει και η ψηλή η Ναταλία για να έρθουμε σε μια κανονικότητα..
Επίσης και το granny η Ελένη είναι καλουτσικη...
Έπεσε δακος στα μικρά της Ιάσωνος...Για να δούμε τι θα δούμε...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.005
Πόντοι
8.296
Κατα τη γνώμη μου ούτε κόκα ούτε πρέζα ούτε τίποτα δεν περνει η εν λόγω.
Την γνωρίζω από την πρώτη μέρα στη δουλειά στο διδύμου 7
Απλά με τον καιρό την είδε ντίβα κατάλαβε πος ότι και να κάνει τα καψούρια θα πάνε ξανά οπότε γιατί να κουράζεται,εξάλλου ο ανταγωνισμός είναι χαμηλός και από εμφάνιση κρατάει γερά
Έχω να την επισκεφθώ τρεια χρόνια
Επειδή κι εγώ τη γνωρίζω από παλιά και την έχω ρωτήσει για την αλλαγή
συμπεριφοράς, μου έχει αφήσει να εννοηθεί οτι την έχουν κακομεταχειριστεί κάποιοι πελάτες τα τελευταία χρόνια. Οπότε σε συνδυασμό με το όλο ύφος ντίβας που έχει αποκτήσει γνωρίζοντας τον ανταγωνισμό το αποτέλεσμα είναι αυτό.

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.327
Πόντοι
456

Διδυμου 27 μόνο Βικτώρια
Ας ελπίσουμε πως θα επιστρέψει ή Ιβανα.

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.327
Πόντοι
456
Επειδή κι εγώ τη γνωρίζω από παλιά και την έχω ρωτήσει για την αλλαγή
συμπεριφοράς, μου έχει αφήσει να εννοηθεί οτι την έχουν κακομεταχειριστεί κάποιοι πελάτες τα τελευταία χρόνια. Οπότε σε συνδυασμό με το όλο ύφος ντίβας που έχει αποκτήσει γνωρίζοντας τον ανταγωνισμό το αποτέλεσμα είναι αυτό.
Τί κακομεταχείριση δηλ να τής έχουν κάνει μέσα σέ 10 λεπτά στο δωμάτιο;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.651
Πόντοι
2.046

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
490
Πόντοι
21
Εννοείται ότι είναι και εγκεφαλικό το θέμα, όμως άλλο γουστάρω κάποια και φτιαχνομαι μαζί της περισσότερο και άλλο να μιλάμε για βαθιά πίπα και η άλλη να βάζει με το ζόρι την μισή. Όσο για την Νατάσα-Βικτώρια που γράφεις, προσωπικά παλιά δεν την είχα πάρει και δεν έχω γνώμη. Σαν Βικτώρια όμως την πήρα και με φολιασε, όπως και πολλούς άλλους. Τα τελευταία χρόνια δεν νομίζω να έχει θετική κριτική. Εσύ όμως μπορεί να περνάς καλά μαζί της και τώρα γιατί γουστάρεις. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Ολα σωστα αυτα που γραφεις αγαπητε φιλε, ουτε καν ξερω που βρισκεται τωρα και αν θα πηγαινα ξανα μαζι της. Αναφερομαι κυριως στην χρυση εποχη της απο τα μεσα των 90ς περιπου ως και 2010 περιπου που μεγαλουργησε και πηγαινα σχεδον καθε μερα μαζί της. Καλοαπογευμα.

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.522
Πόντοι
5.227
Γνωρίζει κανείς τι έχει γίνει με την Φωτεινή του Ι44 όροφος. Εδω και κάποιες μέρες, ο οίκος είναι κλειστός τα απογεύματα.
....να ξεκουραστει και λιγο το γερικο μουνι της.....

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.522
Πόντοι
5.227

Διδυμου 27 μόνο Βικτώρια
Αυτο θα ηταν καταστροφη.Εγγυημενα το μονο λαρυγγι που τα καταπινει.Να μην γυρισει?Απωλεια.Θα δειξει το καλοκαιρι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.825
Πόντοι
10.656
@paparotriftoulas ειδα το erotic prison ανοιχτο μετα απο καιρο και μπηκα σαλονι...Επεστρεψε η Νταρια η Ρουμανα με τα γυαλακια οπου και περασα μαζι της ημουν ο τελευταιος πελατης της πριν σχολασει...εχει παρει 2-3 κιλακια εξτρα στον πισινο...
ευχαριστω αδερφε, την καλωσορισα (χ2) :hi:

Να πουμε βεβαια οτι δεν εχει παρει απλα 2-3 κιλακια, αλλα 6-7 κιλα τουλαχιστον, το βυζι ανεβηκε μισο νουμερο, και μαζι με τον πισινο αρπαξε και λιγη κοιλιτσα. Της πανε ομως γιατι δεν ειναι κοντοστουπα, τωρα νταρντανεψε. Δυνατη οπως παντα μεσα στο δωματιο παρολα αυτα, αρκει να μεινει ετσι και να μην ξεφυγει με το φαι...

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.326
Πόντοι
441
Τί κακομεταχείριση δηλ να τής έχουν κάνει μέσα σέ 10 λεπτά στο δωμάτιο;
Τίποτα μωρέ τι να της έκαναν.
Απλά της φούσκωσαν τα μυαλά οι παρατρεχάμενοι που είχε μπλέξει, οτι είναι πόρνη επιπέδου super model και για να δίνει την τρύπα της πρέπει να την χρεώνει αδρά.

Κατάλαβε όμως οτι το "μεροκάματο" βγαίνει στο μπουρδελο κι οχι απ τα ξενοδοχεία, πράγμα που σημαίνει οτι πρέπει να την ιδρώσει τη φανέλα και γι αυτο το λόγο ξενέρωσε και βγήκε η "ντίβα" απο μέσα της.
Δεν μπορούσε να δεχτεί οτι πρέπει να ανοίγει τα πόδια στον κάθε λέτσο, μπιχλα, σαπιοκοιλιά για μολις 20 ευρώ και έτσι κατάντησε να κάνει face control και να δέχεται μονο πιτσιρίκια που τα κάνει οτι θέλει και χύνουν στα 3 λεπτά.

Αυτά σε συνδυασμό με τις σκόνες έφερε τα αποτελέσματα που γνωρίζουμε..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom