Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 803
- Πόντοι
- 360
Τυπε στη ίδια φάση με σένα.Καλησπέρα μύστες, πέρασα χθες τη βόλτα μ από την οδό βίτσας , μπαίνω στο 7 κ μ λέει η Τσατσα τώρα έρχεται το Σαμπινακι οκ , βγαίνω λιγο έξω γι να αποφύγω μυρωδιες του οίκου , και βλέπω να φέρνουν τη κοριτσαρα , το σκηνικό ήταν Σουρεάλ η Σαμπινα απ έξω με τη μεταφορική της κ δίπλα στη πόρτα καυλωμενοι μύστες ν κοιτάνε σαν όρνια στην άγρια Δύση , σίγουρα τους καυλωσε το σκηνικό να τη βλέπουν απ έξω ν κουβεντιάζει, λεω Νταξει μέχρι να μπει ν φρεσκαριστεί παω να πρω τσιγάρα ποσο ν έκανα πέντε λεπτά ;; Τεσπα επιστρέφω στον οίκο βγαίνει η καυλιαρα μολδαβεζαΑκόμη ντυμένη με τα ρουχαλάκια της και μου λέει έχω αγάπη τρία δωμάτια θες να περιμένεις, ε δεν περίμενα και έφυγα πάντως καυλιάρηδες έτσι γαμάτε πριν καν προλάβουν να φτάσουν
Την είδα με κάποιον μεταφορέα με μηχανάκι... μπήκε μέσα, μπήκα και γω , εμφανίζεται με τα πολιτικά..μια απλή νοστιμη κοπέλα που μεταμορφώνεται κυριολεκτικά όταν έρχεται στο δωμάτιο... περίμενα πολύ... βέβαια όπως έχω γράψει πέραν της ομορφιάς τίποτα το ιδιαίτερο, κλασικό θέατρο ιερόδουλης..
Λέτε να ήταν στον Πρίαμο για καμιά βίζιτα;