Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κόλαση είσαι κουκλαρα!!!
Θα μπορούσα να έχω το νούμερο σου;
καύλα εισαι!
Έχουμε τον καύσωνα, έχουμε κ σένα
Το να διαφιμίζεις τέτοια κωλάρα, χωρίς να τη δίνεις κι όλας, είναι μεγάλη αμαρτία.
Το σωστό να λέγεταιΤο να διαφιμίζεις τέτοια κωλάρα, χωρίς να τη δίνεις κι όλας, είναι μεγάλη αμαρτία.
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ !!!Φωτογραφίες συνεχώς από δωμάτια ξενοδοχείων ανεβαίνουν, αλλά κριτικές δεν ανεβαίνουν χαχαχα
Τι στο διάολο μόνη της πάει στα δωμάτια ή κρατάτε όλοι τις κριτικές για τη πάρτη σας?
Πλάκα πλάκα το μπού αποτελεί πλέον μεγάλο προωθητικό εργαλείο σε εργαζόμενες γυναίκες. Ξεκινάς με έναν απλό χαιρετισμό και φτάνεις να είσαι δυσεύρετη μετα από μικρό χρονικό διάστημα. Βασική προϋπόθεση οι υπηρεσίες σου να καλύπτουν τον πελάτη.Καλησπέρα σε όλα τα αγόρια!!! είμαι η Sandra Ελληνίδα ανεξάρτητη, θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.
Τέλειο κορμί και μαλλι. Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά κοριτσάρα!!

απο φωνη.... ΚΟΡΜΑΡΑ που λενε.....
.....ωπ, τι εχουμε εδω, new entry ή εχω κατι αιωνες να μπω?!?!?Καλησπερα σε ολα τα αγόρια, ειμαι διαθέσιμη σημερα![]()

Δεν πειράζει, κάτσε μακρυά μη μας ξεκωλιασεις τα κορίτσια!!.....ωπ, τι εχουμε εδω, new entry ή εχω κατι αιωνες να μπω?!?!?
Kαλη αρχη λοιπον κοριτσαρε!![]()