Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
έτσι όπως πάει το πράμα, σε λίγο αντί να κάνουμε παιχνίδια με τα κορίτσια στο δωμάτιο, θα πηγαίνουμε παρεούλα στο ΚΑΠΗ για να μετράμε την πίεση.
Αυτά είναι τα άσχημα όταν δεν υπάρχει ανανέωση - και μιλάμε για ανανέωση με σέρβις της προκοπής, ε; όχι με νεαρές μεν κομοδίνα δε.
Παιζει να ειναι δεκαετιες μερικες στα ιδια μαγαζια...

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.176
Πόντοι
12.436
Υπάρχει τίποτα με ασιατική κατάσταση πέρα από Λέλας.
Ψάχνοντας στο φόρουμ βρήκα
Κασσάνδρας 4α
Αχαρνών 85
Περγάμου 1
Ότι παίζανε κινεζοηδη φάση αλλά βλέπω ότι είναι 1 με 2 χρόνια πριν.
Ξέρει κανείς κάτι να φώτιση το δρόμο ?
Εδώ και πολύ καιρό ασιάτισσες έχει μόνο το Λέλας. Ίσως έχει και μια στο Καλλιρρόης 48.
Το Κασσάνδρας 4Α έκλεισε τέλος 2024, λίγο πριν κλείσει όλη η Κασσάνδρας.
Αχαρνών 85 πρέπει να έχει κλείσει πριν το 2022.
Περγάμου 1 η τελευταία ασιάτισσα που πήρα ήταν η γλυκούλα Τζέσικα (πρώην Νάνσυ του Λέλας) καλοκαίρι του '23. Κλειστό κι αυτό εδώ και πολύ καιρό.
Η Άννα Τάι της Φυλής δεν έχει ασιατικά χαρακτηριστικά, ερωτηματικό η καταγωγή της.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Οχι και μικροτσούτσουνοι ρε συ υπερβάλλεις.
Ειναι παγκοσμίως γνωστό οτι τα μέλη του bou την εχουν όλοι πανω από 22 πόντους, χοντρή σαν κούτσουρο και κάνουν τις κορασίδες να χυνουν ποτάμια απ το σαλόνι κιόλας πριν καν τις ακουμπήσουν...
έτσι πες τα ρε φίλε! :rockon: και άμα κάνεις και πεις έξω ότι είσαι μέλος του bou εισπράττεις φθόνο από κατώτερης ποιότητας αρσενικά! έχει χαλάσει ο κόσμος, πλέον Μετάξι που κατέβηκα λίγες φορές παραπάνω μαζεμένα είδα όλο μισογκεουλες που πάνε πάνω κάτω στον πεζόδρομο και σε κοιτάνε στην πούτσα, μπαίνουν μέσα στα μπουρδέλα να πάρουν μάτι άντρες που κάθονται στο σαλόνι, παρακαλάνε να τους γαμησει κανας Πακιστανός τζαμπέ, και μετά να πα "να γίνουν" μέχρι την άλλη μέρα το πρωί. Άλλοι πάλι μπαίνουν εδώ για να νοιώθουν ότι γαμανε και off the record πάει το αυταρχικό σύννεφο, έτσι πάνε με γυναίκα κάποιοι...:2funny: Τιμή και δόξα στα μέλη του bou!

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.333
Πόντοι
3.656
Έχει βραχυκλωσει το νήμα;
8 Μαρτίου 2026 #7879
Σημερινό. #7880
:think:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
κάτι είχε ανέβει πρόσφατα και έγινε πανικός εκ τότε αλλά όλα κατέβηκαν!
Εχεις λεπτομεριες μυστη; Γιατι παρατηρω οτι πολλοι διαγραφονται τον τελευταιο χρονο… μελη που εχουν προσφερει πολυ

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Πρίν κάμποσες ημέρες μου έστειλε προσωπική συνομιλία ένας μέλος "Sweeper" (δεν έχω ιδέα ποιος είναι) με ένα άρθο απο κάποιο περιοδικό/εφημερίδα που λέει διάφορα άκυρα και πως είναι ο Μήτσος Μπάμπολας, έχει και φώτο, επειδή τον κράζουνε στο forum και κάποια μέλη κηνυγάνε να τον δείρουνε θα κάνει δικιά του ομάδα ενημέρωσης, προσπάθεια ανταγωνισμού? προσπάθεια doxxing ?
Δεν ξέρω, αλλά άμα ο άλλος δίνει τα στοιχεία του φόρα παρτίδα... τώρα τι σκηνικά παίζουνε εδώ μέσα δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω, αλλά μπορώ να πώ άσχετα αν μου άρεσε ο τρόπος που έγραφε ή όχι, ενημέρωνε και έγραφε πολλές κριτικές... που μπορώ να πώ πως ήταν αρκετά αντικειμενικές ώς προς την συμπεριφορά των κοριτσιών.

Μικρή βόλτα σήμερα αρχές 2ης βάρδιας, έδωσα διπλό παράβολο σε στανταράκι στο Μετάξι
και σε συνέχεια πήρα και την Γιούλη Ι20β, αυτή και η Μπάρμπορα που είναι μαζί της, είναι πολύ άνω του μ.ο της περιοχής εμφανισιακά και απο υπηρεσίες, ότι μπορείς να περιμένεις στο 10ρικο, δεν το πετάς, σε εποχές οικονομικής στενότητας μετράει, θα κάνω και μια βόλτα στο 20ρικο αύριο αν μπορέσω και μετά νηστεία προς το παρόν γιατί παίζει νέο ειδύλλιο και τα ρίχνω εκεί τα πενιχρά μου εισοδήματα... ποιο φτηνές είναι οι πουτάνες :S
Δεν τον ξερω αυτον το sweeper ουτε τον Μπαμπολα… αλλα οποιος απειλει να δημοσιευσει στοιχεια η ψαχνει να δειρει καποιο αλλο μελος το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ χωρις να εχει σφαλλει καπου απο οσο ξερω ειναι ΕΡΠΕΤΟ που ελεγε και ο μπαρμπα Τσακογιαννης…. αλλα τιποτα νταβαδες ειναι που τους χαλασε την δουλεια με την αντικειμενικοτητα του (αυτο πιστευω εγω). Ας πανε να τα κανουν σε κανεναν νυχτα να δουμε αν τους παιρνει.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.679
Πόντοι
40.703
@papaphilips εδώ ο έτερος συνδαιτημόνας μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά…
η επιχείρηση που είχε, με τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες που πούλαγε σε κάτι χαϊβάνια μειωμένης αντίληψης, έφαγε σκόνη έμαθα. . .

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.176
Πόντοι
12.436
Χωρίς παρεξήγηση. Αλλά μιλάμε για επαγγελματίες ή για γυναίκες που έχουν ζήσει απολαύσει έντονα την ζωή τους. Ακόμα και μερικές που ξεγέλασαν κάποιους με τεχνητούς τρόπους ότι έχουν στενό, προκαλώντας εξαιρετική ξηρότητα, βάζοντας σφουγγάρια και κάνοντας τις λεγόμενες κινήσεις kegel. Ένα είδος σφιξίματος των γλουτών, που πιέζει όλη την περιοχή. Πολλές φορές μπορεί ενσυναισθητα ή ασυναίσθητα να το κάνουμε κι εμείς είτε σε προσπάθεια να κρατηθούμε ή όταν νιώθουμε την ανάγκη να πάμε ακόμα πιο πέρα να σπάσουμε κάποιο φράγμα/όριο. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να αισθανθείς φυσική στενότητα σε διείσδυσή είναι οι λεγόμενες κοπέλες "εξ αλλαγής φύλλου" οι οποίες λόγο ανατομίας έχουν επιπλέον μάζα. Αν λοιπόν δεν έχεις θέμα με αυτές (μερικοί από εμάς δεν μπορούμε) θα βρείς την στενότητα που αναζητάς.
κάπως έτσι είναι και η δική μου εντύπωση. Το στενό μουνί πρέπει να είναι είδος πολυτελείας στα μαγαζιά.
Θυμάμαι κα'να δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου εργαζόμενες και μάλιστα με πολλά χιλιόμετρα (η μια εκλιπούσα απ' ότι διάβασα) μου δήλωσαν στενές και όντως είχα πολύ καλή αίσθηση μέσα.
Μια κοπέλα που έκανε έντονα αισθητές συσπάσεις του κόλπου της και μου βελτίωσε την αίσθηση κατακόρυφα. Μια-δυο ακόμα που, με χλιαρά προκαταρκτικά, μου έδωσαν πολύ καλή αίσθηση στα τέσσερα.
Άλλη μια που επίσης με χλιαρά προκαταρκτικά την πήγα επίτηδες πολύ χαλαρά, ώστε να μην τελειώσω μέσα σε δευτερόλεπτα.
Αλλά είναι οι εξαιρέσεις, ο γενικός κανόνας είναι η μέτρια έως και ανύπαρκτη αίσθηση.
Οι εργαζόμενες με τις οποίες τελειώνω εύκολα μέσα, συνήθως είναι αυτές που με τσιμπουκώνουν σχεδόν μέχρι τέλους και μετά ακολουθεί στα γρήγορα πέρασμα λάστιχου και διείσδυση. Οι υπόλοιπες θέλουν πολύ σπρώξιμο.
Ακόμα και με "σχέσεις", θυμάμαι μια πρώην με την οποία κρατιόμουν για να χύσει κι εκείνη. Όταν πλησίαζε στο τέλος, υγραινόταν τόσο πολύ που κολυμπούσα κανονικά. Χωρίς καπότα, χωρίς λιπαντικό. Βάλε με νου σου τι γίνεται όταν έχεις κι αυτά.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.679
Πόντοι
40.703
Η Εβάνια δουλεύει σε μασατζίδικο, στην Λ. Συγγρού 108.

-.jpg
παίζει να μη δούλεψε και ποτέ εκεί, αλλά ούτε και στο τατοΐου επίσης.
για κράχτη την έχουν ακόμα, όπως κάνουν και για άλλες ασφαλώς, σε μια εκ των οποίων είχε γράψει ψεύτικη κριτική ο τιμημένος σαχλαμάρας.
στα φυλ.71 και στο 69 σκαλάκια δούλεψε όσες φορές την είχα πάρει.
πρόσφατα η τσατσά μου είπε ότι θα ξανάρθει, επειδή λείπει προφανώς, γιατί έληξε η βίζα της.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.176
Πόντοι
12.436
παίζει να μη δούλεψε και ποτέ εκεί, αλλά ούτε και στο τατοΐου επίσης.
για κράχτη την έχουν ακόμα, όπως κάνουν και για άλλες ασφαλώς, σε μια εκ των οποίων είχε γράψει ψεύτικη κριτική ο τιμημένος σαχλαμάρας.
στα φυλ.71 και στο 69 σκαλάκια δούλεψε όσες φορές την είχα πάρει.
πρόσφατα η τσατσά μου είπε ότι θα ξανάρθει, επειδή λείπει προφανώς, γιατί έληξε η βίζα της.
στο 108 δούλεψε σίγουρα κάποιες μέρες. Και το λέω γιατί την είδα στο σαλόνι ίσως και την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά.
Αλλά δεν την πήρα δωμάτιο γιατί προτίμησα την άλλη κοπέλα, τη Μπέλλα (και πρόκοψα, τέλος πάντων...).
Πολύ σύντομα όμως μετακόμισε Φυλής.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
ξέρουμε κάποια που να τα παίρνει πρόσωπο ;;
Η Βίκη (petit) στο Φιλιππισταν...

Δεν της το είχα ανακοινωσει...απλά όταν έχυνα στο στομα, τον τράβηξα έξω και "Πάρτα στην Μάπα"!!!!

Δεν μου είπε κάτι...
Ήξερε ότι θα παίξει regalo μετα...
Περισσότερο, για τα λερωμένα σεντόνια νοιάστηκε.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.679
Πόντοι
40.703
στο 108 δούλεψε σίγουρα κάποιες μέρες. Και το λέω γιατί την είδα στο σαλόνι ίσως και την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά.
Αλλά δεν την πήρα δωμάτιο γιατί προτίμησα την άλλη κοπέλα, τη Μπέλλα (και πρόκοψα, τέλος πάντων...).
Πολύ σύντομα όμως μετακόμισε Φυλής.
ίσως επειδή ήταν 1η μέρα ναι, γι'αυτό είπα... ΠΑΙΖΕΙ.
1η μέρα την είχα πάρει και εγώ στην κριτική μου αν δεις στο φυλ.71 όροφος, που ήταν η 1η της γενικώς και ο τιμημένος βλαξ έλεγε ότι κανείς δεν γράφει.
δηλαδή εκτός από βλαξ και παπατζής, ήταν και (κουτο)πονηρός.
έκτοτε ποτέ δεν ξαναεμφανίστηκε εκεί, ασχέτως αν την έχουν σαν κράχτη όπως προείπα.

Τελευταία τροποποίηση:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.570
Πόντοι
7.446
ipes arketa ! !!! ke poli emine sto sait me afta pou ekane !!! dromo stous apateones !!! bravo sti dioikisi toy sait pou ton katalave egkera !!!
Μύστη, στείλε μου ένα π.μ. γιατί το προφίλ σου έχει περιορισμένη πρόσβαση.

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για ένα σκουπίδι. :rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.386
Πόντοι
10.656
ρε μαγκες αυτο το νημα εχει παθει κοκομπλοκο ή εχει σαπισει ο υπολογιστης μου απο τις τσοντες; Και απο αλλο browser το ιδιο συμβαινει...

Για καποιο λογο βλεπω ως τελευταια μηνυματα καποια ποστ (νουμερο #7.900 και πισω) απο 10-11 Μαρτιου, ενω τα πραγματικα τελευταια μηνυματα (χτεσινα/σημερινα) εμφανιζονται πιο πανω ή και σε αλλες σελιδες.... :uglystupid:Ισως καποια διαγραφη μηνυματων να χαλασε κατι στην ροη, δεν ξερω

@antisthenis

1774872332707.png

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Η Βίκη (petit) στο Φιλιππισταν...

Δεν της το είχα ανακοινωσει...απλά όταν έχυνα στο στομα, τον τράβηξα έξω και "Πάρτα στην Μάπα"!!!!

Δεν μου είπε κάτι...
Ήξερε ότι θα παίξει regalo μετα...
Περισσότερο, για τα λερωμένα σεντόνια νοιάστηκε.
Δλδ θές να μου πείς πώς όχι μόνο δεν "σταμάτησες" όπως έλεγες αλλά πήγες ξανά και στο Βικάκι που σε είχε "πλήγώσει" και σε άφησε να τελειώσεις και "στόμα" ?
Για αυτό την ξαναβάλανε πρωί απο βράδυ ? για να στα μασάει ? αχαχαχαχαχ!!! θεέ μου, τι λεφτά πετάμε σε μαλακίες για να κάνουμε την καύλα μας ...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
ρε μαγκες αυτο το νημα εχει παθει κοκομπλοκο ή εχει σαπισει ο υπολογιστης μου απο τις τσοντες; Και απο αλλο browser το ιδιο συμβαινει...

Για καποιο λογο βλεπω ως τελευταια μηνυματα καποια ποστ (νουμερο #7.900 και πισω) απο 10-11 Μαρτιου, ενω τα πραγματικα τελευταια μηνυματα (χτεσινα/σημερινα) εμφανιζονται πιο πανω ή και σε αλλες σελιδες.... :uglystupid:Ισως καποια διαγραφη μηνυματων να χαλασε κατι στην ροη, δεν ξερω

@antisthenis

1774872332707.png

Ναι έχει χαθεί η μπάλα, εγώ έλεγα θα χέστηκε ο browser, μήπως αντί να τα διαγράφετε απλά να κάνετε "redact" σαν τα Epstein files ένα πράγμα ? :cheesy:
Το σκηνικό μου θυμίζει προβλήματα που έχω δεί σε παλιές βάσεις με λάθος κλειδιά κλπ. :cheesy:

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
10
Like
2.209
Πόντοι
496
Τι έγινε με παμπολα πού διαγράφηκε μύστες ξέρει κανείς?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
άρχισα να το βλέπω χωρίς να έχω διαβάσει περί τίνος πρόκειται, ούτε δει trailer...είναι καλό!

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.708
Πόντοι
3.666
Ούτε 2πολικος ουτε 3πολικος δεν βγαζει ακρη με τα γραπτά του ΑΜΕΑ @145 ,aka Sperm ,Γιωργαρα πρεζοσυλλεκτη απο Μενίδι, ρε Γιωργαρε μαλακια σημερα που δεν πηρες τα τρελοχαπα και καθησες στο PC να γράψεις, για αλλη μια φορα δεν καταλάβαμε Χρηστο τυπε ,κανε μια καλη ρε και ξαναγραφτο ρε μαν με πιο καθαρό κεφάλι, ή και χωρις κεφάλι ακομα καλυτερα ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom