Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φιλοσοφικη τελειωσες ??Καλησπερα μωρακια μου εχω αδεια θα ειμαι διαθεσιμη απο την παρασκευει με παρα πολυ ορεξει και ζωντανια να κανουμε τρελιτσες θα δειτε και την καινουργεια σεξυ στολη μου εμφανισει μου σας το φιλαω για εκληξει!!!!
Καλημέρα κούκλα μου που θα σε βρούμε;;;Καλησπερα μωρακια μου εχω αδεια θα ειμαι διαθεσιμη απο την παρασκευει με παρα πολυ ορεξει και ζωντανια να κανουμε τρελιτσες θα δειτε και την καινουργεια σεξυ στολη μου εμφανισει μου σας το φιλαω για εκληξει!!!!
Δεν το διδάχτηκε το Η μάλλον!!!φιλοσοφικη τελειωσες ??
Σαμπινα γιατι δεν συνεργαζεσαι με στουντιο να σε απολαμβανουμε σε καλυτερες συνθηκες;ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ 69 ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΆΧΤΥΚΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Η ΒΥΖΑΚΙΑ!!!! ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟΣ ΒΕΡΓΑΣ 7
Καλημέρα κούκλα μου μόνο βράδυ σε βρίσκουμε εκει;;πρωί ποτέ θα είσαι;;Ναι σημερα δουλευω νυχτα οπως και αυριο μωρο μου ειχα αρκετο κοσμο και συγνωμη που δεν προλαβα σε ολους στα μυνηματα.
τι ώρα δουλεύεις δλδ σήμεραΝαι φυσικα δουλευω απο μωρο μου στης 11 γνωστο αυτο
11:00 η 23:00 έχει διαφορά11 με 5 το πρωι μωρο μου
ευχαριστώ πολύ23.00 με 05.00 τοτε
Πλεον ξερετε της ωρες που δουλευω και το instagram μου