pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.773
- Πόντοι
- 5.946
καλα λες(και παλι λιγο ειναι)...αλλα που μυαλο οταν βλεπουμε αυτο το θεαμα!!!!!!!!!!!!!!!!21 βρε οχι 15
καλα λες(και παλι λιγο ειναι)...αλλα που μυαλο οταν βλεπουμε αυτο το θεαμα!!!!!!!!!!!!!!!!21 βρε οχι 15
.....μαλιστααααααααα!!!!!
Αυτό πιστεύω κάνει πολυυύ έκφυλο γαμησι......μαλιστααααααααα!!!!!
Ενα καφε ειπαμε να πιουμε ηρεμα, στο στομα μας τον εφτασες![]()
...ετσι νομιζω κ εγω! Εχει μπει ηδη στα "προσεχως"Αυτό πιστεύω κάνει πολυυύ έκφυλο γαμησι.
Νομίζω πως το στήθος της φαίνεται μεγαλουτσικο 2αρι με μεγάλη ρώγα-πιατακι καφέ.Εχει κωλαρα το κοριτσι ξεκαθαρα.
Τωρα το στηθος που δεν το δειχνει φορα παρτιδα φαινεται πως δεν ειναι απο τα δυνατα της χαρτια απο το λιγο που φαινεται απ τις φωτο.
Αν στις υπηρεσιες δεν κανει σκοντο και ειναι σωστη, ισως αξιζει η δοκιμη γιατι πραγματικα απο κοιλιακους και κατω φαινεται φωτια.
Σαν twerk μου μοιαζει η ποζα
Έρχεται Ραντεβού Ομορφιά..
Inception
καλα λες(και παλι λιγο ειναι)...αλλα που μυαλο οταν βλεπουμε αυτο το θεαμα!!!!!!!!!!!!!!!!
21 βρε οχι 15
καλα λες(και παλι λιγο ειναι)...αλλα που μυαλο οταν βλεπουμε αυτο το θεαμα!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο maintenence man που ρυθμίζει τα κλιματιστικά θα ήτανε μαυρος μωρό μου.....
Εμένα πάλι αυτός ο κωλος μου θυμίζει τον κωλο τής μαλβινας aka. Dior poison..Νομίζω???
μοιαζει το σχημα, αλλα καμια σχεση η μια με την αλλη.Επισης Μαλβινα ειχε τατου δεξι κωλομερι αν θυμαμαι καλαΕμένα πάλι αυτός ο κωλος μου θυμίζει τον κωλο τής μαλβινας aka. Dior poison..Νομίζω???
Γιατι μου το χαλάς το όνειρο........γιατί??????μοιαζει το σχημα, αλλα καμια σχεση η μια με την αλλη.Επισης Μαλβινα ειχε τατου δεξι κωλομερι αν θυμαμαι καλα