Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Καλώς η κακώς αν έχεις καταλάβει πάντα κάνω λίγο κουβέντα, αυτά που θυμάμαι απο την Ράνια είναι πώς, την ενδιαφέρει πολύ η υγιεινή της και του άλλου και οτί είναι σούπερ ευγενική και χαλαρή, πιστεύω πώς αν είσαι καθαρός και δεν της έχει τύχει στραβή πρόσφατα θα δεχτεί, αλλά τα ξέρεις καλύτερα απο εμένα, οι τύπισες είναι φούλ ασταθείς ...
ρε μπρο αν έχει παράπονο και η Ράνια που ναι Greeks only και που δουλεύει Φυλής και που κακά τα ψέματα έχει καλό όνομα άρα έχει και πελατολόγιο τι να πούνε άλλες και άλλες! πάντως παρά πολύ καλά κάνει που προσέχει την υγεία της, ναι δεν είναι όλοι οι Έλληνες καθαροί δυστυχώς, τι να πει κάποιος, ντροπή! εγώ πάντα πάω μπανιαρισμενος, ξυρισμένος, αρωματισμένος! Καλά κάνει να ρίχνει άκυρα σε βρωμίκουλες! :rockon:

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446
φίλε τόσο ωραίο κορίτσι σαν τη Ράνια με τόσο καλή/ευγενική συμπεριφορά είναι σκέτη καύλα να θες να "φας το γατάκι της" είναι άλλη φάση, θα κοιτάξω να ξαναπάω μια βόλτα, γιατί μετά το αρχικό της "όχι" δεν της το ζήτησα πάλι! λάθος μου μεν μα δεν πιέζω ποτέ τα κορίτσια, ένα "όχι" τους είναι πάντα αρκετό για μένα να μην επιμείνω. αν παραμένω σχετικά τακτικός πελάτης τους άντε να τους ζητήσω κάτι το πολύ μία φορά ακόμα! μέχρι εκεί όμως.
Δοκιμασες να γλυψεις αυθορμητα χωρις να της το ζητησεις ή να το ανακοινωσεις?Πιστευω πως με τη συγκεκριμενη λειτουργει καλυτερα να το πας trial and error μεχρι να σου βαλει κοφτη σε κατι.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Δοκιμασες να γλυψεις αυθορμητα χωρις να της το ζητησεις ή να το ανακοινωσεις?Πιστευω πως με τη συγκεκριμενη λειτουργει καλυτερα να το πας trial and error μεχρι να σου βαλει κοφτη σε κατι.
τι να σου πω δεν ξέρω, νομίζω χωρίς να παίρνω και όρκο πως μαζί της έχω πάει 4 φορές, γενικά δεν είμαι άνθρωπος που πιέζει, πάντως καλό info ότι "λογικά κάνει 69 αν δεν είσαι τίποτα βρωμιάρης"

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.228
Πόντοι
8.236
τι να σου πω δεν ξέρω, νομίζω χωρίς να παίρνω και όρκο πως μαζί της έχω πάει 4 φορές, γενικά δεν είμαι άνθρωπος που πιέζει, πάντως καλό info ότι "λογικά κάνει 69 αν δεν είσαι τίποτα βρωμιάρης"
Λογικά θα κανει.... αλλά σε μεγάλα προγράμματα μισάωρο ωρα κτλ. Υπόθεση κάνω γιατί εχει πολλα ραντεβού ωρας η συγκεκριμένη.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
Ετσι να φτιαξουμε ενα στρατηγικο σχεδιασμο και να χωσουμε μεσα ορισμους και τακτικες

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Λογικά θα κανει.... αλλά σε μεγάλα προγράμματα μισάωρο ωρα κτλ. Υπόθεση κάνω γιατί εχει πολλα ραντεβού ωρας η συγκεκριμένη.
δικό της θέμα, και μπράβο και άξια αν κάνει τέτοια ραντεβού. προσωπικά δεν είμαι φαν αλλά πολύ κόσμο τον βολεύουν! εγώ όταν της είχα πει ότι είμαι Αρβανίτης και από τους δύο γονείς είχε κάνει χαρά και την επόμενη φορά ήταν σούπερ μανάρι μέσα στο δωμάτιο ίσως από αυτό που της είπα ίσως επειδή ήταν σχετικά κοντά η μία μου φορά με την άλλη. θα κοιτάξω να δω αν κάνει 69 πάντως. :angel:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.397
Πόντοι
3.656
Μιά χαρά είναι, ο κώλος έχει κάμποσο πλάστικ, αν σου αρέσει το στύλ αυτό καλά είναι, εγω της τα έριξα στην κωλοχαράδρα και κοίταγα που τρέχανε πρίν "εθελοντικά" την σκουπίσω.
Πώς γίνεται όμως, η μία να μου βγάζει φούλ ερωτικό mood και φουλ αγαπούλικο και η άλλη να θέλω να την λούσω με σπέρμα... οτινάναι.

Ναί, έχω να την πάρω έναν χρόνο αλλά 2/3 φορές που την πήρα με έιδε πώς το σκεφτόμουν και με ρώτησε αν θέλω, δεν το έκανα.

Κοίτα, μην λέμε και μαλακίες, ισχύει οτι πολλοί είστε βρωμιάρηδες, στα μέλη το λέω,
και τα κορίτσια όμως με το ζόρι πλένονται, γιατί δεν προλαβαίνουν (είναι φάμπρικα το 10/20€, πώς να το κάνουμε) ή δεν έχει τις υποδομές το σπίτι
και πάμε εμείς και γλείφουμε ...

Σε 1-2 που γουστάρουνε να με φιλάνε (εκτός προγράμματος προφανώς), τους το έχω πεί, πάς και τσιμπουκώνεις τον κάθε βρωμίλο και έρχεσαι να φιλήσεις εμενά? η μία ειδικά μπαίνει, πάει νιπτήρα, κάνει μία γαργάρα και έρχεται καπάκια, χαχαχαχ.
Τι να κάνω όμως, γουστάρω, είμαι και εγώ λίγο πούτανος ...
Μυστη η εσάνς της κατουροσπερματιλας στα γλωσσοφιλα είναι θέμα..
Αλλά στηρίζω..
:confused::confused::confused:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
δικό της θέμα, και μπράβο και άξια αν κάνει τέτοια ραντεβού. προσωπικά δεν είμαι φαν αλλά πολύ κόσμο τον βολεύουν! εγώ όταν της είχα πει ότι είμαι Αρβανίτης και από τους δύο γονείς είχε κάνει χαρά και την επόμενη φορά ήταν σούπερ μανάρι μέσα στο δωμάτιο ίσως από αυτό που της είπα ίσως επειδή ήταν σχετικά κοντά η μία μου φορά με την άλλη. θα κοιτάξω να δω αν κάνει 69 πάντως. :angel:
Εισαι γλομπεο. Το χεις ξερεις τι να κανεις ξεκινα με φιλια στα βυζια και κατεβαινε

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446
Δεν ειναι μονο θεμα βρωμιας θεωρω πως παμε λαμπικο οσοι συζηταμε γι αυτα εδω.Ειναι διαθεση καυλες αν της αρεσεις ή εστω αν σε συμπαθησει.Ολα αυτα ειναι ρευστα πραγματα πιστευω και ειναι λιγο με τις ωρες.Δεν χανεις κατι αμα σου κανει το πακετο της και χωρις το γλυψιμο,ισα ισα αυτη η αυτοπεποιθηση αρεσει.Τα ξερεις καλυτερα απο πολλους και απο μενα σιγουρα,σε κομπλαρει επειδη ειναι μουναρος και γλυκουλα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Εισαι γλομπεο. Το χεις ξερεις τι να κανεις ξεκινα με φιλια στα βυζια και κατεβαινε
τα χω κάνει αυτά...ποιος ρε ν αφήσει τη Ράνια χωρίς να την πασπατεψει λίγο, είναι δυνατόν? :grin:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
τα χω κάνει αυτά...ποιος ρε ν αφήσει τη Ράνια χωρίς να την πασπατεψει λίγο, είναι δυνατόν? :grin:
Ε εκει που κατεβαινεις ορμα για το πουσι. Κατεκτησε με την τεχνη του αιφνιδιασμου.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.397
Πόντοι
3.656
Μυστη ο επόμενων γ@μά..
Μην το σκέφτεσαι..
Ζητάς με ωραίο τρόπο κάτι που ειναι εφικτό..

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
,σε κομπλαρει επειδη ειναι μουναρος και γλυκουλα.
ναι το παραδέχομαι, στο σεξ είμαι καφρος και βρωμοστομος γενικά και με τη Ράνια δεν μου έβγαινε, σκέψου πως επειδή "ντρεπόμουν" να την βρίσω στο τέλος δεν ξέρω πως μου βγήκε...αλλά αντί να της έλεγα τα κλασικά πουτανα, καργιολα κτλ την έλεγα "κουνελάκι" :2funny:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
ναι το παραδέχομαι, στο σεξ είμαι καφρος και βρωμοσρομος γενικά και με τη Ράνια δεν μου έβγαινε, σκέψου πως επειδή "ντρεπόμουν" να την βρίσω στο τέλος δεν ξέρω πως μου βγήκε...αλλά αντί να της έλεγα τα κλασικά πουτανα, καργιολα κτλ την έλεγα "κουνελάκι" :2funny:
Μηπως εχεις παθει ιδανικιτιδα με την ρανια και δεν βγαινει;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Μηπως εχεις παθει ιδανικιτιδα με την ρανια και δεν βγαινει;
δεν θα το αναλύσω σε βάθος αλλά...είμαι "αρπακτικό" περιμένω/καραδοκώ μέχρι να "μυρίσω αίμα", και είμαι σε mood σαν λυκάνθρωπος σε φεγγαρόφωτο. Για μένα η γυναίκα είναι "λεία" όταν είναι πιο γλυκούλα κτλ μπορώ μεν να αλλάξω το έχω κάνει πολλές φορές μα και πάλι είναι εκτός νερών μου. Για να κάνεις καλό σεξ πρέπει να βρεις χημεία άρα να κάνεις αμοιβαία βήματα, το σεξ δεν είναι one sided και άσε τον κάθε μαλάκα να τις αντιμετωπίζει σαν πουτάνες και ότι "πληρώνει"

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
δεν θα το αναλύσω σε βάθος αλλά...είμαι "αρπακτικό" περιμένω/καραδοκώ μέχρι να "μυρίσω αίμα", και είμαι σε mood σαν λυκάνθρωπος σε φεγγαρόφωτο. Για μένα η γυναίκα είναι "λεία" όταν είναι πιο γλυκούλα κτλ μπορώ μεν να αλλάξω το έχω κάνει πολλές φορές μα και πάλι είναι εκτός νερών μου. Για να κάνεις καλό σεξ πρέπει να βρεις χημεία άρα να κάνεις αμοιβαία βήματα, το σεξ δεν είναι one sided και άσε τον κάθε μαλάκα να τις αντιμετωπίζει σαν πουτάνες και ότι "πληρώνει"
Δεν διαφωνω συμμυστη γιατι μια μαλακια να κανεις τρως μπαν και απο πουτανες το χουμε δει ολοι και στα σαλονια και σε τσακωμους εγω ρωτησα μηπως εχεις τσιμπιθει με καλη εννοια και δεν σου βγαινει με την σκεψη οτι θα κανεις καποιο λαθος και δεν θα εχει γυρισμο. Αλλα σου λεω το χεις δειξε στην πραξη μια στιγμη τολμης και το πιασες το ψαρι

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Δεν διαφωνω συμμυστη γιατι μια μαλακια να κανεις τρως μπαν και απο πουτανες το χουμε δει ολοι και στα σαλονια και σε τσακωμους εγω ρωτησα μηπως εχεις τσιμπιθει με καλη εννοια και δεν σου βγαινει με την σκεψη οτι θα κανεις καποιο λαθος και δεν θα εχει γυρισμο. Αλλα σου λεω το χεις δειξε στην πραξη μια στιγμη τολμης και το πιασες το ψαρι
μου αρέσει πολύ η Ράνια αλλά όχι δεν έχω τσιμπηθεί μαζί της, το αποφεύγω γενικά να πηγαίνω τακτικά με κάποια κοπέλα γιατί δεν θέλει και πολύ να την πατήσεις.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446
Νομιζω κι αυτη καπως ετσι απο φυσικου της,θυληκος αιλουρος και καθολου υποτακτικης ψυχολογιας.Αν εισαι λιγο υποτακτικος και της αρεσεις κιολας θα παρεις το μαξ πιστευω.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Νομιζω κι αυτη καπως ετσι απο φυσικου της,θυληκος αιλουρος και καθολου υποτακτικης ψυχολογιας.Αν εισαι λιγο υποτακτικος και της αρεσεις κιολας θα παρεις το μαξ πιστευω.
υποτακτικός, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω!

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
391
Πόντοι
21
μου αρέσει πολύ η Ράνια αλλά όχι δεν έχω τσιμπηθεί μαζί της, το αποφεύγω γενικά να πηγαίνω τακτικά με κάποια κοπέλα γιατί δεν θέλει και πολύ να την πατήσεις.
Αυτη ειναι η πιο σωστη προσεγγιση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom