Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
Δουλεύουν περίπου με 20 ευρώ, που είναι πολύ φτηνό — πιο φτηνό από πολλές χώρες, ακόμα και από την Ταϊλάνδη. Με αυτή την τιμή, είναι παράλογο να περιμένει κανείς εμπειρία σαν ‘κοπέλα’.

Είναι σχεδόν η τιμή ενός σάντουιτς.
και ούτε καν 20€. Υποτίθεται ότι από τα χρήματα που δίνουμε τα μισά πάνε στην κοπέλα. Ενώ υπάρχουν και τα ραντεβού τα λεγόμενα τζαζ, δηλ. στα πρώτα ραντεβού της βάρδιας τα χρήματα πάνε όλα στο κατάστημα και η κοπέλα παίρνει το μακρύτερο (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Οπότε στο Μετάξι καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Θα μου πεις και τι να γίνει; να ακριβύνει το σπορ για να είναι οι κοπέλες ευχαριστημένες και να αποδίδουν καλύτερα; Στη χώρα όπου ο μέσος μισθός είναι το μισό σε σχέση με το μ.ο. της ευρωζώνης; Κι αυτό δύσκολο.
Άσε και το άλλο: η απόδοση των κοριτσιών είναι ευθέως ανάλογη των χρημάτων που βγάζουν; Σε καμιά περίπτωση. Αν ήταν έτσι, δεν θα τρώγαμε φόλες π.χ. στα στούντιο ή ακόμα κι από έσκορτ. Σε στούντιο έχω πετύχει απρόθυμες και φόλες μέχρι και σε προγράμματα των 80-100€.
Δεν βγάζεις άκρη...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Δουλεύουν περίπου με 20 ευρώ, που είναι πολύ φτηνό — πιο φτηνό από πολλές χώρες, ακόμα και από την Ταϊλάνδη. Με αυτή την τιμή, είναι παράλογο να περιμένει κανείς εμπειρία σαν ‘κοπέλα’.

Οι περισσότερες εργαζόμενες βλέπουν πολλούς πελάτες κάθε μέρα, οπότε είναι αναμενόμενο να είναι κουρασμένες ή λιγότερο ενθουσιώδεις.

Γνωρίζω προσωπικά αυτή την κοπέλα και την έχω επισκεφτεί πολλές φορές. Είναι ευγενική, σεβαστική, δεν τσακώνεται, δεν βιάζεται και δεν φεύγει νωρίς. Κάθε φορά που την επισκεπτόμουν ζητούσε και μικρά δώρα, που δείχνει ότι ήθελε να είναι φιλική και όχι αγενής
Διαφήμιση Temu?

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Οι περισσότερες εργαζόμενες βλέπουν πολλούς πελάτες κάθε μέρα, οπότε είναι αναμενόμενο να είναι κουρασμένες ή λιγότερο ενθουσιώδεις.

Γνωρίζω προσωπικά αυτή την κοπέλα και την έχω επισκεφτεί πολλές φορές. Είναι ευγενική, σεβαστική, δεν τσακώνεται, δεν βιάζεται και δεν φεύγει νωρίς. Κάθε φορά που την επισκεπτόμουν ζητούσε και μικρά δώρα, που δείχνει ότι ήθελε να είναι φιλική και όχι αγενής
Τα δώρα να της τα πάμε όλα μαζί η' καλύτερα ένα ένα να μην κακομαθαινει???
;:sunglasses::grin::hi:

Rome339

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
33
Πόντοι
0
και ούτε καν 20€. Υποτίθεται ότι από τα χρήματα που δίνουμε τα μισά πάνε στην κοπέλα. Ενώ υπάρχουν και τα ραντεβού τα λεγόμενα τζαζ, δηλ. στα πρώτα ραντεβού της βάρδιας τα χρήματα πάνε όλα στο κατάστημα και η κοπέλα παίρνει το μακρύτερο (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Οπότε στο Μετάξι καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Θα μου πεις και τι να γίνει; να ακριβύνει το σπορ για να είναι οι κοπέλες ευχαριστημένες και να αποδίδουν καλύτερα; Στη χώρα όπου ο μέσος μισθός είναι το μισό σε σχέση με το μ.ο. της ευρωζώνης; Κι αυτό δύσκολο.
Άσε και το άλλο: η απόδοση των κοριτσιών είναι ευθέως ανάλογη των χρημάτων που βγάζουν; Σε καμιά περίπτωση. Αν ήταν έτσι, δεν θα τρώγαμε φόλες π.χ. στα στούντιο ή ακόμα κι από έσκορτ. Σε στούντιο έχω πετύχει απρόθυμες και φόλες μέχρι και σε προγράμματα των 80-100€.
Δεν βγάζεις άκρη...

Συμφωνώ μαζί σου ότι το θέμα δεν είναι τόσο απλό και ότι τα χρήματα δεν εγγυώνται πάντα καλή απόδοση.

Απλώς η δική μου άποψη είναι ότι, όταν ο πελάτης πληρώνει τόσο χαμηλό ποσό, δεν έχει και πολλά περιθώρια να παραπονιέται. Ουσιαστικά δεν πληρώνει σχεδόν τίποτα.

Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες και σου λέω ότι το dating στο εξωτερικό είναι πολύ δύσκολο, πανάκριβο και συχνά παράνομο, με μεγάλο ρίσκο απάτης.

Σε σύγκριση με αυτό, η Ελλάδα είναι πραγματικά “παράδεισος”: καλή ποιότητα κοριτσιών και πολύ χαμηλές τιμές.

Τέτοιος συνδυασμός ποιότητας και τιμής δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά αλλού στον κόσμο

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
Τα δώρα να της τα πάμε όλα μαζί η' καλύτερα ένα ένα να μην κακομαθαινει???
;:sunglasses::grin::hi:
έχει κάποιο δίκιο, αν δηλ. το δεις από τη μεριά της κοπέλας, τα 10€ το πήδημα είναι λίγα και τα 5 του Μεταξιού εξευτελιστικά.
Αλλά όπως λέω και πιο πάνω, ούτε μας παίρνει να κάνουμε κιμπαριλίκια με τους μισθούς που έχουμε, ούτε οι κοπέλες που δουλεύουν για καλύτερες αμοιβές γίνονται ξαφνικά φωτιά στο κρεβάτι.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
έχει κάποιο δίκιο, αν δηλ. το δεις από τη μεριά της κοπέλας, τα 10€ το πήδημα είναι λίγα και τα 5 του Μεταξιού εξευτελιστικά.
Αλλά όπως λέω και πιο πάνω, ούτε μας παίρνει να κάνουμε κιμπαριλίκια με τους μισθούς που έχουμε, ούτε οι κοπέλες που δουλεύουν για καλύτερες αμοιβές γίνονται ξαφνικά φωτιά στο κρεβάτι.
Φίλε μ, δεν διαφωνώ
Δεν διαφωνώ με την άποψη, την συμμερίζομαι.
Αμφιβολίες έχω
.. + το translate + δώρα...:think:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
μέσα δαγκώνουν; θα δεις και μια Ρανια Φ84;
Αυτό, που πηγαίνει κάποιος, έχει τρία δωμάτια και 4 άτομα αναμονή, δηλαδή, περιμένει 1ωρα και 10λεπτα...
Ας μας εξηγησει καποιος, πως τον αφήνει η αξιοπρέπεια του;;;
Επίσης, τι λέει ο Αναλυτής του για αυτό...;
Όλα τα λεφτά η Αννούλα, αξίζει, αλλά οχι και όλα τα λεπτά!!! :idiot:

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.911
Πόντοι
7.636
Αυτό, που πηγαίνει κάποιος, έχει τρία δωμάτια και 4 άτομα αναμονή, δηλαδή, περιμένει 1ωρα και 10λεπτα...
Επίσης, τι λέει ο Αναλυτής του για αυτό...;
Όλα τα λεφτά η Αννούλα, αξίζει, αλλά οχι και όλα τα λεπτά!!! :idiot:
Φυσικα..αν δεις τετοια αναμονη δε μπαινεις...καποιος που θα περιμενει πανω απο ωρα...για να μπει σε δωματιο..οσο και καλη να ειναι η κοπελα...δε το κανεις...καπου δε στεκεις...η πας καμια τσαρκα να δεις κι αλλου..η εν τελει αν οπωσδηποτε θες την ιδια..περνας αλλη μερα να πιο χαλαρα τα πραγματα...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Άλλες κουλαμαρες που έχω δει σε μπουρδελότσαρκες...
1) ένας τύπος ζήτησε στην τσατσά αν έχει τίποτα να του δώσει να φάει όσο περίμενε την κοπέλα
2) ένας ζήτησε να πάει τουαλέτα
3) ένας όσο μιλούσε η τσατσά έκλανε σε στυλ...τσιμπουκακι, πριτς, πισοκωλητο, πριτς, Ελ πιασίματα, πριτς! Τον έβρισε η τσατσά ο τύπος ΞΑΝΑΚΛΑΝΕΙ και φεύγει.
4) Σε μπουρδέλο στη Φυλής, εγώ γαμάω, έξω γίνεται παζάρι για να κλείσουν την κοπέλα για μισάωρο με τι υπηρεσίες, για ώρα με τι υπηρεσίες, ο τύπος παραλίγο να ρωτήσει με πόσα λεφτά την παντρεύεται, εμένα αρχίζει μου πέφτει γιατί ήταν σα να γαμουσα μέσα σε λαϊκή αγορά...Η πουτανα με κοιτάζει...μισό λέει...βγαίνει έξω, του λέει "δε θέλω" λέει στην τσατσά να μην το ξανακάνει, ότι ο χρόνος αρχίζει πάλι και έρχεται πάλι να την :zfuck:.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.119
Πόντοι
746
δυστυχώς τα πράγματα στην πιάτσα δεν λένε να στρώσουν, πέρσι η Ειρήνη Αλκαμένους βάραγε σχεδόν μύγες, τώρα έτσι και γυρνούσε πάλι χαμό θα έκανε με τόσο σαπίλα που έχει μαζευτεί…
Εχεις πολύ δίκιο! Δλδ εγώ οριακά ίσως κάποια στιγμή σκεφτόμουν να ξαναπεράσω λόγω των νυχιών γιατί γενικά δεν χει κάτι αξιόλογο να πάω! Είχα κάνα δίμηνο να πατήσω κι ίσως καλύτερα να γαμαω τις δικές μου που είναι και τσάμπα!

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.202
Πόντοι
8.236
Άλλες κουλαμαρες που έχω δει σε μπουρδελότσαρκες...
1) ένας τύπος ζήτησε στην τσατσά αν έχει τίποτα να του δώσει να φάει όσο περίμενε την κοπέλα
2) ένας ζήτησε να πάει τουαλέτα
3) ένας όσο μιλούσε η τσατσά έκλανε σε στυλ...τσιμπουκακι, πριτς, πισοκωλητο, πριτς, Ελ πιασίματα, πριτς! Τον έβρισε η τσατσά ο τύπος ΞΑΝΑΚΛΑΝΕΙ και φεύγει.
4) Σε μπουρδέλο στη Φυλής, εγώ γαμάω, έξω γίνεται παζάρι για να κλείσουν την κοπέλα για μισάωρο με τι υπηρεσίες, για ώρα με τι υπηρεσίες, ο τύπος παραλίγο να ρωτήσει με πόσα λεφτά την παντρεύεται, εμένα αρχίζει μου πέφτει γιατί ήταν σα να γαμουσα μέσα σε λαϊκή αγορά...Η πουτανα με κοιτάζει...μισό λέει...βγαίνει έξω, του λέει "δε θέλω" λέει στην τσατσά να μην το ξανακάνει, ότι ο χρόνος αρχίζει πάλι και έρχεται πάλι να την :zfuck:.
Eγω εχω πετύχει σε οικο φυλής τυπο με σμόκιν που όταν βγήκε η κοπελα κ την ειδε ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να εχει καμοια έκπτωση στο 20αρικο...
Φυσικά τον έδιωξε η 2τσα κ του έδωσε κατεύθυνση για Μεταξουργείο.
Σκέφτηκα..... που πάνε τα λεφτά ρε.....στους τσιγκουνηδες κ στους γύφτους??
Άλλος ήθελε να κατουρισει στο σαλόνι κ ζητησε τουαλέτα κ η 2τσα του είπε μόνο άμα περάσεις δωμάτιο θα το κάνεις στο νιπτήρα. Περασε φυσικά αέρα......

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Eγω εχω πετύχει σε οικο φυλής τυπο με σμόκιν που όταν βγήκε η κοπελα κ την ειδε ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να εχει καμοια έκπτωση στο 20αρικο...
Φυσικά τον έδιωξε η 2τσα κ του έδωσε κατεύθυνση για Μεταξουργείο.
Σκέφτηκα..... που πάνε τα λεφτά ρε.....στους τσιγκουνηδες κ στους γύφτους??
Άλλος ήθελε να κατουρισει στο σαλόνι κ ζητησε τουαλέτα κ η 2τσα του είπε μόνο άμα περάσεις δωμάτιο θα το κάνεις στο νιπτήρα. Περασε φυσικά αέρα......
Ε άμα σκεφτείς πόσοι πάνε καθημερινά δε γίνεται όλο και κάποιο νούμερο θα σκάσει μύτη

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.177
Πόντοι
12.436
δεν είναι τόσο ότι θα μας πέσουν τα μούτρα λόγω του χρόνου αναμονής καθαυτού, αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει πολύ χρόνο.
Αλλά αν σου έρθει η κοπέλα καπάκι μετά από όλη αυτή την ουρά, πόσο καλό σέρβις μπορεί να έχει; Εκτός αν το έχει ρίξει στα αναβολικά...

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
144
Like
26.643
Πόντοι
26.386
Ε άμα σκεφτείς πόσοι πάνε καθημερινά δε γίνεται όλο και κάποιο νούμερο θα σκάσει μύτη
Εγω το πιο κουλο θυμαμαι στο Περδικας 1 οροφος οπου ηταν η Αντζελα το Αλβανικο κοντοπουτανο ειχε φουλ δωματια και ημουνα εγω σαλονι μαζι με ενα αλλον και περιμεναμε την σειρα μας....σκαει ενας τυπος μεσηλικας μπαρμπας και πιανει την τσατσα μπροστα μας χωρις ιχνος ντροπης και της προσεφερε 20ρικο μονο κ μονο για να μπει πρωτος αυτος οταν αδειασει δωματιο...κοιταχτηκαμε με τον αλλον στο σαλονι και μας επιασαν τα γελια...ευτυχως η τσατσα δεν ενεδωσε του ειπε "οχι θα περιμενεις κανονικα την σειρα σου" και τελικα εφυγε εκνευρισμενος....

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εγω το πιο κουλο θυμαμαι στο Περδικας 1 οροφος οπου ηταν η Αντζελα το Αλβανικο κοντοπουτανο ειχε φουλ δωματια και ημουνα εγω σαλονι μαζι με ενα αλλον και περιμεναμε την σειρα μας....σκαει ενας τυπος μεσηλικας μπαρμπας και πιανει την τσατσα μπροστα μας χωρις ιχνος ντροπης και της προσεφερε 20ρικο μονο κ μονο για να μπει πρωτος αυτος οταν αδειασει δωματιο...κοιταχτηκαμε με τον αλλον στο σαλονι και μας επιασαν τα γελια...ευτυχως η τσατσα δεν ενεδωσε του ειπε "οχι θα περιμενεις κανονικα την σειρα σου" και τελικα εφυγε εκνευρισμενος....
Εγώ ημουν...
Όχι κάι μεσηλικας μπαρμπας φιλε.
Ήμουν απλα σερί από μπουζούκια, ξενυχτησμενος!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom