Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.411
Πόντοι
10.656
1,84 90kg ,γεροδεμένος ξυρισμένος 7 ταττου, δεν περνάς για Άραβας μπρο
πρεπει να το πουλησεις και λιγο. Αν οχι αραβας τοτε ΙσπανοΙταλος λατινος εραστης. Πετα και δυο ισπανικες ρομαντικες παπαριες και πηρες +25% καλυτερη αποδοση με το καλημερα.
Οπως και να εχει, αυτο που παρατηρω ειναι οτι οι Λατινες και οι γυφτισσες (ρουμανοβουλγαρες) γουσταρουν πιο σκουρο δερμα γιατι τους ειναι πιο οικειο, τα καλοκαιρια με ρωτανε με ενδιαφερον απο που ειμαι, το χειμωνα βρωμαω ελλαδιτης :confused:
Ισως και να το βλεπουν ως σημαδι καλοπερασης, σου λεει αυτος ή παει ταξιδια ή λιωνει στη θαλασσα, θα χει λεφτα, δεν το εχω φιλοσοφησει παραπανω :coffee:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
πρεπει να το πουλησεις και λιγο. Αν οχι αραβας τοτε ΙσπανοΙταλος λατινος εραστης. Πετα και δυο ισπανικες ρομαντικες παπαριες και πηρες +25% καλυτερη αποδοση με το καλημερα.
Οπως και να εχει, αυτο που παρατηρω ειναι οτι οι Λατινες και οι γυφτισσες (ρουμανοβουλγαρες) γουσταρουν πιο σκουρο δερμα γιατι τους ειναι πιο οικειο, τα καλοκαιρια με ρωτανε με ενδιαφερον απο που ειμαι, το χειμωνα βρωμαω ελλαδιτης :confused:
Ισως και να το βλεπουν ως σημαδι καλοπερασης, σου λεει αυτος ή παει ταξιδια ή λιωνει στη θαλασσα, θα χει λεφτα, δεν το εχω φιλοσοφησει παραπανω :coffee:
Οι Λατίνες ψάχνουν "τύπου" Λατίνους που δεν είναι και τα πιο έξυπνα παιδιά, αν αυτά κλωτσάνε τους πετάνε βυζί και κωλο στη μάπα και στρώνουν. Οι γύφτο-τέτοιες θέλουν αυτό που λένε...βρήκε ο γύφτος τη γενιά του...μετά ζευγαρώνουν να δώσουν στην κοινωνία ένα ορκ ακόμα! Εμένα 3/20 κόβει φλέβα πονάει κλαίει σκίζεται και οι υπόλοιπες 17 μπαααα. Πέραση έχω σε Λατίνες και Αλβανες. Δε σκάω, πληρώνω και όλες με λένε "μωρό μου" κτλ κτλ :2funny:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
χαιρετώ, βόλτα να περάσει η ώρα...Πρώτη στάση για ένα energy drink και στο δρόμο να σου...Αντρέα/Μερλίνα από Φυλής 56! Έμπαιναν σε ψιλικατζιδικο. Α μωρή ΚΩΛΟμβία τι γεννάς (για την Αντρέα) Φοράδα για καβάλημα, ακόμα και ατημέλητη είναι για πολλά τρέλα γαμησια! θα επανέλθω για σεξομαχιες μαζί της όντας ομορφότερος και με καλύτερο χιούμορ, με άλλα λόγια μόλις πουλήσω ένα χωράφι που θέλω δηλαδή, ευελπιστώ μέσα στο δίμηνο που έρχεται. Μιλάμε πρέπει να μένουμε τόσο κοντά, άμα καυλώσω την έφτασε η πουτσα μου ένα πράμα. Στο δρόμο επίσης πέτυχα τη Βικτώρια Νιάου από το Μετάξι, υπερβολικά καλοδιατηρημένη για τα χρόνια της, στα νιάτα της πρέπει να τανε τρελό κομμάτι! Κοιταχτηκαμε καλοσυνάτα. Κοιτάζω καφέ, καφενέδες κτλ, παντού ξενικές σκατό φάτσες! Σκεφτόμουν, με τόσες Λατίνες σε λίγο θα δούμε και τους άντρες τους εδώ, Λατίνους νταβαδες, δεν μας φτάνουν όσοι έχουμε...Κρίμα, σαν χώρα είχαμε τετοιο παρελθόν, μέλλον δε βλέπω...τα δώσαμε όλα και κρατήσαμε όσοι κρατήσαμε δηλαδή...λεφτά.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
με άλλα λόγια μόλις πουλήσω ένα χωράφι που θέλω δηλαδή, ευελπιστώ μέσα στο δίμηνο που έρχεται.
Ωραίο το χωράφι?
Θέλω να χτίσω ένα σπίτι για όλους τους πουτανιάρηδες:rockon:

Πληρώνω μετρητά:sunglasses:
0e6aee89c9bd9fff976d8dd3ab0e7fd2.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Η κάθε μία επιλέγει το τι θα κάνει και τι ρίσκα παίρνει για το 10ρικο ή 20ρικο.
Μου είχε πει παλιά κάποια ότι έρχονται τύποι με βέρες και θέλουν ακάποτα με εξτραδάκια και απορούσε γιατί απατούν τις γυναίκες τους και ρισκάρουν έτσι με κάποια που δεν ξέρουν τι έχει. Της είπα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τύποι που δεν έχουν γαμήσει ποτέ χωρίς να πληρώσουν και δεν είχαν ποτέ σχέση με γυναίκα και θα έκαναν τα πάντα για να γαμήσουν ακάποτα.
Για να μη σπαμάρουμε την ενημέρωση, απαντάω εδώ.
Δεν είναι απαραίτητο να μην έχουν κάνει ακά ποτέ στη ζωή τους..
Ναι φυσικά και υπάρχουν τέτοια ναυάγια, αλλά δεν είναι σίγουρο ούτε πλειοψηφία..
Υπάρχουν μύστες που το προτιμούν πολύ, στα μπουρδέλα, στούντιο κλπ, ενώ μπορεί να έχουν και κοπέλα ή γενικά να γαμάνε αβέρτα και χωρίς λεφτά. Είναι γούστο ας πούμε, προτίμηση.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Οι γυναίκες υπηρεσίες σε αυτό το σπίτι είναι εντελώς για τα πανηγύρια, τα βγάζουν όλα απ' το μυαλό τους.
Εδώ ρε η πρζ όταν πήρα Ταλία πρώτη φορά, απ' όταν μπήκα στον οίκο και πλήρωσα, μέχρι να γαμήσω και να βγω να φύγω, με είδε στο σαλόνι και πήγε να κάνει παρουσίαση! Σαν να μπήκα εκείνη την ώρα :2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Εδώ ρε η πρζ όταν πήρα Ταλία πρώτη φορά, απ' όταν μπήκα στον οίκο και πλήρωσα, μέχρι να γαμήσω και να βγω να φύγω, με είδε στο σαλόνι και πήγε να κάνει παρουσίαση! Σαν να μπήκα εκείνη την ώρα :2funny::2funny::2funny::2funny:
Αφού δε σε έβρισε, να λες κ ευχαριστώ :tooth:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Αφού δε σε έβρισε, να λες κ ευχαριστώ :tooth:
Με έβρισε τις προάλλες ο τρβλτσατσος ΜΑ21, δεν έχω παράπονο.. :jerking::headbang::2funny:
Χωρίς να φταίω ή να μιλήσω καν, επειδή απλά έφυγα.
Σόρρυ κιόλας που δε γαμάμε με το ζόρι όποια θες ρε φίλε δηλαδής! :2funny:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Με έβρισε τις προάλλες ο τρβλτσατσος ΜΑ21, δεν έχω παράπονο.. :jerking::headbang::2funny:
Χωρίς να φταίω ή να μιλήσω καν, επειδή απλά έφυγα.
Σόρρυ κιόλας που δε γαμάμε με το ζόρι όποια θες ρε φίλε δηλαδής! :2funny:
O τσατσός Στάμος είναι εντελώς παρασάνταλο, εγώ έχω βριστεί πάμπολλες φορές μαζί του.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.178
Πόντοι
12.436
Σας διαβαζω με πιστη και αφοσίωση και για αυτο θα ηθελα να πω κατι πανω στο παραπονο που εχουν πολλα ατομα για οτι αφορα τα τσιρκα τον πακιστανων και γενικοτερα απο άπλυτες φυλές ,,,

Τα σπιτακια μας ηταν παντα εκει πριν να ερθουν ολα αυτα τα πιθηκια....
Πριν λιγα χρονια οταν πλημυρίσαμε απο αυτους , πολλα σπιτακια δωσανε μεγαλες μαχες για να γλιτώσουν ..καποιοι τα καταφερανε καποιοι οχι...
Με μεγαλη βοηθεια απο τους αλβανους αρχισε καπως να ξεβρωμιζει και τα σπιτακια μας να ξανα προσπαθουν να ξεβρωμισουν ..

Ως γυναικα οταν μπαινω στα σπιτακια ΜΑΣ και υπαρξει τσιρκο ,φροντιζω να τους κοψω το γελιο και να παρουν ΠΟΥΛΟ με γρηγορες κινήσεις και με τροπο εξυπνο ..
Θεωρώ ως αντρες μπορειτε να κάνετε πολλα περισσότερα απο το να τους παραδίδουμε τα σπιτακια μας και απλα να μυξοκλαιτε και να μου το παίζεται και ανώτεροι ενω στην ουσια εγκαταλείψατε και οταν πατε , πατε τοίχο τοιχο.. :coffee:
καλά τα λες γι' αυτούς αλλά είμαστε σίγουροι για την καθαριότητα των νεοελληναράδων;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Τσατσαδες: τόσο οι γυναίκες όσο και οι "άντρες" τσατσαδες έχουν μια ιστορία καταστροφής να πουν. Μετά βρέθηκαν στο βούρκο πιο πριν μάλλον ήσαν και χειρότερα. Όλοι κ όλες κλαίγονται και είναι εκεί για τη...σύνταξη. Τι κάνουν
1) Δημιουργούν ελεγχόμενη συμπάθεια. Να πηγαίνεις τακτικά αλλά όσο θέλουν αυτές και οι πουτάνες, να μην τους πάρεις τον αέρα. Σύντομα αν ανοίξεις παρτίδες μαζί τους θα θέλουν κέρασμα καφέ
2) Είναι ύπουλα όντα σαν το Γκόλουμ απ' τον άρχοντα, πάντα σε θάβουν πίσω απ' την πλάτη σου, θάβουν τους πάντες και τα πάντα...πουτάνες, άλλες πουτάνες, άλλες τσατσαδες, άλλα αφεντικά, τα δικά τους αφεντικά. Ξέρουν το κορμί σου, το πουλί σου, τα ταττου σου, το πως γαμας κοκ...Το χτύπημα της πόρτας καποιες φορές το κάνουν ΚΑΙ για σπάσιμο, πάντα με το κινητό έτοιμο να πάρουν τον κάθε μέθυσο συμπατριώτη τους που πίσω στην πατρίδα έχει τελειώσει το ΙΕΚ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ να μας χαλάσουν τη βόλτα, να μας κλάσουν το αρχιδια ή να μας σφάξουν όπως τις Ελληνικές ταινίες.
Τι κάνουμε:
1) Θυμόμαστε από την ΑΡΧΗ ότι η δουλειά τους είναι τσα2 άρα έχει φροντίσει η μοιρα να τους στιγματίσει. Δε μασάμε με χαμόγελα κτλ. Θέλουν το εγχρήματο περιεχόμενο της τσέπης μας και τίποτα άλλο
2) Ασκούμε ήπια διπλωματία και πολιτική...ένα εγκάρδιο χαμόγελο με μια καλημέρα/ καλησπέρα. Τόσο όσο ΟΧΙ υπερβολές. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε στο να έρθει στην επιφάνεια ο πλούσιος εσωτερικός τους κόσμος που περιέγραψαν άνωθεν.
3) Όταν θέλουμε να πάμε απλά για βόλτα στις πουτάνες ΔΕΝ μπαίνουμε σε όλα. Χωρειστε τα σε 3 με 4 πακέτα ώστε να σας βλέπουν να ΜΗΝ περνάτε όχι παραπάνω από μια φορά το μήνα, μετά θα σας θυμούνται άσχημα.
4) όταν το θέμα πάει να χαλάσει με την τσα2 όχι βρισιές, όχι απειλές, φεύγετε χωρίς πολλά, ένα γεια, ένα ευχαριστώ αρκεί, αν τα πράγματα για τον οποιονδήποτε λόγο είναι πιο σοβαρά, φύγετε από το μπουρδέλο, απομακρυνθειτε από την περιοχή, επιστρέψτε με την Ελληνική μαφία, συγνώμη...ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ήθελα να πω. Αυτά. Α ναι οκ συγνώμη στις εξαιρέσεις.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
93
Like
13.178
Πόντοι
12.436
Τσατσαδες: τόσο οι γυναίκες όσο και οι "άντρες" τσατσαδες έχουν μια ιστορία καταστροφής να πουν. Μετά βρέθηκαν στο βούρκο πιο πριν μάλλον ήσαν και χειρότερα. Όλοι κ όλες κλαίγονται και είναι εκεί για τη...σύνταξη. Τι κάνουν
1) Δημιουργούν ελεγχόμενη συμπάθεια. Να πηγαίνεις τακτικά αλλά όσο θέλουν αυτές και οι πουτάνες, να μην τους πάρεις τον αέρα. Σύντομα αν ανοίξεις παρτίδες μαζί τους θα θέλουν κέρασμα καφέ
2) Είναι ύπουλα όντα σαν το Γκόλουμ απ' τον άρχοντα, πάντα σε θάβουν πίσω απ' την πλάτη σου, θάβουν τους πάντες και τα πάντα...πουτάνες, άλλες πουτάνες, άλλες τσατσαδες, άλλα αφεντικά, τα δικά τους αφεντικά. Ξέρουν το κορμί σου, το πουλί σου, τα ταττου σου, το πως γαμας κοκ...Το χτύπημα της πόρτας καποιες φορές το κάνουν ΚΑΙ για σπάσιμο, πάντα με το κινητό έτοιμο να πάρουν τον κάθε μέθυσο συμπατριώτη τους που πίσω στην πατρίδα έχει τελειώσει το ΙΕΚ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ να μας χαλάσουν τη βόλτα, να μας κλάσουν το αρχιδια ή να μας σφάξουν όπως τις Ελληνικές ταινίες.
Τι κάνουμε:
1) Θυμόμαστε από την ΑΡΧΗ ότι η δουλειά τους είναι τσα2 άρα έχει φροντίσει η μοιρα να τους στιγματίσει. Δε μασάμε με χαμόγελα κτλ. Θέλουν το εγχρήματο περιεχόμενο της τσέπης μας και τίποτα άλλο
2) Ασκούμε ήπια διπλωματία και πολιτική...ένα εγκάρδιο χαμόγελο με μια καλημέρα/ καλησπέρα. Τόσο όσο ΟΧΙ υπερβολές. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε στο να έρθει στην επιφάνεια ο πλούσιος εσωτερικός τους κόσμος που περιέγραψαν άνωθεν.
3) Όταν θέλουμε να πάμε απλά για βόλτα στις πουτάνες ΔΕΝ μπαίνουμε σε όλα. Χωρειστε τα σε 3 με 4 πακέτα ώστε να σας βλέπουν να ΜΗΝ περνάτε όχι παραπάνω από μια φορά το μήνα, μετά θα σας θυμούνται άσχημα.
4) όταν το θέμα πάει να χαλάσει με την τσα2 όχι βρισιές, όχι απειλές, φεύγετε χωρίς πολλά, ένα γεια, ένα ευχαριστώ αρκεί, αν τα πράγματα για τον οποιονδήποτε λόγο είναι πιο σοβαρά, φύγετε από το μπουρδέλο, απομακρυνθειτε από την περιοχή, επιστρέψτε με την Ελληνική μαφία, συγνώμη...ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ήθελα να πω. Αυτά. Α ναι οκ συγνώμη στις εξαιρέσεις.
η συμβουλή νο.3 πολύ χρήσιμη. Και οι άλλες βέβαια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.411
Πόντοι
10.656
Αμα τερματισετε το social engineering, οι τσατσαδες και οι πορνες στα μπουρδελα ειναι οτι πιο χειραγωγησιμο κυκλοφορει σε ανθρωπο. Δεν υπαρχουν κανονες.
Φτηνες, αμορφωτες και χωρις ηθικες αναστολες, ΟΝΕΙΡΟ :wanker:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.586
Πόντοι
26.435
Αμα τερματισετε το social engineering, οι τσατσαδες και οι πορνες στα μπουρδελα ειναι οτι πιο χειραγωγησιμο κυκλοφορει σε ανθρωπο. Δεν υπαρχουν κανονες.
Φτηνες, αμορφωτες και χωρις ηθικες αναστολες, ΟΝΕΙΡΟ :wanker:
εγω θα σου ευχηθώ να μη χρειαστεί ν αναθεωρήσεις ποτέ και πάντα και όλα να είναι παιδική χαρά για σένα όσον αφορά το πληρωμένο σεξ, αλλά όλες ή φάσεις έτσι και αυτή είναι δυστυχώς της λογικης...όποιος πηδάει πολλά παλούκια...οι φτηνές όντας φτηνες...χαλάνε, οι αμόρφωτες τρόπους έχουν για λίγο, θα ανακαλύψεις δε, πως έχουν ηθικές αναστολές και περιστρέφονται γύρω από το εύκολο κέρδος, τη γκετοποίηση/δημιουργίας δικής τους μικροκοινωνιας μέσα στη δική μας, και το κωλοπανο που έχουν για σημαία.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.139
Πόντοι
3.446
Φυλής 71β Λούνα λατίνα με bodystocking

Μία νότα Ιταλίας
IMG_20250814_152600.jpg
Μια νότα Ιταλίας...
Διότι η....Ταλία κάνει διακοπές στην Κολομβία, μαζί με την ωραία Σελέστε (afro) :sad2:
Ίσως βέβαια να γύρισαν και για το διδακτορικό τους οι κοπέλες... :zfuck:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom