dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.381
- Πόντοι
- 12.135
Χαλφορντ δαγκωτο...ειναι metal god.κθουλου τι λες, εχει καλυτερη φωνη ο ντικινσον απο χαλφορντ?
σε διαφορα γκαλοπο που εχω δει λενε ολοι χαλφορντ..

Χαλφορντ δαγκωτο...ειναι metal god.κθουλου τι λες, εχει καλυτερη φωνη ο ντικινσον απο χαλφορντ?

μην ρωτας εμενα για συγκριση αναμεσα σε πουστη και στρειτκθουλου τι λες, εχει καλυτερη φωνη ο ντικινσον απο χαλφορντ?
Χαλφορντ δαγκωτο...ειναι metal god.![]()
![]()

Ναι αλλα ο πουστης είναι πατερας της Μεταλ ενώ ο ντικινσον προδοτης των μειντεν :Sδεν τίθεται θέμα σύγκρισης, και ο πούστης και ο ντίκινσον έχουν μοναδικές κορυφάρες φωνές![]()
Ναι αλλα ο πουστης είναι πατερας της Μεταλ ενώ ο ντικινσον προδοτης των μειντεν :S

τον θυμαμαι τον Ντικινσον που εγκατελειψε τους maiden σαν τον ποντικο...κ εβγαζε μετα δισκακια σαν το Skunkworks...Ναι αλλα ο πουστης είναι πατερας της Μεταλ ενώ ο ντικινσον προδοτης των μειντεν :S
τον θυμαμαι τον Ντικινσον που εγκατελειψε τους maiden σαν τον ποντικο...κ εβγαζε μετα δισκακια σαν το Skunkworks...![]()
![]()

ειναι λεφτο-λιγουρης τυπε μου....και όταν εφαγε τη φολα ετρεχε από λαιβ σε λαιβ σαν το πουτανακι του Χαρις
![]()
εννοείται ότι εβγαλε απλα δεν θα το μαθαίναμε ποτε αν δεν ηταν ο Τραγουδιστης των iron maiden ;)ειναι λεφτο-λιγουρης τυπε μου....
βεβαια εβγαλε κ αυτος κανα δυο καλα....![]()
Ναι αλλα ο πουστης είναι πατερας της Μεταλ ενώ ο ντικινσον προδοτης των μειντεν :S
μανουρες για την μαρκιζα των Iron Maiden δεν υπαρχουν τυπεμανουριασε με τον steve όταν ειχε φυγει από maiden