Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Καλα η Γιουλη δεν ειναι αυτη που σου ειχε κατσει χαστουκι πριν κανα 10ημερο επειδη την φιλησες στο στομα? Τελος παντων περα απο τον μυκητα εγω πριν κανα μηνα που πηγα μαζι της ειδα οτι ειχε και κατι σπυρια στην κωλοχαραδρα...νομιζω την πετυχα αποψε τωρα ειχε σχολασει πηγαινε στο ξενοδοχειο που εμενε επι της Ακουμηνατου ακριβως στην πιατσα με τα πρεζονια...εκει η εισοδος περιτριγυριζεται απο καγκελα για να μην μπαινουν οι τοξικομανεις.... Εαν ειναι αυτη ....
Μάλλον όχι Μυστη... αυτές "κάθονται" προς Καλή Θέα μεριά...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
στις πιάτσες, μπαίνει μέσα στα μπουρδέλα και δεν περνάει με καμία πουτάνα
Σαν το @kostakis27 ?
1.Πρόταση για δημιουργία νέου (υπό)τίτλου μελους:
Δράκος

2.
Πρόταση για δημιουργία νέου (υπό)τίτλου μελους:
Ελεήμων
(Αυτός είμαι εγώ...)

3.Πρόταση για δημιουργία νέου (υπό)τίτλου μελους:
Βρικόλακας
@145 , που κάνει ως επί το πλείστον μεταμεσονύκτιες τσάρκες...)

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
1777550119071.gif
Ενας απλός κοσμοπολιτης...

Ρε σεις, κάνω δυο προτασεις, και εσείς...
Έλεος!
Άνθρωπος είμαι και εγώ και πληγώνομαι...:glasses:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.527
Πόντοι
11.915
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
538
Πόντοι
81
Ενημέρωση προς τον κόσμο που διαβάζει και όχι σε αυτούς που γράφουν εδώ παρλαπιπες γιατί έχουν διάφορα σύνδρομα που δεν λύνονται ούτε με φάρμακα .

Φυλής βόλτα σήμερα μεσημεράκι ζήτημα να υπήρχαν 3-4 άτομα στο δρόμο τα σαλόνια άδεια παντελώς . Στόχος η ειρήνη στο φ84 άδειο το σαλόνι άδεια και τα δωμάτια πολύ καλή και ευγενική (το κυριότερο) καθαρή και αν είσαι και εσύ όπως εγώ και όχι όπως τα κλασικά ναυάγια σίγουρα θα περνάς καλά με το 99% των κοριτσιών στα σπιτάκια ..

Συμβουλή προς όλο το κόσμο που διαβάζει τις κριτικές αλλά και τα σεντόνια με τις ενημερώσεις για το πια κοπέλα είναι στο εξής σπίτι που γράφονται από τους γνωστούς που έχουν 20.000 σχόλια ,θα αναφέρω απλά το προφανές δηλαδή αυτό που έχει καταλάβει ο κάθε ένας που διαβάζει την «τάδε ενημέρωση» και πηγαίνει και βλέπει ότι είτε λείπει η συγκεκριμένη κοπέλα είτε είναι άλλη είτε έχει ρεπό (υδραυλικά) είτε ότι η «χοντρή» είναι τελικά μια κοπέλα 55 κιλά με μια χαρά σώμα .

Οι περισσότερες ενημερώσεις εδώ έχουν σαν κύριο στόχο το προμοταρισμα παρά την ενημέρωση ,θεωρώ κάτι που έχει γίνει εύκολα αντιληπτό . Οι περισσότεροι που το κατάλαβαν είναι οι ίδιοι που άκουσαν για «ΣΟΥΠΕΡ υπηρεσίες» ,ενώ τελικά ήταν αντικειμενικά φόλα.

Ο σκοπός που γίνεται αυτό είναι ξεκάθαρα με σκοπό να γράψει κάποιος ότι πήγε με την τάδε και έφαγε φόλα . Το διαβάζει αυτός που έγραψε το τρολαρισμα και γελάει με το «κατόρθωμα» του .

Για αυτό αν είναι να διαβάζετε το παρών νήμα κάντε το αλλά μην καθορίζεται τις σκέψεις σας , και τα πλάνα σας βάση αυτών που διαβάζετε εδώ πέρα .

Δεν είναι παράξενο άλλωστε που οι περισσότεροι που «συνήθιζαν» να γράφουν είτε σταμάτησαν οικειοθελώς είτε αναγκάστηκαν να μην γράφουν λόγω αυτών των ατόμων ..

Οι συγκεκριμένοι θα συνεχίσουν και θα συνεχίζουν να γράφουν λες και η ζωή τους εξαρτάται από τα likes και τον αριθμό των post (λες και είναι βιντεοπαιχνίδι όσο μεγαλύτερο level περισσότερη αίγλη)

Μην σκάτε πάντως , αυτοί που το κάνουν αυτό έχουν ήδη «τιμωρηθεί» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο , και αυτό είναι το μοναδικό που έχει εφεύρει το καταπονημένο μυαλό τους (άτιμο πράγμα η ψυχική υγεία) ώστε να παίρνουν λίγη «χαρά» .

Υγεία σε όλους όσους την αξίζουν και πορεύονται στην ζωή έστω και λίγο ανιδιοτελώς . Να γελάτε και να γαματε . Καλό μήνα

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
IMG_20260502_105947.jpg

Ε, και?

Δεν ξέρεις ποια είναι;
Θέλεις να σε στείλω;
...με πολύ αμφιβολία βέβαια, επιφυλασσομενος για τυχόν "παρενέργειες"...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
Εντωμεταξύ Μύστη, οι μισοί είναι τσατσάδες...

Αντί να μας πουν,
" Ελάτε εδώ! Καλό sex! 50% οι δεκα πρωτοι!"
Κάθονται και γράφουν μαλακίες και καρφώνονται από τα κακκιστα ελληνικά τούς!

Στα της ενημέρωσης.
Υπάρχουν λιγότερες εκδιδόμενες από όσα σπίτια/δωμάτια/ωράρια υπαρχουν στην αγορα. Που σημαίνει ότι είναι πάντα οι ίδιες με ελαφρύ rotation.
Κάποια θέλουν να βάλουν μεταμεσονύχτια βάρδια και δεν έχουν κορίτσια.

Τώρα αυτά που γράφει ο Μαλακάς ο @145 ,ότι η άλλη λείπει επειδή είναι έγγυος, και αχρειαστα είναι και τραγικά. Καλό είναι τα προσωπικά/οικογενειακά να τα αφήνουμε έξω από εδώ.
Και αφού δεν τον/τα μαζεύει κάποιος admin και εμείς τα προσπερνάμε, είμαστε αξιοι και της τύχης μας, και του επιπεδου της "ενημέρωσης" εδώ μέσα.

Κατά τα άλλα, όλα καλά!:D:

1234.jpg

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Πάρα πολύ καλό!!!:sunglasses:

Πέτυχες το ύψος μου... είμαι και στο ΜΑ21...
Δεν έβαζες και το ΤουρλοΒικτωριακι να γουσταρω;;;:glasses:

IMG_20260502_115912.jpg

ΑΜΕΑ δύσκολα θα με χαρακτήριζε κάποιος...
Περισσότερο,
"Ναι αμέ, ναι!" είναι η φάση μου...:sunglasses:

Palaimahos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Κριτικές
10
Like
443
Πόντοι
290
Με τη βοήθεια της τεχνολογίας… έχετε περάσει πολλές φορές από εκεί

Συνημμένα

• IMG_1335.jpeg
    IMG_1335.jpeg
    465,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.669
Πόντοι
491
Ενημέρωση προς τον κόσμο που διαβάζει και όχι σε αυτούς που γράφουν εδώ παρλαπιπες γιατί έχουν διάφορα σύνδρομα που δεν λύνονται ούτε με φάρμακα .

Φυλής βόλτα σήμερα μεσημεράκι ζήτημα να υπήρχαν 3-4 άτομα στο δρόμο τα σαλόνια άδεια παντελώς . Στόχος η ειρήνη στο φ84 άδειο το σαλόνι άδεια και τα δωμάτια πολύ καλή και ευγενική (το κυριότερο) καθαρή και αν είσαι και εσύ όπως εγώ και όχι όπως τα κλασικά ναυάγια σίγουρα θα περνάς καλά με το 99% των κοριτσιών στα σπιτάκια ..

Συμβουλή προς όλο το κόσμο που διαβάζει τις κριτικές αλλά και τα σεντόνια με τις ενημερώσεις για το πια κοπέλα είναι στο εξής σπίτι που γράφονται από τους γνωστούς που έχουν 20.000 σχόλια ,θα αναφέρω απλά το προφανές δηλαδή αυτό που έχει καταλάβει ο κάθε ένας που διαβάζει την «τάδε ενημέρωση» και πηγαίνει και βλέπει ότι είτε λείπει η συγκεκριμένη κοπέλα είτε είναι άλλη είτε έχει ρεπό (υδραυλικά) είτε ότι η «χοντρή» είναι τελικά μια κοπέλα 55 κιλά με μια χαρά σώμα .

Οι περισσότερες ενημερώσεις εδώ έχουν σαν κύριο στόχο το προμοταρισμα παρά την ενημέρωση ,θεωρώ κάτι που έχει γίνει εύκολα αντιληπτό . Οι περισσότεροι που το κατάλαβαν είναι οι ίδιοι που άκουσαν για «ΣΟΥΠΕΡ υπηρεσίες» ,ενώ τελικά ήταν αντικειμενικά φόλα.

Ο σκοπός που γίνεται αυτό είναι ξεκάθαρα με σκοπό να γράψει κάποιος ότι πήγε με την τάδε και έφαγε φόλα . Το διαβάζει αυτός που έγραψε το τρολαρισμα και γελάει με το «κατόρθωμα» του .

Για αυτό αν είναι να διαβάζετε το παρών νήμα κάντε το αλλά μην καθορίζεται τις σκέψεις σας , και τα πλάνα σας βάση αυτών που διαβάζετε εδώ πέρα .

Δεν είναι παράξενο άλλωστε που οι περισσότεροι που «συνήθιζαν» να γράφουν είτε σταμάτησαν οικειοθελώς είτε αναγκάστηκαν να μην γράφουν λόγω αυτών των ατόμων ..

Οι συγκεκριμένοι θα συνεχίσουν και θα συνεχίζουν να γράφουν λες και η ζωή τους εξαρτάται από τα likes και τον αριθμό των post (λες και είναι βιντεοπαιχνίδι όσο μεγαλύτερο level περισσότερη αίγλη)

Μην σκάτε πάντως , αυτοί που το κάνουν αυτό έχουν ήδη «τιμωρηθεί» με τον έναν ή τον άλλο τρόπο , και αυτό είναι το μοναδικό που έχει εφεύρει το καταπονημένο μυαλό τους (άτιμο πράγμα η ψυχική υγεία) ώστε να παίρνουν λίγη «χαρά» .

Υγεία σε όλους όσους την αξίζουν και πορεύονται στην ζωή έστω και λίγο ανιδιοτελώς . Να γελάτε και να γαματε . Καλό μήνα
Είναι μια αλληθεια

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Η Ιζαμπέλα που ήταν και αυτή παρούσα, σαν να έχει περάσει κάπως η μπογιά της. Δεν είχε τα συνεχόμενα δωμάτια και αναμονές.

Όποιος γουστάρει να κατουράει μέσα σε κωλοτρυπιδες, νομίζω τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή...
Η ευκαιρία του.:sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.831
Πόντοι
2.886
θα κρατούσα μικρό καλάθι παρόλο τις υπηρεσίες…είναι θερμή γυναικάρα αλλά να τσιμπουκωνει αβέρτα, άφιλτρα την κάθε μελαμψή ψωλη σορρυ δεν θα ξαναπάρω…

Σωστό

Μπορεί να βγάζει τα ίδια χρήματα , ΧΩΡΙΣ ΑΚΑ

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.107
Πόντοι
2.906
εδώ η Αντελινα είναι μελαχρινή τα γυαλιά βρήκες να πεις σαν διαφορά ρε άνθρωπε;
Ναι γτ τα γυαλια θα τον βαλουν σε σκεψη να ρωτησει να επιβεβαιωσει κτλ ενω τα μαλλια αλλαζουν που λεει ο λογος.Εχω λιγο καιρο να τη δω,δεν ξερω για το μαλλακι

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Απλά έχουμε σηκώσει τα χέρια ψηλά όλοι με δαυτον...
Και όλα αυτά, επειδή βαριεται, περιμένοντας να πάρει το πρώτο πρωινό λεωφορείο για Ασπρόπυργο...ο Γιωργάκης...:glasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.937
Πόντοι
48.067
1777977297141.jpeg

@DmtrsxXx τι σου λένε ρε…

Βρήκαμε και τον αρθογράφο εδώ…φιλαράκι δίνει καλό μεροκάματο το σαμπινακι;

Μην είσαι κουτός…

Λίγα τα λόγια σου για την Τζεσικα…

θα πω στον Αντί να τον στείλει για ενα μπανάκι τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom