Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
1754746568820.gif
Τα περιμένω:sunglasses:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446
Εσύ θα πάρεις χαμηλούς βαθμούς γιατί μιλάς πολύ
Τι εννοείς; :think:
κ τρως μόνο σοκολάτες:woldman:
Η σοκολάτα κάνει καλό!
Ειδικά η σκούρη... :wink: :angel:
Επίσης, για τιμωρία θα τρως μια βδομάδα μόνο φακές κ θα σου απαγορεύσω το κλάσιμο...
Δε με χαλάνε οι φακές, αρκεί να ναι σπιτικές της μαμάς. Πολύ υγιεινές.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.584
Πόντοι
7.446
Δεν έχει κανένα λάκκο η φάβα, απλά ξεκαθαρίζω για να είμαι εντάξει.
Όλο μισολογα γράφεις και τίποτα απολύτως ξεκάθαρο. :blahblah1:

Για αρχή περιμένουμε να εξηγήσεις το νόημα της φωτογραφίας του τύπου που χέζει ως απάντηση στο ποστ του @Περπάτημα κάνει καλό .

Στη συνέχεια, μιας που το παίζεις μη μου άπτου, θα σε ρωτήσω για τρίτη και τελευταία φορά: αφού δεν έχει κάποιο λάκκο η φάβα, γιατί θίχτηκες άραγε? :cool2:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
42
Like
11.142
Πόντοι
3.446

Για αρχή περιμένουμε να εξηγήσεις το νόημα της φωτογραφίας του τύπου που χέζει ως απάντηση στο ποστ του @Περπάτημα κάνει καλό .

Στη συνέχεια, μιας που το παίζεις μη μου άπτου, θα σε ρωτήσω για τρίτη και τελευταία φορά: αφού δεν έχει κάποιο λάκκο η φάβα, γιατί θίχτηκες άραγε? :cool2:
Ευχαριστώ για την απορία για εξήγηση της εικόνας, αλλά όταν βλέπω άκυρες/μη σχετικές απαντήσεις δε δίνω σημασία. Δεν ξέρουμε και το χαρακτήρα ή το χιούμορ του καθενός.
Το λέω απλά για να μη φαντάζεται κανείς διάφορα

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.584
Πόντοι
7.446
Ευχαριστώ για την απορία για εξήγηση της εικόνας, αλλά όταν βλέπω άκυρες/μη σχετικές απαντήσεις δε δίνω σημασία. Δεν ξέρουμε και το χαρακτήρα ή το χιούμορ του καθενός.
Το λέω απλά για να μη φαντάζεται κανείς διάφορα
Έγραψες το πιο σοφό ποστ, μύστη! Καλά έκανες και τον απαξίωσες! :rockon:

Ας φάει φακές με ξύδι (που κάνει καλό στα νεύρα) κι ας χέζει με την εφημερίδα του, διαβάζοντας τις ψεύτικες κριτικές των μουφαδόρων. :coffee::2funny:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

Τύπε μη με εκνευρίζεις, γιατί θα πάμε σε ραντεβού θανάτου.

Αν και απ' ότι είδα τη τελευταία φορά έκανες τον νταή, έβριζες και δεν εμφανίστηκες στο ραντεβού με άλλο μέλος...

Λοιπόν, το νόημα της φωτογραφίας του τύπου που χέζει είναι πως η ανάρτηση ήταν για διάβασμα στο χέσιμο, μάπα δηλαδή.

Δεύτερον, παράθεσες ανάρτηση μου κ έκανες αναφορά σε στραπόν κτλ. Αν ήθελες να είσαι ακριβής, έπρεπε να πεις πως ότι γράφω αφορά τη φωτογραφία κ μόνο.

Όλο για κώλους κ στραπόν μας λες. Μη γενικεύεις το δικό σου κώλο με των υπολοίπων...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Έγραψες το πιο σοφό ποστ, μύστη! Καλά έκανες και τον απαξίωσες! :rockon:

Ας φάει φακές με ξύδι (που κάνει καλό στα νεύρα) κι ας χέζει με την εφημερίδα του, διαβάζοντας τις ψεύτικες κριτικές των μουφαδόρων. :coffee::2funny:
Το πας φιρί φιρί να σου βάλω τη κιθάρα στο κώλο

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.584
Πόντοι
7.446
Τύπε μη με εκνευρίζεις, γιατί θα πάμε σε ραντεβού θανάτου.

Αν και απ' ότι είδα τη τελευταία φορά έκανες τον νταή, έβριζες και δεν εμφανίστηκες στο ραντεβού με άλλο μέλος...

Λοιπόν, το νόημα της φωτογραφίας του τύπου που χέζει είναι πως η ανάρτηση ήταν για διάβασμα στο χέσιμο, μάπα δηλαδή.

Δεύτερον, παράθεσες ανάρτηση μου κ έκανες αναφορά σε στραπόν κτλ. Αν ήθελες να είσαι ακριβής, έπρεπε να πεις πως ότι γράφω αφορά τη φωτογραφία κ μόνο.

Όλο για κώλους κ στραπόν μας λες. Μη γενικεύεις το δικό σου κώλο με των υπολοίπων...

Και πού το ξέρεις ότι δεν πήγα ρε μάστορα? :2funny: Τόσα μέλη ήμασταν (και ο @Pa Luki Luk ) στο Pilot και περιμέναμε τον Αλβανό μουφαδόρο. Μετά βέβαια έμαθα ότι υπάρχει λόγος που δεν πάτησε το πόδι του κι έχει σχέση με τα αφεντικά του εν λόγω καταστήματος.

Εντάξει, καταλάβαμε ότι σε θίγει η αναφορά στο στραπόν παρόλο που ήταν γενική, όχι ειδική. Οπότε επιβεβαιώνεις έμμεσα αυτό που δεν παραδέχεσαι. Βάλε τώρα μια παγοκύστη για να ηρεμήσεις κι άσε τις μαγκιές.

Τέλος συζήτησης. :hi:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Και πού το ξέρεις ότι δεν πήγα ρε μάστορα? :2funny: Τόσα μέλη ήμασταν (και ο @Pa Luki Luk ) στο Pilot και περιμέναμε τον Αλβανό μουφαδόρο. Μετά βέβαια έμαθα ότι υπάρχει λόγος που δεν πάτησε το πόδι του κι έχει σχέση με τα αφεντικά του εν λόγω καταστήματος.

Εντάξει, καταλάβαμε ότι σε θίγει η αναφορά στο στραπόν παρόλο που ήταν γενική, όχι ειδική. Οπότε επιβεβαιώνεις έμμεσα αυτό που δεν παραδέχεσαι. Βάλε τώρα μια παγοκύστη για να ηρεμήσεις κι άσε τις μαγκιές.

Τέλος συζήτησης. :hi:
Τύπε, είσαι κότα και όλοι το καταλάβανε!!!

Σε περίμενε ο άλλος κ Αχαρνών κ Pilot και δεν εμφανίστηκες ποτέ!!!

Τα έγραψε κ ούτε βγήκες να τον διαψεύσεις. Άσε τα ψέματα τώρα και έλα να σε περιλάβω σήμερα αν σου βαστάει

Κ πούστρα είσαι εσύ που πας κ ζητάς κωλοδάχτυλα στις πουτάνες.
Εγώ είμαι αρσενικό με Α κεφάλαιό κ αν σου βαστάει πες μου πού και πότε να αναμετρηθούμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο δικό μου μπαίνει, στο δικό σου κολυμπάει, Ν***λάκη! :2funny::effemine:
Άσε τα χαζά φτωχομουσικάντη κ έλα να τα πούμε από κοντά

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.455
Πόντοι
10.656
εχω στειλει μηνυμα στον Ομαρ, τον Καριμ, και τον Ραχμαν, να φερουν το βανακι και τις καμερες.
Κανονιστε παλι να πληρωνω τσαμπα μεροκαματα :coffee:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
εχω στειλει μηνυμα στον Ομαρ, τον Καριμ, και τον Ραχμαν, να φερουν το βανακι και τις καμερες.
Κανονιστε παλι να πληρωνω τσαμπα μεροκαματα :coffee:
Ας τους φίλε μου, μη τους φέρνεις τζάμπα.
Ο τύπος πουλάει μαγκιά στο πληκτρολόγιο, πουστάκι είναι κ όταν αγριεύει το πράγμα κλείνεται σπίτι του
IMG-7a057a41715705eed91e52e5bc4b4ac5-V.jpg

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.584
Πόντοι
7.446
Τύπε, είσαι κότα και όλοι το καταλάβανε!!!

Σε περίμενε ο άλλος κ Αχαρνών κ Pilot και δεν εμφανίστηκες ποτέ!!!

Τα έγραψε κ ούτε βγήκες να τον διαψεύσεις. Άσε τα ψέματα τώρα και έλα να σε περιλάβω σήμερα αν σου βαστάει

Κ πούστρα είσαι εσύ που πας κ ζητάς κωλοδάχτυλα στις πουτάνες.
Εγώ είμαι αρσενικό με Α κεφάλαιό κ αν σου βαστάει πες μου πού και πότε να αναμετρηθούμε
Ναι, ήταν σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Σωστά! :2funny::jerking:

Εγώ δεν σε έβρισα. Αντιθέτως έχεις χάσει την ψυχραιμία σου γιατί ξέρεις ότι έχω δίκιο! :rockon:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.584
Πόντοι
7.446
Που είσαι π@@στρα @Τζούναξ?
Παίζεις το κιθαράκι σου φλωράκο?
Όχι, βλέπω κάτι φωτογραφίες σου που μου έστειλε σεβαστό μέλος σε π.μ. κι έχω σκάσει στα γέλια! :2funny::rockon:

Που πας ρε φίλε με Μπλέιζερ σακάκι και μανικετόκουμπα? Στα μπουρδέλα ρε ομορφάντρα?!

Γειά σου ρε Α αρσενικό! :2funny::rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reuzel

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.388
Πόντοι
42.528
  • Like
Αντιδράσεις: k.p888
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Ναι, ήταν σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Σωστά! :2funny::jerking:

Εγώ δεν σε έβρισα. Αντιθέτως έχεις χάσει την ψυχραιμία σου γιατί ξέρεις ότι έχω δίκιο! :rockon:
Όχι, βλέπω κάτι φωτογραφίες σου που μου έστειλε σεβαστό μέλος σε π.μ. κι έχω σκάσει στα γέλια! :2funny::rockon:

Που πας ρε φίλε με Μπλέιζερ σακάκι και μανικετόκουμπα? Στα μπουρδέλα ρε ομορφάντρα?!

Γειά σου ρε Α αρσενικό! :2funny::rockon:
Άσε τις μαγκιές στο πληκτρολόγιο λούγκρα κ κότα

Κι έλα να ξηγηθούμε δύο λογάκια αντρίκια, αν σου βαστάει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom