tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.872
- Πόντοι
- 736
Ωραία μουνόχειλα!!!
Ωραία μουνόχειλα!!!
Ωωωωω να σου γαμήσω..... Τι στήσιμο είναι αυτό;;;;
Γεια σου, Σάντρα, έχεις κάποιο τηλέφωνο για να επικοινωνήσω μαζί σου;
Μετά από αυτό θέλω ραντεβού στα επείγοντα!!
Καλησπέρα, μπορείς να μου στείλεις μνμΚαλησπέρα κούκλα !! Ιούλιο θα είσαι Αθήνα ;;
στο σουλούπωσα λίγο οκ?
![]()
![]()
παραδίνομαι... αλλά πρόσεξε μη σε πουν αγαπούλη με το φιλάκι που έβαλες, γιατί έχουμε κάτι σαΐνια εδώ μέσα με τρομερά πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε νικάω.... χαχαχαχα ελπίζω να μην ενοχλεί την κοπέλα...
Αν ενοχλεί να την κατεβάσω
Το φιλάκι αφού είναι στην φωτογραφία της κοπέλας είναι από εκείνη προς τους μύστες.... είπα να κάνω ρετουζ ολοκληρωμένο.... (Διευκρινίζεται για τα (((((σαινια))))) του μπου)παραδίνομαι... αλλά πρόσεξε μη σε πουν αγαπούλη με το φιλάκι που έβαλες, γιατί έχουμε κάτι σαΐνια εδώ μέσα με τρομερά πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης.
Για δεσιμο και πολλες ανωμαλιες
Και τι δε θα εδινα να ειχα την γλωσσα μου στα τελεια πατουσακια σου και δαχτυλακια
Άμα την πληρώσεις θα την βάλεις τύπε μου.Και τι δε θα εδινα να ειχα την γλωσσα μου στα τελεια πατουσακια σου και δαχτυλακια
Τυπε εδω δεν είναι ινσταγκραμ, το ονειρο σου μπορει να γίνει πραγματικότητα με κανα 150ρι ευρω....Και τι δε θα εδινα να ειχα την γλωσσα μου στα τελεια πατουσακια σου και δαχτυλακια
προσωπικά οταν την ειχα παρει ,οταν ξεκινησε ,αν και μου εκανε footjob δεν με αφησε να τις τα γλειψω-βαλω στο στομα γιατι γαργαλιοταν.Τυπε εδω δεν είναι ινσταγκραμ, το ονειρο σου μπορει να γίνει πραγματικότητα με κανα 150ρι ευρω....