Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μολδαβή (η αδερφή της πάντως αυτής της εθνικότητας είναιTι εθνικότητα πιστεύετε ότι είναι η Σαμπινα (όχι τι δηλώνει) ???
Να δω αν θα το βρείτε.
Έμαθα την αλήθεια από άτομο μόνιμο πελάτη της πλήρως εμπιστοσύνης δικής μου.
Για να ακούσω τις απαντήσεις.....
μολδαβα δηλωνει ..,στο σαιτ την εχει για ρωσιδα...οτι ναναι,γιατι να ντραπει καποιος να πει απο π ειναι,εγω λεω αλβανιδαTι εθνικότητα πιστεύετε ότι είναι η Σαμπινα (όχι τι δηλώνει) ???
Να δω αν θα το βρείτε.
@paraskevasgr Μονο εσυ το βρήκες συναγωνιστη!!! Πολυ σωστα ειπες ΑΛΒΑΝΙΔΑμολδαβα δηλωνει ..,στο σαιτ την εχει για ρωσιδα...οτι ναναι,γιατι να ντραπει καποιος να πει απο π ειναι,εγω λεω αλβανιδα![]()
χαχαχαχαχ κατι ξερω...@paraskevasgr Μονο εσυ το βρήκες συναγωνιστη!!! Πολυ σωστα ειπες ΑΛΒΑΝΙΔΑ
δηλαδή είναι Sabinaj ???@paraskevasgr Μονο εσυ το βρήκες συναγωνιστη!!! Πολυ σωστα ειπες ΑΛΒΑΝΙΔΑ
Εδώ ολόκληρη Φουρέιρα έλεγε ότι ήταν Μεξικάνα κ ντρεπονταν να αποκάλυψει την Αλβανική καταγωγή της ......μια ιερόδουλη θα κολωσει να το κάνει.....σιγά τα αυγά!!!!
σε ποσα ξενοδοχειο μπορεισ ταυτοχρονα μωρακιΟποιος θελει να κανει ραντεβου και σε διαφορετικα ξενοδεια να μου στειλει μηνυμα
Για να τελειώνει αυτό με το κορίτσι επιτέλους!!!Tι εθνικότητα πιστεύετε ότι είναι η Σαμπινα (όχι τι δηλώνει) ???
Να δω αν θα το βρείτε.
Αυτά τα ξέρουμε.....τίποτα άλλο??Είναι από την Μολδαβία, το πουτάνο χώρι(Οκ κωμόπολη) της λέγεται Κανγκούλ και το πραγματικό της όνομα είναι Βερόνικα Ναστάς!!!
Tι εθνικότητα πιστεύετε ότι είναι η Σαμπινα (όχι τι δηλώνει) ???
Να δω αν θα το βρείτε.
χτες τις εγλειψα αυτες τις ρωγεςΤελικά κάποιοι έχετε μεγάλη καψούρα με την Σαμπίνα..
Εγώ στην φωτογραφία μόνο της ρώγες πρόσεξα... εσύ έκανες πλήρη ανάλυση..
Χαμός πιστεύω εε;;Εννοώ από τα δωμάτιαΣήμερα είχε κέφια τό κορίτσι και ήταν μέσα στην καύλα..
Έτσι εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία,κρατήθηκα και πήρα δεύτερο δωμάτιο.
Το άσχημο είναι ότι, σχεδόν μισή ώρα μαζί της δεν πρόσεξα αν είχε σπυρί... είχα προσηλωθει με τής καυλορωγεστης και το στενό μουνακι της...
Φτου... πρέπει να ξανά πάω αύριο.