Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.045
- Πόντοι
- 43.828
Είχε ένα ανοιχτό δωμάτιολαϊκό προσκύνημα;
Είχε ένα ανοιχτό δωμάτιολαϊκό προσκύνημα;
Δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της, δεν ξέρω πως είναι στο δωμάτιοέλεγε τίποτα αυτή; γράφονται αντικρουόμενα πράγματα
με επεισες να ξερεις . τι βαρδιες πιανει ?
Κατά την αναμονή μου στο σαλόνι του Ιάσωνος 20Β,
από το δωμάτιο ακούγεται η φωνή της Μπάρμπορας να φωνάζει τον τσάτσο
Πετάγεται ο τσάτσος, πάει να ανοίξει τη πόρτα μα είχε μπεί σύρτης
Μετά από λίγο την ανοίγει κάποιος από την άλλη μεριά
και ακολουθεί τσακωμός, με τον Πακιστανό μέσα να επαναλαμβάνει
"10 ευρώ, 10 λεπτά"
Όπως πάει να βγεί η κόπελα από το δωμάτιο, ο τσάτσος φωνάζει
"Μην ακουμπάς την κοπέλα, άσ' την να βγεί!"
Πρώτη φορά έβλεπα την Μπάρμπορα, όντως πολύ ωραία γυναίκα
Αν δεν είχε γίνει το σκηνικό πιθανώς να δοκίμαζα,
αλλά τι γαμήσι να κάνει η άλλη μεσ' τα νεύρα...
Πρέπει να έκανε και κάποια άλλη μαλακία ο Πακιστανός,
γιατί μετά τον κυνήγησε ο τσάτσος μέχρι κάτω στο δρόμο και τον έκραζε για κάτι
Και μετά τον είδα να αλλάζει τα σεντόνια του κρεβατιού όπου ήταν
Αυτά τα ευχάριστα από την πιάτσα
Το ημιυπόγειο όταν είναι η Mπαρμπόρα έχει συνήθως κλειστή την πόρτα και σου κάνουν μίνι ανάκριση για να μπεις. Και τώρα είχε μέσα πακιστανό;ο πακιστανος πεταξε ολο το σαπουνι απο το νιπτηρ πανω στο σεντονι και το εκανε μουσκεμα.
Μυστη μπορεις να περιγραψεις την εμφανιση της κοπελας λιγο πιο πολυ;. Πέρασα και με Αντελινα Φώκαιας 25 σκαλάκια με έπεισε το σαλοναρισμα της ψηλή νταρντανα Ρουμάνα μου φάνηκε με ελεύθερο στοματικό και 69 καλουτσικο πρόγραμμα και το τρώει δίχως μα και μου.
Το ημιυπόγειο όταν είναι η Mπαρμπόρα έχει συνήθως κλειστή την πόρτα και σου κάνουν μίνι ανάκριση για να μπεις. Και τώρα είχε μέσα πακιστανό;
Πρέπει να έχουν ένα unique identification number γιατί με τα ονόματα μόνο γίνεται μεγάλο μπέρδεματη μπαρμπορα τη λατινα του μεταξουργειου λεει
Εγώ ήμουν κάτω στο πεζόδρομο εκείνη την στιγμή και ο τσάτσος τον κυνήγησε για λίγο φωνάζοντας σου είσαι μαλακας αυτός ατάραχος συνέχισε την πορεία του, έλεγα θα έκανε κανένα ακαποτο και θα τον πήραν πρέφαΚατά την αναμονή μου στο σαλόνι του Ιάσωνος 20Β,
"10 ευρώ, 10 λεπτά"
Γύρο στο 1,65 καμπυλωτό σώμα με ωραία στήθη 2,5 με 3 και ρογα που ανταποκρίνεται, μαύρο μαλλί νομίζω εάν και δεν έδωσα σημασία, το τιμάει το 20ρικο πάντως και πέρασα καπάκια από προηγούμενη κατάθεση στο φ86βΜυστη μπορεις να περιγραψεις την εμφανιση της κοπελας λιγο πιο πολυ;
Είναι διαφορετικές κοπέλες... πέρασα στην αρχή με Αντελινα στο Φώκαιας 25 σκαλάκια η οποία θα συνεχίσει εκεί από ότι κατάλαβα μέχρι το πρωί και στο φ86β αφού πήρα Νέλλη όπου ήταν μαζί και το γιουβαρλακι εμα ρώτησα την τσα και μου είπε θα άρχιζε στις 11 σήμερα οπότε και πήγα και πρέπει να ήμουν ο πρώτος για την βάρδια, γύρω στο 1,65 2αρακι στήθος πεσμένο μάλλον από εγκυμοσύνη, μαλλί μακρύ καστανό μέχρι τον κωλο και σώμα αδύνατο γυμνασμενοπετυχες αντελινα ? εγω που περασα απογεμα ηταν η εμα
Το πιάσες το νόημα...Για να μείνεις έκτος νόσου..
Μοναχός σου εκτονωσου..
![]()
Καλουτσικη είναι φιλε!Κατά την αναμονή μου στο σαλόνι του Ιάσωνος 20Β,
"10 ευρώ, 10 λεπτά"
Έλα ρε φίλε! Μπέσα τώρα; Σκάει έτσι σαλόνι; Πολύ ενδιαφέρον.
- 56: Αντρέα με κάλτσες και sneakers
Βρακί φοράει αλλά στα πόδια έτσι όπως είπαΈλα ρε φίλε! Μπέσα τώρα; Σκάει έτσι σαλόνι; Πολύ ενδιαφέρον.
Τα συνδιάζει με κάτι τέτοιο π.χ.
Το σώμα της πώς είναι;
Πόσο θέλω την επόμενη φορά να διαβάσω ότι αφού σε κατούρησε στόμα, δώσατε γλωσσόφιλο!..Επίσκεψη για κατούρημα στο στανταράκι και αυτή την φορά. Δεν χρειάστηκε να περιμένω γιατί ήταν έτοιμη την στιγμή που πήγα αφού προηγουμένως την είχε ρωτήσει η υπηρεσία
Πριν ξεκινήσει μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη αν μπορεί αλλά θα προσπαθήσει. Δεν απογοητεύει ποτέ όμως, πάντα το φέρνει εις πέρας. Αυτή τη φορά έβγαλε μικρότερη ποσότητα αλλά η γεύση παραμένει σταθερά ίδια. Κατά την διάρκεια της έριχνα κλεφτές ματιές και όποτε το έκανα έβαζε τα γελάκιαΕννοείται στο τέλος την στράγγιξα με τη γλώσσα μου
Δεν της είπα να με γλείψει γιατί κυρίως ήθελα να το κάνω εγώ σε αυτήν. Την ξάπλωσα μπρούμητα, της τέντωσα τα κωλομάγουλα και της γλώσσιασα την κωλοτρυπίδα. Έκανα και ένα πέρασμα και από τα πατούσια της για να μην μείνουν παραπονεμένα
Μου ζήτησε σεχ και είπα οκ. Έτσι όπως ήταν μπρούμητα της λέω
R: -να τον βάλω έτσι;
και κάνω κίνηση προς τα μπρος για να τον χώσω ακάποτα και να δω αντίδραση. Δεν ξέρω αν με άκουσε/κατάλαβε αλλά έπιασε αμέσως την καπότα
Την γύρισα σε ιεραποστολικό και μπήκα μέσα της. Πολύ μου αρέσουν τα βογγητά της. Ξάπλωσα πάνω της και όσο μπαινόβγαινα της έγλειφα το μπράτσο, τον λαιμό και της μύριζα τα μαλλιά
Έχυσα αλλά συνέχισα. Μόλις μου έπεσε, της σήκωσα το χέρι και της έγλειψα την μασχάληΠερίμενα να αντιδράσει αρνητικά αλλά το δέχτηκε. Βγήκα από μέσα της και άρχισα να πλένομαι
R: -φιλιά δίνεις;
Π: -πεταχτά ναι
R: -δωσ' μου ένα
R: -με γλώσσα;
Π: -δεν το κάνω με όλους
R: -δεν σου είπα με όλους. Με εμένα;
Π: -την επόμενη φορά που θα έρθεις, εντάξει

Μα δεν λέει αυτό το μήνυμα Μ. Δεν με νοιάζει από ποια κόλλησα.Είχες πάρει και Μπαρμπορα την Πέμπτη πως είσαι σίγουρος ότι είναι από αυτή;