Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
ειδα Σαμπινα στο απεναντι πεζοδρομιο,μαλλον πηγαινε στο μινι μαρκετ,ειχα καιρο να την δω,εχει φτιαξει καλο πισω συστημα,αλλα απ την μαπα π ειδα φενεται να εχει πολλα ψυχολογικα κ η ξινιλα μυριζε απο τα 20 μετρα
μπορεί να διάβασε για το καινούργιο μυθιστορηματικό αριστούργημα του @DmtrsxXx για αυτό...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Φυλής 71β Λούνα λατίνα με bodystocking

Μία νότα Ιταλίας
IMG_20250814_152600.jpg
Μια νότα Ιταλίας...
Διότι η....Ταλία κάνει διακοπές στην Κολομβία, μαζί με την ωραία Σελέστε (afro) :sad2:
Ίσως βέβαια να γύρισαν και για το διδακτορικό τους οι κοπέλες... :zfuck:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση των κοριτσιών στα σπιτάκια, πάρα μόνο αν γίνεται με τη θέληση τους.
Η θέλησή τους:
Seeta Aur Geeta Money GIF

Με αυτα που διαβαζω νομίζω δεν θα ξανά πατήσω το" πόδι " μου εχω κολλήσει 2 φορές ουρεοπλασμα τώρα καταλαβαίνω οτι απλά ήμουν τυχερός μαλακα τι είναι αυτά εχω ξενερώσει τέρμα παω να κανω γαργαρες με χλωρίνη
EScKxQSXkAEvQvv.jpg

Πλένονται μετά οι κοπέλες πολύ καλά!!
Εννοείται, όλες! Ειδικά στο Μετάξι
Με αυτά που ανεβάζεις αποδεικνύεται ότι ΟΛΕΣ τα κάνουν ολα για το χρήμα. Μαλλον οι περισσότεροι νομίζανε ότι επειδή ανακοινώνουν νορμαλ πρόγραμμα στο σαλόνι, έχουν ηθικα ορια και είναι τίποτα σοβαρές. Αν ξέρατε τι κάνει η καθε μία απ αυτές με τον κάθε γύφτο, Πακιστανο, αλβανοταλιμπάν πριν μπει στο δωμάτιο μαζί σας, μαλλον θα παραταγατε το σπορ.
#Gxamos συνέχισε το επιμορφωτικό έργο...#Gxamos
Όλη η αλήθεια εδώ είναι.- :woldman:
Δοκίμασες;
Με πολλές κολοβιάνες που μιλάω είναι συνήθως στην ευρώπη Ισπανία και κάνουν ζωάρα, ή πάνε για call girl.
Για παράδειγμα η Λαρίσα είναι στη Γερμανία και η πούτσα πάει σύννεφο!!
Κάποιες κοπέλες τις περιμένω τώρα να γυρίσουν όπως γύρισε και η μπάρμπαρα.
Θα γίνει πανικός!!
Η αδύνατη με τατουάζ τον Jesús και διάφορα άλλα, με μπούκλες, από ασανσεράδικο και Φ71; Ή άλλη;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Η θέλησή τους:
Seeta Aur Geeta Money GIF

EScKxQSXkAEvQvv.jpg

Εννοείται, όλες! Ειδικά στο Μετάξι

Όλη η αλήθεια εδώ είναι.- :woldman:

Δοκίμασες;

Η αδύνατη με τατουάζ τον Jesús και διάφορα άλλα, με μπούκλες, από ασανσεράδικο και Φ71; Ή άλλη;
Οχι,ειναι στο rotation που σχεδιασα

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
η καινουργια κοπελα απο την Ρουμανια η Αννα (οχι η Καμι)...
εμφανησιακα τι λέει; αλλά 15 εκεί μέσα είναι ιεροσυλία μια φορά γάμησα την Λαρισα στην άκρη άκρη του κρεβατιού γτ σιχαινομουν...

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
εμφανησιακα τι λέει; αλλά 15 εκεί μέσα είναι ιεροσυλία μια φορά γάμησα την Λαρισα στην άκρη άκρη του κρεβατιού γτ σιχαινομουν...
Ομορφη σχετικα κοπελα με γυαλια...μελαχρινη με ασπρη επιδερμιδα ψηλη σχετικα κοντα στο 1,68-1,70...αρκετα αδυνατη αλλα οχι σκελετιαρα...μικρα βυζακια περιπου 1,5 νουμερο

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Ομορφη σχετικα κοπελα με γυαλια...μελαχρινη με ασπρη επιδερμιδα ψηλη σχετικα κοντα στο 1,68-1,70...αρκετα αδυνατη αλλα οχι σκελετιαρα...μικρα βυζακια περιπου 1,5 νουμερο
τιμου κάνεις τώρα θα πάμε spray dettol.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
α ρε παιχτη τι μου θυμισες με το Ιρινακι μας.
Με 250ε εξτρα στο δωματιο που της εδινα την εχυνα στο στομα τα εκανε γαργαρες και τα καταπινε.
Αντε να ξαναρθει το μωρο.
που τα βρισκετε ρε τοσα λεφτα για να τα πετατε ετσι ελαφρα την καρδια? 250 εξτρα για να την χυσει στο στομα και να τα καταπιει χαχαχα....Η ο αλλος που τον αφηνουν να φωτογραφιζει στο δωματιο που υποτιθεται απαγορευεται ποιος ξερει ποσα φραγκα θα σκαει στα κοριτσια....Τιποτα πριγκιπες απο το Μονακο ειστε και ερχεστε με το αεροπλανο αυθημερον για να γαματε εδω???

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
που τα βρισκετε ρε τοσα λεφτα για να τα πετατε ετσι ελαφρα την καρδια? 250 εξτρα για να την χυσει στο στομα και να τα καταπιει χαχαχα....Η ο αλλος που τον αφηνουν να φωτογραφιζει στο δωματιο που υποτιθεται απαγορευεται ποιος ξερει ποσα φραγκα θα σκαει στα κοριτσια....Τιποτα πριγκιπες απο το Μονακο ειστε και ερχεστε με το αεροπλανο αυθημερον για να γαματε εδω???

και λιγα εγραψα, τελευταια μερα στην ελλαδα πριν φυγει της εριξα ακαποτο κρεμπιε με 474 ευρω, οτι ειχα σε ενα ξεχασμενο λογαριασμο στην Πειραιως, της τα εστειλα ολα με iris και εκατσε σα καλο πουτανι και της γεμισα με σπερμα τη μητρα.
Και ο μυστης @Gxamos ειναι δυνατος παιχτης και δινει απλοχερα τα ευρωπουλα του στις κορασιδες.
Ας μα πει ο ιδιος καλυτερα εαν το επιθυμει. Οπως βλεπεις και στο προφιλ του εχει και ελικοπτερο και παει στους οικους.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
αν είσαι τόσο δυνατός μύστης
όσο δείχνεις τότε θα πρέπει να έχεις αντίστοιχες φωτο από βασίλισσα Σαμπίνα! :globeos-cigar:
Μαλακά μα την Παναγία άμα κοπαναει τοσο χρήμα ο τύπος σίγουρα κάτι μπορεί να κάνει...
@Pa Luki Luk πιστεύω πρέπει να πάρεις θέση.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Αχ φίλε μου τι μου θύμισες την αγαπημένη μου Ιρίνα!!

Ιρίνα με περιμένει με ανοιχτό το μουνάκι της!!
IMG_20250904_182434.jpg

Απολαύστε κορμάκι!!
IMG_20250904_194929.jpg

IMG_20250904_194829.jpg
πόσο σου πήγε το μαλλί με Ιρηνα;

Από Ριτα Κολωνου τι έργα έχεις κάνει;

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
με τη σαμπινα εχω γυρισει ολοκληρη τσοντα 4Κ αναλυση , τον πηρε ακαποτα απο παντου και εφυγε απο το ξενοδοχειο σα γαμημενο κουρελι απο την πολυ πουτσα που εφαγε, το βιντεο θα το δειχνω στο γιο μου και να βλεπει τι γαμια πατερα εχει.
2.000ε για μια ωρα εδωσα στο Σαμπινακι για να το ξεφτιλισω και να το γραψω σε καμερα με την υποσχεση να μη το ανεβασω πουθενα.
Αξιζε...
ρε δεν σε μπορώ άλλο έχω λιώσει...ανέβασε το γλυφομούνι και άσε τα γύρω γύρω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
με τη σαμπινα εχω γυρισει ολοκληρη τσοντα 4Κ αναλυση , τον πηρε ακαποτα απο παντου και εφυγε απο το ξενοδοχειο σα γαμημενο κουρελι απο την πολυ πουτσα που εφαγε, το βιντεο θα το δειχνω στο γιο μου και να βλεπει τι γαμια πατερα εχει.
2.000ε για μια ωρα εδωσα στο Σαμπινακι για να το ξεφτιλισω και να το γραψω σε καμερα με την υποσχεση να μη το ανεβασω πουθενα.
Αξιζε...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Αξιζε...
μην του λες για ανάλυση γτ θα τρελαθεί...

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
της τα εστειλα ολα με iris
Ωραίος τύπε

Εγώ σε μία άλλη, της είχα κάνει μεταφορά στην τράπεζα στην χώρα της. Δεν είχα άλλα μετρητά πάνω μου γιατί δεν είχα υπολογίσει αυτό το απρόσμενο εξτραδάκι

Συγκεκριμένα ήταν η πρώτη φορά που με έχεσαν σε μπουρδέλο αλλά και γενικά. Στο στήθος και μετά στο καλαθάκι, όχι στο στόμα

Θυμάμαι είχα ξενερώσει λίγο με τα έξτρα έξοδα αποστολής :confused:

IMG_20250904_212041.jpg

IMG_20250904_212534.jpg

Όταν ξαναπήγα μου έλεγε πως δεν της έβαλα τα λεφτά και ότι την κορόιδεψα και μου ζητούσε να της τα δώσω. Ίσως προσπαθούσε να με πιάσει κορόιδο αλλά την έβαλα στην θέση της δείχνοντάς της τις φωτογραφίες για να πειστεί

Σε επόμενη επίσκεψη όταν της είπα να της ξαναβάλω, αρνήθηκε γιατί όπως είπε της τραβάει η τράπεζα ό,τι λεφτά μπαίνουν εκεί :confused:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Ωραίος τύπε

Εγώ σε μία άλλη, της είχα κάνει μεταφορά στην τράπεζα στην χώρα της. Δεν είχα άλλα μετρητά πάνω μου γιατί δεν είχα υπολογίσει αυτό το απρόσμενο εξτραδάκι

Συγκεκριμένα ήταν η πρώτη φορά που με έχεσαν σε μπουρδέλο αλλά και γενικά. Στο στήθος και μετά στο καλαθάκι, όχι στο στόμα

Θυμάμαι είχα ξενερώσει λίγο με τα έξτρα έξοδα αποστολής :confused:

IMG_20250904_212041.jpg

IMG_20250904_212534.jpg

Όταν ξαναπήγα μου έλεγε πως δεν της έβαλα τα λεφτά και ότι την κορόιδεψα και μου ζητούσε να της τα δώσω. Ίσως προσπαθούσε να με πιάσει κορόιδο αλλά την έβαλα στην θέση της δείχνοντάς της τις φωτογραφίες για να πειστεί

Σε επόμενη επίσκεψη όταν της είπα να της ξαναβάλω, αρνήθηκε γιατί όπως είπε της τραβάει η τράπεζα ό,τι λεφτά μπαίνουν εκεί :confused:

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-04, 21.32.01.png

Εγω σημερα ξεχρεωσα τη Ρανια απο Φ84, μου εβαλε 5 ατοκες δοσεις, της εκανα τα παντα ομως....νταξει η κοπελα δεν παιζεται κανει τα παντα για να σε ευχαριστησει.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-04, 21.46.42.png

Και εδω ειναι τα εξτραδακια που πληρωσα στη Ριτα τη μουναρα στο Κολωνου 30.
Ειχε καθυστερηση 4 μερες και νομιζα οτι την αφησα εγκυο αλλα ολα καλα.
Δε θα με χαλαγε να κανω παιδι με τη Ριτα τη μουναρα, και αυτη μου ειχε πει οτι δεν προκειται να ριξει παιδι
και ιδιαιτερα το δικο μου. Αχ Ριτα.... :smitten::smitten::smitten:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Με αφορμή ένα μπαράζ φωτογραφιών που σκανδαλιζουν, βάζουν ιδεες θέλω να πω τα εξής... Σ' ένα φόρουμ, σαν αυτό επικρατεί μια Βαβέλ μέσα στην οποία υπάρχουν και συμφέροντα με έντονη παρουσία μάλιστα και μέσω τεχνικών μάρκετινγκ ωθούν σε μιμήσεις υπό κλίμακα και οτιδήποτε θα αύξανε τον τζίρο. Έτσι θεωρώ εγώ τουλάχιστον. Όταν εσύ που διαβάζεις τώρα πηγαίνεις πχ στους οίκους ανοχής έχεις δύο αριθμούς στο μυαλό σου: 10€, 20€! Ότι άλλο σε βάζει σε σκέψεις, δυσανασχετείς, δύσκολα αγοράζεις περισσότερο. Επίσης, τα ίδια και τα ίδια σε κάνουν να αγοράσεις περιορισμένα με την αγορά να δυσανασχετεί επίσης. Πάνω εκεί η αγορά θα πρέπει στα 10 κ τα 20€ να βάλει και άλλα στο πακέτο για να πουλάει ικανοποιητικά μα γιατί να το κάνει? Όπως πάντα και παντού στόχος είναι το κέρδος με το μικρότερο δυνατό τίμημα. Τι θα γίνει λοιπόν? Στα 10 και τα 20 ευρώ θα ενσωματωθούν υπηρεσίες, στα 10 θα μπορούσε να ναι +5€ το κάτι έξτρα.Και γενικά μια αλλαγή πλεύσης πιο φιλική υπέρ του καταναλωτή. Μα πριν από αυτό θα δοκιμαστούν και άλλα δέλεαρ. Για παράδειγμα, τα...έξτρα! Εσύ για ένα έξτρα μπορεί να δώσεις 5 εγώ 10 κάποιος άλλος 20! Αφού δεν είναι Φιξ, αφού δεν είναι ανακοινώσημο τότε είναι διαπραγματεύσιμο και πάντα εναντίον σου. Εσύ δεν ξέρεις πότε επί της ουσίας με πόσα δέχεται μια να κάνει κάτι και έτσι "πλειοδοτείς" Σκέψου το...με "λίγα παραπάνω ευρώ" μπορείς να μετατρέψεις την πόρνη του απλού προγράμματος στην πόρνη των ονείρων σου..Από "φόλα"μετατρέπεται στη Λόλα που τα κάνει "όλα" Ο καθένας λογικά βέβαια θα κοιτάξει την πάρτη του, μα να θυμάστε, σήμερα χτυπά για εμένα η καμπάνα αύριο μεθαύριο για σένα φίλε μου. Η οικονομία και η αγορά σε μια καπιταλιστική κοινωνία πάνε χέρι χέρι. Μείνετε καχύποπτοι, μείνετε σκεπτικοί, μείνετε με κριτικό βλέμμα και σκέψη.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom