G_1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2018
- Like
- 4.269
- Πόντοι
- 456
Της Σαμανθας προφανωςποσταρεις φωτο της Σαμανθας η δικες σου; για να καταλαβουμε
Της Σαμανθας προφανωςποσταρεις φωτο της Σαμανθας η δικες σου; για να καταλαβουμε
Τής Σαμάνθας είναι ή φωτό, ή Αναστασία απλώς βοηθάει την κατάσταση εδώ στο νήμα.ποσταρεις φωτο της Σαμανθας η δικες σου; για να καταλαβουμε
Υπερβολές. Της Σαμάνθας είναι.ποσταρεις φωτο της Σαμανθας η δικες σου; για να καταλαβουμε
ΌρμαααΜάγκες η γυναίκα για την ηλικία της είναι φωτιά μην κοροϊδευόμαστε!! Και οι παροχές της στα λεφτά που ζητάει είναι τίμια!!
Ψάχνει για κορόιδα με αυτά τα λεφτά,, πας σε 25 άρα με βυζαρες,, και όχι τα πλαστικά που έχει η κυρία!!Όρμααα
Ετσι ακριβώς είναι όπως τα λες!!!Δεν ξερω τι ψαχνει και τι οχι, αλλα μου προκαλει εντυπωση που σε διαφορα νηματα βλεπουμε αναλογες παροτρυνσεις.... (λες κι εμεις δεν εχουμε αποψη και γουστο)
Αβυσσος η ψυχη,,,,
Για πολλά γούστα είναι όπως βλέπω ή κοπέλαΓια όσο καιρό δε μπορεί η ίδια να κοινοποιήσει υλικό της εδώ, δεν έχει πρόσβαση, παραθέτω εγώ που μπορώ.
Focus λοιπόν στο περιεχόμενο και όποιος θέλει.
Ευχαριστώ πολύ ...Hats off στην Αναστασία, που την έχει βοηθήσει τόσο πολύ!! Η Σαμάνθα (για μενα) δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, μα απολύτως τίποτα, από τις ιερειες του χώρου. Δεν την προτείνω στους εραστες τις Gen Z, όμως you'll never know! Κορίτσια για φίλημα!!!!
Του πέταξε τα μάτια έξω !!!Μισό γιατί μου έχει στείλει πολύ υλικό!!!
Και ένα υλικό μαζί δεν θα ήταν κακό…Μισό γιατί μου έχει στείλει πολύ υλικό!!!
Πύραυλος η φιλενάδα!!Μισό γιατί μου έχει στείλει πολύ υλικό!!!
Σαν πιστονι το πηγεΜισό γιατί μου έχει στείλει πολύ υλικό!!!