Νέα

Σας έχει τύχει να μπορειτε να μπειτε στο fb της φίλης σας;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Μηνύματα
595
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Όλοι μαλάκες & όλες καργιόλες.

Δεν λέω, βολεύει. Ξεμπερδεύεις.

Μα, αν θέλεις να μιλήσουμε και λιγάκι σοβαρά, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός κι ανεπανάληπτος· κι εσύ αναρμόδιος ν' αποφανθείς για όλη την ανθρωπότητα.

(Α, στην πλάκα τα έλεγες. Σόρρυ αλλά το “χούμορ” δεν είναι άλλοθι για να πετάς ανέξοδα τις μαλακίτσες σου.)

Αν υπάρχει “μαλακομαγνήτης”; Υπάρχει.


Ειμαι αναρμιδιος να κρινω γυναικες και αντρες αλλων εθνικοτητων που κατοικουν στις χωρες τους τις οποιες δεν εχω επισκευθει. Κρινω τις Ελληνιδες με αυτα τα οποια βλεπω κυριως, ακουω απο αυτες και απο αλλους για εμπειριες τους με αυτες και εχω ζησει. Ειμαι αρμοδιος να κρινω ωστε να προστατευσω τον εαυτο μου.

Το χιουμορ ειναι τροπος ζωης και οι μαλακιτσες τροπος επιβιωσης απεναντι στους μαλακες. Λιγοι το αντιλαμβανονται πολλοι το τρωνε αμασητο.


Αν είσαι μαλακισμένο άτομο, θα ελκύεις μαλακισμένα άτομα.

Πολλες καλες κοπελιτσες εχουν μπλεξει με μαλακες και εχουν καταστρεψει την ψυχολογια τους. Δεν ηταν μαλακισμενες... Η συνεχεια ομως ειναι να γινουν πουτανες για να κλεισουν αυτην την πληγη που καποιοι ενδεχωμενος τους ανοιξαν και να μην υπολογιζουν τιποτα περαν του εαυτου τους.


Τα μη μαλακισμένα άτομα, ακόμα κι αν βρεθούν στο δρόμο σου -που, λίγο δύσκολο στα ξεφτιλάδικα που συχνάζεις- θα διαπιστώσουν απ' την πρώτη επαφή πως είν' αδύνατο να γίνει ουσιαστικός διάλογος μαζί σου και θα “κόψουν” λάσπη.

Ειδες που παλι επιλεγεις να απαντησεις με επιθετικο προσδιορισμο? Αυτο που κανεις λεγεται κατινια. Χαρακτηριστικο γνωρισμα των γυναικων. Το κλουβι σου λεγεται Cosmopolitan. Τι γυρευεις σε ενα site για πουτανες?



Τεσπα ασε τα ποιηματα περι σκατων και αλλες αμπελοφιλοσοφιες, ασε τις κατινιες γιατι δεν εχουν νοημα. Πριν γραψεις ολες αυτες τις παπαριες κατσε και τσεκαρε αρκετα θεματα και σχολια χρηστων και θα καταλαβεις πως σε ενα site για πουτανες τα περισσοτερα μελη που κρυβονται πισω απο τα ψευδωνυμα τους εχουν ενα πολυ καλο και υψηλο κοινωνικο υποβαθρο, με βαθυστοχαστους προβληματισμους. Ακομα και αν υπαρχουν διαφωνιες στα πολιτικα κομματια και στα κομματικα και βριζονται μεταξυ τους υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος. Θεματα του τυπου τα καταπια λες να μεινω εγγυος με σοβαρες απαντησεις εδω μεσα δεν θα βρεις.
 

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Μηνύματα
1.193
Κριτικές
17
Like
655
Πόντοι
326
ειδικα στο ινσταγκραμ οταν το εχουν κλειδωμενο και οταν χωριζουν το εχουν ελευθερο
 

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Μηνύματα
87
Like
746
Πόντοι
80
εγω είχα βάλει στο firefox ένα addon το lazarus το οποίο αποθηκεύει όλους τους κωδικούς που πατιούνται στον υπολογιστή.

είδα τον κωδικό μιςα πρώην μου μια μερα που πήγε τουαλέτα πήρα το κινητό της και έσσβησα την ειδοποιήση και αποθήκευσα τον υπολογιστή μου.

έμπαινα συνέχεια και διαπίστωσα ότι διέγραφε ακόμα και εντελώς αθώες συνομιλίες.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
151.917
Κριτικές
1
Like
29.616
Πόντοι
8.006
Υπάρχει περίπτωση βέβαια να κάνει hot συζητήσεις στο fb αλλά στη σχέση μαζί σου να είναι κερί αναμμένο. μπορεί έτσι να είναι ένα βίτσιο των κοριτσιών, να θέλουν να συναντήσουν κάτι που θα τους εξάψει την φαντασία. Αυτό δεν είναι απαραίτητα απιστία. Εγώ είχα μια φίλη που μιλούσε με αγνώστους στο fb μόνο και μόνο για να γελάει. Αυτό της έφτιαχνε την διάθεση. ..  :respect:
Εισαι σοβαρος τωρα κι εσυ? Ρε τι διαβαζουμε...
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
151.917
Κριτικές
1
Like
29.616
Πόντοι
8.006
Εγώ φίλη, που να έχω πρόσβαση στον υπολογιστή της ή στο κινητό της, δεν έχω.
Σύζυγο όμως έχω. Τον υπολογιστή της και το κινητό της τ' αφήνει όπου βρει.
Τζίφος!
'Οποτε ρίχνω καμιά ματιά, όλο κάτι πανάκριβες τσάντες και παπούτσια βλέπω.
Μάλλον, τ' αφήνει επίτηδες, για να τα δω, να μου πιάσει κουβέντα και να βάλει στο χέρι την πιστωτική.
'Όταν τα βλέπω, πάω και κλείνω τις σελίδες. Χαμός στο σπίτι.
-Ποιος πείραξε τον υπολογιστή μου, και τέτοια.
Σφυρίζω αδιάφορα εγώ.
-Μωρό μου, της λέω, τι σου κάνανε?
-Είχα μπει στην σελίδα του Liberal και διάβαζα ένα άρθρο και τώρα το έχασα, μου λέει.

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΟΒΕΣ ΔΩΔΕΚΑΠΟΝΤΕΣ!
Ρε τύπε πολλη απογοητευση βγαζεις. Θελεις να σε κερατωνει για να την σουταρεις?
 

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Μηνύματα
595
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Οι συνομιλιες στο messenger δεν διαγραφονται


Αδιαβαστος. Απο τον υπολογιστη διαγραφονται. Οι συνομιλιες ολοκληρες οχι τα μηνυματα οπως στο viber π.χ. Οταν ανοιξεις την σελιδα του fb αριστερα σου εχει μια λιστα που πανω πανω λεει news feed εαν το εχεις στα αγγλικα και ακριβως απο κατω τα μηνυματα. Πατας και σου ανοιγει μια νεα σελιδα μονο με τις συνομιλιες σαν λιστα ατομων αριστερα. Μπορεις οποια θες να την κανεις delete.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
151.917
Κριτικές
1
Like
29.616
Πόντοι
8.006
Αδιαβαστος. Απο τον υπολογιστη διαγραφονται. Οι συνομιλιες ολοκληρες οχι τα μηνυματα οπως στο viber π.χ. Οταν ανοιξεις την σελιδα του fb αριστερα σου εχει μια λιστα που πανω πανω λεει news feed εαν το εχεις στα αγγλικα και ακριβως απο κατω τα μηνυματα. Πατας και σου ανοιγει μια νεα σελιδα μονο με τις συνομιλιες σαν λιστα ατομων αριστερα. Μπορεις οποια θες να την κανεις delete.
Δεν το ηξερα.
 

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Μηνύματα
283
Like
0
Πόντοι
1
Το νημα μιλαει για προφιλ fb γυναικας. Τι αλλο πλεον αυτου θα πρεπει να πει;

Για ποιο λογο εχει η καθε γυναικα προφιλ στο fb; Αρα; Γιατι να μας χαλαει οταν εχει αντιστοιχα μηνυματα;

Θα σας χαλαγε για παραδειγμα ο μουσακας που εχει μεσα κιμα; Το δασος που εχει δεντρα; Αν δεν θελεις να φας κιμα, δεν επιλεγεις μουσακα. Αν σε χαλανε τα δεντρα, δεν πας στο δασος.

Καθε γυναικα καλυπτει καποια απο τις ψυχικες-βιολογικες αναγκες της μεσα εκει. Εχει και γυναικες που δεν εχουν προφιλ σε κοινωνικα δικτυα. Τωρα αυτο που λενε οτι το εχω να μιλαω με τις φιλες μου και τους συμμαθητες απο παλια κτλπ ειναι απλα το εξης: Σε εχω κοψει για μεγαλο μαλακα και στο λεω ευγενικα μεσω αυτης της μαλακιας.

Οταν επιλεγει ενας αντρας μια γυναικα που ασχολειται με κοινωνικα δικτυα, ειναι απολυτα φυσικο να υπαρχουν ολα αυτα. Για αυτο ακριβως το λογο το εχει. Απλα.

Τα παντα ειναι θεμα επιλογης. Σε χαλαει; Μη πεις τιποτα, παρατα τη και απλα φυγε. Χωρις φασαριες χωρις τιποτα. Και να θυμασαι οτι υπηρξες μαλακας που πιστεψες και πηρες στα σοβαρα μια τρυπα.

Οταν γνωριζεις τι εστι τρυπα, απλα δεν σε ενοχλουν ολα αυτα. Γιατι; Γιατι απλα δεν ειναι η κοπελα-γυναικα σου. Ειναι απλα μια που γαμας για το πολυ 2 διαφορετικες ημερες και που απλα εχεις ηδη παει στην επομενη.

Ακομα και να μην εχεις τη δυνατοτητα να πηγαινεις στην επομενη τοσο γρηγορα, καλυτερα μονος παρα σε σχεση-γαμο. Δεν αξιζει.

Αυτος που θα πει οτι ειναι καλο να εχεις σχεση-γαμο απλα ο ανθρωπος αυτο καταλαβε απο τη ζωη, αυτο λεει, μεχρι εκει μπορεσε να φτασει. Δεν υπαρχει λογος να ξεκατινιαστουμε πανω στο θεμα. Γνωμη του, αποψη του, δικαιωμα του.

Εν ετη 2018 καθομαστε και γραφουμε για το τι εχει μια τρυπα μεσα στο προφιλ της...; Αυτο μας απασχολει τελικα στη ζωη μας; Μας βοηθα σε κατι; Υπαρχει καποιος που δεν εχει καταλαβει ακομα τι παιζει εκει εξω;

Στη τελικη, αν ηξερες οτι μετρας, οτι αρεσεις, δεν θα ειχες προφιλ να επιβεβαιωνεις το ναρκισσισμο σου και να ριχνεις και καμια πουτσα σε οποια απο εκει μεσα γουσταρεις; Μπορει και απο επιλογη να μην ειχες προφιλ και απλα να επαιζες μπαλα στη κανονικη ζωη. Οτι γουσταρει ο καθενας.

Για τις τρυπες ομως που ειναι γεματες ανασφαλειες ειναι πολυ πιο ευκολο και φτηνο μεσα απο εκει. Πιο γρηγορο. Πιο απλο. Πιο αποτελεσματικο για αυτες. Πιο βολικο. Φανταζεσαι τι θα επρεπε να κανει με τοσους αντρες στη κανονικη ζωη; Μεσα εκει μπορει να μιλαει και με 30-50-100 την εβδομαδα. Να διαφημιζει τη τρυπα της σε χιλιαδες. Να φτιαχνεται μια φορα και να ανεβαζει φωτογραφια και να της πατανε 1000 λαικ και να λαμβανει μετα απο αυτο αλλα 50 μηνυματα. Στη κανονικη ζωη δεν θα ηταν τοσο ευκολο μια τετοια "επιτυχια" σε τετοια κλιμακα. Μεσα εκει, μια φορα φτιαχτηκε-ποζαρε και μαζεψε ποσους μαλακες στα ποδια της να εχει να παιζει. Θα κανει σταδιακα και ενα ξεκαθαρισμα και θα τους βαλει στις κατηγοριες που εχει αναγκη για πουτσα-λεφτα-σχεση-γαμο-καυλαντα-ανωμαλια-ξυλο.

Δεν υπαρχει τρυπα που δεν θα εκμεταλευτει το οτιδηποτε ωστε να ταισει τον εγωκεντρισμο-ναρκισσισμο της ωστε να "ξεχνα" καπως τις ανασφαλειες και τα ψυχολογικα που εχει απο τοτε που γεννηθηκε. Αν ταιριαξει και φαει και καμια πουτσα-ευρω ακομα καλυτερα.

Αυτο ειναι το "εχω προφιλ" σε αυτα τα δικτυα. Τι περιμενατε δηλαδη να δειτε στα μηνυματα της;

Θεωρω οτι καμια τρυπα (εκτος αν κανει σεισμο 9 ριχτερ εκεινη τη στιγμη) δεν αφηνει καταλαθος το γαμιολικι της ανοιχτο .
Κατι προσπαθησε να πει με αυτο και για λογο που ουτε η ιδια γνωριζει το ειπε με αυτο το τροπο. Αφηνοντας ανοιχτο το γαμιολικι.
 

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Μηνύματα
1.196
Κριτικές
21
Like
5.883
Πόντοι
2.846
Ναι έχει τύχει ,οχι μονο στο fb αλλά και σε άλλες εφαρμογές, αλλά δεν το εχω κάνει. Είμαι της άποψης οτι οποιος ψάχνει βρίσκει, οποτε καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε αυτά. Μην κάνεις οτι δεν θέλεις να σου κάνουν δεν λένε;
 

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Μηνύματα
4.032
Κριτικές
10
Like
5.328
Πόντοι
2.816
Εμένα μου έχει τύχει να έχω συνδεθεί από λάπτοπ πρώην που είχαμε κρατήσει επαφή, αλλά να κάνω μαλακία να γράψω τον κωδικό χωρίς να αλλάξω tab.. λογικά έχει τύχει σε πολλούς
Οπότε όταν πήγαινε κάποιος να κάνει είσοδο έβλεπε ένα μέιλ που στην ουσία ήταν μέιλ κ κωδικός..

Δεν ξέρω αν συνδέθηκε να με διαβάσει η τύπισσα.. αλλά σίγουρα συνδέθηκε ένας τύπος που νταραβεριζοταν μαζί της.. οπότε μου έστειλε για να την δώσει αλλά εμένα στα παπάρια μου γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα αποκλειστικότητες...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom