Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
@Broucek

Κοίτα...οι Λατινες, έρχονται με τουριστική βίζα, δεν θα μπορούσαν να ήταν δηλωμένες...
Τώρα, οι υπόλοιπες...στην Ελλάδα είμαστε...

Και σε κάποια γραφεία, που λένε ότι η κοπέλα έχει το βιβλιάριο μαζί της...
Τι θα κάνεις? Θα της πεις, "Δείξτε μου δις το βιβλιάριο σας?" :grin:

Πακέτο η φάση...

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
Αυτή την ώρα σε στάση αστραπή

Λιοσίων 73β Έμμυ Ζυμαρίδου, Λολίτα μελαχρινή λατίνα με λίγα πιασίματα κ Πάολα μελαχρινό λατινάκι σαμιαμίδι. Ελεύθερη φλογέρα κ οι τρείς
από προσωπική εμπειρία, η Πάολα παντελώς αδιάφορη στο παιχνίδι, από τις κοπέλες που δεν σου μένει το παραμικρό.
Όσο για ελεύθερη φλογέρα, έκανε μεν, σε αντίθεση με άλλες όπου ανακοινώνεται ελεύθερο κι αυτές περνάνε λάστιχο αλλά ήταν σαν να μην έκανε :cheesy:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056
Ε αφου ηρθαν, να μην ριξουν και ενα πουτσο? χαχα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.608
Πόντοι
1.056
Αποχωρήσαμε από την πιάτσα, χωρίς να γαμήσουμε καμία. Εν τω μεταξύ, είχε αρχίσει να βρέχει για τα καλά. Χωρίσαμε, με τον Πιανίστα, στον Ηλεκτρικό. Επέστρεψα σπίτι και ετοίμασα το βραδινό μου. Λόγω της ημέρας (Τσικνοπέμπτη), έφτιαξα σπιτικό σουβλάκι γίγας, με πανσέτα και χωριάτικο λουκάνικο. Το απόλαυσα, παρέα με μια παγωμένη μπύρα Άλφα.

20260212_221505.jpg
Φιλε το φαγητο γι να το απολαυσουμε τουλαχιστον οπτικα το στελνεις χωρις το περιτύλιγμα..

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αναδουλειες (και μούτρα) έχουν στο Μετάξι εδώ και δυο βδομάδες, μου μήνυσαν...

Στηρίξτε ρε σεις τα κορίτσια μας!!!

Ξαναγύρισα Φυλής, ξοδευω Δίπλα...
Με βλέπω να επιστρέφω σε ένα μήνα πάλι κάτω:glasses: Πενητας!!!

Σας τους τσιγγανοπιτσιρικαδες στον διάδρομο του Κολωνού 45:
-"Έλα τσα2, σε παρακαλώ, ένα 5ευρω για ένα γρηγορο τσιμπουκακι"!!!:cheesy::D::grin:

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.708
Πόντοι
3.666
Αναδουλειες (και μούτρα) έχουν στο Μετάξι εδώ και δυο βδομάδες, μου μήνυσαν...

Στηρίξτε ρε σεις τα κορίτσια μας!!!

Ξαναγύρισα Φυλής, ξοδευω Δίπλα...
Με βλέπω να επιστρέφω σε ένα μήνα πάλι κάτω:glasses: Πενητας!!!

Σας τους τσιγγανοπιτσιρικαδες στον διάδρομο του Κολωνού 45:
-"Έλα τσα2, σε παρακαλώ, ένα 5ευρω για ένα γρηγορο τσιμπουκακι"!!!:cheesy::D::grin:
Μονο μεταξυ αραξε MaLa , με 22,80 ρίχνεις 2 γαμησα και τρως και ενα φαλαφε , ενώ με 22.80 Φυλης τρωως μια φόλιτσα και απο φαλαφε περνεις ενα ΜoLto , οποτε δεν ειναι για πολλα φυτιλια η Φυλης , κανεις και οικονομία στο κατουρημενο Μεταξυ ,σκέψου έξυπνα μαν δεν εισαι και κανας απλας

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μονο μεταξυ αραξε MaLa , με 22,80 ρίχνεις 2 γαμησα και τρως και ενα φαλαφε , ενώ με 22.80 Φυλης τρωως μια φόλιτσα και απο φαλαφε περνεις ενα ΜoLto , οποτε δεν ειναι για πολλα φυτιλια η Φυλης , κανεις και οικονομία στο κατουρημενο Μεταξυ ,σκέψου έξυπνα μαν δεν εισαι και κανας απλας
Δεν ξέρω...είναι κάπως πιο Μπρατσωμενα τα κορίτσια της Φυλής!!!:sunglasses:

Συνημμένα

• shake-shake-weight.gif
    shake-shake-weight.gif
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 8

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.708
Πόντοι
3.666
Δεν ξέρω...είναι κάπως πιο Μπρατσωμενα τα κορίτσια της Φυλής!!!:sunglasses:
Ασε ρε κατσαπλια , μην λες χαζά για μπρατσωμενες κ πιπες αφου ξέρουμε οτι αγαπάς θειτσες και ναυαγια αλκοολικες στυλ Βαλερι στα ψηλά της Ιασωνος και να λες τι γυναικαρα γαμησα παλι , ελα αφου σε αρέσει η καλτιλα και οι θιες , ελα μην ντρέπεσαι μια παρέα είμαστε εδω , μην ξηγιεσαι τον pendejo ρε brouli ....

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ασε ρε κατσαπλια , μην λες χαζά για μπρατσωμενες κ πιπες αφου ξέρουμε οτι αγαπάς θειτσες και ναυαγια αλκοολικες στυλ Βαλερι στα ψηλά της Ιασωνος και να λες τι γυναικαρα γαμησα παλι , ελα αφου σε αρέσει η καλτιλα και οι θιες , ελα μην ντρέπεσαι μια παρέα είμαστε εδω , μην ξηγιεσαι τον pendejo ρε brouli ....
Όχι, δεν είναι αλήθεια..έχω διάφορες φάσεις...οι θείες είναι για παρηγοριά...tio!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.937
Πόντοι
48.067
Μ. Αλεξάνδρου 21 ισογειο. Τζοάννα, καραφολάρα και πουτάνα στην ψυχή. Φεύγει μόνη της από το δωμάτιο στσ 3 λεπτά. Συνεργός η τσατσά Δανάη που το παίζει τρελίτσα κι αυτή.
Έσωσε την παρτίδα ο τσάτσος από τον όροφο που κατέβηκε να λύσει το πρόβλημα.
Τελικά μου έστειλαν την Νικόλ.

Μα καλα τι της βρήκες και πέρασες μαζι της? Τριμπαζο είναι..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
615
Like
99.937
Πόντοι
48.067
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ:grouphug:

2η βαρδια 13/2.

Ευχαριστα νεα,ο Ορεστης Κου ειναι ακομα ζωντανος,σημερα ειχε κλεισει το Φυλ66Αρ για μια ωρα:uglystupid:απο τις 1710 εως τις 1610:uglystupid:
Στο Φυλ59Ανω η Μπιουτυ:assshake::jade::afro:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Στο Βεργας2 ειχε πεσει κοματι απο το μπαλκονι:stretcher::skull::skull-and-crossbones:ενω μεσα δουλευε η Μονικα.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Ποια κοπέλα δούλευε εκει τυπε ?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Μετάξι δεν έχει τόσο βρώμικα δωματια, μην κάθομαι και γράφω τωρα. Απλά όντως υπάρχουν μπουρδέλα κάπου ένα 30% 40% που ναι όντως βρώμικα και πέρνει η μπάλα όλα μετά. Έχει μπουρδέλα με δωμάτια πολύ καλύτερα και από Φυλής. Λίγα μεν μα έχει!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom