Α και εσύ κρατάς αρχείο...τελείωσε και σήμερα το πρόγραμμα της
![]()
τώρα βάζει και τις μάσκες της
![]()
και θα είναι έτοιμη για το βράδυ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sabina
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καινούργιο το αμόρε?τελείωσε και σήμερα το πρόγραμμα της
![]()
τώρα βάζει και τις μάσκες της
![]()
και θα είναι έτοιμη για το βράδυ
μεταξεταστεος...Καινούργιο το αμόρε?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.692
- Πόντοι
- 47.170
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.692
- Πόντοι
- 47.170
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 481
Το κοριτσι δεν νομιζω να πουλάει όσο κάποτε...αν είχα αυτή ή την Εμμυ δίπλα απο Λ73, χωρίς καν να σκεφτώ, Εμμυ ξεκάθαρα.
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.971
- Πόντοι
- 4.696
πάει σε ξενοδοχεία?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.692
- Πόντοι
- 47.170
Κ γω Εμμυ, στανταρακι χρόνια, το Σαμπινακι είναι για μια στο τόσοΤο κοριτσι δεν νομιζω να πουλάει όσο κάποτε...αν είχα αυτή ή την Εμμυ δίπλα απο Λ73, χωρίς καν να σκεφτώ, Εμμυ ξεκάθαρα.
πες μου ότι έφτιαξε ρε προεδρε telegram για να έχει προπερσινες φωτό από το κορίτσι...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.692
- Πόντοι
- 47.170
Έχω την εντύπωση ότι δεν το διαχειρίζεται αυτήπες μου ότι έφτιαξε ρε προεδρε telegram για να έχει προπερσινες φωτό από το κορίτσι...
ομοίως...λογικά βρήκε καινούργιο αμόρε σμαρτατο με μιναρικες πινακιδες, και ξέρει να χρησιμοποιεί τον κορεκτοραΈχω την εντύπωση ότι δεν το διαχειρίζεται αυτή

Τελευταία τροποποίηση:
Το κοριτσι δεν νομιζω να πουλάει όσο κάποτε...αν είχα αυτή ή την Εμμυ δίπλα απο Λ73, χωρίς καν να σκεφτώ, Εμμυ ξεκάθαρα.
Βέβαια συγκρίνουμε και ανόμοια πράγματα η μεν έχει ελεύθερο στοματικό η δε θα περάσει καποτα με το που μπει στο δωμάτιο... δυστυχώς Σαμπινα είναι τρομερή εμφανισιακά αλλά σε επίπεδο υπηρεσιών υπό το μηδέν. Αν είχα Σαμπινα η Κιρα ευκολότερα θα μου σηκωνόταν με Κίρα γιατί θα με άφηνε πιο ελεύθερο ενώ το κορίτσι εδώ θα με είχε ξάπλωσε και ξάπλωσε...Κ γω Εμμυ, στανταρακι χρόνια, το Σαμπινακι είναι για μια στο τόσο
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.747
- Πόντοι
- 28.246
Μην ασχοληθεις καν! Δεν θα στο ξανα πω.πάει σε ξενοδοχεία?
Άλλο πάλι και τούτο... φιλαράκο δίνει καλό μεροκάματο το σαμπινακι;Μια σπέσιαλ επιλογή για εμενα σαν τον παλιο καλό καφέ που επέστρεψα και παλι ξανα στην όλοι φάση τον πληρωμένων οίκων μετα τον χωρισμο μου με γνωστο Σλαβικο Μοντελο είναι η Σεξυ Σαμπινα με ανανεωμένες φώτο και διάθεση μόνο νύχτα στο Βεργας 7 καθημερινές και Σαβατοκυριακα πραγματικά μακράν η καλύτερη επιλογη
Μάλλον άρχισε να το διαφημίζει κιόλας ότι ανήκει στο αλβανικό ασκέρι...Γάτα είσαι .....το κατάλαβες αμέσως συναγωνιστή
Λιας1213
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2025
- Like
- 203
- Πόντοι
- 0
νημα νεκρο απο τον μαιο κ απαντας σε περσυνη αναρτηση οτι να ναι...Μάλλον άρχισε να το διαφημίζει κιόλας ότι ανήκει στο αλβανικό ασκέρι...
![]()
Ανασταίνω και νεκρούς το πρόβλημα σου ποιο είναι;νημα νεκρο απο τον μαιο κ απαντας σε περσυνη αναρτηση οτι να ναι...
Λιας1213
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2025
- Like
- 203
- Πόντοι
- 0
το δικο μου κανενα θα φας κ εσυ μια αγνοηση κ στο πουτσο μου λουλουδια εσυ να το κοιταξεις πριν σε τυφλωσει τελειως!Ανασταίνω και νεκρούς το πρόβλημα σου ποιο είναι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 6K