Νέα

Ροτβάιλερ επιτέθηκε σε μωρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PeinaleosX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επικίνδυνα τα σκυλια;

• Φταίνε οι γονείς.

Ψήφοι: 89 76,1%
  • Φταίει το σκυλί.

Ψήφοι: 11 9,4%
  • Φταίει το κράτος.

Ψήφοι: 17 14,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    117

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.461
Πόντοι
10.131
Ανθρωποκτονία – σωματική βλάβη από αμέλεια ιδιοκτητών ζώων μετά από επιθέσεις τους σε ανθρώπους

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, σε χωριό έξω από την Κοζάνη, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι το οποίο δέχθηκε επίθεση από σκύλους, ράτσας ροτβάιλερ. Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς τυυ δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας άσκησε ο εισαγγελέας Κοζάνης στον 72χρονο συνταξιούχο, ιδιοκτήτη των δύο σκύλων ράτσας ροτβάιλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα χθες στην αγροικία του ένα 5χρονο αγόρι που βρισκόταν εκεί μαζί με τη μητέρα του. Ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας. Ορίστηκε προανάκριση για την έρευνα των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο το 5χρονο αγοράκι, ενώ ο 72χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Επίκουρος Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου στη  Νομική Σχολή Θράκης κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης αναφερόμενος στο τραγικό αυτό γεγονός παρέθεσε αποφάσεις εγχώριων και αλλοδαπών δικαστηρίων σε παρόμοιες υποθέσεις. Από τις αποφάσεις αυτές αναδεικνύονται τα ζητήματα εποπτείας, επιμέλειας και φύλαξης των κατοικιδίων ζώων από τους ιδιοκτήτες και την ευθύνη τους για ανθρωποκτονία ή σωματική βλάβη από αμέλεια από την ανεξέλεγκτη δράση των ζώων αυτών.

Και ρωτάω εγώ τώρα ποιος ο λόγος να έχεις 8 σκυλιά στην ιδιοκτησία σου :idiot: :uglystupid:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.216
Πόντοι
606
Αλλα εδω εχουμε γεμισει αναρχιδους που πανε και παιρνουν σωρηδον δυσκολες ρατσες οπως πιτμπουλ,ντοπερμαν και ροντβαιλερ για να καλυψουν το δικο τους ελλειμα σαν αντρες...το βλεπω και εδω που μενω που εχουμε γεμισει πιτ μπουλ με καγκουρες με 200 τατου.

Δημόσιοι κίνδυνοι τέτοιοι τύποι .
Ψυχάκηδες τελείως.
Αν πάθει παιδί ή γυναίκα κακό από τα σκυλιά τους, θέλουν λιντσάρισμα.
Σκατομαλάκες.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.877
Πόντοι
4.986
Ζαβομαρα κανονικά είχα χτυπήσει τους γονείς δεν εξηγειται αλλιώς δηλαδή και τίγρη να τους είχε βαρέσει να έχουν σπίτι τους με νεογέννητο μωρό θα το κάνανε.. Ροτβαιλερ και Πιτ πουλ να δεις στον δρόμο με ιδιωκτητη και λουρί αλλάζεις δέκα πεζοδρόμια όχι να το έχεις ελεύθερο μέσα στο σπίτι

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πιστεύω για σπίτι είναι μόνο η μικρές ράτσες και τα γατάκια, όλες ή άλλες θέλουν εξοχή και κήπο, εγώ είμαι φιλόζωος και έχω αδυναμία στης γάτες περισσότερο, αλλά σχετικά με το περιστατικό ότι χειρότερο να πεθάνει ένα πλάσμα που μόλις ήρθε στην ζωή και να δικαιολόγουμε συνέχεια τους τίγρης των πόλεων, και πέρσι είχε γίνει ένα αν θυμάστε με ένα 5χρονο που το πιάσανε 5 τέτοιας ράτσας και το κανανε κομμάτια, και αυτά είχαν μεγάλο σπίτι και αυλή και όλα,Για μένα παν από όλα ο άνθρωπος

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Πρέπει να θεσπιστούν κανόνες, για να επιτρέπεται κάποιος να έχει στην κατοχή του σκυλιά τέτοιας ράτσας.
Να περνάει ειδική εκπαίδευση . Και να παίρνει πιστοποίηση . Και φυσικά να τηρεί κανόνες ασφαλείας.
Όποιος τα έχει χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις, να πηγαίνει φυλακή.
Όπως και όσοι τα κυκλοφορούν έξω, χωρίς λουριά και χωρίς φίμωτρο. ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ.

Βέβαια χρειάζομαστε χιλιάδες νέες κλίνες φυλακών .

Στο μεταξύ για να είμαστε όλοι ασφαλείς και να μην κινδυνεύουμε από το μαλάκα μουσάτο τατουαζάτο με την κάπρι φόρμα, που βγαίνει στο πάρκο ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ με το ροτβάϊλερ να τρεχει δίπλα του
(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΤΡΟ)

πρέπει να επιτρέπεται όλοι να έχουμε μαζί μας ένα τέτοιο:
150909_01_lg_0.jpg
Φιλε είσαι υπερβολικός νομίζω με το όπλο, σαν οπλοκατοχή ένα taser η ένα σπρέι φτάνουν νομίζω

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.216
Πόντοι
606
Φιλε είσαι υπερβολικός νομίζω με το όπλο, σαν οπλοκατοχή ένα taser η ένα σπρέι φτάνουν νομίζω

Για μεγάλο άγριο σκυλί ;;;;
Σπρέύ ή τέζερ , θα σε στείλουν τέζα νωρίτερα.
Για το όπλο , ίσως είναι λίγο και το απλό .38 special .
Καλύτερα θα ήταν .44 .

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.747
Πόντοι
1.306
Σε λιγες μερες θα ξεχαστει και αυτο μεχρι το επομενο

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
διαβαζω και ακουω αυτες τις μερες οτι μαλακια υπαρχει για τα σκυλια ...
εχω να πω 2-3 πραγματα...

καμια "ρατσα" σκυλου δεν ειναι δολοφονοι. οτι μαλακια εχει γινει με σκυλια απο πισω ειναι ενας μαλακας για αφεντικο τους ο οποιος εκανε οτι μπορουσε για να τρελανει το σκυλι του. ναι τα ροντβαιλερ ειναι δυνατα μεγαλα σκυλια ομως δεν ειναι δολοφονοι απο την κουνια τους.

στο σκυλι αυτο εγινε ευθανασια με συνοπτικες διαδικασιες ενω το καθαρμα ο ιδιοκτητης θα κανει την ζωαρα του. καλο θα ηταν να αρχισει να ισχυει το ιδιο και για τα αφεντικα των σκυλιων.

τα σκυλια δεν ειναι παιχνιδι για καποιους ειναι συντροφια και ναι για μερικους ειναι φυλακες ομως ειναι ζωντανα πλασματα και θελουν σεβασμο.

καλα τωρα για αυτα με τα οπλα και τα τειζερ δεν θα πω κατι... βλεπε αμερικη και που εχουν φτασει... εδω δεν μπορουν να κουμανταρουν τα παιδια και τα σκυλια τους οι Ελληνες φαντασου να τους δωσεις και οπλα...

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Εχω μιλησει με παρα πολυ κοσμο ο οποιος μου εχει πει οτι η συγκεκριμενη ρατσα αλλα και τα πιτμπουλ ειναι καλη ρατσα αλλα μεγαλη σημασια παιζει πως θα τα μεγαλωσεις.Επισης εχω δει πολλες φορεςφωτογραφιες παιδιων διπλα με πιτμπουλ που οι γονεις δεν καταλαβαινουν οτι αυτες οι ρατσες ετσι ειναι φτιαγμενες..Ιδου τα αποτελεσματα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και ρωτάω εγώ τώρα ποιος ο λόγος να έχεις 8 σκυλιά στην ιδιοκτησία σου :idiot: :uglystupid:
ποιος ο λογος να εχεις αμαξι πανω απο 200 αλογα?
ποιος ο λογος που δεν επιβαλουν κοφτη ταχυτητας στα 150χλμ/ω σε ολα τα αμαξια που βγαινουν στους δρομους?

ποιος ο λογος που ΔΕΝ γραφανε στα τσιγαρα οτι προκαλουν θανατο το 1985?
ποιος ο λογος που επιτρποταν σε ανηλικους να αγορασουν τσιγαρα το 1965?

κανουμε πολλες μαλακιες ως ειδος απο συνηθεια και απο ωχαδερφισμο

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.470
Πόντοι
216
Εχω μιλησει με παρα πολυ κοσμο ο οποιος μου εχει πει οτι η συγκεκριμενη ρατσα αλλα και τα πιτμπουλ ειναι καλη ρατσα αλλα μεγαλη σημασια παιζει πως θα τα μεγαλωσεις.Επισης εχω δει πολλες φορεςφωτογραφιες παιδιων διπλα με πιτμπουλ που οι γονεις δεν καταλαβαινουν οτι αυτες οι ρατσες ετσι ειναι φτιαγμενες..Ιδου τα αποτελεσματα.

Και ξερει ο κοσμος τι του γινεται κι ειδικοτερα οι Ελληνες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα ροτβάιλερ είναι πανεξυπνα σκυλιά, κτητικα και απο τη φύση τους φύλακες. Απαιτούν εκπαίδευση, έμπειρους κηδεμόνες και συνεχή άσκηση για εκτόνωση

και γιατι να μην  τα αφανισουμε οπως προσπαθουμε να κανουμε με τοσους παθογονους οργανισμους που ειναι επικυνδυνοι για εμας?

επειδη ειχαν την τυχη να γεννηθουν θηλαστικα και ννα εχπουν παρομοια ματακια με εμας?

οπως πολεμαμε γριπη, ηπατιτιδα, αιητζ, εμπολα, ευλογια

ετσι σωστα παλια πολεμαγαμε λυκους, φιδια, καρχαριες

και κακως ανεχομαστε πλεον τετοια ειδη και ρατσες ενω εχουμε κυριαρχησει στον πλανητη και θα επρεπε να τον κανουμε πιο φιλικο για εμας.

σκοτωνουμε εκατομυρια ΑΚΑΚΕΣ ΚΑΤΣΡΙΔΕΣ καθε μερα αλλα να πεις κατι για τα χιλιαδες επικινδυνα φιδια, λυκους, ροντβαηλερ εισαι κακος, μισεις την φυση κλπ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
και γιατι να μην  τα αφανισουμε οπως προσπαθουμε να κανουμε με τοσους παθογονους οργανισμους που ειναι επικυνδυνοι για εμας?

επειδη ειχαν την τυχη να γεννηθουν θηλαστικα και ννα εχπουν παρομοια ματακια με εμας?

οπως πολεμαμε γριπη, ηπατιτιδα, αιητζ, εμπολα, ευλογια

ετσι σωστα παλια πολεμαγαμε λυκους, φιδια, καρχαριες

και κακως ανεχομαστε πλεον τετοια ειδη και ρατσες ενω εχουμε κυριαρχησει στον πλανητη και θα επρεπε να τον κανουμε πιο φιλικο για εμας.

σκοτωνουμε εκατομυρια ΑΚΑΚΕΣ ΚΑΤΣΡΙΔΕΣ καθε μερα αλλα να πεις κατι για τα χιλιαδες επικινδυνα φιδια, λυκους, ροντβαηλερ εισαι κακος, μισεις την φυση κλπ.
Εν το μεταξυ κατι πρεπει να γινει και με τα αδέσποτα , ενα ενα δεν δημιουργουν ιδιαίτερο πρόβλημα , αλλα οταν μαζευονται σε αγγέλες νομιζω γίνονται πιο επιθετικά ... δεν ξερω γιατί. Θεσσαλονικη εχει σε αρκετα μέρη αγγέλες , βασικα εγω ξερω δυο μέρη μόνο , νικόπολη και κοντά στα στουντιο , αλλα φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εν το μεταξυ κατι πρεπει να γινει και με τα αδέσποτα , ενα ενα δεν δημιουργουν ιδιαίτερο πρόβλημα , αλλα οταν μαζευονται σε αγγέλες νομιζω γίνονται πιο επιθετικά ... δεν ξερω γιατί. Θεσσαλονικη εχει σε αρκετα μέρη αγγέλες , βασικα εγω ξερω δυο μέρη μόνο , νικόπολη και κοντά στα στουντιο , αλλα φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλες.
εκανα βραδυνο σεξ στην αμμουδια στην περαια και ηρθαν  10 σκυλια, μπηκαμε οπως ημασταν στην θαλασσα και περπαταγαμε μεχρι να απομακρυνθουμε. δεν θα μου ελειπαν καθολου αν εξαφανιζοταν και αυτα , οπως και οι αρκπουδες και το κρυολογημα και η γριπη και οι τσουχτρες..

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
105
Πόντοι
16
εκανα βραδυνο σεξ στην αμμουδια στην περαια και ηρθαν  10 σκυλια, μπηκαμε οπως ημασταν στην θαλασσα και περπαταγαμε μεχρι να απομακρυνθουμε. δεν θα μου ελειπαν καθολου αν εξαφανιζοταν και αυτα , οπως και οι αρκπουδες και το κρυολογημα και η γριπη και οι τσουχτρες..
με τη  φιονα ;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.391
Πόντοι
6.256
τι ειναι οι αρκπουδες?

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.463
Πόντοι
216
ολα τα ζωα καθως και οι ανθρωποι δαγκωνουν.
αυτο ειναι φυσιλολογικο. εγω ειχα δυο κουνελακια και μερικες φορες δαγκωναν αλλα ηταν κουνελια και δεν ηταν δυνατο το δαγκωμα τους. ειχα και παπαγαλακι και οταν το επιανα να το βαλω σε αλλο κλουβι και αυτο τσιμπαγε δαγκωνε.
οι ανθρωποι που αφηνουν ενα αδυνατο παιδι με ενα ζωο ειναι απλα μαλακες

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
14.016
Πόντοι
2.606
εκανα βραδυνο σεξ στην αμμουδια στην περαια και ηρθαν  10 σκυλια, μπηκαμε οπως ημασταν στην θαλασσα και περπαταγαμε μεχρι να απομακρυνθουμε. δεν θα μου ελειπαν καθολου αν εξαφανιζοταν και αυτα , οπως και οι αρκπουδες και το κρυολογημα και η γριπη και οι τσουχτρες..
Nικολαρα τις αρκπουτσες να προσεχεις ,ειδικα οταν γαμας στην παραλια.....γιατι αν δεν προσεξεις ξεκινας να γαμας νικος και γυριζεις ντιντης!!!.....το νου σου ...

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom