Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 435K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

  • Αναγκη?

    Ψήφοι: 129 18,7%
  • Συνηθεια?

    Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

    Ψήφοι: 40 5,8%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

    Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

    Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

    Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

    Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

    Ψήφοι: 28 4,1%
  • Μπουδελα για παντα?

    Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

    Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

    Ψήφοι: 48 7,0%
  • Διασκεδαση?

    Ψήφοι: 126 18,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    690

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο,έκτακτη καταδρομική με φίλο εξωθεσμικό.....
Συνάντηση με μύστες...BMWPOWER + millepetrozza... :rockon: :rockon: :rockon:


Φυλής


65Β Εμμανουέλα (η γνωστή/με απλό πρόγραμμα)

69Α Χριστίνα (σούπερ ξανθό μωράκι,με απλό ΧΩΡΊΣ 69  :helpplea: )

71 πάνω Τζουλιάνα (η ξανθιά,με φουλ πρόγραμμα + πρωΧτικό  :grin:)

86 πάνω Λαβίνια (το σούπερ πιπίνι,απλό πρόγραμμα  :-*)

86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα  :tits2: )

56 Άννα (Ιλόνα,με ωραία εσώρουχα...και αυτή  :cum:)

Την πήρε ακόμα μια φορά ο εξωθεσμικός....μια χαρά πέρασε... :)


66Α Ρενάτα (Η καύλα/ελαφάκι,σε απλό πρόγραμμα)


Ετιμήθη από εμένα,με αρκετά καλές εντυπώσεις...μετά από καιρό..... :zfuck:



Διδύμου


Τζωρτζιάνα (ΑΠΛΌ ΧΩΡΊΣ 69 - με ωραία,λευκά εσώρουχα   :kissass:)


P.S:


Όσες κοπέλες,κάνουν εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - στα 20€...έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα από εμένα...
Καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν...
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.475
Κριτικές
125
Like
6.871
Πόντοι
5.097
Εγώ μπίλυ με το που ακούω απλό πρόγραμμα κάνω απ'ευθείας μεταβολή και δρόμο χωρίς καν να δω την κοπέλα  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Με έχουν κάποιοι τσάτσοι-τσατσάδες γιατί φεύγω χωρίς να δω το κορίτσι και τους απαντάω ότι αφού κάνει απλό πρόγραμμα καλύτερα να πάω να τραβήξω μαλακία  :2funny: :2funny: :2funny:.Με καραμουζιάζουν κι έτσι δεν ξαναπατάω από τα μπουρδελάκια τους  :birdman: :birdman: :grin: :grin:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Εγώ μπίλυ με το που ακούω απλό πρόγραμμα κάνω απ'ευθείας μεταβολή και δρόμο χωρίς καν να δω την κοπέλα  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Με έχουν κάποιοι τσάτσοι-τσατσάδες γιατί φεύγω χωρίς να δω το κορίτσι και τους απαντάω ότι αφού κάνει απλό πρόγραμμα καλύτερα να πάω να τραβήξω μαλακία  :2funny: :2funny: :2funny:.Με καραμουζιάζουν κι έτσι δεν ξαναπατάω από τα μπουρδελάκια τους  :birdman: :birdman: :grin: :grin:

Μύστη μου,έχει παραγίνει η φάση με το απλό πρόγραμμα.... :headbang: :headbang: :headbang:
Αν είναι έτσι,πάω και γαμάω ΕλλεΗνίδα πρωκτικά/ακάποτα..... :helpplea:

Εμείς θέλουμε,ακά τσιμπούκια - 69 κτλ.... :)
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
127
Πόντοι
146
Και γω σε εντελως απλα προγραμματα, ουτε τσαμπα δε θα μπαινα, καλυτερα να ριξω μαλακια.
Αν μου αρεσει πολυ βεβαια μια πουτανα που ανακοινωνει απλο, μπαινω μια φορα δοκιμαστικα να δω τι παιζει.
Αν μου κανει εντελως απλο προγραμμα, μου πεφτει και τη διαολοστελνω.
Συνηθως ομως μου κανουν πιο εμπλουτισμενα προγραμματα με ρομαντικα γλωσσοφιλα, 69 γλειφοκωλαδες.
Και καποιες φορες προκυπτουν και καποια ρομαντικα εξτραδακια, νομιμα η και παρανομα  :cum:

Υ.Γ. Περασα σημερα απο Διδυμου18 υπογειο και ειδα τη δικια σου την Ελενη τη γκρανυ. Ανακοινωσε EXTRA Φουλ  :tooth: :rockon:

:rockon:
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.475
Κριτικές
125
Like
6.871
Πόντοι
5.097
Και γω σε εντελως απλα προγραμματα, ουτε τσαμπα δε θα μπαινα, καλυτερα να ριξω μαλακια.
Αν μου αρεσει πολυ βεβαια μια πουτανα που ανακοινωνει απλο, μπαινω μια φορα δοκιμαστικα να δω τι παιζει.
Αν μου κανει εντελως απλο προγραμμα, μου πεφτει και τη διαολοστελνω.
Συνηθως ομως μου κανουν πιο εμπλουτισμενα προγραμματα με ρομαντικα γλωσσοφιλα, 69 γλειφοκωλαδες.
Και καποιες φορες προκυπτουν και καποια ρομαντικα εξτραδακια, νομιμα η και παρανομα  :cum:

Υ.Γ. Περασα σημερα απο Διδυμου18 υπογειο και ειδα τη δικια σου την Ελενη τη γκρανυ. Ανακοινωσε EXTRA Φουλ  :tooth: :rockon:

Την επόμενη φορά να περάσεις μαζί της μπέμπα,είναι άκρως ρομαντική πουτάνα  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Πιο έξτρα δεν πάει  :2funny: :2funny:
 

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Μηνύματα
644
Κριτικές
4
Like
1.896
Πόντοι
206
Μου την βάρεσε να γράψω για ένα κομμάτι της ζωής μου στην σύντομη επίσκεψή μου στην Αθήνα.

Σήμερα πήγα να πειραματιστώ. Μια βδομάδα σκεφτόμουν και έψαχνα για εκείνη. Κυρίως έψαχνα γνώμες για εκείνη.

Η βδομάδα είχε εικόνες παρακμής. Μπουρδέλα με dark lights και το ίδιο ντεκόρ, τσατσάδες με το ίδιο μποι και ίδια χαρακτηριστικά σαν να είναι απο την ίδια μάνα όλες, λαθρομετανάστες στην Αχαρνών και τα πέριξ, γυναίκες μοντέλες που η αύρα τους μου φώναζε “δεν ξέρω να πηδιέμαι, είμαι μοντέλο εγώ” ,νύχτα, πεζοδρόμια βρόμικα και δύσβατα, τηλεόραση που παίζει ειδήσεις για τον Ξηρό, εκλογές και τηλεμάρκετινγ, ιντερνετ που παίζει Χίο, παλιά κτήρια σε άθλια κατάσταση, περαστικούς που μιλάνε για την χρυσή αυγή, αμίλητοι άντρες όλων των ηλικιών να βολτάρουν στα διάφορα σπιτάκια. Μια αίσθηση αλλιώτικη. Η συνδυασμένη εικόνα μου έβγαζε μια μυστήρια γοητεία. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί.

Στο κυνήγι του έρωτος επι πληρωμή, δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα. Ηταν η πρώτη φορά όμως χωρίς κάποιον φίλο μου παρέα. Σε κανέναν δικό μου άνθρωπο δεν είπα οτι “πάω για βόλτα” ούτε σε φίλο. Ηθελα μόνος μου να ανακαλύψω τα πράγματα εκεί ξανά, αυτή την φορά με τον δικό μου ρυθμό. Ανακάλυψα αρκετά σημαντικά πράγματα για τον εαυτό μου σε αυτό το σύντομο “ταξίδι” εν Αθήναις..

Ανακάλυψα οτι είμαι ψαρωμένος με τις γυναίκες και πρέπει να ξεψαρώσω. Είμαι αγχωμένος όταν βρίσκομαι με γυναίκα που “δεν την ξέρω” και δεν την έχω δεί παραπάνω απο μερικά δευτερόλεπτα. (Τόσος χρόνος χρειάζεται για να την δείς, και να αποφασίσεις αν πας μαζί της... Μερικά δευτερόλεπτα).

Ανακάλυψα οτι αν είμαι αγχωμένος δεν έχω πολύ καλή αίσθηση της κίνησης και της αίσθησης “εκει κάτω”.

Ανακάλυψα οτι όσο έμπειρη κι άν είναι η γυναίκα που θα πάρεις, πρέπει να την οδηγήσεις και να μη περιμένεις “να σου βγάλει τα μάτια” και “να σου βάλει τα γυαλιά” και να σε κάνει “να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη” απο μόνη της.

Ανακάλυψα οτι δεν θέλω σέξ απο τις μοντέλες πιτσιρίκες καθόλου όσο όμορφες κι άν είναι, όσο υποσχόμενες κι άν είναι, όσο τούμπανο βυζί κι άν έχουν. Εμπιστεύομαι τις σαβούριάρες, μιλφάρες, σκυλομούρες. Απλά πρέπει να μου αρέσει κάτι επάνω τους και να μου “βγάζουν” κάτι ζεστό και αγαπησιάρικο.

Ανακάλυψα οτι όσο πιο πολύ προγραμματίζω και σκηνοθετώ την βόλτα μου, τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να συμβεί κάτι που θα με ξενέρωσει.

Οταν είμαι αγχωμένος δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ σωστά. Ετσι λοιπόν.. Ανακάλυψα οτι αυτό που με καβλώνει πιο πολύ όταν είμαι αγχωμένος δεν είναι η καλή πίπα ούτε το τεράστιο βυζί, ούτε το καλό πόδι (όντας foot lover), ούτε η τροφαντή κωλάρα. Είναι απλά τα ήρεμα γλωσσόφιλα.


Η σημερινή βόλτα ήταν στοχευμένη.
Πριν μιά βδομάδα πέρασα απο το σπιτάκι. Την είδα. Ηταν όπως μου άρεσε αλλα κάτι κάπως με χάλαγε. Πρόστυχο βλέμμα, χαλαρή γυναικεία φωνή, πιασίματα, κωλάρα, μπουτάρες, πόδια προσεγμένα είναι στα ατού της. Σκέφτηκα οτι είναι πολλα υποσχόμενη. Μου έβγαζε κάτι ζεστότερο απο τις άλλες που είδα. Εφυγα μήπως δω καμία να με καβλώνει πιο πολύ. Οταν γύρισα πίσω, είχε κλειστά.

Μια βδομάδα έψαχνα γνώμες για αυτή. Ενα σχόλιο με έκανε να αφήσω το ψάξιμο. Ομως κάτι μέσα μου με έτρωγε. Δεν ησύχαζα. “Θα πάω εκεί” σκεφτόμουν. Εστω για πείραμα. Σκηνοθετούσα την βόλτα μου. Είχα αγωνία. Η βόλτα μου αρχικά ήταν να επισκεφτώ και άλλα σπιτάκια που δεν είχα δεί. Καθώς περπατούσα νομίζοντας οτι είμαι μακριά απο το “σπιτάκι της” βρέθηκα στην “οδό της”. Είδα οτι ήταν ανοιχτά. Με έπιασε ταχυκαρδία. Σκέφτηκα οτι μπορεί να μην είναι αυτή μέσα σήμερα. Μέσα στο άγχος μου, σκέφτηκα “ας πάω να δω μόνο αν είναι αυτή εκεί.. ”. Ταχυκαρδία γρηγορότερη. Μπήκα μέσα, ανέβηκα τα σκαλάκια, σηκώνω το βλέμμα μου και την βλέπω. “Εδώ είναι.”. Είχε εντελώς καυλιάρικη ένδυση που τόνιζε τον τεράστιο κώλο της και τα μπούτια της. Λύγισα απο την αγωνία. Τινάχθηκαν στον αέρα και η σκηνοθεσία και όλα. Της είπα οτι θα περάσω αλλά θέλω να ζεσταθώ πρώτα και μετά να μπει στο δωμάτιο. Ετσι και έκανε. Νόμιζα οτι κερδίζοντας χρόνο, θα χαλαρώσω και θα μου φύγει το άγχος. Ηθελα να πάνε όλα καλά. Ποτέ δεν είχα τόση αγωνία για πουτάνα. Γδύθηκα και στήθηκα μπροστά απο το ac να με χτυπήσει ο ζεστός αέρας. Κάποια φορά ήρθε μέσα. Αφού μιλήσαμε λίγο, την πιάνω διστακτικά. Η κωλάρα της σφιχτή, πέτρα. Το δέρμα της επίσης σκληρό και σφιχτό. Δεν καταλαβαίνει απο δάγκες. Συνεχίζω αγχωμένος. Της λέω “εγώ καυλώνω με φιλάκια”. Μου τα έδινε. Το χάρηκα. Δεν μου άρεσε όμως η γεύση της όμως. Καπνίζει. Η αστραπιαία σκέψη οτι θα πρέπει να αδειάσω μισο μπουκάλι στοματικό διάλυμα το γρηγορότερο δυνατόν αφου φύγω, μου έριξε τις στροφές. Γυμνό τσιμπούκι δεν ήθελα έτσι κι αλλιώς. Ετσι κι αλλιώς ελάχιστη διαφορά στην αίσθηση έχουν είτε με είτε χωρίς λάστιχο. Πέρασε το λάστιχο. Καλή μου φαινόταν. Ημουν αγχωμένος. Δεν ησύχαζα. Σηκώθηκε και ήρθε απο πάνω. Μου άρεσε. Δεν βγάζει ψεύτικες κραυγές όπως άλλες. Ψιθυρίζει και μου άρεσε αυτο. Οι ψεύτικες κραυγές με ξενερώνουν. Τα φιλάκια δεν σταματήσαν. Μετά την είχα ιεραποστολικά. Εγω απο πάνω της να την πηδάω και να φιλιόμαστε. Την δάγκωνα. Μου άρεσε. Ενιωσα οτι το είχα καλά. Μάλιστα έκανα οτι μπορούσα για να έχει διάρκεια. Δεν ήθελα να τελειώσω έτσι απλά. Της είπα να αλλάξουμε στάση. “Πισωκολλητό. Πάμε!” μου λέει. Κατα την αλλαγή της στάσης λοιπόν δεν κατάλαβα τι έπαθα και απο εκεί που ήμουν σκληρός, χαλάρωσα.. Της φάνηκε παράξενο. Προσπάθησε να με σηκώσει πάλι. Με σήκωσε με λίγη δυσκολία. Ενιωσα άσχημα διότι το άγχος με νίκησε. Αφού με σήκωσε γυρνάει πάλι, πάει να το βάλει μέσα της, και μου ξαναχαλαρώνει. Της είπα να μην προσπαθήσει πάλι. Της λέω “άλλη φορά”. Για να μην φύγω χωρίς να έχω τελειώσει, της είπα να με τελειώσει με το χέρι της. Το έκανε. Τελείωσα. Μιλήσαμε λίγο. Σκουπίστηκα και ντύθηκα βιαστικά. Εκείνο που σκεφτόμουν ήταν το στοματικό διάλυμα. Εφυγα.

Εκανα το λάθος να μην είμαι άνετος με αποτέλεσμα να μην πάρω τις πρωτοβουλίες ώστε να το χαρώ. Δεν είχα άνεση στις κινήσεις μου. Μέχρι και στο άγγιγμα. Ακόμα και ξάπλα που ήμουν, δεν ήμουν χαλαρά. “Το τίμημα της αγωνίας”, σκέφτηκα. “Αλλη φορά πιο αυθόρμητα και όχι σκηνοθεσία.” Ξέρω οτι εγώ έφταιγα με τις επιλογές μου στο πως χειρίστηκα την επιθυμία μου. Οχι η γυναίκα. Ξέρω όμως οτι μετά απο αυτό, βγήκα γνωρίζοντας περισσότερα πράγματα για εμένα. Εννοείται δεν με έχει πάρει απο κάτω φυσικά. Αν δεν γινόταν αυτό, τώρα δεν θα τα ήξερα αυτα που γράφω.

Την βδομάδα που έρχεται αλλάζω περιβάλλον, φεύγω απο την Αθήνα. Θα δω και την κοπέλα μου. Είμαστε μικροί και οι δύο. Μόλις 18 και οι δύο. Δεν νιώθει έτοιμη για σέξ. Φυσικά δεν της έχω πει τίποτα απο αυτές τις συνολικά τρεις εμπειρίες που έζησα με πουτάνες αυτές τις μέρες (δεν τις έχω γράψει στο site ακόμα). Για την ώρα, αφήνω μια εκκρεμότητα στην μέση. Να πάρω το αίμα μου πίσω. Μέχρι να επιστρέψω όμως... μπορεί και να μου έχει περάσει.

Το κείμενο το ποστάρω για να φύγει απο πάνω μου όλο αυτό και να ξελαφρώσω. Λεπτομέριες για το πως, με ποιά και το γιατί.. δεν έχουν σημασία.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Μου την βάρεσε να γράψω για ένα κομμάτι της ζωής μου στην σύντομη επίσκεψή μου στην Αθήνα.
Το κείμενο το ποστάρω για να φύγει απο πάνω μου όλο αυτό και να ξελαφρώσω. Λεπτομέριες για το πως, με ποιά και το γιατί.. δεν έχουν σημασία.

Τύπε,είναι πολλά και δεν τα διάβασα....
Όπως και να'χει....συμφωνώ με τον μπέμπα....
Οδήγησε μας...πόρνε μου.... :rockon: :rockon: :rockon:
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.475
Κριτικές
125
Like
6.871
Πόντοι
5.097
Βοργιά εγώ θέλω να μάθω τι στοματικό διάλυμα χρησιμοποείς  :idiot: :uglystupid: :S :S
 

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Μηνύματα
671
Like
7
Πόντοι
6
Εγώ λέω να πάει σε κανά τραβελόσπιτο να τον ισιώσουν.Αφού βλέπει πως με κανονικες γυναίκες δεν καυλώνει,τι διάολο το κουράζει;
 

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Μηνύματα
644
Κριτικές
4
Like
1.896
Πόντοι
206
Μην γαμάτε την συζήτηση...
Με έπιασε απλά να γραψω για να εκφράσω την αγωνία μου για μια στοχευμένη “επίσκεψη”. Στις άλλες δύο επισκέψεις που “κατέθεσα” (και δεν έχω γράψει ακόμα κάτι σχετικό), που δεν ήταν στοχευμένες, πέρασα πολύ καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε ξενέρωσα με κάτι. Αντιθέτως έμεινα και έκπληκτος με αυτα που είδα και έκανα (και μου κάναν). Και εκεί υπήρχε στην αρχή άγχος αλλα εξατμίστηκε απο τα πρώτα αγγίγματα. Πιστεύω το άγχος το έχουν στην αρχή κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει..
Εγραψα μόνο για εκείνη την στοχευμένη για την οποία είχα και την αγωνία που περιέγραψα. Το λάθος μου ήταν να μην είμαι χαλαρός απο την αρχή της συγκεκριμένης επίσκεψης. Ακόμα και η απλή βόλτα, μπαίνοντας απο σπιτάκι σε σπιτάκι, βλέποντας ποια υπάρχει μέσα και καυλαντίζοντας λιγάκι με καμία απο εκεί, πράγμα που είναι πολύ χαλαρωτικό και έχει πλάκα, παραλήφθηκε απο εμένα εκείνη την ημέρα.
Το συμπερασμα είναι απλό. Οπως διάβασα απο ένα σχόλιο εδώ μέσα και ήταν ότι καλύτερο και διδακτικό ήταν το εξής απλο....
“Να περνάτε καλά με τις πουτάνες.” Σωστός. Προσωπικά προσθέτω και το “Να περνάμε καλά με τις πουτάνες και να μαθαίνουμε”. Ετσι είναι φίλε. Δεν πάμε στις πουτάνες για να αγχωθούμε.   
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Καταδρομική σε Μεταξουργείο,ακριβώς την ώρα - τέλος 1ης,με αρχές 2ης βάρδιας - που είχε "σκάσει το θέμα" και τα ρομαντικά "ζάκια"...ήταν απασχολημένα.... :grin:


E19agKw.jpg



Έγιναν 2 καταθέσεις.... :fuck2:


Κολωνού 15 αριστερά - Αλεξάνδρα (η πρώην τρελο/Ντενίσα,στυλιάρι)

Κολωνού 23Β - Έλενα (με τις βυζάρες και το μακρύ μαλλί)

Κολωνού 23 - Γκάμπυ (αργούσε στο δωμάτιο και την έκανα,επειδή ήθελα να γαμήσω)

Κολωνού 48 - Βαλέρια (με τα τατουάζ,σχετικά ψηλή)

Κολωνού 53 - Ένα μπάζο,γύρω στα 120 κιλά...με κομπινεζόν... :grin: :grin: :grin: Όνομα,δεν συγκράτησα....ακόμα τρέχω.... :helpplea: :S :badair:


CsdwmBu.jpg


HyvISXX.jpg




Ιάσωνος 37Β - Άννα (το στυλιάρι που εργάζεται στο Ιάσωνος 20Γ)

Μόλις την είδα,είπα να την τιμήσω....δίνω 20€ και μπαίνω δωμάτιο...
Περίμενα 15 λεπτά...ούτε ρέστα...ούτε κορασίδα.... :jerking:
Καλά,λέω...ΟΚ...θα πάρετε τα αρχίδια μου...
Ντύνομαι...βγαίνω...λέω στην τσα2...δώσε μου τα λεφτά να φύγω...δεν μπορώ να περιμένω άλλο...
Μου βγάζει και μου δίνει 10€.....
-20€ έδωσα της λέω....
-Α,ναι συγγνώμη....έχετε δίκιο....είπε και μου έδωσε το 20€.... ;)

Ιάσωνος 36 - Σακίρα (η καύλα μαυρούλα,πιτσιρίκα  :-*)

1η κατάθεση με την έγχρωμη κορασίδα....πολύ καύλα,ακόμα μια φορά...είναι 5κάθαρη...πλύθηκε μπροστά μου...επειδή είχε βάλει κρέμα και ήθελα 69...
Τίμια...μύριζε άψογα - μόλις είχε πάει - ,πολύ καλή για 10€
Πέσανε ρομαντικά γλυφομούνια/γλυφοκώλια... :grin:


Ιάσωνος 33 - Άντζελα (Η Αλβανο-κοντή....έχει φάει κόκκινη κάρτα από μένα)

Ιάσωνος 19Α - Αλέξια (ωραίο στυλιάρι,με σούπερ κωλαράκι)

Ήθελα να περάσω,αλλά είπε πως έκοψε το 69.....και πήρε τον πούλο... :)

Ιάσωνος 30Α - Κάρμεν (Τσουρκοειδής/τσιγκανοειδής κορασίδα με ωραίο βυζί κοντούλα...με πεταχτό κωλαράκι)

Εδώ έγινε η 2η κατάθεση,με αυτό το πιπίνι.... - με μέτριες εντυπώσεις,θέλει δουλειά...θα ανέβει κριτική - ...
Δεν έκλαψα τα 10€,διότι είναι μικρούλα και ότι πιο στενό...σε μουνάκι έχω γαμήσει εδώ και χρόνια  ;) -...
Ελληνικά-Αγγλικά...δεν,αν ξέρετε γυφτο-Ρουμάνικα....ΟΚ...



Όπως έφευγα είδα τον Karampinas,που πήγαινε κινέζικο...σε μια υπηρεσία και τα είπαμε λίγο.... :)


J6kiUWm.jpg



Κλείνω με ρομαντική φωτό....πεταμένου τσουρκο/σουτιέν....


Fql2XiZ.jpg
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Πάρτε μια ενημέρωση....


Φυλής


65Α Σμάρω (έτσι μας την παρουσίασε ο κυρ.Βασίλης...αδύνατη Ρουμάνα με μαύρο μαλλάκι  :-* )

65Β Εμμανουέλα (η γνωστή καύλα/με απλό πρόγραμμα)

69Α Χριστίνα (σούπερ ξανθό μωράκι,με απλό ΧΩΡΊΣ 69   )

67 Βανέσα (μελαχρινό,νέο στυλιάρι  :zfuck:)

71 πάνω Χριστίνα (Καζακστάν  :tits2:)

Τιμήθηκε πάλι από τον εξωθεσμικό μου φίλο.... :headbang:
Τυχαία συνάντηση με,Beverlys...


86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα,άψογο το μαύρο της μαλλί)




Φωκαίας


17Α Ανδριάνα (μελαχρινή,από Μεταξουργείο...ωραία παρουσία)

17Β Μαρία (μπάζο,ξανθιά) + Αντζελίνα (παραείναι στυλιάρι....ακόμα και για μένα  :grin:)

24 Τζέσικα (ωραίο στυλιάρι,σκουρόχρωμο) & Αλέσια (τρελό μωρό,με σγουρό μαλλί....  :fuck2:)

27Α Χριστίνα (η ξανθιά,καύλα με λίγο πεσμένο βυζάκι  :tits2:)

27Β κάτω Άννυ (η "Ελληνίδα"  :grin: πορνοστάρ,με τα τατουάζ )

27Β Άννα (η γνωστή,σαλονάρισε ξεβράκωτη)


Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε...έτσι ώστε να ελεγχθούν οι νέες,παρουσίες...
Καλό βράδυ... ;)
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Έκτακτη καταδρομική,λίγο πριν και μετά την αλλαγή 2ης-3ης βάρδιας....

Μόνο για ρομαντικούς/σκληρούς πόρνους η σημερινή βροχερή βραδιά... :grin:



9wJjuTC.jpg




Φυλής


54 πάνω - Ιωάννα (η κοπελιά του HotVenom,στυλιάρι με μακρύ μαλλί/μαύρο)

Λοιπόν,δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις - ειδικά με κοπέλες που έχουν φύγει από την αλυσίδα  ;)  :grin: -
Έχει λίγο άγριο πρόσωπο,σχετικά καλή παρουσία πάντως!

Η Πατρίτσια,μόλις πήγαινε στο 56 να πιάσει δουλειά...

66Α Άννα (Ιλόνα,με τρομερά εσώρουχα ροζ...μόλις είχε κάνει ντους  :cum:)

Την τίμησε για πολλοστή φορά,ο εξωθεσμικός μου φίλος...αφού το 71 πάνω ήταν κλειστό και δεν βρήκαμε το Χριστινάκι / Καζακστάν!


65Β Εμμανουέλα (σαλονάρισε ξεβράκωτη... :lheel:)

Δεν άντεξα και πέρασα πάλι μαζί της,για ένα "αισθησιακό γαμήσι"....που μόνο αυτή ξέρει να μου προσφέρει  :grin: ... :tits2:


67 Αντίνα (με τις τορπίλες  :zfuck: ,μαζί με κυρ.Βασίλη...ο οποίος φορούσε τρομερό μπουφάν  ;) )

71Β Χριστίνα (η γνωστή καυλίτσα/ξανθούλα-φόλα,ο τσα2 είχε πάει κάπου και παρουσιάστηκε μόνη της....φύγαμε όλοι  :2funny: )

84Α Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα,μόλις έκλεινε το τσαρδί)

80 Μαίρη (με ολόσωμο fishnet :o)



Φωκαίας


17Α Ιονέλα (καλή παρουσία,αλλά δεν μου αρέσουν τα τατουάζ της  :S Η κυρία Εύα,μου έδειξε το πίρσινγκ που έκανε στον αφαλό...έπαθα πλάκα...με το στομάχι της...δεν ήταν σαν κάτι θείτσες....αλλά λείο / χωρίς ραγάδες κτλ...  :pipa1: )

25Β Μόλις πήγαινε για να μπεί μέσα η φόλα Ανδριάνα για 3η βάρδια...

27Β Έφευγε η μουνάρα Εστέλ και ανέλαβε η Άννι / πορνοστάρ... :2on1:

24 Έκλεινε για 3η βάρδια ,εργαζόταν ένα κοντόχοντρο μπάζο...μάλλον Κλάρα την είπε ή κάπως έτσι... :headbang: :boff: :badair:


Αυτά τα ολίγα,από την βροχερή πιάτσα!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Καταδρομική,λίγο πριν 2η βάρδια....




Φυλής


54 πάνω - Πατρίτσια (πήγε να κάνει την πονηρή,ότι δεν περνάμε μαζί της... :jerking: Φυσικά την απαξιώσαμε,καλό θα ήταν να το πάρει λίγο αλλιώς μην βρει  :helpplea: )

56 Αουρόρα (έχει παχύνει η κοντή,απλό πρόγραμμα  :o)

66Α Άννα (Ιλόνα,πάντα κούκλα - απλό πρόγραμμα)

Την τίμησε για πολλοστή φορά,ο εξωθεσμικός μου φίλος...πρέπει να κουλάρει λίγο αυτός... :S


65 πάνω Μάγια (αδύνατη κορασίδα,σχετικά όμορφη)

71 πάνω Χριστίνα (Καζακστάν,απλό πρόγραμμα)  :lheel:

71 κάτω Τζούλια (αδιάφορη παρουσία,καμιά εντύπωση δεν μου προκάλεσε)

86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα,απλό με 69  :zfuck:)

Την τίμησα μετά από πάρα πολύ καιρό,με πολύ καλές εντυπώσεις...θα ακολουθήσει κριτική...φοβερά λευκά εσώρουχα το μωρό σήμερα.... :tits2:


84 κάτω Ανδριάνα (ωραίο πιπίνι,με βυζούμπες...αλλά φόλα  :S)

84 πάνω Ιζαμπέλα (αδιάφορη παρουσία)




Φωκαίας


27Β Εστέλ (το ωραίο στυλιάρι με τις βυζάρες,απλό πρόγραμμα  :tits2:)

24 Αλέσια (τρελό μωρό,με σγουρό μαλλί....απλό με 69... :cum: σαλονάρισε ξεβράκωτη) & Καρολίνα (ξανθιά πιτσιρίκα,μπάζο με φουλ πρόγραμμα
...έχει τρομερά γαλάζια μάτια πάντως  ;))


Αυτά,κύριοι...συνάντηση με πολλούς μύστες σήμερα...με πολύ γέλιο... :tooth:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Τσάρκα 2η βάρδια Μεταξουργείο...με 2 καταθέσεις....
Το επίπεδο ήταν τραγικό...αλλά,αν ψάξεις κάτι θα βρεις...

Με το που έφτασα...οι φίλοι μας τα "ζάκια"....είχαν μόλις προμηθευτεί την δόση τους και σούταραν.... :wanker:
Για κάτι τέτοιες στιγμές ζούμε..... :rockon: :rockon: :rockon:


4VjluUD.jpg



Ιάσωνος 30Α ήταν η Τζέσικα που σχόλαγε όμως...δεν την πρόλαβα... :headbang:

Τυχαία συνάντηση με Πρόεδρο Kablof/sotirof...και τον γνωστό προεδρικό εξωθεσμικό,που είχα απεριόριστη ανάγκη... :rockon: :rockon: :rockon:


Κολωνού 15 δεξιά,είδαμε την υγειονομική βόμβα Κατερίνα.....με αποτέλεσμα να σεληνιαστώ και να περάσω δωμάτιο....
Είναι η γνωστή κοπέλα που έχω γαμήσει σε Κ.23 πάνω-κάτω...Ι.37Β κτλ...την είχε πετύχει και ο BMWPOWER με 20€,απλό πρόγραμμα Φυλής... :2funny:
Έρχεται δωμάτιο...και πάει να μου βάλει προφυλακτικό... :headbang:
-Της λέω δεν κάνεις ακά?
-Όχι λέει... :grin:
-Αφού με ξέρεις απαντώ....
-Άντε ΟΚ.....λέει και τον παίρνει στο στόμα.... :2funny:

Την βάζω ανάσκελα να της γλύψω τη μουνάρα...βάζοντας δάχτυλα σε μουνί και κώλο....
Μετά από 2 λεπτά θυμήθηκε να μου πει..."

-"Όκι ντάχτυλα,μέσα"..... :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμήθηκε πολύ ωραία...με 10€....πολύ τίμια.....αλλά επικίνδυνη,μόνο για σκληρούς μύστες.... :rockon:

Συνάντηση πάλι με τους παραπάνω μύστες....και συνέχεια τσάρκας...

Ιάσωνος 10 πάνω είχαμε πολύ ωραία συνάντηση με κ.Νίκη....η οποία μας είπε τα δικά της,τα οποία τα είχαμε ανάγκη...φυσικά... :tooth:
Μαζί της εργαζόταν η Χριστίνα....ωραία κορασίδα...παραλίγο να πέρναγα...αλλά το εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - με απέτρεψε...
Φοβερό σώμα,όχι εντελώς στυλιάρι - αν χάσει 5 κιλάκια,θα είναι τούμπανο  :wanker: - μελαχρινή...με όμορφο λευκό δέρμα...


Αφού μπήκαμε σε πολλά τσαρδιά...ξενερώσαμε με την ζωή μας,από την "μπαζίλα"....οι φίλοι την έκαναν και εγώ συνέχισα μέχρι το Ιάσωνος 46Β...που μου εμφανίστηκε η Ντενίσα.... :wanker: :wanker: :wanker:

Όπου Ντενίσα....η γνωστή τσουρκο-τσιγγανο-πιπινο/μοντελοφολάρα που ήθελε να γαμήσει ο φίλος μου ο dmtrsxxx...από το Ιάσωνος 20Γ...
Είναι μελαμψή γυφτο-Ρουμάνα...με στητό βυζάκι και μαύρο μαλλί,πιασμένο προς τα πίσω....το δε κωλαράκι της στητό...όσο δεν πάει.... :wanker:
Τρομερό στυλιάρι,αλλά "φώναζε φόλα"...σιγά μην άφηνα την ευκαιρία.....όμως...την είχα στοχοποιήσει αλλά είχε χαθεί....
Πληρώνω και έρχεται στο 5λεπτο...με ξινίλα στη μάπα της...
Ξερόχυσα,γιατί είχα σκοπό να την τιμωρήσω..... :rockon:
Της λέω για 69 και έκανε την χαζή...έλα της λέω άσε τα δικά σου και κάτσε να σε γλύψω... :kneel:

Στο 2λεπτο μου είπε να την γαμήσω....της λέω έλα από πάνω και δεν δέχτηκε....αλλά ήθελε ιεραποστολικό.... :2funny:
Πάω να της γλύψω το βυζάκι....και τραβήχτηκε.... :2funny:
Εγώ στα αρχίδια μου,συνέχισα να την γαμάω...
Το μουνί της είχε 1 κουβά κρέμα...αλλά είναι τόσο στενό....που έμπαινε δύσκολα και η τριβή ήταν αρκετή...

Με προέτρεψε να την γαμήσω πισωκολλητά....κάνοντας την γνωστή πουστιά με τα κλειστα πόδια....
Δεν μάσησα και της τα άνοιξα....
Άρχισα να την σκίζω στα 4....με αυτήν να βγάζει κραυγούλες πόνου - καυλωτικές - ....μέχρι που στο 7λεπτο λέει "finish"...και πήγε να φύγει....
Φυσικά και δεν της πέρασε.... ;)

Της φώναξα δυνατά...."ΠΟΥ ΠΑΣ"....και την έσφιξα....αυξάνοντας ρυθμό...με τα χτυπήματα από το γαμήσι,να ακούγονται μέχρι έξω....
Χρόνια είχα να φωνάξω σε κορασίδα,μέσα στο δωμάτιο - καμιά 10ριά σίγουρα - ....
Την τιμώρησα την φόλα...για να μάθει... :kneel:

Παιδιά να πάτε να την γαμήσετε,την ξυνομούρα....και αν δεν γουστάρει...ας πάει στην Ρουμανία....να πλένει σκάλες για 100€ το μήνα... :tickedoff:
Εγώ απλά την ήθελα,στο παλμαρέ μου,διότι τέτοιο κορμί δεν βρίσκεις εύκολα...ούτε τόσο στενό μουνάκι....


Φωτό από το εσωτερικό του δωματίου,που εγαμήθη σκληρά η κορασίδα Ντενίσα...

yy69OwX.jpg




Αυτά....τα ολίγα...δεν έχει νόημα να αναφέρω Βαλέριες - Σιμόνες και λοιπές μπουχέσες/χοντρές και ναυάγια που είδαμε....Κολωνου48-53-Ιάσωνος κτλ....
Καλό βράδυ.... :hi:


P.S: Είδα τον @Karampinas...που πήγαινε φαγητό στο Κ.23,αλλά βιαζόταν και δεν μου είπε κάποια νέα ιστοριούλα...
    Δεν πειράζει,next time.... :rockon:
 

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.424
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πάκη μετά από επίσκεψη στον εν λόγω οίκο!

2i116oz.jpg


:shit:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom