Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326
Εμένα μου άρεσε αρκετά. Φαινόταν να έχει πολύ απαλό δέρμα και εννοείται πως θα έπιανες κανονική σάρκα και όχι πλαστικά.
Αλλά όταν κάποια έχει μούτα μέχρι το πάτωμα στο σαλόνι, σπάνια να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο δωμάτιο.
Εμένα κιόλας που μου αρέσει το πιο βίαιο σεξ, μια λατίνα είναι σχεδόν αδύνατο να μου το προσφέρει. Μόνο αν της τα σκάσεις, που για αυτό δεν είμαι διατεθειμένος.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Εμένα μου άρεσε αρκετά. Φαινόταν να έχει πολύ απαλό δέρμα και εννοείται πως θα έπιανες κανονική σάρκα και όχι πλαστικά.
Αλλά όταν κάποια έχει μούτα μέχρι το πάτωμα στο σαλόνι, σπάνια να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στο δωμάτιο.
Εμένα κιόλας που μου αρέσει το πιο βίαιο σεξ, μια λατίνα είναι σχεδόν αδύνατο να μου το προσφέρει. Μόνο αν της τα σκάσεις, που για αυτό δεν είμαι διατεθειμένος.
Ακριβώς γι αυτό, άμα ήθελα να τα σκάσω θα έπαιρνα κατευθείαν ένα καλό κομμάτι σε ξενοδοχείο!...
Μία απ' τις 2 - 3 ωραίες σέξι μαύρες που έχω δει δηλαδή :cool2:
Σιγά μην πετάμε χρήμα στα λατινοειδή :jerking::headbang:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
άπαξ και η κοπέλα έχει τόσες καλές κριτικές και εσένα δεν σου έκανε εμφανισιακά φταίνε οι άλλοι που περνάνε καλά;! κάτι τέτοια βλέπουν αυτοί που οργώνουν την πιάτσα και βλέπουμε καθολική ενημέρωση όλο και λιγότερο, τουμπεκί ψιλοκομμένο όσοι δεν συμμετέχουν ενεργά και να λεμε και ευχαριστώ. Άμα θες μουναρα τραβά στο σαμπινακι να σου κάνει αερογαμησι μισής πουτσας και στην Μπελα Ιταλίανα να σιχαθείς από τη βρώμα του εδώ είναι στα 15€.
Να πάει στην φολΆννα (Φ59 & Φ61) να του κάνει κεφαλόπιπα, και να μπει στο πηγάδι της ψάχνοντας τοιχώματα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.292
Πόντοι
10.656
Χωματιανου όροφος η Αλίσα με ελεύθερο, ισόγειο η Άννα με ελεύθερο κ 69. Πέρασα δωμάτιο και την έφαγα πολύ καλή κ ευδιάθετη σίγουρα θα ξαναπάω. Νωρίτερα πέτυχα και την Ράνια στον δρόμο πέρασε έξω από την καφετέρια που καθόμουν και έκανε ότι δεν με είδε όταν της μίλησα κ απάντησε με την Δεύτερη φορά που την φώναξα με το όνομα της,ένα γεια σου.
Και γιατι θες με το ζορι να σε χαιρετησουν τυπε; ο Πάπας εισαι; Αν δεν απανταγε την δευτερη φορα που την "φωναξες", θα την επαιρνες στο κυνηγι για να σου πει ενα γεια; Δηλαδη μετα απο αυτο, αληθεια θα απορεις γιατι θα σου ξανασυμβει κατι παρομοιο;

Φαντασου ποσοι τυποι σαν εσενα ή και μακραν χειροτεροι τους ζαλιζουν τα παπαρια εκτος οικων. Και αν σας δωσουν το παραμικρο θαρρος, πιθανοτατα θα καβαλησετε, και το ξερουν. Και μετα μπορει να τις πετυχετε με τιποτα οικογενεια/παιδια, και να τις κανετε να νιωσουν ακομα πιο αβολα.

Σοβαρευτειτε λιγο. Δεν αγορασες την φιλία της, ωρα μεσα στο δωματιο μαζι της αγορασες. Μην γινεστε creepy μπαρμπαδια, να σεβεστε τα στοιχειωδη κοινωνικα ορια, γιατι καμια μερα μπορει να μην ειναι μονες τους και να μην το παρετε πρεφα, και να αρπαξετε τιποτα σφαλιαρες απο αγαπητικους/αφεντικα κτλ

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
137
Πόντοι
0
Και γιατι θες με το ζορι να σε χαιρετησουν τυπε; ο Πάπας εισαι; Αν δεν απανταγε την δευτερη φορα που την "φωναξες", θα την επαιρνες στο κυνηγι για να σου πει ενα γεια; Δηλαδη μετα απο αυτο, αληθεια θα απορεις γιατι θα σου ξανασυμβει κατι παρομοιο;

Φαντασου ποσοι τυποι σαν εσενα ή και μακραν χειροτεροι τους ζαλιζουν τα παπαρια εκτος οικων. Και αν σας δωσουν το παραμικρο θαρρος, πιθανοτατα θα καβαλησετε, και το ξερουν. Και μετα μπορει να τις πετυχετε με τιποτα οικογενεια/παιδια, και να τις κανετε να νιωσουν ακομα πιο αβολα.

Σοβαρευτειτε λιγο. Δεν αγορασες την φιλία της, ωρα μεσα στο δωματιο μαζι της αγορασες. Μην γινεστε creepy μπαρμπαδια, να σεβεστε τα στοιχειωδη κοινωνικα ορια, γιατι καμια μερα μπορει να μην ειναι μονες τους και να μην το παρετε πρεφα, και να αρπαξετε τιποτα σφαλιαρες απο αγαπητικους/αφεντικα κτλ
Ούτε στο κυνήγι θα την έπαιρνα ούτε θα της μίλαγα αν ήταν με παρέα ή κάπου κεντρικά με κόσμο, ένα γεια της είπα καθώς πέρασε από δίπλα μου και γνωριζόμαστε και πάντα μιλάμε στο μαγαζί είτε περάσω είτε όχι κ με τον Βασίλη.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Ιάσονος 1α Μαρίνα και Τατιάνα επιστροφή :happy::happy:

Έχει γεράσει, αλλά από υπηρεσίες άριστη...

Την πήρα σε διπλή κατάθεση, την πρώτη σπέσιαλ φλογέρα :pipa1:και τη δεύτερη φλογέρα και γαμήσι δυνατό...

Θα είναι κάθε μέρα 6 πρωί με 5 το απόγευμα. Τετάρτη ρεπό. Θα κάτσει είπε μέχρι τον Οκτώβριο...

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο :headbang2:
IMG_20250727_132216.jpg
Έργο τέχνης
IMG_20250727_132220.jpg
IMG_20250727_132229.jpg
Άρχοντα Βαλέρια ή Τατιάνα θα έλεγες ότι είναι πιο εμφανισιμη;

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
@ Elganador πληροφοριακα εφαγες την αναφορουλα σου , γιατι συνειδητα μας γραφεις ολους στα αρχιδια σου , παρ΄ολο που σου ζητησαν ολοι ευγενικα να σταματησεις να ανεβαζεις φωτο με τις εισοδους των οικων...συνεχισε ετσι και θα πας για banακι να δροσιστεις.....

ωχ, πάλι; :2funny:

Χουφταλίωνα Αλβανε ακόμα εδω?

Πες μας πως εστησες κώλο στον Αντισθένη για να σου ενεργοποιήσει ξανα το λογαριασμό.

Του πλάσαρες και την γυναίκα σου?

scrnsht.png

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Ιασωνος 44 τριτη πορτα (διαδρομος ισογειο) 2 Λατινες μια γεματουλα μελαχρινη η Σοφια και η κλασσικη ψηλη μαυριδερη η Νικολ με τα σιδερακια στα δοντια στην οποια εγινε ενα πρωτο περασμα (συγκρατηθηκα και δεν εχυσα)...@περπατημα κανει καλο ,, ισως και να ημασταν μαζι την ιδια ωρα στον οικο σε διπλανα δωματια χαχαχα
Κατά τις 21:50 με 22:00 πήγα μπήκα και την πήρα.. Δεν τρελάθηκα καθόλου από τις υπηρεσίες της :sad2:
Εμφάνιση φυσικά είναι καλή!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Μια από τις φαντασιώσεις μου , 19χρ. πανέμορφο γυφτάκι από τα φανάρια στην Θηβών να μπεί μέσα και να μου πεί πάμε....
Αρκεί μονάχα να είναι φουλ άδειο το αμάξι, να μην έχεις τίποτα μέσα, ούτε καν πολλή βενζίνη γιατί δεν αργεί να την κλέψει κι αυτή.. :2funny:

Ένα διάστημα δούλευε μια τσιγγάνο..κάτι σ ένα καφέ στην Π. Ράλλη, με κάτι μάτια κόλαση.. Με πείραζε κιόλας, κι εγώ... Αλλά μετά από 3-4 φορές που πήρα καφέ, την επόμενη ήταν εκεί ο άντρας της με το παιδί τους :confused::2funny:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Αρκεί μονάχα να είναι φουλ άδειο το αμάξι, να μην έχεις τίποτα μέσα, ούτε καν πολλή βενζίνη γιατί δεν αργεί να την κλέψει κι αυτή.. :2funny:
έτσι. Μια φορά ήμουν στο τσακ να πάω να κάνω πέσιμο σε μια γυφτοπούλα που καθάριζε τζάμια σε κάποιο φανάρι της Ιουλιανού. Με δωράκι εννοείται.
Αλλά λέω στον εαυτό μου άστο μαλάκα, θα σου πάρει και το σώβρακο χωρίς να καταλάβεις τίποτα :cheesy:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
είναι ένας πελάτης της Ράνιας που όταν είναι μέσα δωμάτιο και περιμένει κόσμος στο σαλονάκι, μας ενημερώνει ο κυρ Βασίλης να μην τρομάξουμε απλά έτσι κάνει όταν χύνει, πολύ show ο τύπος και εγώ είχα τρομοκρατηθεί όταν τον είχα πρωτοακούσει
Μπράβο στο μύστη!! :cool2::rockon::rockon:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
χτες αφου μπηκα στη περιοχη των μπουρδελων να ξεκινησω την τσαρκα μ ,μπηκα απο φιλιππιδου,κατεβενοντας,βλεπω μια ωραια κοπελα ,νεαρη να μιλαει στο κινητο,αυτη ανεβαινε τη φιλιππιδου,κ μιλωντας στο κινητο παρατηρουσε τριγυρω,εβλεπε πιτσιρικαρια,γενικα νεαρα ατομα να μπαινοβγαινουν στα σπιτακια,η8ελα να ξερα τι 8α σκεφτοταν,το ποσο χαμηλα εχουμε πεσει στα ματια τους επειδη γαμαμε στα μπουρδελα?ή μια δοση ζηλιας επειδη τις γραφουμε στα παπαρια μας κ γαμαμε μπουτανες,εγω παντως στο προσωπο της ειδα,την ζηλια,φασηγιατι πατε στα μπουρδελα?εμεις γιατι υπαρχουμε?για μενα λιγο μαλακια παιδια νεαρης ηλικιας,να ασχολουνται με μπουτανες απο τοσο νωρις,κ να μην εχουν μια σχεση
ρε δεν πα'να πνιγούν οι καριόλες, που στραβώνουν άμα πηγαίνουμε στις πουτάνες. Όταν μοιράζουν τις χυλόπιτες πέντε-πέντε είναι καλά; Όταν είμαστε αόρατοι για δαύτες και κοιτάνε μόνο όποιον έχει μούρη και φράγκα είναι καλά;
Δηλ. θέλουν να τις κυνηγάμε για να τονώνουμε το υπερτροφικό εγώ τους και να ξελιγωνόμαστε στον ψωλοκόπανο μέχρι που να βρεθεί κάποια να καταδεχτεί να μας κοιτάξει. Ρε όξω! Μπουρδέλα και πάλι μπουρδέλα. Όχι να παρακαλάμε τις επηρμένες.

Δηλ. αυτή που λες ότι είδες τη ζήλια στο πρόσωπό της, πιστεύεις ότι αν πήγαινε κάποιος εκείνη τη στιγμή να της μιλήσει, θα τον έπαιρνε από το χεράκι να πάνε στο πλησιέστερο ξενοδοχείο για να χαλαρώσουν παρέα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom