Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.724
Πόντοι
3.666
σπίτι της με τα παιδάκια της και τον αντρούλη της…
Μηπως έπιασε και δίδυμα και δεν μας το λένε, απορώ που τις εχεις ακουσει αυτές τις παπαριες περί παιδιών και παντρειας ..... πραγματικά μερικοί πουλάτε δυνατη νουβέλα στο σαι , απλα να ενημερώσω η μικρη θα γυρίσει, μονο αυτο γράφω μεχρι στιγμής

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.393
Πόντοι
446
Ούτε 2πολικος ουτε 3πολικος δεν βγαζει ακρη με τα γραπτά του ΑΜΕΑ @145 ,aka Sperm ,Γιωργαρα πρεζοσυλλεκτη απο Μενίδι, ρε Γιωργαρε μαλακια σημερα που δεν πηρες τα τρελοχαπα και καθησες στο PC να γράψεις, για αλλη μια φορα δεν καταλάβαμε Χρηστο τυπε ,κανε μια καλη ρε και ξαναγραφτο ρε μαν με πιο καθαρό κεφάλι, ή και χωρις κεφάλι ακομα καλυτερα ....
Διαβαζοντας τις ημερομηνιες θα δεις πως ουτε χρονικα επεσες μεσα απλα μπηκες να βγαλεις κακια :afro:

Διαβαζοντας τα σεντονια του Σπερμ επισης ισως δε βγαλεις ακρη αλλα μπορει να μαθεις και λιγη ορθογραφια :afro:

Επειδη παει καιρο αυτη η ιστορια να μπαινεις χωρις να χεις να πεις κατι και να επιτιθεσαι χυδαια σε ενα ατομο που και προσφερει ενεργα και ουτε σε ενοχλει ουτε ασχολειται μαζι σου,ηρθε η ωρα να στα πει καποιος.

Δε σε βλεπω να κανεις το ιδιο ομως με @nikosvita314 που σε γλεντησε για την Ζαϊρα στο θεμα με τις πιατσες.Γιατι αραγε?:afro:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Δλδ θές να μου πείς πώς όχι μόνο δεν "σταμάτησες" όπως έλεγες αλλά πήγες ξανά και στο Βικάκι που σε είχε "πλήγώσει" και σε άφησε να τελειώσεις και "στόμα" ?
Για αυτό την ξαναβάλανε πρωί απο βράδυ ? για να στα μασάει ? αχαχαχαχαχ!!! θεέ μου, τι λεφτά πετάμε σε μαλακίες για να κάνουμε την καύλα μας ...
Όχι man!
Δεν έχω ξαναπάει σε καμμία, τρεις εβδομάδες τώρα...
Την έχυσα στην μούρη, την πρώτη και μόνη φορά που πήγα μαζί της.Το "στόμα" είναι στο πρόγραμμα της.

Ήξερε ότι θα πάρει regalo στο τέλος από την Σάρα... Υπάρχει και η κριτική (με τα ακροβατικά).

Θα υπάρξουν εξαιρέσεις (Ωριαίες) για εμανα όμως...όταν γυρίσουν Ρωξανη και Βικτώρια...
Μέχρι τότε, ούτε €!

Απλά διαβάζω τα κατορθώματα σας, ενίοτε...
Ενώ κάθομαι στην τουαλέτα εννοείται.:glasses:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.825
Πόντοι
17.085
ρε μαγκες αυτο το νημα εχει παθει κοκομπλοκο ή εχει σαπισει ο υπολογιστης μου απο τις τσοντες; Και απο αλλο browser το ιδιο συμβαινει...

Για καποιο λογο βλεπω ως τελευταια μηνυματα καποια ποστ (νουμερο #7.900 και πισω) απο 10-11 Μαρτιου, ενω τα πραγματικα τελευταια μηνυματα (χτεσινα/σημερινα) εμφανιζονται πιο πανω ή και σε αλλες σελιδες.... :uglystupid:Ισως καποια διαγραφη μηνυματων να χαλασε κατι στην ροη, δεν ξερω

@antisthenis

1774872332707.png
Πρέπει να είναι ok τώρα.

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.724
Πόντοι
3.666
Διαβαζοντας τις ημερομηνιες θα δεις πως ουτε χρονικα επεσες μεσα απλα μπηκες να βγαλεις κακια :afro:

Διαβαζοντας τα σεντονια του Σπερμ επισης ισως δε βγαλεις ακρη αλλα μπορει να μαθεις και λιγη ορθογραφια :afro:

Επειδη παει καιρο αυτη η ιστορια να μπαινεις χωρις να χεις να πεις κατι και να επιτιθεσαι χυδαια σε ενα ατομο που και προσφερει ενεργα και ουτε σε ενοχλει ουτε ασχολειται μαζι σου,ηρθε η ωρα να στα πει καποιος.

Δε σε βλεπω να κανεις το ιδιο ομως με @nikosvita314 που σε γλεντησε για την Ζαϊρα στο θεμα με τις πιατσες.Γιατι αραγε?:afro:
Καλη και η μαλακια σου , εχεις δικιο μπορει να μην βγάζουμε ακρη απο αυτα που γραφει αλλα συμβάλει άμεσα ο Sperm στην ενημέρωση για βρωμερο Μεταξυ και στους γύρω καδους της Ομονοίας , και ας μην βγάζουμε Χριστο απο αυτα που γραφει , σορρυ που δεν συχνάζω στο κατουρημενο Μεταξι να συμβαλω κι εγω στην ενημέρωση.

Όσο για το αλλο το ναυάγιο τον nikosvita, δεν λες τιποτα ρε εσυ μεγαλο γλεντη μου έρειξε ο τυπος πραγματικά 2 μερες δεν μπορούσα να κοιμηθώ με ολα αυτα που μου εσουρε , ο κύριος πουθενάς που αμφιβάλω αν εχει γαμησει την Ζαιρα πανω απο 2 φορες , τι να πούμε κι εμεις που την γαμαμε απ το 2024 , εχεις δικιο τυπε ίδρωσε το αυτι μου με ολα αυτα , κατι αλλο θες να συμπληρωσω πριν σου πω το Σαλτα και Γαμησου ??
Πες μου αν θες οτι απορία εχεις ειμαι ευγενης κατα βαθος .... επισης όπου θα χωνεται σε ξεκαρφωτα νήματα ο Sperm θα τρώει γλεντη και απο εμενα και απο τους ομοσταβλους του σαι γιατι γραφει οπου βρει ο Μαλακας ετσι για να γραφει κ μας ζαλίζει τα αρχιδια , κατανοητά αυτα που λεμε ??

Τελευταία τροποποίηση:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.573
Πόντοι
7.446
Τυχερός αυτός που παραβίασε ταυτόχρονα 3η εντολή , 9η εντολή (ίσως και λίγο από 2η &10η) και απλά, πήρε μια ακόμα ευκαιρία.

Μεγάλη ἡ χάρις τοῦ ἐλεήμονος! Δοξάζουσιν αὐτὸν αἱ παραβάται! Οὐ μόνον οὗτοι, ἀλλὰ πάντες οἳ τὴν τύχην ἔχουσιν ἐν τῷ τόπῳ τούτῳ ξενίζεσθαι
Παρενέβη και την πέμπτη εντολή! :woldman:

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.397
Πόντοι
10.656
Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ . Κόλλησα μύκητες στον σβερκο ξαπλώνοντας στο κρεβάτι για cowgirl
για να το επαθες αυτο πρεπει να εχεις ενα μαυρο συννεφο πανω απτο κεφαλι σου τυπε, σιγουρα το ανοσοποιητικο σου ειναι για το πουτσο παντως, να το κοιταξεις, σου λειπει βιταμινη C να αρχισεις θεραπεια με φαντα.

Οπως και να εχει δεν τιθεται κανενα θεμα "προσοχης" σε τετοιο περιστατικο. ή παιρνεις δικα σου σεντονια και μετα την επαφη με την κοπελα κανεις μπανιο με μπεταντιν, ή καθε φορα ρισκαρεις να αρπαξεις καποιο ραντομ δερματολογικο, περαν απο τα ΣΜΝ που ειναι μια κατηγορια μονα τους.

Εγω παντως μετα απο περιπου 1500 φορες που ξαπλωσα στα σεντονια της ρομαντικης ντισνευλαντ την τελευταια δεκαπενταετια, δεν κολλησα κανενα μυκητα ακομα :coffee: Και γαμαω μονο με τις καλτσες χειμωνα καλοκαιρι :coffee:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Υ.Γ. Φιλιππίδου 11α/β ανοιχτά :glasses:

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει σε αυτά είναι πότε τελειώνει η 3η και αρχίζει η 1η βάρδια και αν κλείνουνε καθόλου.
Το αργότερο που έχω πάει είναι 04:00 και το νωρίτερο 11:30

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Το μόνο που δεν έχω καταλάβει σε αυτά είναι πότε τελειώνει η 3η και αρχίζει η 1η βάρδια και αν κλείνουνε καθόλου.
Το αργότερο που έχω πάει είναι 04:00 και το νωρίτερο 11:30
Κλείνουν για καμμία ώρα 7:30-8:30 για καθάρισμα...
Υποτίθεται 8 νταν ανοιγουν, αλλά μέχρι να πάνε τα παιδιά σχολείο...

Οι βραδινές, θυμάμαι, όταν βγηκαν έξω, ήταν σαν να βγαίνουν από το Umatic η το "Αλσος"...
Ακόμα και η Ραφαέλα, το λουλούδι, φαινόταν γαμάτα....

Οι πρωινές με την τσίμπλα στο μάτι, κυριολεκτικά...

Οι καθαρίστριες μέσα και αυτές...
Και όλες μαζί λέγανε το τραγούδι για να σβήσει κεράκια μια από τις τσατσάδες....:glasses:
Η Απόλυτη Καλτιλά!!!

"Εεε, με συγχωρείτε.
Με εμενα τι θα γίνει; Καμμία Τσιμπουκαρα θα παίξει;"

Η καλύτερη στιγμή μου σε μπουρδέλο Μυστες!!!

Τι κώλους και μαλακίες...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
28
Like
13.741
Πόντοι
17.045
Με αφορμή την πρόσφατη κατεδάφιση του Μήτσου Μπάμπολα, θυμήθηκα πολλούς επικούς συναγωνιστές που πέρασαν και μεγαλούργησαν σε αυτές τις σελίδες, ώσπου κάποια στιγμή διαλύθηκαν, συνήθως λόγω αυτανάφλεξης και έκρηξης, οπότε πέρασαν στη λήθη, στη λησμονιά.
Ας είναι ελαφρά τα Gigabytes που τους σκεπάζουν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.948
Πόντοι
48.067
Άρχοντα πως μπορώ να γίνω σαν εσένα ;

Ειναι μακρυς ο δρομος για να γινεις επιτυχημενος και αγαπητος μπουρδελιαρης.Να σε βλεπουν οι κορασιδες και να χαιρονται, να δινουν τον καλυτερο τους εαυτο μεσα στο δωματιο απο εκτιμηση, αλλες και απο συναισθημα. Μην ντρεπεσαι, δειξε την αγαπη σου στις κορασιδες και θα στην επιστρεψουν στο πολλαπλασιο. Αυτο ειναι η αρχη.

Declan_Rice

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
11
Like
2.029
Πόντοι
491
Ειναι μακρυς ο δρομος για να γινεις επιτυχημενος και αγαπητος μπουρδελιαρης.Να σε βλεπουν οι κορασιδες και να χαιρονται, να δινουν τον καλυτερο τους εαυτο μεσα στο δωματιο απο εκτιμηση, αλλες και απο συναισθημα. Μην ντρεπεσαι, δειξε την αγαπη σου στις κορασιδες και θα στην επιστρεψουν στο πολλαπλασιο. Αυτο ειναι η αρχη.
Άρχοντα σ ευχαριστώ

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ. Λίλιαν στο Λ73, ότι χειρότερο μύστες. Μπαίνει μέσα και περνάει καπότα σε έτοιμο πέος, είναι αυτό κακό; Όχι απαραίτητα. Αλλά άγαρμπο πέρασμα καποτας και ξεκινάει τη χειρότερο πίπα που μ έχουν πάρει ποτέ, πίεζε τον πουτσο και στην κυριολεξία τον δάγκωνε, άγαρμπη με πολύ δόντι και καμία ηδονηκοτητα. Στην κυριολεξία μου έπεσε και δεν μπορούσα να γαμησω μετά. Την έδιωξα αρον αρον. Μου αρέσει που προμοταρεται ως καλή. …ΜΑΚΡΙΑ. Εφυγα με νεύρα
Μην ξεσκεπάζεις τους προμοτορες σε παρακαλώ.... στις κριτικές...

Ποιοι προμοτορες... Οι τσατσάδες τα γράφουν!
Προσπαθούν να κρυφτούν, στο γραπτό, και δεν τις αφήνει ο "Σλαβισμος" τους....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.948
Πόντοι
48.067

Δεν ειμαι χαζος να το ανεβασω ολο εδω, υπαρχουν πολλοι καλοθελητες και αγαπουληδες που θα πανε κατευθειαν στην Ιρινα να της το δειξουν. Θα δωθει μονο σε εμπιστα μελη, γνωστα μελη το εχουν δει ηδη οτι υπαρχει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom