Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.265
Πόντοι
446

:tooth:
άντε τώρα να εξηγήσεις πως βρέθηκε το αμάξι σου παρκαρισμένο στη Φυλης...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.402
Πόντοι
32.758
άντε τώρα να εξηγήσεις πως βρέθηκε το αμάξι σου παρκαρισμένο στη Φυλης...
Και άδεια να είναι η Φυλής δεν υπάρχει περίπτωση να παρκάρω. Στην Αχαρνών βρίσκεις εύκολα οπότε ποιος ο λόγος. Εάν δεν είσαι κάτοικος και παρκάρεις εκεί είσαι βλάκας.
Μια φορά στο Ιάσονος 1Γ ένας πάρκαρε ακριβώς απέξω στο ένα μέτρο από την πόρτα. Αυτόν τον τύπο δεν τον λες και έξυπνο

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.833
Πόντοι
11.096
Ρε νέα μελη, μη σας πω και τίποτα άλλο.... Η Αλίκη το τραβελι στη Φιλιππίδου έχει κεράσει βλεννορρια σε συναγωνιστή πριν κάνα 8-9 μήνες. Τραβάτε να σας πάρει πίπα! Τσάμπα είναι! Τι καθεστε; Πάρτε σειρά και από τους τσιγγάνους που πήρε πριν από εσάς και θα πάρει και μετά από εσάς!!
Σιγά μωρέ... Τι ψυχή έχει μια πίπα ε; Ειδικά και από άντρα!!

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.926
Πόντοι
4.510
Ρε νέα μελη, μη σας πω και τίποτα άλλο.... Η Αλίκη το τραβελι στη Φιλιππίδου έχει κεράσει βλεννορρια σε συναγωνιστή πριν κάνα 8-9 μήνες. Τραβάτε να σας πάρει πίπα! Τσάμπα είναι! Τι καθεστε; Πάρτε σειρά και από τους τσιγγάνους που πήρε πριν από εσάς και θα πάρει και μετά από εσάς!!
Μπάτε σκύλοι αλεστε η τύπισσα

photographos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Αγαπητέ
Εγώ προσωπικά την σιχαινομουν και την σιχαίνομαι ανεξάρτητα αν έχει ένα σωρό αρρώστιες πάνω της ή όχι
Δεν έχω πάει ποτέ με τραβελι ούτε έχω δεχτεί να με ακουμπήσει
Ωστόσο εάν θεωρείς ότι αυτή έχει λιγότερες αρρώστιες από κάτι Ιβάνες από δ27 από κάτι Κωνσταντινές στη βέργας και από ένα σωρό άλλες πάω πάσο

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.833
Πόντοι
11.096
Αγαπητέ
Εγώ προσωπικά την σιχαινομουν και την σιχαίνομαι ανεξάρτητα αν έχει ένα σωρό αρρώστιες πάνω της ή όχι
Δεν έχω πάει ποτέ με τραβελι ούτε έχω δεχτεί να με ακουμπήσει
Ωστόσο εάν θεωρείς ότι αυτή έχει λιγότερες αρρώστιες από κάτι Ιβάνες από δ27 από κάτι Κωνσταντινές στη βέργας και από ένα σωρό άλλες πάω πάσο
Πώς συμπερανες από τα αναγραφόμενα μου ότι η Αλίκη έχει λιγότερες αρρώστιες από την Ιβανα Δ27 η οποία και αυτή έχει γραφτεί σε πρόσφατο παρελθόν ότι κόλλησε συναγωνιστη βλεννορρια;
Όσο για την Κωνσταντίνα Βέργας δεν σχολιαζω..... Η γλώσσα της έχει γευθεί τις μισές αντρικές κωλοτρυπίδες της Αθήνας!
Ότι άλλο θες στον σχολιασμό ημερησίας ενημέρωσης ( Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 317 - bourdela.com forum ) Εδώ σπαμαρουμε.
Έχω απαντήσεις για όλα σου τα ερωτήματα.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.265
Πόντοι
446
την ώρα :uzi::uzi:

Φωκαίας 25 ισόγειο Γιασμίν μελαχρινή Ρουμάνα προμίλφ, με 2άρι βυζί, μέσο ύψος. Ελεύθερη φλογέρα κ 69

Εδώ έγινε η κατάθεση στη Γιασμίν:zfuck::zfuck:

Καλή φλογέρα κ δυνατό γαμήσι σε δύο στάσεις. Καλές εντυπώσεις
έτσι είναι η πουτάνα, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, τουλάχιστον πέρασες εσύ καλά και για τους δύο μας...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
202
Like
53.329
Πόντοι
36.228
έτσι είναι η πουτάνα, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, τουλάχιστον πέρασες εσύ καλά και για τους δύο μας...
Έφαγε καλό πιστόνιασμα για να ξεχρεώσει κ τη φόλα που σε κέρασε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom