Νέα

Rozita Φιλιππινέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
1
Θεωρω πως είναι ένα πολύ μπερδεμένο άτομο στο τι θέλει να προσφέρει. Το φοβάται, γιατί έχει και τα παιδιά στο μαγαζί καμια φορά; Θρησκευτικά κολλήματα; Άγνωστο. Όσο και αν μου αρέσουν οι Ασιάτισσες, εάν κάποιος θέλει σίγουρα κάτι παραπάνω από φραπέ, δεν ενδείκνυται η συγκεκριμένη.
ΚΑποια εναλλακτικη ομως????

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.488
Πόντοι
1.336
ΚΑποια εναλλακτικη ομως????
Εγώ δυστυχώς δεν γνωρίζω. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει κάτι στο τι υπηρεσίες μπορεί να λάβει κάποιος από την Ροζίτα. Οπότε καλό είναι να είναι ενήμερος οποίος θέλει να την επισκεφθεί, έτσι ώστε ούτε εκείνος να φύγει απογοητευμένος, ούτε εκείνη να έρθει σε δύσκολη θέση.

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
626
Πόντοι
81
Τυποι...για εσας που θελετε cult καταστασεις και δεν χαμπαριαζετε απο οτι εχουν γραψει εδω (αρνητικα) μονο να σας πω οτι αν γινει καμμια στραβη και ειναι τα παιδια στο μαγαζι..(που συνήθως ειναι) η εκθεση ανηλικων σε κινδυνο ,δεν ειναι κατηγορια της πλακας... φιλικα

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Άρχισε τα μυνηματα η κυρία, μασαζ με φραπέ χωρίς γάντια παρακαλώ 50, έφαγε άκυρο.
'Αμα δεν πλένει και τα χέρια της θα βγουν νυχτερίδες και αράχνες................μετα τον ιό της Γιουχάν θα έχουμε τον ιό της Ροζίτας.........

christos1985

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
0
ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΡΥΑ..σε μένα έστελνε ηχητικά και βίντεο και μου έλεγε να ζήσει μαζί μου στο σπίτι μου κτλ..κανόνιζα για μασάζ και έξτρα και τελευταία στιγμή το ακύρωνε..όποιος πάει θα πάρει μόνο μασάζ και πολύ πιθανόν παράσημο απ την βρώμα!!!ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΑ!!!

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
626
Πόντοι
81

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.668
Πόντοι
4.827
Έτσι λέει αλλά μπορεί να πας εκεί και να το παίζει τρελιτσα ,οπότε μακριά.
Και εμενα μια απο τα ιδια .πήγα εκεί για φραπέ το λιγότερο και σε μια φάση μου λεει οκ finish
Άρχισα να γελάω λεω δεν πληρώνουν 50 παρε 20 καξ αρχισε φώναζε θα καλέσω αστυνομία θελω τα λεφτα μου .τις πέταξα αλλα 20 γιατι εκανα τκ απλό πρόγραμμα μου ειπε το full τι ειναι τις λεω και μου λέει μασαζ με hot stones .οτι νανε .μακριά δεν αξίζει και το μασαζ μέτριο ο χώρος αθλιος

• Like
Αντιδράσεις: Champ

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.801
Πόντοι
456
Και εμενα μια απο τα ιδια .πήγα εκεί για φραπέ το λιγότερο και σε μια φάση μου λεει οκ finish
Άρχισα να γελάω λεω δεν πληρώνουν 50 παρε 20 καξ αρχισε φώναζε θα καλέσω αστυνομία θελω τα λεφτα μου .τις πέταξα αλλα 20 γιατι εκανα τκ απλό πρόγραμμα μου ειπε το full τι ειναι τις λεω και μου λέει μασαζ με hot stones .οτι νανε .μακριά δεν αξίζει και το μασαζ μέτριο ο χώρος αθλιος
Τσάμπα ασχολείστε με αυτή

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Μετά το ταξίδι της στην Ελβετία, ίσως να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με αυτούς που είχαν πάρει δάνεια σε ελβετικά φράγκα.

Οπότε θέλει ένταξη σε πρόγραμμα και 120 (δοσο-πούτσες).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom