Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραία κουζίνα...δυστυχώς το μωρό την έχει κάψει η κόκα και εγώ έχω κόψει εδώ και καιρό τις διπλωματικές σχέσεις αλλά μου λείπει η θέα στα 4 … η μόνη στάση που όντως σου δίνεται για μενα, δεν αξίζει όμως καμία δεύτερη ευκαιρία!
![]()
Εχω παει αρκετες φορες στην Σαμπινα. Τετοια συμπεριφορα ποτε ξανα. Στα παπαρια μας. Προφανως εχει βρει την ακρη της και δεν την ενδιαφερει.θα έφτιαχνε μαλλί…
Η Sabine που γεννούσε παιδιά, τα σκότωνε και τα φύτευε σε μεγάλες γλάστρες με φυτά στην πίσω αυλή????Όποτε μου βγαίνει το θρεντ Σαμπίνα θυμάμαι ένα φίλο μου που σε κάθε μας συνάντηση μου λέει για μια Ζαμπίνε γερμανίδα που τα είχε μαζί της το 1987 και είχε κορμί αλαβάστρινο..... Έχω ακούσει τη συγκεκριμένη ιστορία πάνω από 100 φορές...... Καλή σας μέρα αλάνια....!
Ακραίοοοο που λεν και οι πιτσιρικάδες....!!!Η Sabine που γεννούσε παιδιά, τα σκότωνε και τα φύτευε σε μεγάλες γλάστρες με φυτά στην πίσω αυλή????
True story...
Sabine Hilschenz, often referred to in the media as a "German Medea" or "baby killer," is a German woman who was convicted in 2006 for the manslaughter of eight of her newborn babies.Ακραίοοοο που λεν και οι πιτσιρικάδες....!!!
Τραγικό αλλά η Ζαμπίνε του φίλου μου είναι μια χαρά άνθρωπος.... Την έχει φίλη και στο fbSabine Hilschenz, often referred to in the media as a "German Medea" or "baby killer," is a German woman who was convicted in 2006 for the manslaughter of eight of her newborn babies.
Για την άλλη πηγαίνει...Τραγικό αλλά η Ζαμπίνε του φίλου μου είναι μια χαρά άνθρωπος.... Την έχει φίλη και στο fb
Γιατί μένω μακριάΑφού τα λέτε γιατί δεν την ρωτάς…να μας φέρει κανέναν μπακλαβά πες της!