Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αφού δεν γράφει κάποιος, κάτι ενημερωτικό τωρα, να πω...:glasses:

Άννα Χωμ - 28 κριτικες
Ίσα Φίλιπ - 26 κριτικες

Η Πουτανομαχια (Τιτανομαχία) συνεχίζεται....:sunglasses:
Και η μάχη συνεχίζεται...

Άννα Χωμ -28 κριτικ
Ισα Φιλιπ -27 κριτικ

Μη κολλάτε στα πρόσωπα... έχει γενικότερο ενδιαφέρον.
Εδώ μάχονται δύο διαφορετικά στυλ :

- Η Πάρτα Ολα και βλέπουμε...
...και ...
- Η Πάρε τα Μισά+ Κολακεία...

Στους πολύ νέους πάντως, η Ισα κάνει θραύση... φαίνεται στο σαλόνι.
Έχουν δει κωλοτρυπιδα μόνο σε τσόντα.:sunglasses:

Τα γλυκά/λουλούδια στην Αννούλα τα πηγαίνουν όμως!!!:woldman:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Τα γλυκά/λουλούδια στην Αννούλα τα πηγαίνουν όμως!!!:woldman:
Καταλαβαίνω να θες να κανεις μια κινηση έστω να δειξεις εκτιμηση, αλλα οχι εκει ρε φιλε, αν την βγαλεις εξω, τωρα στο μπουρδελο αντε να της πας εναν καφε ....

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Καταλαβαίνω να θες να κανεις μια κινηση έστω να δειξεις εκτιμηση, αλλα οχι εκει ρε φιλε, αν την βγαλεις εξω, τωρα στο μπουρδελο αντε να της πας εναν καφε ....
:2funny::2funny::2funny: ρε τι μου θύμησες, έχω στείλει λουλούδια σε κοπέλα σε μπουρδέλο :headbang: από τότε κάποιες φορές που το έχω θυμηθεί (και τώρα που γράφω) έχω αισθανθεί πολύ μαλακας μα αν με ρωτάς, αφού τότε αυτό ένοιωθα αυτό έκανα, οκ τώρα ομολογώ θα το απεφευγα, μα αν "έπρεπε" θα το έκανα πάλι :headbang: και ας με ξαναέλεγα μαλάκα! :2funny:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
:2funny::2funny::2funny: ρε τι μου θύμησες, έχω στείλει λουλούδια σε κοπέλα σε μπουρδέλο :headbang: από τότε κάποιες φορές που το έχω θυμηθεί (και τώρα που γράφω) έχω αισθανθεί πολύ μαλακας μα αν με ρωτάς, αφού τότε αυτό ένοιωθα αυτό έκανα, οκ τώρα ομολογώ θα το απεφευγα, μα αν "έπρεπε" θα το έκανα πάλι :headbang: και ας με ξαναέλεγα μαλάκα! :2funny:
Που κολλάει το έξω?

Δεν παίζουν τα έξω, γενικά και ειδικά.
Το απόλυτα καταστροφικό σενάριο.

Σας λέω: δύο διαφορετικά στυλ "επιτυχίας"...Εκεί είναι ο τόνος...

Σχολίασε αυτό...

Κάνε με/μας σοφότερους!

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.395
Πόντοι
3.656
Μύστη ένα γνωμικό λέει..
Δεν μετανιώνω για τίποτα..
μόνο για τις πουτανες που δεν γάμησα ..
:hi:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Που κολλάει το έξω?

Δεν παίζουν τα έξω, γενικά και ειδικά.
Το απόλυτα καταστροφικό σενάριο.

Σας λέω: δύο διαφορετικά στυλ "επιτυχίας"...Εκεί είναι ο τόνος...

Σχολίασε αυτό...

Κάνε με/μας σοφότερους!
καλημέρα ρε bro καλή βδομάδα, ναι γενικά είναι καταστροφικό σενάριο, μα μιλώντας για μένα προσωπικά αν και σίγουρα θα αφορά και άλλους: αν σ' αρέσει μια κοπέλα από τα σπιτάκια κοιτάς να κάνεις παιχνίδι όπως μπορείς...σοσιαλ, κάνα κέρασμα, κάνα δωράκι, να πας λίγο πιο πολύ χωρίς να της είσαι και κάθε μέρα μες τα πόδια της, γενικά ότι θα έκανες με οποιαδήποτε σου άρεσε. Λένε οι "έξω" κοπέλες: "α αυτόν δεν τον θέλω μόνο να με γαμησει θέλει". Οι πουτάνες κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σκέφτονται: "με έχει γαμησει ήδη, σχεδόν είμαι πάντα διαθέσιμη, αν με θέλει έξω, πιθανώς να θέλει κάτι παραπάνω από σάχλες". Καλά επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα υπάρχουν πάντα, απλά εγώ παρέθεσα λίγο από τη δική μου λογική.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Μύστη ένα γνωμικό λέει..
Δεν μετανιώνω για τίποτα..
μόνο για τις πουτανες που δεν γάμησα ..
:hi:
δεν παραπονιέμαι, έχω να μετανοιωσω για πολλά στη ζωή μου :wink:, ναι και για αυτό που λες, δε βαριέσαι, μαθαίνω από τα λάθη μου, μα ΕΙΜΑΙ τα λάθη μου, γιατί απλά...έτσι είμαι.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Εγώ θα πώ απλά πως μου έχουν πεί "θέλω ενα τριανταφυλλο απο εσένα" και απάντησα " να σου πάρω αλλά εδω μέσα όχι", καφέ και νερό έχω πάρει (πήρα για εμένα πριν πάω οπότε πήρα 2ο).
καλημέρα ρε bro καλή βδομάδα, ναι γενικά είναι καταστροφικό σενάριο, μα μιλώντας για μένα προσωπικά αν και σίγουρα θα αφορά και άλλους: αν σ' αρέσει μια κοπέλα από τα σπιτάκια κοιτάς να κάνεις παιχνίδι όπως μπορείς...σοσιαλ, κάνα κέρασμα, κάνα δωράκι, να πας λίγο πιο πολύ χωρίς να της είσαι και κάθε μέρα μες τα πόδια της, γενικά ότι θα έκανες με οποιαδήποτε σου άρεσε. Λένε οι "έξω" κοπέλες: "α αυτόν δεν τον θέλω μόνο να με γαμησει θέλει". Οι πουτάνες κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σκέφτονται: "με έχει γαμησει ήδη, σχεδόν είμαι πάντα διαθέσιμη, αν με θέλει έξω, πιθανώς να θέλει κάτι παραπάνω από σάχλες". Καλά επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα υπάρχουν πάντα, απλά εγώ παρέθεσα λίγο από τη δική μου λογική.
Ντάξ το 1ο σκέλλος σας έχω πεί, 1η φορά για μένα και ελπίζω τελευταία,
το 2ο ειχα γραψει κατι παρομοιο πριν μέρες, αφου εχει βγει το σεξ απο την μέση αυτό που μένει τι είναι?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Εγώ θα πώ απλά πως μου έχουν πεί "θέλω ενα τριανταφυλλο απο εσένα" και απάντησα " να σου πάρω αλλά εδω μέσα όχι", καφέ και νερό έχω πάρει (πήρα για εμένα πριν πάω οπότε πήρα 2ο).

Ντάξ το 1ο σκέλλος σας έχω πεί, 1η φορά για μένα και ελπίζω τελευταία,
το 2ο ειχα γραψει κατι παρομοιο πριν μέρες, αφου εχει βγει το σεξ απο την μέση αυτό που μένει τι είναι?
βρε παπάρα :cheesy: μπαίνεις σε κόπο και διαδικασία με μια κοπέλα εφόσον δε θες μόνο σεξ, αλλά επειδή σου αρέσει κιόλας! Αλλιώς γιατί να φθείρεσαι? είναι δυνατόν στις μέρες μας που μπορείς να βρεις σεξ παντού και σε μεγάλες ποσότητες να τρέχεις πίσω από γυναίκα απλά και μόνο για να γαμησεις? ούτε για αστείο! τρέχουμε πίσω από αυτές που θέλουμε, να γαμησουμε έχει αβερτα!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
βρε παπάρα :cheesy: μπαίνεις σε κόπο και διαδικασία με μια κοπέλα εφόσον δε θες μόνο σεξ, αλλά επειδή σου αρέσει κιόλας! Αλλιώς γιατί να φθείρεσαι? είναι δυνατόν στις μέρες μας που μπορείς να βρεις σεξ παντού και σε μεγάλες ποσότητες να τρέχεις πίσω από γυναίκα απλά και μόνο για να γαμησεις? ούτε για αστείο! τρέχουμε πίσω από αυτές που θέλουμε, να γαμησουμε έχει αβερτα!
Δεν διαφωνώ ρε, απλά είναι αυτονόητο, αυτό λέω, προφανώς και ζητάς κάτι παραπάνω για να μπείς στον κόπο... ή σου ζητάνε και μετά το παίρνουν πίσω και μετά ξαναζητάνε και ξανά κλπ.κλπ.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Δεν διαφωνώ ρε, απλά είναι αυτονόητο, αυτό λέω, προφανώς και ζητάς κάτι παραπάνω για να μπείς στον κόπο... ή σου ζητάνε και μετά το παίρνουν πίσω και μετά ξαναζητάνε και ξανά κλπ.κλπ.
γιατί αυτά που λες μόνο οι πουτάνες νομίζεις τα κάνουν? μη σου πω ότι έξω είναι πολύ χειροτερες

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Στους πολύ νέους πάντως, η Ισα κάνει θραύση... φαίνεται στο σαλόνι.
Έχουν δει κωλοτρυπιδα μόνο σε τσόντα.:sunglasses:
Τη Πέμπτη πάντως που ήταν Άννα λατίνα κ Ίζα στο Φιλιππίδου 11α, οι νέοι την Άννα θέλανε.
Την Ίζα την πήρε ένας 50ρης που είχε πιει όλο τον Τύρναβο σε τσίπουρα:tooth:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
94
Like
13.220
Πόντοι
12.436
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Τη Πέμπτη πάντως που ήταν Άννα λατίνα κ Ίζα στο Φιλιππίδου 11α, οι νέοι την Άννα θέλανε.
Την Ίζα την πήρε ένας 50ρης που είχε πιει όλο τον Τύρναβο σε τσίπουρα:tooth:
Έτσι και κατάφερε να τον κάνει να χύσει, της αξίζει το βραβείο Τσάνταλης...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
616
Like
100.107
Πόντοι
48.067

Ενα απο τα πολλά ναυάγια του σαητ....
Hip Hop Art GIF by Xinanimodelacra

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom