Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.463
- Πόντοι
- 1.326
όταν συμπληρώσει 2 χρόνια εδώ θα φύγει...Πολύ καλή κατάθεση στην Ισαμπελα από Φιλιππίδου 11 ισόγειο.
Έχει αναφερθεί πολλάκις οπότε θα πάω στο κουτσομπολιστικο για τους αγαπουληδες της.
Είναι 43 χρονών, από Κολομβία, της αρέσει πολύ η γυμναστική, δεν έχει παιδιά, στην Κολομβία είναι νυχου και κομμώτρια και όταν συμπληρώσει 2 χρόνια εδώ θα φύγει. Όλα αυτά μου τα είπε ενώ είχαμε τελειώσει και η τσατσά την φώναζε στο σαλόνι

Η Μπέλλα αμα εισαι ωραιο παιδι και γυμνασμενος και γλωσσοφιλα δινει αν γουσταρει και σε αφήνει να της σκισεις τη μουνα μεχρι να πιάσεις πάτο , αν εισαι ομως πανω των 50 και μοιάζεις και με Ναυάγιο σαν το φίλο τον Sperm , και εχεις οψη τυροβοσκου Αλβανού τοτε σε κερνάει φόλα δίχως αυριο το πορνδιο .....Κάποιος συναγωνιστής έδωσε το μουνι στο χέρι της Μπελλας. Ακούγονταν μέχρι έξω στο σαλόνι οι κραυγές της.
Αυτή δεν ήταν φόλα; Τι διάολο, με κατακαυλωσε έτσι όπως έκανε.
Στο Μεταξι ισχυει το αντιθετο, αν εισαι κυριλε ειναι που θα σε σταματησουνΠάντως χθες μετάξι και φυλής αν δεν ήσουν ψιλοκυριλε η είχες καμία τσάντα ώμου ή τσαντάκι μέσης με κάνα περίεργο μπουφάν στην έπεφταν για εξακρίβωση Δίας και Δέλτα διδύμου μπλόκο πρην την Φώκαιας μπλόκο Τάσος ελαστικά μπλόκο
Σου λεει τι κανει αυτος εδω καλοντυμενος αναμεσα στα πρεζακια, κατι δεν παει καλα 

δεν είναι ματιασμενη, βασικά είναι απειροελάχιστα, δεν έχει θέμα!Περασα την περασμενη εβδομαδα απο Φ7 με την Ηλεκτρα. Δηλωνει Ελληνιδα απο τον Εβρο. Οσο περιμενα στο δωματιο ειχε ξεκινησει με τον τσατσο μια στιχομυθια περι θρησκειας και πνευματικων πατερων. Ελεγε οτι εχει ματι σημερα και εχει πιει 3 καφεδες, χωρις να μπορει ακομα να ξυπνησει. Τελος παντων περναει στο δωματιο ξεκιναει μια αθλια πιπα ενω παρατηρησα οτι εχει τριχα σε μασχαλη και μουνι. Στο γαμησι μετρια, εδειξε να ποναει και φυσικα δεν πηρε καμια πρωτοβουλια. Εχυσα στα βυζια της παιζοντας τον στο τελος. Αρχισα να ντυνομαι και να πλενω τα χερια μου ενω αυτη ακομα προσπαθουσε να ντυθει. Η πρωτη φορα στην πορνοκαριερα μου που βγαινω πρωτος εγω απο το δωματιο. Μου λεει ο τσατσος η Ηλεκτρα π ειναι? Του λεω προσπαθει να βαλει τα εσωρουχα της και μετα βγηκε και αυτη. Ο,τι χειροτερο ΜΑΚΡΙΑ μαγκες
Στο Μεταξι ισχυει το αντιθετο, αν εισαι κυριλε ειναι που θα σε σταματησουνΣου λεει τι κανει αυτος εδω καλοντυμενος αναμεσα στα πρεζακια, κατι δεν παει καλα
Νταξει ας μην τα παρεξηγουμε και τα μπατσονια, κανουν ελεγχο κοντα στα μπουρδελα για να βεβαιωθουν οτι οι μανες τους ειναι ασφαλεις![]()
Αν προκειται για την ιδια,δε νομιζω πως θα σε χαλαγε.Για να λείπει το Κορινάκι μάλλον θα είναι Ρουμουνία![]()
Αυτή είναι. Την έχω δει αλλά μου έχει αφήσει μέτριες εντυπώσειςΑν προκειται για την ιδια,δε νομιζω πως θα σε χαλαγε.
![]()
Γελοία γυφτοαπατεώνισσα (ή εναλλατικά: ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΛΑ) (2.5) | Φυλής 65Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φυλής 65Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από kosamf με βαθμολογία 2.5www.bourdela.com
Φίλε έχω δει πολλές φορές να κλέβουν φώτο μου ακόμα και σε άκυρα μέρη, οπότε..Έλα, εδώ είσαι, στο'φτιαξα.
Στη δική σου φωτογραφία φαινόταν λίγο η πανσέληνος πίσω από τα γράμματα.
![]()

Δεν ξέρω τι εννοείς φίλε , γίνε πιο συγκεκριμένοςρώτησες αν την μαζέψανε;
Μπορεί να κουράστηκε η κοπέλα από τα συνεχόμενα δωμάτια π έχει , και να πήρε ρεπόείχε πέσει μπούκα. Κυριακή Δευτέρα είχε κατεβάσει ρολά!
Αν της μαζέψανε τα μπρατσακια απο το παντελονι...ρώτησες αν την μαζέψανε;
Δεν ξέρω τι εννοείς φίλε , γίνε πιο συγκεκριμένος
Ξερόχυσα με σφαλιάρες, τσίμπημα ρώγας και φτέρνισμα. Εγώ θα της έλεγα να φτερνιστεί στην μάπα μουΚατα τις 13:00-13:30
Καταδρομη για Ιρινα Φ27,2 ή 3 δωματια οποτε δρομο, η βλαμμενη τσατσα εκανε πως δεν καταλαβαινε ελληνικα να μου πει ποσοι μορφονιοι περιμεναν.
Στο 19 η Καιτη ,θα περναγα αλλα ειπα να κανω μια μινι βολτα πρωτα και να επιστρεψω.
Φ 59 ισογειο Βανα
Φιλ 11 κατω Βαλερια & Σαρα
πανω Κορινα & Καρολινα
Περασμα με την δευτερη για σιγουρια.Αφου χορτασα να χωνω τη γλωσσα στη βαλβιδα οσο παει πηγα και μουνι αλλα γευτικα τζελ κ ξενερωσα.Την εβαλα μα τον ρουφηξει με κοπανηματα στη γλωσσα και προστυχολογα απο μονη της. Οπως την επιασα απο το κεφαλι γκρεμιστηκε η απαισια κοτσιδα-κεφτες που εχει παντα και χυθηκαν τα μοσχομυριστα μακρια μαλλια τα οποια δεν εχασα την ευκαιρια να σνιφαρω και να δαγκωσω,ειναι πολυ πιο ωραια ετσι.Της τα εκανα 3 σβουρες κοτσιδα στο χερι για ελαφρυ mouthfuck χωρις καμια διαμαρτυρια.Λιγο η αυπνια,λιγο η αφαγια πολυ προσωπικα θεματα δε σηκωνοταν σωστα για να γαμησω παρα την ομολογουμενως καλη φαση.Ηρθε απο πανω και οπως με πηδαγε μου ριξε ψευτοφαπα.Την ρωτησα γιατι με χτυπησε και καλα ενοχλημενος και απολογηθηκε,της εξηγησα πως της κανω πλακα κι αν θελει να ριξει πιο δυνατες αλλα δεν ηθελε.Στυση της κακιας ωρας γυρισμα νορμαλ μπας και, αερογαμησι ωσπου να πεσει εντελως μιας και ηταν εντελως κασετα οι αντιδρασεις της εκει..Βγαλσιμο καποτας και χυσιμο με μαλακια στις βυζαρες ενω τσιμπαγε ρωγα και μου ριχνε καυλομπινελικια,εριξε και δυο φτερνισματα in the meanwhile ενω ημουν ετοιμος να την πιτσιλισω ,με πολυ κοπο βγηκαν κι ας ηταν μεγαλη η ποσοτητα και δυνατες οι ριπες.
Τι να κανουμε δεν ερχεται παντα τρωγοντας η ορεξη, παραμενει μια τιμια επιλογη στην πρωτη βαρδια παντως κι ας την ηθελα ενα κλικ πιο καυλιαρα.
Ξερόχυσα με σφαλιάρες, τσίμπημα ρώγας και φτέρνισμα. Εγώ θα της έλεγα να φτερνιστεί στην μάπα μου
Όσον αφορά τη δυνατή σφαλιάρα που δεν σου έδωσε, μπορείς να δοκιμάσεις να τις νευριάζεις με κάποιο τρόπο (να τις σφαλιαρίζεις και συ, να τις βρίζεις, να τους τσιμπάς δυνατά τις ρώγες) για να τους βγει αυθόρμητα

Δεν έχεις άδικο Μύστη!Πανω στην Καριολινα,για Σαρα το κοβα κυριως απο τα γραπτα σου αλλα δε με ψησε καθολου εμφανισιακα.

Βασικα για να ειμαι ειλικρινης συμφωνω πως η καβλα ειναι κυριως εγκεφαλικο πραγμα και διαλεγω σχεδον παντα πουτανες με γνωμονα να μου κανουν τα χατιρια και οχι εμφανιση,γουσταρω χοντρες και σαβουρες γενικα.Ειναι μεν βρωμομουνοφατσα και ανακοινωθηκε βαρβατο προγραμμα αλλα,Δεν έχεις άδικο Μύστη!
Έχει γίνει τελειως Μπουνταλου ...
Μαζεψου μωρη Σάρα λίγο!!!
Στο δωμάτιο από την αλλη..με την συχνή προσέλευση, την σωστή ατμόσφαιρα και το ανάλογο ξεκλείδωμα...
Η Σάρα ξηγιεται και έτσι..
![]()
Έχουμε περάσει Μισάωρο μόνο σε αυτή την στάση!!!
Και μετά έχυσα στο μπλουζάκι που φορούσε...![]()
Γάμησε τα Μυστη...Βασικα για να ειμαι ειλικρινης συμφωνω πως η καβλα ειναι κυριως εγκεφαλικο πραγμα και διαλεγω σχεδον παντα πουτανες με γνωμονα να μου κανουν τα χατιρια και οχι εμφανιση,γουσταρω χοντρες και σαβουρες γενικα.Ειναι μεν βρωμομουνοφατσα και ανακοινωθηκε βαρβατο προγραμμα αλλα,
1.)Μου σπασε ταρχιδια η τσατσα γυαλαμπουκας ολο κατσε και κατσε δεν της αρεσε που ημουν ορθιος.5 φορες να μου το πε.
2.) Επιασε το κενο στον καβαλο η τανα και εκανε ουαου τι πουτσα και τετοια,ουτε καν βρηκε στοχο μαλλον την εχεις κακομαθει στα μεγεθη...
3.)Και πανω και κατω μου τα σπασαν να παρω παρτουζα,με των 40 παρακαλω.Δε τους εφτανε που βαραγαν μυγες και μπηκε ανθρωπος...
4.)Μου την ειπε η διοπτροφορος οταν της ειπα παω να τσεκαρω και πανω τι παιζει,οτι και καλα πηγα να συλλεξω υλικο για να τον παιξω κατι τετοιο..
Θα εφευγα, απλα νυσταζα κ βαριομουν να γυρισω μεχρι Φωκαιας οποτε πηρα Καρολινα που ειχα περασει καλα παλιοτερα και ηταν και η πιο ομορφη για τα γουστα μου.Δεν ηθελα καν να την γαμησω βασικα,αλλα λεω μαλακια με 20 και να μην τον βαλω και λιγο..
Δε θα σε απογοητευσει πιστευω αν την επιλεξεις ειναι εκφυλη γενικα ,ή εστω το πουλαει καλα.

Ναι μεν, αλλά... Δεν με αφήνει η Κορίνα!Θα εφευγα, απλα νυσταζα κ βαριομουν να γυρισω μεχρι Φωκαιας οποτε πηρα Καρολινα που ειχα περασει καλα παλιοτερα και ηταν και η πιο ομορφη για τα γουστα μου.Δεν ηθελα καν να την γαμησω βασικα,αλλα λεω μαλακια με 20 και να μην τον βαλω και λιγο..
Δε θα σε απογοητευσει πιστευω αν την επιλεξεις ειναι εκφυλη γενικα ,ή εστω το πουλαει καλα.