Την περιπτωσή μου την έχω γράψει, χωρίς τον επίλογο όμως, ναί δεν το επιλέγουμε, μόνο τις πράξεις μας, της το είπα κιόλας, η κατάσταση που βρέθηκα ήταν φουλ σουρεαλιστική.
Τι να συγχωρέσω, την δουλειά της έκανε και πολύ καλά μάλιστα, τώρα με είδε "γλυκούλη" και το έπαιζε αντίστοιχα GFE, έψαχνε να νιώσει κάτι παραπάνω απο χυσοδοχείο, έψαχνε να με βγάλει πελάτη εκτός οίκου, όντως με γούσταρε ?
Τρέχα γύρευε, πώς να κρατήσω κακία, ποιός ξέρει τι σκατά έχει στο μυαλό της, εγώ έπρεπε να το σταματήσω, δεν ήθελα όμως, συνειδητό ρίσκο ήταν, μου έκαψε το κεφάλι, ένιωσα για λίγο πώς ήταν όλα στην φαντασία μου ... αμ δε ...
Το μόνο σίγουρο είναι πώς, σε αφήνει να πάρεις τσάμπα αυτό το οποίο οι άλλοι πληρώνουν, μέ ότι αυτό συνεπάγεται για την κάθε μία.
Αυτό το γιατί, δεν το απάντησε ποτέ, μετά από πόσα ερωτήματα, έδωσε ευκαιρία να μάθω αλλά αρνήθηκα λόγω εγωισμού, η ζημιά είχε γίνει ήδη, δεν θα άλλαζε με αυτό.
Τα έχω γράψει, το έπαιζα κύριος, δεν θέλω κάτι παραπάνω, είναι συναλλαγή, μην τα κάνεις αυτά θα μπλεχτούμε κλπ. κλπ. 1-2-3-4, πόσο να αντέξω... κοινωνικό θέμα νόμιζα πως είχα, ζμπούτσαμ, ήδη το έχω ξεπεράσει το θέμα, αν γινόταν τίποτα παραπάνω απο τα ελάχιστα που γίνανε, ήμουν έτοιμος, μετάλλιο θα έπρεπε να παίρνεις, όχι να σε κοιτάνε περίεργα.
Υ.Γ. Θα μπορούσαν΄να εταφερθούν όλα στο θέμα με τις "σχέσεις".