Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446
Πήρα μποτάνα και θα γράψω κριτική, που αυτό σημαίνει ότι δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο :cry:
Στο προγραμμα ειναι κι αυτα,δεν ειναι και τοσο καλο πραγμα η συχνοουρια.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Στο προγραμμα ειναι κι αυτα,δεν ειναι και τοσο καλο πραγμα η συχνοουρια.
Το είχα στο πρόγραμμα αλλά το λες και κακό timing. 3 ρώτησα, οι 2 δεν μπορούσαν εκείνη την στιγμή, η 3η μπορούσε αλλά δεν μου άρεσε και τόσο πολύ

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Τελευταία τροποποίηση:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.573
Πόντοι
7.446
.........................................
Απουσιάζει ο Pa Luki Luk, πρόσφατα διαγραμμένος γαρ…
Screenshot_2025-11-23-09-34-09-661-edit_com.viber.voip.jpg

Ο μύστης Pa Luki Luk εθεάθη χτες σκυθρωπός στην κατάσταση που βλέπετε! Ανάθεμα στο καταραμένο σάη και στα μέλη που τον έσπρωξαν στην διαγραφή του. Μόλις μαζέψει όμως τα κομμάτια του, η τιμωρία είναι αναπόφευκτη! Να το θυμάστε! :rockon:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326
Screenshot_2025-11-23-09-34-09-661-edit_com.viber.voip.jpg

Ο μύστης Pa Luki Luk εθεάθη χτες σκυθρωπός στην κατάσταση που βλέπετε! Ανάθεμα στο καταραμένο σάη και στα μέλη που τον έσπρωξαν στην διαγραφή του. Μόλις μαζέψει όμως τα κομμάτια του, η τιμωρία είναι αναπόφευκτη! Να το θυμάστε! :rockon:

Πέρα από την πλάκα, τον είχα γνωρίσει και ήταν συμπαθέστατος.
Κρίμα που αποφάσισε να διαγραφεί διότι ήταν χρήσιμο μέλος, το σύστημα άλλωστε το αλλάζεις από μέσα.
Αν αποχωρήσεις απλώς αφήνεις περισσότερο χώρο σε πάσης φύσεως εχθρούς (ψεύτες, προμότορες, νταβατζήδες, κακόβουλους κ.λπ.).

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.463
Πόντοι
1.326

''Της είπα να ξαπλώσει μπρούμητα και άρχισα να της γλείφω βαθιά την πανέμορφη κωλοτρυπίδα''

Bro, κυριολεκτικά εχθές που πήγα βόλτα Φυλής με κάτι φίλους, πέτυχα πολύ μεγάλο όνομα του ιστότοπου και μου είπε πως ένας γνωστός του ενώ την πήδαγε αυτή τον πέθανε στο κλάσιμο :confused::2funny:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536

''Της είπα να ξαπλώσει μπρούμητα και άρχισα να της γλείφω βαθιά την πανέμορφη κωλοτρυπίδα''

Bro, κυριολεκτικά εχθές που πήγα βόλτα Φυλής με κάτι φίλους, πέτυχα πολύ μεγάλο όνομα του ιστότοπου και μου είπε πως ένας γνωστός του ενώ την πήδαγε αυτή τον πέθανε στο κλάσιμο :confused::2funny:
Νομίζω είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο στην ενημέρωση. Για τον ίδιο θα λέμε. Εμένα δυστυχώς ΔΕΝ με έκλασε. Δεν της το πρότεινα κιόλας

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Νομίζω είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο στην ενημέρωση. Για τον ίδιο θα λέμε. Εμένα δυστυχώς ΔΕΝ με έκλασε. Δεν της το πρότεινα κιόλας
Αυτή την έχω πετύχει δεν έχω περάσει ποτε γιατί όπως ανέφερες είναι τελείως ξινομουνα χωριά ότι μ κανει και για τέρμα μαλακισμενη και κακιασμενη.Σ ευχαριστούμε γι την ενημέρωση πντως μυστη.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446
Αυτή την έχω πετύχει δεν έχω περάσει ποτε γιατί όπως ανέφερες είναι τελείως ξινομουνα χωριά ότι μ κανει και για τέρμα μαλακισμενη και κακιασμενη.Σ ευχαριστούμε γι την ενημέρωση πντως μυστη.
Τετοια ειναι,δεν το κρυβει καν προς τιμην της.Καμια φορα εχει και η ξινιλα τη καβλα της,εδω ο φιλος ομως ειναι εμπειρος παιχτης και παιζει στις πιο δυσκολες πιστες.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Τετοια ειναι,δεν το κρυβει καν προς τιμην της.Καμια φορα εχει και η ξινιλα τη καβλα της,εδω ο φιλος ομως ειναι εμπειρος παιχτης και παιζει στις πιο δυσκολες πιστες.
Ισχύει ναι ότι γουστάρει ο καθένας,ειδικά εάν ο φίλος όπως είπες είναι και έμπειρος και δε γουστάρει τα απλά θέλοντας μια πινελιά παραπάνω.
Εγώ πάντως εάν κ αποφεύγω αυτές,όταν πάω όμως σε τέτοιες ξινές τις βάζω στα τέσσερα και κοπανάω όσο πιο δυνατά μπορώ,οι περισσότερες κιόλας βρίζουν στη γλώσσα τους είτε δυσανασχετούν εμφανέστατα.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.401
Πόντοι
446
Ισχύει ναι ότι γουστάρει ο καθένας,ειδικά εάν ο φίλος όπως είπες είναι και έμπειρος και δε γουστάρει τα απλά θέλοντας μια πινελιά παραπάνω.
Εγώ πάντως εάν κ αποφεύγω αυτές,όταν πάω όμως σε τέτοιες ξινές τις βάζω στα τέσσερα και κοπανάω όσο πιο δυνατά μπορώ,οι περισσότερες κιόλας βρίζουν στη γλώσσα τους είτε δυσανασχετούν εμφανέστατα.
Ετσι παει αμα δε θελει η αλλη,ειτε φευγεις αχυστος ειτε παιρνεις μπρος και την τιμωρεις.

Στα 4 ειναι η πιο αυθορμητη λυση για ολους μας πιστευω ,βγαινει ενστικτωδως για να μη βλεπεις τη ξινη μουρη και να μπορεις να ρεφαρεις με θεα τον πατο της.

Δεν ειναι θεμα πονου μονο αλλα κυριως εξουσιας πιστευω,και μικρο να τον εχεις την τσουζει η ολη φαση να ναι το πουτανακι σου στημενη σα σκυλι.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Ετσι παει αμα δε θελει η αλλη,ειτε φευγεις αχυστος ειτε παιρνεις μπρος και την τιμωρεις.

Στα 4 ειναι η πιο αυθορμητη λυση για ολους μας πιστευω ,βγαινει ενστικτωδως για να μη βλεπεις τη ξινη μουρη και να μπορεις να ρεφαρεις με θεα τον πατο της.

Δεν ειναι θεμα πονου μονο αλλα κυριως εξουσιας πιστευω,και μικρο να τον εχεις την τσουζει η ολη φαση να ναι το πουτανακι σου στημενη σα σκυλι.
Μα γιαυτο το κάνω επειδή λέω Νταξει ναυάγιο η συνάντηση άρα τη γυρίζουμε βλέπουμε κωλο και Βαράμε με δύναμη πιο πολύ για να τελειώνουμε γρήγορα χωρίς πολλά πολλά,να τη νευριάσω και τέλος τουλάχιστον να αξίζει το βρισίδι που θα μου ρίξει.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Ο Pa Luki Luk ήταν εξαίρετος ενημερωτής. Έφυγε όμως μια για πάντα γιατί οι διαχειριστές βάζουν υψηλότερα το οικονομικό τους συμφέρον από γραφεία/προμότορες σε σχέση με το συμφέρον του ταπεινού λαϊκού μπορδελιάρη. Δυστυχώς, "ο ηλίθιος/ψεύτης /προμότορας είναι ανίκητος".
Δεν πρέπει ποτέ η ευθιξία της στιγμής να μας ωθεί σε ενέργειες μη αναστρέψιμες. Χάθηκε ένα σημαντικό account, χρόνος, status (ήταν κάποιος εδώ μέσα). Η ζωή απαιτεί ελιγμούς, πολιτική και τακτική επίγνωση. Εύχομαι την επιστροφή του φίλου το συντομότερο.

Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
6.183
Πόντοι
7.195

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.573
Πόντοι
7.446
Δεν πρέπει ποτέ η ευθιξία της στιγμής να μας ωθεί σε ενέργειες μη αναστρέψιμες. Χάθηκε ένα σημαντικό account, χρόνος, status (ήταν κάποιος εδώ μέσα). Η ζωή απαιτεί ελιγμούς, πολιτική και τακτική επίγνωση. Εύχομαι την επιστροφή του φίλου το συντομότερο.
Μύστη, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι σβήστηκε το μύνημα που παραθέτεις καταλαβαίνουμε όλοι
πόσο μεγάλη αλήθεια λέω. :rockon:

Δεν ήταν η ευθιξία της στιγμής! Ο μύστης έκανε αναφορά συνέχεια στα κακώς κείμενα και
φυσικά τον έγραψαν στα παπάρια τους οι ''υπεύθυνοι''. Το ποτήρι ξεχείλισε! :coffee:

Ο μύστης αποσύρθηκε γιατί έχει αξιοπρέπεια. Αλλά έτσι είναι πάντα.
Η αναγνώριση της προσφοράς έρχεται όταν είναι πια αργά. :woldman:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Μύστη, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι σβήστηκε το μύνημα που παραθέτεις καταλαβαίνουμε όλοι

Δεν ήταν η ευθιξία της στιγμής! Ο μύστης έκανε αναφορά συνέχεια στα κακώς κείμενα και
φυσικά τον έγραψαν στα παπάρια τους οι ''υπεύθυνοι''. Το ποτήρι ξεχείλισε! :coffee:

Σέβομαι τι λες γιατί δεν την ξέρω όλη την ιστορία, θα σου πω εγώ πως το βλέπω πλέον μετά από χρόνια εδώ...όταν σου δίνουν το δικαίωμα σε μια κριτική, η σε μια τοποθέτηση σου στο φορουμ να γράψεις πραγματα οπως "είναι φόλα" "δεν τηρείται ο χρόνος του δεκάλεπτου", και ένα κάρο κακώς κείμενα τα οποία σαφώς δεν είναι κολακευτικά για τον οίκο, την εργαζομενη, τα αφεντικά και που σαν κακή διαφήμιση ενδεχομένως κόβουν τις εισπραξεις τότε δίνουν στον καθέναν από μας ένα βήμα να ακουστούμε να προειδοποιήσουμε άλλους κτλ. Είναι όμως και απολύτως λογικό μέσα σ' ένα φόρουμ να υπάρχουν και αντικρουόμενα συμφέροντα εκτός και αν νομίζουμε πως πρόκειται για κάποιο παιδικό site. Όταν κάποιος θέλει να ριξει "ξύλο" εκ του ασφαλούς τότε ας βαράει έναν σακο, οτιδήποτε άλλο βαρεσει, εκείνο παίζει να ανταποδώσει. Το site καλώς ή κακώς είναι τζαμπα, προσφέρει μια κάποια α ψυχαγωγία, έχει μια διευρυμένη θεματολογια, προσφέρει ενημέρωση και προφανώς δεν είναι όλα άγια! Είναι στο χέρι μας να κρίνουμε και να συγκρίνουμε αυτά που μας παρέχονται ως πληροφορίες. Είναι πολύ κατατοπιστικά για να μας σώσουν τις περισσότερες φορές από κακοτοπιές. Ο συνεχής κανιβαλισμός μιας εκδιδόμενες, ενός μπουρδελου, και γενικά η συνεχόμενη καταγγελτικη ρητορική φέρνει νευρα, δράσεις και αντιδράσεις. Εγώ πχ που γουσταρα να διαβάζω παλουκιλουκ και που έδινα βάση στα infos του τώρα τον στερούμαι! Ενώ σε άλλους που δεν με αφορούν δε δίνω βάση και ας γράφουν! Τώρα και εμείς "χάσαμε" και αυτός τι κέρδισε? Στα λέω γιατί καιρό πίσω είχα σκεφτεί και γω τα ιδια

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446

Ακριβώς..
Υπήρχαν και υπάρχουν άπειρες κοροϊδίες και σάλτσες και μούφες, τις οποίες βαρέθηκε.
Έφυγε γιατί έχει αξιοπρέπεια και γιατί φοράει παντελόνια! Και ο νοών νοείτω..

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.449
Πόντοι
2.536
Πως γίνεται ρε φίλε στις Πιάτσες να θες να τής κατουρας κτλ κ στα μπουρδέλα να θες το αντίθετο;
Γιατί στις πιάτσες οι περισσότερες είναι άσχημες και βρωμερές. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις :wink::mati:

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
1.798
Πόντοι
206
Γιατί στις πιάτσες οι περισσότερες είναι άσχημες και βρωμερές. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις :wink::mati:
Ναι οκ συμφωνώ μαζί σου για τής πιάτσες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό να θες κ τά δύο κ να μην θες το ένα από τα δύο πχ είτε στα μπουρδέλα είτε στις Πιάτσες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom