Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.401
- Πόντοι
- 446
Για το κασε σου αυτο θα πρεπε να ειναι το πιο απλο.Για αυτό είπα το πιο απλό. Υπάρχουν πιο εξτρίμ φυσικά![]()
Για το κασε σου αυτο θα πρεπε να ειναι το πιο απλο.Για αυτό είπα το πιο απλό. Υπάρχουν πιο εξτρίμ φυσικά![]()
Δεν καταλαβαίνεις χθες είχε ξεφύγει...Νεύρα;! έλα παναγία μου…θα την μάτιασε πάλι κανένας
Και η μάχη συνεχίζεται...Αφού δεν γράφει κάποιος, κάτι ενημερωτικό τωρα, να πω...
Άννα Χωμ - 28 κριτικες
Ίσα Φίλιπ - 26 κριτικες
Η Πουτανομαχια (Τιτανομαχία) συνεχίζεται....![]()

Καταλαβαίνω να θες να κανεις μια κινηση έστω να δειξεις εκτιμηση, αλλα οχι εκει ρε φιλε, αν την βγαλεις εξω, τωρα στο μπουρδελο αντε να της πας εναν καφε ....Τα γλυκά/λουλούδια στην Αννούλα τα πηγαίνουν όμως!!!![]()
Καταλαβαίνω να θες να κανεις μια κινηση έστω να δειξεις εκτιμηση, αλλα οχι εκει ρε φιλε, αν την βγαλεις εξω, τωρα στο μπουρδελο αντε να της πας εναν καφε ....

ρε τι μου θύμησες, έχω στείλει λουλούδια σε κοπέλα σε μπουρδέλο
από τότε κάποιες φορές που το έχω θυμηθεί (και τώρα που γράφω) έχω αισθανθεί πολύ μαλακας μα αν με ρωτάς, αφού τότε αυτό ένοιωθα αυτό έκανα, οκ τώρα ομολογώ θα το απεφευγα, μα αν "έπρεπε" θα το έκανα πάλι
και ας με ξαναέλεγα μαλάκα! 
ρε τι μου θύμησες, έχω στείλει λουλούδια σε κοπέλα σε μπουρδέλο
από τότε κάποιες φορές που το έχω θυμηθεί (και τώρα που γράφω) έχω αισθανθεί πολύ μαλακας μα αν με ρωτάς, αφού τότε αυτό ένοιωθα αυτό έκανα, οκ τώρα ομολογώ θα το απεφευγα, μα αν "έπρεπε" θα το έκανα πάλι
![]()
Που κολλάει το έξω?Καταλαβαίνω να θες να κανεις μια κινηση έστω να δειξεις εκτιμηση, αλλα οχι εκει ρε φιλε, αν την βγαλεις εξω, τωρα στο μπουρδελο αντε να της πας εναν καφε ....
Μύστη ένα γνωμικό λέει..ρε τι μου θύμησες, έχω στείλει λουλούδια σε κοπέλα σε μπουρδέλο
![]()

καλημέρα ρε bro καλή βδομάδα, ναι γενικά είναι καταστροφικό σενάριο, μα μιλώντας για μένα προσωπικά αν και σίγουρα θα αφορά και άλλους: αν σ' αρέσει μια κοπέλα από τα σπιτάκια κοιτάς να κάνεις παιχνίδι όπως μπορείς...σοσιαλ, κάνα κέρασμα, κάνα δωράκι, να πας λίγο πιο πολύ χωρίς να της είσαι και κάθε μέρα μες τα πόδια της, γενικά ότι θα έκανες με οποιαδήποτε σου άρεσε. Λένε οι "έξω" κοπέλες: "α αυτόν δεν τον θέλω μόνο να με γαμησει θέλει". Οι πουτάνες κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σκέφτονται: "με έχει γαμησει ήδη, σχεδόν είμαι πάντα διαθέσιμη, αν με θέλει έξω, πιθανώς να θέλει κάτι παραπάνω από σάχλες". Καλά επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα υπάρχουν πάντα, απλά εγώ παρέθεσα λίγο από τη δική μου λογική.Που κολλάει το έξω?
Δεν παίζουν τα έξω, γενικά και ειδικά.
Το απόλυτα καταστροφικό σενάριο.
Σας λέω: δύο διαφορετικά στυλ "επιτυχίας"...Εκεί είναι ο τόνος...
Σχολίασε αυτό...
Κάνε με/μας σοφότερους!
δεν παραπονιέμαι, έχω να μετανοιωσω για πολλά στη ζωή μουΜύστη ένα γνωμικό λέει..
Δεν μετανιώνω για τίποτα..
μόνο για τις πουτανες που δεν γάμησα ..
![]()
Ντάξ το 1ο σκέλλος σας έχω πεί, 1η φορά για μένα και ελπίζω τελευταία,καλημέρα ρε bro καλή βδομάδα, ναι γενικά είναι καταστροφικό σενάριο, μα μιλώντας για μένα προσωπικά αν και σίγουρα θα αφορά και άλλους: αν σ' αρέσει μια κοπέλα από τα σπιτάκια κοιτάς να κάνεις παιχνίδι όπως μπορείς...σοσιαλ, κάνα κέρασμα, κάνα δωράκι, να πας λίγο πιο πολύ χωρίς να της είσαι και κάθε μέρα μες τα πόδια της, γενικά ότι θα έκανες με οποιαδήποτε σου άρεσε. Λένε οι "έξω" κοπέλες: "α αυτόν δεν τον θέλω μόνο να με γαμησει θέλει". Οι πουτάνες κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σκέφτονται: "με έχει γαμησει ήδη, σχεδόν είμαι πάντα διαθέσιμη, αν με θέλει έξω, πιθανώς να θέλει κάτι παραπάνω από σάχλες". Καλά επιχειρήματα και αντεπιχειρήματα υπάρχουν πάντα, απλά εγώ παρέθεσα λίγο από τη δική μου λογική.
βρε παπάραΕγώ θα πώ απλά πως μου έχουν πεί "θέλω ενα τριανταφυλλο απο εσένα" και απάντησα " να σου πάρω αλλά εδω μέσα όχι", καφέ και νερό έχω πάρει (πήρα για εμένα πριν πάω οπότε πήρα 2ο).
Ντάξ το 1ο σκέλλος σας έχω πεί, 1η φορά για μένα και ελπίζω τελευταία,
το 2ο ειχα γραψει κατι παρομοιο πριν μέρες, αφου εχει βγει το σεξ απο την μέση αυτό που μένει τι είναι?
Δεν διαφωνώ ρε, απλά είναι αυτονόητο, αυτό λέω, προφανώς και ζητάς κάτι παραπάνω για να μπείς στον κόπο... ή σου ζητάνε και μετά το παίρνουν πίσω και μετά ξαναζητάνε και ξανά κλπ.κλπ.βρε παπάραμπαίνεις σε κόπο και διαδικασία με μια κοπέλα εφόσον δε θες μόνο σεξ, αλλά επειδή σου αρέσει κιόλας! Αλλιώς γιατί να φθείρεσαι? είναι δυνατόν στις μέρες μας που μπορείς να βρεις σεξ παντού και σε μεγάλες ποσότητες να τρέχεις πίσω από γυναίκα απλά και μόνο για να γαμησεις? ούτε για αστείο! τρέχουμε πίσω από αυτές που θέλουμε, να γαμησουμε έχει αβερτα!
γιατί αυτά που λες μόνο οι πουτάνες νομίζεις τα κάνουν? μη σου πω ότι έξω είναι πολύ χειροτερεςΔεν διαφωνώ ρε, απλά είναι αυτονόητο, αυτό λέω, προφανώς και ζητάς κάτι παραπάνω για να μπείς στον κόπο... ή σου ζητάνε και μετά το παίρνουν πίσω και μετά ξαναζητάνε και ξανά κλπ.κλπ.
Βεβαίως, ειδικά οι Ελληνίδεςγιατί αυτά που λες μόνο οι πουτάνες νομίζεις τα κάνουν? μη σου πω ότι έξω είναι πολύ χειροτερες
Τη Πέμπτη πάντως που ήταν Άννα λατίνα κ Ίζα στο Φιλιππίδου 11α, οι νέοι την Άννα θέλανε.Στους πολύ νέους πάντως, η Ισα κάνει θραύση... φαίνεται στο σαλόνι.
Έχουν δει κωλοτρυπιδα μόνο σε τσόντα.![]()

μια χαρά, εντελώς ξεκούραστα θα την έβγαλε η κοπέλαΤην Ίζα την πήρε ένας 50ρης που είχε πιει όλο τον Τύρναβο σε τσίπουρα![]()
*ΕλλεηνίδεςΒεβαίως, ειδικά οιΕλληνίδες
Έτσι και κατάφερε να τον κάνει να χύσει, της αξίζει το βραβείο Τσάνταλης...Τη Πέμπτη πάντως που ήταν Άννα λατίνα κ Ίζα στο Φιλιππίδου 11α, οι νέοι την Άννα θέλανε.
Την Ίζα την πήρε ένας 50ρης που είχε πιει όλο τον Τύρναβο σε τσίπουρα![]()