Λιας1213
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2025
- Like
- 593
- Πόντοι
- 81
το δικο μου κανενα θα φας κ εσυ μια αγνοηση κ στο πουτσο μου λουλουδια εσυ να το κοιταξεις πριν σε τυφλωσει τελειως!Ανασταίνω και νεκρούς το πρόβλημα σου ποιο είναι;
το δικο μου κανενα θα φας κ εσυ μια αγνοηση κ στο πουτσο μου λουλουδια εσυ να το κοιταξεις πριν σε τυφλωσει τελειως!Ανασταίνω και νεκρούς το πρόβλημα σου ποιο είναι;
ρε τυπε κ εσυ γτ ξεθαβεις νεκρα νηματα;;δεν εχει κοπελες πια ν'αρχολειθεις εχετε φαει πορτα απο παντου που ανασταινετε νεκρους η οτι θυμαστε χαιρεστε;;Ωρε Μάγκα, μια Δαγκα!!!
Εντάξει, μπορώ να πω ότι τώρα αισθάνομαι ενημερωμένος!!!
Θα ήταν καλύτερα να μου είχες εξηγήσει χθες π.χ, στο Σχολ. που ρωτούσα σαν χαζός, ποια είναι αυτή ρε παιδιά;ρε τυπε κ εσυ γτ ξεθαβεις νεκρα νηματα;;δεν εχει κοπελες πια ν'αρχολειθεις εχετε φαει πορτα απο παντου που ανασταινετε νεκρους η οτι θυμαστε χαιρεστε;;
ουτε τη ξερω ουτε με αφορα να αναστησω νεκρους...Θα ήταν καλύτερα να μου είχες εξηγήσει χθες π.χ, στο Σχολ. που ρωτούσα σαν χαζός, ποια είναι αυτή ρε παιδιά;
Η τυπική απάντηση μου.
Γιατι έτσι γουστάρω,
η Πειραιώτικη απάντηση μου!!!
Έχει πεθάνει εννοείς;ρε τυπε κ εσυ γτ ξεθαβεις νεκρα νηματα;;δεν εχει κοπελες πια ν'αρχολειθεις εχετε φαει πορτα απο παντου που ανασταινετε νεκρους η οτι θυμαστε χαιρεστε;;
τπτ αστο ξανακοιμησου..Έχει πεθάνει εννοείς;
Τι λες ρε; Δεν καταλαβαίνω...
Και δεν είμαι και Γαύρος...ουτε τη ξερω ουτε με αφορα να αναστησω νεκρους...
κριμα γτ ειμαι απο πειραια,κατι τετοιοι μλκς σα κ εσενα ειναι που εχουν χαλασει το ονομα...
Δεν πας για το μεροκάματα, να βγάλεις κανένα εισητηρίο.τπτ αστο ξανακοιμησου..
επειδη τυγχανει να το ξερω πολυ καλα το περαμα,απο τα ικαριωτικα ψηλα μεχρι κ τη ζωνη κ απο το ικονιο μεχρι τα καραβακια τι το βαζεις μπροστα για μοστρα;Δεν πας για το μεροκάματα, να βγάλεις κανένα εισητηρίο.
Άντε, Καλημέρα!
Από το Πέραμα είμαι μάγκα...
Λέω Πειραιά για τους Αθηναίους.
Πράγματι κωλαρα Για πολλά γούστα κρίμα π δεν ανέβηκε πάνω να την χαρούμε κ εμείς
Δεν πας για το μεροκάματα, να βγάλεις κανένα εισητηρίο.
Άντε, Καλημέρα!
Από το Πέραμα είμαι μάγκα...
Λέω Πειραιά για τους Αθηναίους.
Ωραίο Αλβανακι έχετε μάγκες εκεί κάτω...