Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.511
- Πόντοι
- 8.296
σωστόοοςπαίζει άμα το googlareis να στις βγάλει…
σωστόοοςπαίζει άμα το googlareis να στις βγάλει…
Μοιάζει με σαμπινα ,σωστόοος
η Σαμπίνα έχει πιο μοντελέ κορμί και είναι πιο ασπρουλιάρα επίσης έχει βαρέσει διάφορα τατού σε χέρι-πλάτηΜοιάζει με σαμπινα ,
ναι το είδα κι εγώ πριν, θα το γεμίσει όλο το σώμα της μπογιά κρίμα και είναι καυλιάρικο σαν αρνάκι γάλακτος είναικαι επεται συνέχεια αυτών των άθλιων σημαδιών της σάρκας πάνω της…![]()
Τι άλλο, όταν ξεκίνησε ήταν πολύ καλή (υπάρχει και κριτική μου και ποστ) αλλά από ένα σημείο και μετά το κάνει αγγαρεία.προσωπική εμπειρία;
Σὺ εἶπας...Αυτή η Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11 είναι τόσο καλή ή θα μας κεράσει τίποτα μανιτάρια ;;
Είδα την Μπάρμπαρα το πρωί... ΟλοκληρωτικoΙ 20β Σαμάνθα κοντή με λάτιν κωλο, η Μπάρμπαρα και η Γιούλη το αστέρι που εδώ έγινε και η δεύτερη κατάθεση για σήμερα.
...αυτό πόνεσε...Σε γενικες γραμμες καθε περσι και καλυτερα
Ο Δήμος Αθηναίων αποπειράθηκε να καταστρέψει την καλτιλα στο Μεταξουργείο φέρνοντας πιεστικό στην Ιάσονος μετά από δεκαετίες
Ένας απεγνωσμένος υπάλληλος προσπαθούσε να σπάσει το μείγμα από κατουρα,φλοκια,ξεχασμένα μεσαιωνικά μικρόβια και κάθε άλλον απίθανο μικροοργανισμό που έχει κολλήσει σαν μπετόν αρμέ στο έδαφος και δεν φεύγει όχι με νερό αλλά ούτε και με βομβα εμπλουτισμένου ουράνιου από το Ιραν
Ευτυχώς το δωμάτιο Πέρδικας 3 αριστερά που είναι σαν χωματερή στο κύτταρο στην Φυλη εξισορροπησε την κατάσταση με την απαραίτητη δόση δυσωδίας και μπόρεσα και γάμησα ξανά την Ρωσοποντιομολδαβογεωργιανη Μπιάνκα με μυτογκα,αφέλειες,busty σώμα,καλές σχετικά υπηρεσίες,τίμια χυσαποθηκη γενικα.
Αν έμπαινε μέσα στο δωμάτιο ο υπάλληλος θα χρειαζόταν όχι πιεστικό αλλά εκσκαφέα με ερπυστρια για να ξεκολλήσει τα χυσια από τους τοίχους![]()
Έτσι βέβαια,Eνα μονο πραγμα σημαινει αυτο !!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
Έχει τις "χαρές" του, το απλό πρόγραμμα...Εγώ ξενερώνω όταν ακούω απλο
Ούτε εγώ...περιμένω να δω που θα κάτσει η μπάλα...
Ούτε εγώ...περιμένω να δω που θα κάτσει η μπάλα...![]()
Δεν παίζεσαι man!Για φολα εχω επισης τοσες πιθανες επιλογες οπως Λιλιαν,Μία,Ελλη,Ροξυ,Γκλορια
Πιθανες λεω,δεν λεω οτι μου βγηκαν φολες.Ισα ισα Λατινακιας ειμαι.Σε νημα που παιρνει ματι τοσος κοσμος αυτο θα καταλαβει,οτι αυτες ειναι φολα.Εγω λεω οτι δε τις χρειαζομαι καν,ειναι οι εξτρα πριν την τελευταιες λυσειςΔεν παίζεσαι man!
Τέτοια παραδοχή.. ;
Εμένα δύο μου έριξαν φόλα και μου ήρθε να τις πετάξω από το παράθυρο
Και εσύ, "τις έχεις για Φολες", Κάβατζα δηλαδη...
Κάτι δεν καταλαβαίνω...
Συγγνώμη, η Κωνσταντίνα έχει χάσει 50 κιλά;Βέργας 7: Δύο γυναίκες. Η Σάρα, μία ξανθιά milf, με περίεργη φάτσα και πλαστικά βυζιά και η γνωστή Κωνσταντίνα, η Αγρινιώτισσα. Έχει χάσει 50 κιλά και μοιάζει, πλέον, άλλος άνθρωπος.
Αξίζει η μαυρουλα η μπεκυ;
εγώ παιδιά δεν ξετρελάθηκα τη δεύτερη φορά που την πήρα, κάπου το φθινόπωρο νομίζω.Δεν την έχω δοκιμασει οποτε δεν μπορω να έχω άποψη.. μου φάνηκε ευδιαθετη..από εμφάνιση ειναι για μενα πολυ ζουμερή-νταρντανα γυναικα-
Δεν κατάλαβα τίποτα...@DmtrsxXx είπα και γω δεν θα γράψει… «Οι πελατες που εχει καθος περιμενα στο σαλονι παρατηρησα ηταν κυριλε» —> @MALA BARISTA