Μετά που 4 προσπάθειες κατάφερα να πάω στην Πολινα για coin fuck. Η κοπέλα εντυπωσιακή όντως.
Λοιπόν το δωμάτιο στο park beach hotel, όμορφο και καθαρό, δεν βρήκα κρυφή είσοδο αν και δεν με ενδιαφέρει αυτό και τόσο.
Ντουζακι αρχικά και λιγα φιλιά χωρίς γλώσσα αλλά ξέρει να φιλά. Συνέχεια στο υπέροχο στήθος της και σιγά σιγά προς τα κάτω, μου ειπε να μην βάλω τη γλώσσα μου μέσα γιατί δεν της αρέσει, οκ δεν έχω πρόβλημα ούτε με αυτό. Στη συνέχεια ανταπόδοση στοματικού, λίγο βιαστικό θα έλεγα με ελάχιστο deep throat. Μου φόρεσε το προφυλακτικό χωρίς να με ρωτήσει και προχωρώ σε ιεραποστολικό στο οποίο έκανε λίγα κολπακια για να μην μπω βαθιά αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε. Τελειομα ντουζακι ξανά και αγγαλιτσες χαδακια κουβεντουλα, gfe vibes.
Σιγά σιγά ξανά στοματικό με τις ίδιες προδιαγραφές αλλά συνέχισε με πρωτοβουλία δική της στο cow girl σε πιο γρήγορους ρυθμούς, 4-5 στάσεις με παραπάνω ενέργεια αυτή τη φορά και χωρίς κόλπα.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος λόγο ομορφιάς και του gfe κομματιού, αλλα 200 αμφιβάλλω να δώσω.