Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.461
Πόντοι
1.326
Εσύ ήσουν; Έχεις δηλώσει πως είσαι γύφτος. Εκτός αν εννοεί αράπη

Όχι ρε, εννοείται πως δεν ήμουν εγώ και καταδικάζω τέτοιες πράξεις.
Αναρωτιέμαι πόσο άρρωστος και διεστραμμένος πρέπει να είναι κάποιος που τα γουστάρει αυτά.
Μακάρι -όποιοι τα κάνουν- να φάνε ένα γερό χεράκι από τους νταβάδες μπας και στρώσουν.

*Κατά λάθος έβαλα το gif, ήθελα να ποστάρω αντ'αυτού ένα γατάκι που κλαίει.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.357
Πόντοι
446
Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Μολδαβοί, ναι γενικά τέτοιες φάρες. Μπουλντόγκ Βορειοανατολικής προέλευσης.
Πινουν ολη μερα αυτοι και σκοτωνονται καφενειακα ειναι ψιλοπροβλεψιμοι αλλα οι γυναικες τους ειναι ακομα πιο επικινδυνες και αιμοβορες .Η ελλεινιδα ειναι γατουλα μπροστα στην Καυκασια.Και ξερω και απο φιλες που ειχα "ρωσοποντιες" @@ ποντιες γεωργιες καζακσταν φαινοταν απο τα προσωπα τους.Καλα κοριτσια, καμια σχεση με τον χωρο, τερμα δοτικα και φιλοξενα αλλα ρε φιλε πολυ σκληροπετσες οι καριολες λες και δεν μπορει τιποτα να τις γονατισει ουτε γκομενοι ουτε τιποτα λες και ειναι αναισθητες.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
332.879
Πόντοι
49.090

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
ρε @Σοκολατολάτρης είδα την κριτική και έχασα το φως μου! 30!!! φορές!? Πως? Κάπου στις 10 φορές έρχεται έτσι το πράγμα που σε κόβει το σύστημα! Αν πας με μια πουτανα δύο τρεις φορές το μήνα τυπικά είναι σα να κάνεις σεξ ως παντρεμένος ή σαν κάποια χλιαρή σχέση μαζί της. Μου έχει τύχει από το να με διώξουν μέχρι να φύγω εγώ! Με 30 φορές τι την έχεις? γκόμενα? είσαι κάποιου είδους χορηγός? λογικά θα πρέπει να την παίρνεις και από παντού πλέον! Δεν το λέω με κακία, αλλά σπάει το στερεότυπο που λέμε για κράτημα των αποστάσεων για να μην κάψουμε τη σχέση πουτανας/πελάτη και ένα κάρο τέτοια που άπειρο διαδικτυακό μελάνι έχει χυθεί για τέτοια θέματα! Επίσης έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται...τώρα τη Μαρία/Ναόμι εγώ να τη γαμησω? Στα μάτια μου είναι σα να ναι του άλλου ένα πράμα...(καλά μου ναι συμπαθεστατος ο συναγωνιστης αλλιώς δεν θα χα τέτοιες απορίες)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
ρε @Σοκολατολάτρης είδα την κριτική και έχασα το φως μου! 30!!! φορές!? Πως?
Γίνεται μύστη! Αν έχεις "συνδεθεί" σωστά με κάποια (ως πελάτης, και ως προς αυτά που ξέρει ότι θέλεις να σου προσφέρει)
Δεν είναι 100% στάνταρ ότι η άλλη θα "ξενερώσει" ξέρω γω ή κάτι τέτοιο.. Αυτό γίνεται είτε αν της φέρεσαι σαν υποτακτικός/θύμα της, είτε αν η ιερόδουλη είναι λίγο καριόλα, και σκέφτεται σε φάση "πόσο μαλάκας είναι αυτός άμα θέλει συνέχεια να γαμάει εμένα, ό,τι θέλω τον κάνω δηλαδή"..
Κάπου στις 10 φορές έρχεται έτσι το πράγμα που σε κόβει το σύστημα!
Δεν το κατάλαβα αυτό πολύ..
Τις φορές μου εγώ τις σημειώνω από το 2022-2023, με σχετικές λεπτομέρειες, στο κινητό.. Για να θυμάμαι τι έχω κάνει κυρίως, και ύστερα για το πόσα ξοδεύω..
Αν πας με μια πουτανα δύο τρεις φορές το μήνα θα τυπικά είναι σα να κάνεις σεξ ως παντρεμένος ή σαν κάποια χλιαρή σχέση μαζί της. Μου έχει τύχει από το να με διώξουν μέχρι να φύγω εγώ! Με 30 φορές τι την έχεις? γκόμενα?
:2funny::2funny: όχι βέβαια!
Και οι 30 φορές είναι στο διάστημα Σεπτέμβριος 2024 ως σήμερα..
Στις αρχές νταξ, "κόλλησα" λίγο, και πήγαινα στο Πορνομόλ 2 και 3 φορές τη βδομάδα κάποιες βδομάδες! :grin::rockon:
Η πρώτη μου μαύρη, βλέπεις.. :smitten:
είσαι κάποιου είδους χορηγός?
Ποτέ δε θα γίνω αυτό που κοροϊδεύουμε μύστη!
Είναι σαν να λες acab και μετά να πας να γίνεις τσέος. (δεν κρίνω, ούτε τους απεχθάνομαι κλπ όπως πολλοί, έχω και γνωστούς/φίλους)
λογικά θα πρέπει να την παίρνεις και από παντού πλέον!
Μπααα, ούτε έχω προτείνει κάτι, ούτε και θέλω.. Αλλά εννοείται ότι μου φέρεται πολύ καλά!
Δεν το λέω με κακία, αλλά σπάει το στερεότυπο που λέμε για κράτημα των αποστάσεων για να μην κάψουμε τη σχέση πουτανας/πελάτη και ένα κάρο τέτοια που άπειρο διαδικτυακό μελάνι έχει χυθεί για τέτοια θέματα!
Όπως είπα παραπάνω, δεν είναι όλες το ίδιο σίγουρα... Αν "χάλαγε" αυτή μαζί μου, δε θα ξαναπήγαινα χαχαχα
Επίσης έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται...τώρα τη Μαρία/Ναόμι εγώ να τη γαμησω? Στα μάτια μου είναι σα να ναι του άλλου ένα πράμα...
Με τη γυναίκα μου ρε;; Δε ντρέπεσαι;; :headbang::2funny::2funny::2funny:
(καλά μου ναι συμπαθεστατος ο συναγωνιστης αλλιώς δεν θα χα τέτοιες απορίες)
Να σαι καλά φιλαράκι, επίσης!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
Γίνεται μύστη! Αν έχεις "συνδεθεί" σωστά με κάποια (ως πελάτης, και ως προς αυτά που ξέρει ότι θέλεις να σου προσφέρει)
Δεν είναι 100% στάνταρ ότι η άλλη θα "ξενερώσει" ξέρω γω ή κάτι τέτοιο.. Αυτό γίνεται είτε αν της φέρεσαι σαν υποτακτικός/θύμα της, είτε αν η ιερόδουλη είναι λίγο καριόλα, και σκέφτεται σε φάση "πόσο μαλάκας είναι αυτός άμα θέλει συνέχεια να γαμάει εμένα, ό,τι θέλω τον κάνω δηλαδή"..

Δεν το κατάλαβα αυτό πολύ..
Τις φορές μου εγώ τις σημειώνω από το 2022-2023, με σχετικές λεπτομέρειες, στο κινητό.. Για να θυμάμαι τι έχω κάνει κυρίως, και ύστερα για το πόσα ξοδεύω..

:2funny::2funny: όχι βέβαια!
Και οι 30 φορές είναι στο διάστημα Σεπτέμβριος 2024 ως σήμερα..
Στις αρχές νταξ, "κόλλησα" λίγο, και πήγαινα στο Πορνομόλ 2 και 3 φορές τη βδομάδα κάποιες βδομάδες! :grin::rockon:
Η πρώτη μου μαύρη, βλέπεις.. :smitten:

Ποτέ δε θα γίνω αυτό που κοροϊδεύουμε μύστη!
Είναι σαν να λες acab και μετά να πας να γίνεις τσέος. (δεν κρίνω, ούτε τους απεχθάνομαι κλπ όπως πολλοί, έχω και γνωστούς/φίλους)

Μπααα, ούτε έχω προτείνει κάτι, ούτε και θέλω.. Αλλά εννοείται ότι μου φέρεται πολύ καλά!

Όπως είπα παραπάνω, δεν είναι όλες το ίδιο σίγουρα... Αν "χάλαγε" αυτή μαζί μου, δε θα ξαναπήγαινα χαχαχα

Με τη γυναίκα μου ρε;; Δε ντρέπεσαι;; :headbang::2funny::2funny::2funny:

Να σαι καλά φιλαράκι, επίσης!
θα σου πω...
1) εγώ με δύο που τα έφτιαξα στη ζωή μου στην Πρώτη της ζήτησα να βγούμε την Τρίτη φορά και όλα κομπλέ. Στη δεύτερη μου ζήτησε η ίδια σοσιαλ την Τρίτη φορά, την Πέμπτη φορά βγήκαμε.
2) δεν κρατώ τόσο λεπτομερή αρχεία, απλά σε εμένα αν είμαι αυτό που λέμε τακτικός πελάτης τις βλέπω "κλείνονται", είναι σαν το πολύ το κύριε ελέησον να το βαριέται και ο Παππάς! όχι προφανώς δεν κάνω το γαμπρό/χορηγό/αγαπούλη σ' όλες ούτε και θελω. Άλλες μου κρατάνε μέχρι μούτρα που δεν πάω συχνά!
3) οκ απλά μου έκανε εντύπωση το 30!
4) ότι έχεις εσύ με τις μαύρες έχω εγώ με τις Λατίνες, εκεί τρώω εγώ "γλυκό ψωμί"

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
θα σου πω...
1) εγώ με δύο που τα έφτιαξα στη ζωή μου στην Πρώτη της ζήτησα να βγούμε την Τρίτη φορά και όλα κομπλέ. Στη δεύτερη μου ζήτησε η ίδια σοσιαλ την Τρίτη φορά, την Πέμπτη φορά βγήκαμε.
2) δεν κρατώ τόσο λεπτομερή αρχεία,
Φίλε αν εννοείς οτιδήποτε σαν "σχέση" με ιερόδουλη, δε θα το έκανα ούτε με σφαίρες! Δεν τρελάθηκα ακόμα χαχαχα
Θα με αηδίαζε κάτι τέτοιο..
απλά σε εμένα αν είμαι αυτό που λέμε τακτικός πελάτης τις βλέπω "κλείνονται", είναι σαν το πολύ το κύριε ελέησον να το βαριέται και ο Παππάς!
Αναλόγως την κοπέλα, η κάθε μία είναι διαφορετική ως προς αυτό
όχι προφανώς δεν κάνω το γαμπρό/χορηγό/αγαπούλη σ' όλες ούτε και θελω. Άλλες μου κρατάνε μέχρι μούτρα που δεν πάω συχνά!
Έχει τύχει κι αυτό, αλλά όχι τόσο πολύ, και δεν ήταν κάτι τρομερό.. Ίσα ίσα τη χειρίστηκα σωστά και γαμηθήκαμε πολύ καλά! (Μπέκυ)
3) οκ απλά μου έκανε εντύπωση το 30!
4) ότι έχεις εσύ με τις μαύρες έχω εγώ με τις Λατίνες, εκεί τρώω εγώ "γλυκό ψωμί"
Ωραίος!

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
144
Like
26.643
Πόντοι
26.386
A μπα...αμα ηταν πραγματικος Σοκολατολατρης θα ειχε παει και με την Νεσση στο Λ28 που εχει και πιασιματαρες και κωλαρα.... Σοκολατολατρης my ass χαχαχα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
A μπα...αμα ηταν πραγματικος Σοκολατολατρης θα ειχε παει και με την Νεσση στο Λ28 που εχει και πιασιματαρες και κωλαρα.... Σοκολατολατρης my ass χαχαχα
Μη μου βάζεις challenge τώρα, γιατί θα το κάνω το κασκαντερικό, δεν κολώνω πουθενά! :rockon:
Κι απ' τη μία θα έπρεπε να είναι ήδη στη λίστα μου! :2funny::cool2::afro:

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
144
Like
26.643
Πόντοι
26.386
Μη μου βάζεις challenge τώρα, γιατί θα το κάνω το κασκαντερικό, δεν κολώνω πουθενά! :rockon:
Κι απ' τη μία θα έπρεπε να είναι ήδη στη λίστα μου! :2funny::cool2::afro:
Σιγα το Κασκαντερικο χαχαχα.....Τοσους μηνες ειναι η Νεσση στο Λ28 ...εγω εχω παει μαζι της καμια 10 φορες,...απο ολες τις μαυρες που εχω δοκιμασει, αυτη μαζι με την Βικη απο το Κονγο ειναι οι κορυφαιες για μενα....Την Ναομι ειλικρινα δεν ξερω τι το εξαιρετικο της βρισκεις και εχεις παει τοσες φορες μαζι της...εγω γυρω στις 5 φορες ειχα παει μαζι της οταν ηταν στο πορνομολ ..... Τελος παντων γουστα ειναι αυτα....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
Σιγα το Κασκαντερικο χαχαχα.....Τοσους μηνες ειναι η Νεσση στο Λ28 ...εγω εχω παει μαζι της καμια 10 φορες,...απο ολες τις μαυρες που εχω δοκιμασει, αυτη μαζι με την Βικη απο το Κονγο ειναι οι κορυφαιες για μενα....Την Ναομι ειλικρινα δεν ξερω τι το εξαιρετικο της βρισκεις και εχεις παει τοσες φορες μαζι της...εγω γυρω στις 5 φορες ειχα παει μαζι της οταν ηταν στο πορνομολ ..... Τελος παντων γουστα ειναι αυτα....
Είναι ανάλογα και το vibe, με ποια "ταιριάζεις", σε καλύπτει κλπ..
Η Βίκυ ήταν πολύ καλή, και κάνει πιπάρα.. Αλλά δεν ήθελε να με καβαλήσει, έλεγε για μέγεθος.. :knuppel:

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
144
Like
26.643
Πόντοι
26.386
Είναι ανάλογα και το vibe, με ποια "ταιριάζεις", σε καλύπτει κλπ..
Η Βίκυ ήταν πολύ καλή, και κάνει πιπάρα.. Αλλά δεν ήθελε να με καβαλήσει, έλεγε για μέγεθος.. :knuppel:
Καλα ναι η Βικη ηταν πολυ στενομουνα...λες και γαμουσες κωλο...αλλα και η Ναομι δεν ειχε και πολυ μεγαλη "χωρητικοτητα".... Με την Νεσση δεν θα εχεις τετοια θεματα....καταπινει ολοκληρα καυλια αβερτα η μαυρη μουνα της.....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.133
Πόντοι
3.446
Καλα ναι η Βικη ηταν πολυ στενομουνα...λες και γαμουσες κωλο...αλλα και η Ναομι δεν ειχε και πολυ μεγαλη "χωρητικοτητα".... Με την Νεσση δεν θα εχεις τετοια θεματα....καταπινει ολοκληρα καυλια αβερτα η μαυρη μουνα της.....
Εμ, βλέπεις; Προτιμώ λιγάκι στενά χαχα

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Θα σου πω και αλλά για την "Τζούλια" όταν ήρθε Ελλάδα είχε γκόμενο πίσω στη Βενεζουέλα εδώ τα μπλεξε γρήγορα με έναν Πακιστανό και μετά τον κερατωνε νομίζω ξανά Μ ένα Πακιστανο.
Όλα τα λεφτά μύστη μου το κεράτωμα Πακιστανού, με άλλον Πακιστανό:worship:
Μου θυμίζει ένα γνωστό μου που δεν του άρεσαν οι φακές της γυναίκας του κ το έσκαγε.
Πήγαινε λοιπόν στη ταβέρνα κ έτρωγε γίγαντες :headbaning2:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
Όλα τα λεφτά μύστη μου το κεράτωμα Πακιστανού, με άλλον Πακιστανό:worship:
Μου θυμίζει ένα γνωστό μου που δεν του άρεσαν οι φακές της γυναίκας του κ το έσκαγε.
Πήγαινε λοιπόν στη ταβέρνα κ έτρωγε γίγαντες :headbaning2:
Είναι γεγονός πως στις Λατίνες αρέσουν οι Πακηδες. Πάρα πολλές φορές δεν με περνάνε για Έλληνα αλλά για Βούλγαρο, Αλβανό, γενικά κωλοπαιδαριζω...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ έχω ευχηθεί να Πακιστανόφερνα και να μουν φουλ χαμένο κορμί? :2funny::2funny::2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.389
Πόντοι
10.656
Είναι γεγονός πως στις Λατίνες αρέσουν οι Πακηδες. Πάρα πολλές φορές δεν με περνάνε για Έλληνα αλλά για Βούλγαρο, Αλβανό, γενικά κωλοπαιδαριζω...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ έχω ευχηθεί να Πακιστανόφερνα και να μουν φουλ χαμένο κορμί? :2funny::2funny::2funny:
να πηγαινεις πιο συχνα παραλια οπως εγω, να μοιαζεις και συ σαν αραβας :tooth:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.585
Πόντοι
26.435
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom