οκ κάργα άσχετο αλλά επιτέλους κάτι καλό...Έπαιζα ένα online game, ήμουν εξωφρενικά καλός, για 8+ χρόνια! Πριν από 22 σχεδόν μήνες ένας απαράδεκτος τυπάκος που αποδεδειγμένα έκλεβε μας είχε σπάσει τον πούτσο, μιλάμε καρκίνωμα σκέτο. Οκ μαλακία αλλά όσοι ξέρετε απ αυτά, έχουν κάποιο κόπο και απαιτήσεις. Αν έχεις λίγο χρόνο λόγω δουλειάς, υποχρεώσεων κτλ και σε γαμάει ένας μαλάκας τότε γαμιέται άγρια το θέμα, δεν κάνεις αυτά που πρέπει! Τι report έφαγε τι του μίλησα, τι του μίλησαν άλλοι, μιλάμε διαστημικό σκουπίδι το παλικαράκι. ΟΚ κονέ έχω τον βρήκα που έμενε. Του μίλησα στο chat και του πα ότι ξέρω ποιος είσαι, που είσαι κτλ και του πα και άλλα πράγματα όχι τόσο καλά είναι η αλήθεια

Ο τύπος φαίνεται να κατουρήθηκε πάνω του, μάλλον έπαθε και κάτι σα νευρικό κλονισμό κτλ. Όλα αυτά μου κοινοποιήθηκαν με κάποιες αποδείξεις από το mail της εταιρείας που είχε το παιχνίδι

και έφαγα ban επ αορίστου. Θα του χα

αλλά οκ δε βαριέσαι, δεν άξιζε για παρακάτω...Ε σήμερα πήρα mail από τους κωλοαμερικάνους που χουν το game οτι Δευτέρα παίζω πάλι! Θα το γιορτάσω το προσεχές Π/Σ/Κ με μπαράζ πρωκτικών χτυπημάτων στις πορνογειτονιές της αμαρτωλής Αθήνας!