Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Αυτη ειναι η πιο σωστη προσεγγιση.
ναι ρε, πας μια πας δύο πας τρεις...έχεις στο σώμα σου το άρωμα της, πλέον λειτουργείς στο σεξ για να την ικανοποιησεις, σε έχει μάθει και εκείνη, όταν ξυπνάς θα την σκεφτείς ως καλή ανάμνηση, μετά...γίνεται περίπλοκο! πάνω από δύο φορές το μήνα με κοπέλα πας γυρεύοντας για καρδιάς μπλεξίματα.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
ναι ρε, πας μια πας δύο πας τρεις...έχεις στο σώμα σου το άρωμα της, πλέον λειτουργείς στο σεξ για να την ικανοποιησεις, σε έχει μάθει και εκείνη, όταν ξυπνάς θα την σκεφτείς ως καλή ανάμνηση, μετά...γίνεται περίπλοκο! πάνω από δύο φορές το μήνα με κοπέλα πας γυρεύοντας για καρδιάς μπλεξίματα.
Ασε ξερω…. Και μετα γαμας την ψυχολογια σου.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
ναι το παραδέχομαι, στο σεξ είμαι καφρος και βρωμοστομος γενικά και με τη Ράνια δεν μου έβγαινε, σκέψου πως επειδή "ντρεπόμουν" να την βρίσω στο τέλος δεν ξέρω πως μου βγήκε...αλλά αντί να της έλεγα τα κλασικά πουτανα, καργιολα κτλ την έλεγα "κουνελάκι" :2funny:
Μηπως εχεις παθει ιδανικιτιδα με την ρανια και δεν βγαινει;
δεν θα το αναλύσω σε βάθος αλλά...είμαι "αρπακτικό" περιμένω/καραδοκώ μέχρι να "μυρίσω αίμα", και είμαι σε mood σαν λυκάνθρωπος σε φεγγαρόφωτο. Για μένα η γυναίκα είναι "λεία" όταν είναι πιο γλυκούλα κτλ μπορώ μεν να αλλάξω το έχω κάνει πολλές φορές μα και πάλι είναι εκτός νερών μου. Για να κάνεις καλό σεξ πρέπει να βρεις χημεία άρα να κάνεις αμοιβαία βήματα, το σεξ δεν είναι one sided και άσε τον κάθε μαλάκα να τις αντιμετωπίζει σαν πουτάνες και ότι "πληρώνει"
Δεν διαφωνω συμμυστη γιατι μια μαλακια να κανεις τρως μπαν και απο πουτανες το χουμε δει ολοι και στα σαλονια και σε τσακωμους εγω ρωτησα μηπως εχεις τσιμπιθει με καλη εννοια και δεν σου βγαινει με την σκεψη οτι θα κανεις καποιο λαθος και δεν θα εχει γυρισμο. Αλλα σου λεω το χεις δειξε στην πραξη μια στιγμη τολμης και το πιασες το ψαρι
μου αρέσει πολύ η Ράνια αλλά όχι δεν έχω τσιμπηθεί μαζί της, το αποφεύγω γενικά να πηγαίνω τακτικά με κάποια κοπέλα γιατί δεν θέλει και πολύ να την πατήσεις.
Ασε ξερω…. Και μετα γαμας την ψυχολογια σου.
ε ναι, στην τελική πόσο θέλει να την πατήσεις αν σ' αρέσει η κοπέλα? προσέχεις για να εχεις

Ούτε εγώ τις αντιμετωπίζω απλά σαν πουτάνες, αλλά ναί, πλέον το έχω μάθει πολύ καλά αυτό το μάθημα, καιρός ήταν μαλλον μετά απο 3 χρόνια καριέρα, είμαστε άντρες ναί, πληρώνουμε για sex ναί, αλλά όλοι ξέρουμε πώς καταβάθος δεν χρειάζονται και πολλά για να σκαλώσουμε, δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, ειδικά αν υπάρχει ανταπόκριση ή και πρωτοβουλία ...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Ούτε εγώ τις αντιμετωπίζω απλά σαν πουτάνες, αλλά ναί, πλέον το έχω μάθει πολύ καλά αυτό το μάθημα, καιρός ήταν μαλλον μετά απο 3 χρόνια καριέρα, είμαστε άντρες ναί, πληρώνουμε για sex ναί, αλλά όλοι ξέρουμε πώς καταβάθος δεν χρειάζονται και πολλά για να σκαλώσουμε, δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, ειδικά αν υπάρχει ανταπόκριση ή και πρωτοβουλία ...
ναι κάργα έτσι, και αυτές είναι και "ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ". πολλές φορές απλά νοιώθουν καλά να τις φλερτάρεις αλλά χωρίς ποτέ να ανταποκρίνονται, είτε ως κορίτσια ρομαντικά και διστακτικά είτε απλά ως "αναφτρες"

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
Μαλλον πρεπει να μετεφερθουμε σε αλλο νημα αλλα εχω να πω οτι το σκαλωμα δεν το επιλεγουμε ερχεται απο μονο του. Εγω πιστευω οτι μπορει να ερθει καθως γαμας διαφορες ιεροδουλες και μη μαζι με αυτην την μια που θα το φας το σκαλωμα και θα ειναι σεξεργατρια . Εγω ετσι το ειχα παθει δρν πηγαινα μονο με αυτην.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
ναι κάργα έτσι, και αυτές είναι και "ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ". πολλές φορές απλά νοιώθουν καλά να τις φλερτάρεις αλλά χωρίς ποτέ να ανταποκρίνονται, είτε ως κορίτσια ρομαντικά και διστακτικά είτε απλά ως "αναφτρες"

Μαλλον πρεπει να μετεφερθουμε σε αλλο νημα αλλα εχω να πω οτι το σκαλωμα δεν το επιλεγουμε ερχεται απο μονο του. Εγω πιστευω οτι μπορει να ερθει καθως γαμας διαφορες ιεροδουλες και μη μαζι με αυτην την μια που θα το φας το σκαλωμα και θα ειναι σεξεργατρια . Εγω ετσι το ειχα παθει δρν πηγαινα μονο με αυτην.
Υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν την έχει πατήσει;
Μάλλον όχι...
Εγώ πάντως, τις έχω συγχωρεσεί και τις τρείς...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Μ.Α 25 τωρα ειναι η λατινα Μπελα. Μινιόν καυλακι, πιτσιρίκα με υπέροχο σώμα και σφριγηλα κωλομερια. Πρόσωπο σεξυ ελκυστικό. Προγραμμα 20 ευρώ 20 λεπτα. Πολυ καλή παρουσία.

Ναιιιιιιι!!!!:rockon:
Μπράβο DmtrsxXx!:sunglasses:
Είναι από το πρωί να φανταστώ...

Θα πάω την Τρίτη μια τελευταία φορά στο ΤουρλοΒικτωριακι για αποχαιρετιστήριο και από Πέμπτη...Hola Bella, que andas? Chupa lo μωρη φρέσκια Λατίνα...:pipa1:.
Να φανταστώ ...normal...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Μάλλον όχι...
Εγώ προφανώς με τις δύο που τα είχα όλα καλά να ναι καλά εκεί που είναι! Από τις δύο που δεν "μου κάθησαν" τη μια θα ήθελα να την ρωτήσω "γιατί"? ίσως και ένα δύο αλλά πράγματα. Ίσως και να την γνώριζα λίγο σαν άνθρωπο. Ξέρεις κάπου ένα καφέ μια ώρα, δυο κουβέντες καλές, με σεβασμό και ειλικρίνεια και άντε ο καθένας τη ζωή του. Θεωρώ πως αδικήθηκα σε απίστευτο βαθμό. Την άλλη δεν την αδικώ/παρεξηγώ, έκανε και κάνει πολλά παραπάνω από αυτά όχι που μπορεί σαν άνθρωπος/δυνατοτητα αλλά από αυτά που μπορεί ως ψυχή σε βαθμό αυτοτραυματισμού και υποβαθμισης. Αυτό που έμαθα/μου επιβεβαιώθηκε είναι οτι, ότι και αν κάνεις, ότι και αν πεις, κάποιες φορές απλά δεν μπορείς να πετύχεις.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
Εγώ προφανώς με τις δύο που τα είχα όλα καλά να ναι καλά εκεί που είναι! Από τις δύο που δεν "μου κάθησαν" τη μια θα ήθελα να την ρωτήσω "γιατί"? ίσως και ένα δύο αλλά πράγματα. Ίσως και να την γνώριζα λίγο σαν άνθρωπο. Ξέρεις κάπου ένα καφέ μια ώρα, δυο κουβέντες καλές, με σεβασμό και ειλικρίνεια και άντε ο καθένας τη ζωή του. Θεωρώ πως αδικήθηκα σε απίστευτο βαθμό. Την άλλη δεν την αδικώ/παρεξηγώ, έκανε και κάνει πολλά παραπάνω από αυτά όχι που μπορεί σαν άνθρωπος/δυνατοτητα αλλά από αυτά που μπορεί ως ψυχή σε βαθμό αυτοτραυματισμού και υποβαθμισης. Αυτό που έμαθα/μου επιβεβαιώθηκε είναι οτι, ότι και αν κάνεις, ότι και αν πεις, κάποιες φορές απλά δεν μπορείς να πετύχεις.
Εχεις παρασημα στην αποπλανηση σεξεργατριας (hired gun). Δωσε μας την τακτικη.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
θα το πω πάλι να "σωθεί" ο κόσμος! αν δεν έχετε πραγματικά σοβαρό κοινωνικό θέμα να κάνετε σχέση με κοπέλα του χώρου, αν δεν κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και αναζητάτε χαρά και ηδονή σε σεξεργάτριες και μετά τις απαρνειστε και σας την πέσει η ίδια η κοπέλα, τότε κάνετε κάτι, αλλιώς δεν συμβουλεύω κανέναν να κάνει το πρώτο βήμα.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
θα το πω πάλι να "σωθεί" ο κόσμος! αν δεν έχετε πραγματικά σοβαρό κοινωνικό θέμα να κάνετε σχέση με κοπέλα του χώρου, αν δεν κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και αναζητάτε χαρά και ηδονή σε σεξεργάτριες και μετά τις απαρνειστε και σας την πέσει η ίδια η κοπέλα, τότε κάνετε κάτι, αλλιώς δεν συμβουλεύω κανέναν να κάνει το πρώτο βήμα.
Νταξει εγω εννοησα την αποπλανηση δεν ειπα απαραιτητα σχεση… εκει πρεπει νατα χεις καλα με τον εαυτο σου για να αντεξεις τον περηγυρο και επισης να δεχτεις οτι η δουλεια που κανει δεν την ευχαριστει και δεν διαλεγει αυτη τους πελατες. Οπως επισης οτι πληρωνετε για να το κανει. Θελει να χεις και λιγο αντιληψη του θεματος ετσι δεν ειναι evil plasma;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Νταξει εγω εννοησα την αποπλανηση δεν ειπα απαραιτητα σχεση… εκει πρεπει νατα χεις καλα με τον εαυτο σου για να αντεξεις τον περηγυρο και επισης να δεχτεις οτι η δουλεια που κανει δεν την ευχαριστει και δεν διαλεγει αυτη τους πελατες. Οπως επισης οτι πληρωνετε για να το κανει. Θελει να χεις και λιγο αντιληψη του θεματος ετσι δεν ειναι evil plasma;
μια σχέση αφορά τα δύο άτομα, όταν βάζεις περίγυρος κτλ πάντα ναυάγιο καταλήγει. δεν φταίει ντε και καλά το που δουλεύει η κοπέλα, ούτε είναι το μόνο είδος σχέσης που θα μπορούσε η δουλειά να "σκοτώσει" τη σχέση. μια σχέση είναι ευάλωτη από ένα δύο πράγματα, Ε αυτά τάχα μου προσπαθείς να τα κρατήσεις μακριά και να χτίσεις γύρω από τη σχέση. εγώ δεν ξέρω από αποπλανήσεις και παραμύθια, εγώ κοιτάζω στο μετρο του εφικτού να μαι εμφανίσημος, να προσπαθώ να κάνω καλό σεξ, να μιλάω από την καρδιά μου και ότι κάτσει φίλε.

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Την περιπτωσή μου την έχω γράψει, χωρίς τον επίλογο όμως, ναί δεν το επιλέγουμε, μόνο τις πράξεις μας, της το είπα κιόλας, η κατάσταση που βρέθηκα ήταν φουλ σουρεαλιστική.

Μάλλον όχι...
Τι να συγχωρέσω, την δουλειά της έκανε και πολύ καλά μάλιστα, τώρα με είδε "γλυκούλη" και το έπαιζε αντίστοιχα GFE, έψαχνε να νιώσει κάτι παραπάνω απο χυσοδοχείο, έψαχνε να με βγάλει πελάτη εκτός οίκου, όντως με γούσταρε ?
Τρέχα γύρευε, πώς να κρατήσω κακία, ποιός ξέρει τι σκατά έχει στο μυαλό της, εγώ έπρεπε να το σταματήσω, δεν ήθελα όμως, συνειδητό ρίσκο ήταν, μου έκαψε το κεφάλι, ένιωσα για λίγο πώς ήταν όλα στην φαντασία μου ... αμ δε ...
Το μόνο σίγουρο είναι πώς, σε αφήνει να πάρεις τσάμπα αυτό το οποίο οι άλλοι πληρώνουν, μέ ότι αυτό συνεπάγεται για την κάθε μία.

Αυτό το γιατί, δεν το απάντησε ποτέ, μετά από πόσα ερωτήματα, έδωσε ευκαιρία να μάθω αλλά αρνήθηκα λόγω εγωισμού, η ζημιά είχε γίνει ήδη, δεν θα άλλαζε με αυτό.

Τα έχω γράψει, το έπαιζα κύριος, δεν θέλω κάτι παραπάνω, είναι συναλλαγή, μην τα κάνεις αυτά θα μπλεχτούμε κλπ. κλπ. 1-2-3-4, πόσο να αντέξω... κοινωνικό θέμα νόμιζα πως είχα, ζμπούτσαμ, ήδη το έχω ξεπεράσει το θέμα, αν γινόταν τίποτα παραπάνω απο τα ελάχιστα που γίνανε, ήμουν έτοιμος, μετάλλιο θα έπρεπε να παίρνεις, όχι να σε κοιτάνε περίεργα.

Υ.Γ. Θα μπορούσαν΄να εταφερθούν όλα στο θέμα με τις "σχέσεις".

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
BREAKING NEWS!!

Δευτέρα 02/02/26
Ώρα 08.00

Ιάσωνος 1α ΤΑΤΙΑΝΑ
Από εδώ και μπρος θα δουλεύει σε αυτό πρωινή βάρδια!

Απίστευτη κατάθεση όπως πάντα!

Thank me later

2α Βαλέρια όπου θα καταθέσω τώρα

1γ Λίλιαν μέσα στην ταλαιπωρία με κοντό αγορέ μαλλί

Καλά γαμησια πουτανιαρηδες!
Επιτέλους!!!:rockon:
Πέτυχες την Βαλέρια...
Άνοιξε καμμία σαμπανια...
πάνω της!:angel:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Την περιπτωσή μου την έχω γράψει, χωρίς τον επίλογο όμως, ναί δεν το επιλέγουμε, μόνο τις πράξεις μας, της το είπα κιόλας, η κατάσταση που βρέθηκα ήταν φουλ σουρεαλιστική.

Τι να συγχωρέσω, την δουλειά της έκανε και πολύ καλά μάλιστα, τώρα με είδε "γλυκούλη" και το έπαιζε αντίστοιχα GFE, έψαχνε να νιώσει κάτι παραπάνω απο χυσοδοχείο, έψαχνε να με βγάλει πελάτη εκτός οίκου, όντως με γούσταρε ?
Τρέχα γύρευε, πώς να κρατήσω κακία, ποιός ξέρει τι σκατά έχει στο μυαλό της, εγώ έπρεπε να το σταματήσω, δεν ήθελα όμως, συνειδητό ρίσκο ήταν, μου έκαψε το κεφάλι, ένιωσα για λίγο πώς ήταν όλα στην φαντασία μου ... αμ δε ...
Το μόνο σίγουρο είναι πώς, σε αφήνει να πάρεις τσάμπα αυτό το οποίο οι άλλοι πληρώνουν, μέ ότι αυτό συνεπάγεται για την κάθε μία.

Αυτό το γιατί, δεν το απάντησε ποτέ, μετά από πόσα ερωτήματα, έδωσε ευκαιρία να μάθω αλλά αρνήθηκα λόγω εγωισμού, η ζημιά είχε γίνει ήδη, δεν θα άλλαζε με αυτό.

Τα έχω γράψει, το έπαιζα κύριος, δεν θέλω κάτι παραπάνω, είναι συναλλαγή, μην τα κάνεις αυτά θα μπλεχτούμε κλπ. κλπ. 1-2-3-4, πόσο να αντέξω... κοινωνικό θέμα νόμιζα πως είχα, ζμπούτσαμ, ήδη το έχω ξεπεράσει το θέμα, αν γινόταν τίποτα παραπάνω απο τα ελάχιστα που γίνανε, ήμουν έτοιμος, μετάλλιο θα έπρεπε να παίρνεις, όχι να σε κοιτάνε περίεργα.

Η σχετική μου εμπειρία...
Και τις τρεις τις πλησίασα, επειδή είχαμε χημεία στο sex και γελάμε πολύ, για side chick. Για δεύτερη. Τυπικά και κανονικά όλα, τους έδειχναν Fotos, της γυναίκας με πολιτικά, και πορνοβιντεο όπου τον καταπινε ολο!
Όλο αυτό, γιά να είμαι ξεκάθαρος! Ότι δεν παιζει παραπανω.
Και σαν παλιός Μπίχτης είχα/έχω έναν Κανόνα: η νούμερο 2 θα πρέπει να ξέρει για την νουμερο1. Να ξέρει ποια είναι η θέση της για/και να μη μου σου κάνει νερά/ σκηνές/στραβες αργότερα...
Η φάση στραβώσε και τις 3 φορές στην ζηλοφθονη γυναικεία φύση!
Ζήλεψαν επειδή είναι ομορφότερη τους και επιτυχημένη επαγγελματιας!!!
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...:think:

Προσπαθώ να σε ανεβάσω λίγο από τα σκατα και εσύ θέλεις να ανεβεις στον θρόνο...

Σας λέω κιόλας ποιες είναι, δεν έχω πρόβλημα...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Και τις τρεις τις πλησίασα, επειδή είχαμε χημεία στο sex και γελάμε πολύ, για side chick. Για δεύτερη. Τυπικά και κανονικά όλα, τους έδειχναν Fotos, της γυναίκας με πολιτικά, και πορνοβιντεο όπου τον καταπινε ολο!
Και σαν παλιός Μπίχτης είχα/έχω έναν Κανόνα: η νούμερο 2 θα πρέπει να ξέρει για την νουμερο1. Να ξέρει ποια είναι η θέση της για/και να μη μου σου κάνει νερά/ σκηνές/στραβες αργότερα...

Προσπαθώ να σε ανεβάσω λίγο από τα σκατα και εσύ θέλεις να ανεβεις στον θρόνο...

Ε τώρα είμαι περίεργος να μάθω αλλά δεν είναι σωστό, χαχαχαχ.

Κοίτα, εμένα με τσούζει, πίστεψα οτι λόγω της ειλικρίνειας μου, οτι το σέξ είχε γίνει ήδη πολλάκις και του οτί αυτή έκανε την 1η-2η-3η+ κίνηση θα ήταν κάτι σύντομο αλλά καλό αλλά τελικά τα ίδια και χειρότερα παιχνίδια έπαιξε με τις κλασικές χαζογκόμενες, σίγουρα μπορούσα να το παίξω πολύ καλύτερα αλλα δεν ήθελα ρε πούστη μου παιχνίδια...

Τελευταία τροποποίηση:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446

Τυπε,η συζυγος μηπως ειναι cuckquean?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom