Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Καλησπέρα κύριοι. Επειδή αρκετοί συναγωνιστές μου ζητάτε με προσωπικό μυνημα να σας δώσω το προφίλ της Μπαρμπορας στο Facebook. Η απάντηση μου πολύ ευγενικα θα σας πω "δεν σας το δίνω!". Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα έδινα σε κανέναν εδώ μέσα προσωπικα στοιχεία εργαζόμενης. Αν θέλετε προσωπικές εμπειρίες μου (θετικές ή αρνητικες) με κοπέλες του χώρου πολύ ευχαρίστως. Αλλά όχι προφίλ πραγματικής ζωής από εργαζομενες κοπέλες.
Έτσι είναι, και έτσι πρέπει!! :wink:
Αυτές αποφασίζουν τι δίνουν και που, και οφείλουμε να το σεβόμαστε.
Ο καθένας ό,τι πάρει, οι υπόλοιποι ρωτήστε όποια θέλετε ό,τι θέλετε... :cool2:
Άλλοι έχουμε και δωράκια κλπ :smitten:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Εγω δε κρίνω τους άλλους, εκτός αν αρχίζουν να πρίζουν μπάλες όπως εσύ

Σε έχω δει λάιβ και όχι 1 φορά

Δε κρύφτηκα, εξάλλου είπα πως το έγραψα για πλάκα. Δεν είχα σκοπό, ειδικά με άτομα που δε ταιριάζουμε. Υ.Γ με πρόλαβε ο @Elganador με τη φωτό.
Τύπε, αν δεν καταλαβαίνεις πως να γράφεις για :shit:είναι αηδιαστικό κ ανώμαλο, τότε έχεις πρόβλημα...
Προσπαθώ με καλαμπούρι να σε κάνω να καταλάβεις κι εσύ πιστεύεις ότι είναι κάτι το καθημερινό να τρως:shit:

Επίσης, δεν σε καλέσαμε ποτέ εμείς!!!
Εσύ έστειλες στον @Elganador να συναντηθούμε κ από ευγένεια σου απάντησε

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Τύπε, αν δεν καταλαβαίνεις πως να γράφεις για :shit:είναι αηδιαστικό κ ανώμαλο, τότε έχεις πρόβλημα...
Προσπαθώ με καλαμπούρι να σε κάνω να καταλάβεις κι εσύ πιστεύεις ότι είναι κάτι το καθημερινό να τρως:shit:
Δεν το περνάω σαν νορμάλ. Το ανώμαλος για μένα είναι κοπλιμέντο, αλλά δεν γουστάρω παιδιαρίστικα αστειάκια κάθε φορά που γράφω. Δηλαδή αν θες να κράξεις, θα κράξω και γω, οκ;

Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Σχολίασα στο νήμα, και μου έστειλε μήνυμα

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528

IMG_8711.jpeg

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Δεν το περνάω σαν νορμάλ. Το ανώμαλος για μένα είναι κοπλιμέντο, αλλά δεν γουστάρω παιδιαρίστικα αστειάκια κάθε φορά που γράφω. Δηλαδή αν θες να κράξεις, θα κράξω και γω, οκ;
Φτιάξε φόρουμ με αηδιαστικά
να μπαίνετε όλα τα γκρέμλιν να γράφετε...
Δεν είναι για την ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα αυτά!!!!
Δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα :uglystupid:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Φτιάξε φόρουμ με αηδιαστικά
να μπαίνετε όλα τα γκρέμλιν να γράφετε...
Δεν είναι για την ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα αυτά!!!!
Δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα :uglystupid:
Ενημερώνω για το ποιες πουτάνες δουλεύουν και από κάτω γράφω την εμπειρία μου. Αν θέλει, ας μου το πει ο διαχειριστής αυτό. Εσύ από που και ως που; Κάνε με μπλοκ αν δε θες να βλέπεις. Αν και σε προστατεύω και με spoiler

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ενημερώνω για το ποιες πουτάνες δουλεύουν και από κάτω γράφω την εμπειρία μου. Αν θέλει, ας μου το πει ο διαχειριστής αυτό. Εσύ από που και ως που; Κάνε με μπλοκ αν δε θες να βλέπεις. Αν και σε προστατεύω και με spoiler
Αυτό το κάνω κι εγώ αρκετές φορές, οπότε δεν κρίνω.. :thumbsup:
Άσχετο αν προσωπικά διαφέρουν τα γούστα και τα θέλω.
Γράφω όμως γιατί μας πρήξατε με τις ειδοποιήσεις! :headbang::2funny:
Μιλήστε και πμ ρε, ή τηλέφωνο, χάνουμε τη μπάλα με προσωπικά

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Ρε τύπε σοβαρά τώρα?
Εμπειρία σου είναι αν είχαν ωραία γεύση τα:shit: κ αν λειώνουν σωστά:tooth:?
Εμπειρία είναι να πεις πέρασα με αυτή, γάμησα, δε γάμησα, χούφτωσα κτλ.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Αυτό το κάνω κι εγώ αρκετές φορές, οπότε δεν κρίνω.. :thumbsup:
Άσχετο αν προσωπικά διαφέρουν τα γούστα και τα θέλω.
Γράφω όμως γιατί μας πρήξατε με τις ειδοποιήσεις! :headbang::2funny:
Μιλήστε και πμ ρε, ή τηλέφωνο, χάνουμε τη μπάλα με προσωπικά
Ρε συ νομίζει ότι είναι κάτι καθημερινό κ νορμάλ αυτά που γράφει...
Και όλοι ξερνάμε:vomit:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Ρε τύπε σοβαρά τώρα?
Εμπειρία σου είναι αν είχαν ωραία γεύση τα:shit: κ αν λειώνουν σωστά:tooth:?
Εμπειρία είναι να πεις πέρασα με αυτή, γάμησα, δε γάμησα, χούφτωσα κτλ.
Δε γράφουμε όλοι για το πως χώσαμε τα κατάρτια μας στις καταπιόνες και το πόσο άρρωστοι είμαστε με το μουνί :uzi: Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, και εσύ θες να τους κάνεις όλους ίδιους μάλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τζάμπα γράφω, είσαι κολλημένος

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ίσως και να έιναι, για κάποιους/ες..
Κι εγώ δε θέλω να διαβάζω τέτοια, αλλά ως ενημέρωση ότι οι τάδε δέχονται "περνάει"... Δεν κρίνω ποτέ άτομα, γούστα, φετίχ κλπ. Σε άλλους αρέσουν χοντρές, άλλοι πάνε με τρα.. κλπ
Edit, πιο πολύ σιχαίνομαι "άντρες" που γαμάνε άντρες, ή βάζουν ψωλή στον πάτο τους, παρά τα φετίχ κάποιου :2funny:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Θεωρώ πως είστε φάουλ που τσακώνεστε μεταξύ σας και λέτε βαριές κουβέντες.
Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να χωρίσουμε, όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και όλοι συνεισφέρουμε με διαφορετικούς τρόπους.
Ο @Reuzel με τα βίτσια του (πολλοί γουστάρουν ουρολαγνεία), ο @Μήτσος Μπάμπολας με τις ενημερώσεις και τη γνώση του, ο @Elganador με τις φωτογραφίες του κτλπ.

Ελάχιστα άτομα είναι ενεργά στην ενημέρωση, είναι κρίμα να ξενερώσουν κάποια από αυτά και να απομείνουν ακόμα λιγότερα.
Ειδικά για τέτοια πράγματα που δεν έχουν καμία αξία.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Δεν έχουμε τίποτα απολύτως να χωρίσουμε, όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και όλοι συνεισφέρουμε με διαφορετικούς τρόπους.
Ο @Reuzel με τα βίτσια του (πολλοί γουστάρουν ουρολαγνεία), ο @Μήτσος Μπάμπολας με τις ενημερώσεις και τη γνώση του, ο @Elganador με τις φωτογραφίες του κτλπ.

Ελάχιστα άτομα είναι ενεργά στην ενημέρωση, είναι κρίμα να ξενερώσουν κάποια από αυτά και να απομείνουν ακόμα λιγότερα.
Ειδικά για τέτοιες πράγματα που δεν έχουν καμία αξία.
Δε μου αρέσει να κράζω, αλλά από ένα σημείο και μετά ίσως πρέπει να απαντάς στο πρίξιμο μπαλών

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Ίσως και να έιναι, για κάποιους/ες..
Κι εγώ δε θέλω να διαβάζω τέτοια, αλλά ως ενημέρωση ότι οι τάδε δέχονται "περνάει"... Δεν κρίνω ποτέ άτομα, γούστα, φετίχ κλπ. Σε άλλους αρέσουν χοντρές, άλλοι πάνε με τρα.. κλπ
Edit, πιο πολύ σιχαίνομαι "άντρες" που γαμάνε άντρες, ή βάζουν ψωλή στον πάτο τους, παρά τα φετίχ κάποιου
Υπάρχει ειδικό νήμα για τρανς που γράφουν οι φαν κ δεν μπαίνω ποτέ να τρολάρω!!!
Το ίδιο πιστεύω να γίνει και για ακραία βίτσια τέτοιου τύπου...
Δεν έχουν θέση στην ενημέρωση κι ας τη γλυτώνουν με spoiler!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Υπάρχει ειδικό νήμα για τρανς που γράφουν οι φαν κ δεν μπαίνω ποτέ να τρολάρω!!!
Έχουν θέση ως αναφορά για το τι συμφωνεί να δεχτεί ή να προσφέρει η εργαζόμενη φίλε..
Όσο κι αν δε θέλουμε εμείς/άλλοι τα ίδια πράγματα.
Διότι το ίδιο είναι κι όταν αναφέρουμε ότι η τάδε δίνει και κώλο, στο πακέτο ή με έξτρα. Και το anal κάποιοι θα το σιχαίνονται ξέρω γω..
Ή τελείωμα στόμα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Έχουν θέση ως αναφορά για το τι συμφωνεί να δεχτεί ή να προσφέρει η εργαζόμενη φίλε..
Όσο κι αν δε θέλουμε εμείς/άλλοι τα ίδια πράγματα.
Διότι το ίδιο είναι κι όταν αναφέρουμε ότι η τάδε δίνει και κώλο, στο πακέτο ή με έξτρα. Και το anal κάποιοι θα το σιχαίνονται ξέρω γω..
Ή τελείωμα στόμα
Άλλο αναφορά ρε συ λακωνική κι άλλο υπεραναλήσεις με:shit:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Επίσης, σκέψου το διαφορετικά..
Αν κάποια δέχεται κατούρημα στο στόμα της, κι εσύ δεν το μάθεις ποτέ, και τη φιλήσεις για τα καλά ή της τον βάλεις στο στόμα ακά, μετά απ το κάτουρο;
Ενώ αν ξέρεις ποιες κάνουν κάποια πράγματα, απλά δε θα πας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλο αναφορά ρε συ λακωνική κι άλλο υπεραναλήσεις με:shit:
Ε τι να πω, δεν ξέρω αν υπάρχουν κριτικές γι αυτά, οπότε που να το βάλει; :2funny::2funny:

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
17
Like
1.918
Πόντοι
6.940
Ανοίξτε ένα νήμα και βάλτε εκεί ποιες εργαζόμενες δέχονται - δινουν ουρολαγνιες κοπρολαγνιες κτλ.
Μην γαμάτε τα άλλα νήματα....
Εαν ξερετε οτι μια εργαζομενη πχ δεχεται βαλτε στην ημερησια ενημερωσει οτι κανει extreme sports.
OXI ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ !!!
ΤΟ ΧΕΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.726
Πόντοι
2.916

Ειδικά για τέτοια πράγματα που δεν έχουν καμία αξία.
Φυσικα και ξενερωνουμε κι αυτο σας το μεταφερω και απο αλλους φιλους-συναγωνιστες..μερικοι σε τετοιο βαθμο που σκεφτονται να διαγραφουν κι απ το σαιτ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom