ο γιγαντας Χαλκ...και ο γιγαντας Οζι...Τι εννοείς οι " 2 γίγαντες πέθαναν μέσα σε λίγες μέρες... O Ultimate
Warrior πέθανε και αυτός απο ανακοπή το 2014
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rip Ηulk Ηogan
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Σωστός!ο γιγαντας Χαλκ...και ο γιγαντας Οζι...
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.358
- Πόντοι
- 9.931

Η διαθήκη των 25 εκατ. δολαρίων του Χαλκ Χόγκαν μπορεί να προκαλέσει οικογενειακή διαμάχη - Η τελευταία σύζυγός του θα πάρει το 30% της περιουσίας του
Η Σκάι Ντέιλι θα λάβει το ένα τρίτο της περιουσίας του, πράγμα που ίσως προκαλέσει εντάσεις με τις πρώην συζύγους του και την αποξενωμένη του κόρη
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 45.925
- Πόντοι
- 10.411
Έχεις δίκιο,απλά οι 3 που ανέφερα ''ακούγονται'' περισσότερο από τους άλλους,νόμιζα πως οι υπόλοιποι είχαν φύγει ήδη.Νομίζω είναι στη ζωή οι Jake the snake Roberts, Demolition, oι The Powers of pain, Ted Debiase million dollar man και ενδεχομένως και άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν, αν κάνω λάθος διόρθωσε με
Kαι ο Flair επίσης ζει ακόμα.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Ακούγονται περισσότερο γιατί είναι πιο καινούριοι μέσα στο χώρο. Εγώ μίλησα αποκλειστικά και μόνο για την παλιά φουρνιά που βλέπαμε στο Eurosport τότε. Επίσης στη ζωή είναι και οι Marty Jannety και Shawn Michaels απο τους Rockers. Εντυπωσιακοί κατα τι γνώμη μου!Έχεις δίκιο,απλά οι 3 που ανέφερα ''ακούγονται'' περισσότερο από τους άλλους,νόμιζα πως οι υπόλοιποι είχαν φύγει ήδη.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Ο Rick Flair Ζει και πρεπει να ειβαι και Μεγάλος σε ηλικία αν δεν κανω λαθος μεγαλύτερος απ τον Χαλκ ΧογκανΈχεις δίκιο,απλά οι 3 που ανέφερα ''ακούγονται'' περισσότερο από τους άλλους,νόμιζα πως οι υπόλοιποι είχαν φύγει ήδη.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Είμαστε τυχεροί που προλάβαμε κατς το μεσημέρι και τούτι φρούτι μετά τα μεσάνυχτα...Δεν έβλεπα κατς εβλεπα μόνο τούτιφρουτι
Φυσικά αδιανόητο να βλέπουν τέτοια τα παιδιά από την τηλεθέαση ..ενώ βλέπουν διαρκώς μαλακίες πολύ χειρότερες από τα κινητά και τα τάμπλετ.
Τώρα τα πιτσιρίκια τα έχει φάει η μαλακια έχοντας αγκαλιά μια οθόνη από τα τέσσερα η τα πέντε ...και αυτό λέγεται "πρόοδος"...ρε δε γαμιομαστε λεω 'γω!
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Θυμάμαι τον Άγγλο Ντέιβιντ Μπο'υ'Σμιθ και τους Μπουσγουοκερς και φυσικά τον Αντερτε'ι'κερ.
Λίγη δόση σκληρότητας κάνει τα αγοράκια άνδρες...τα σημερινά υβρίδια απλώς δεν νιώθουν...βάλε την ελλιπή διατροφή λόγω μνημονίων που τα χάλασε σωματικά ,βάλε την τηλε-εκπαιδευση λόγω κινεζικής πανούκλας που τα έκανε πλαδαρά και μαλθακά ζόμπι εξαρτώμενα από μια οθόνη,βάλε την υποκατάσταση των γονέων από οθόνες διότι πολλοί γονείς είναι ανίκανοι να ανταποκριθούν στον ρόλο τους και έχουμε τα σημερινά χάλια .
Ευτυχώς δεν ήμασταν έτσι κι εμείς .
Λίγη δόση σκληρότητας κάνει τα αγοράκια άνδρες...τα σημερινά υβρίδια απλώς δεν νιώθουν...βάλε την ελλιπή διατροφή λόγω μνημονίων που τα χάλασε σωματικά ,βάλε την τηλε-εκπαιδευση λόγω κινεζικής πανούκλας που τα έκανε πλαδαρά και μαλθακά ζόμπι εξαρτώμενα από μια οθόνη,βάλε την υποκατάσταση των γονέων από οθόνες διότι πολλοί γονείς είναι ανίκανοι να ανταποκριθούν στον ρόλο τους και έχουμε τα σημερινά χάλια .
Ευτυχώς δεν ήμασταν έτσι κι εμείς .
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Πολύ σωστά τα είπες βέβαια εμείς δεν είχαμε τότε ίντερνετ και το ρίχναμε στην τηλεόραση και στα δορυφορικα που τοτε ηταν κατι πρωτόγνωρο να εκπεμπουν μεσω της ΕΡΤ των 2 δημόσιων καναλιών και δεν βλέπαμε μόνο τούτι φρούτι και κάποιες σοφτ ερωτικές ταινίες του RTL, αδιανόητο οπως ειπες αλλά βλέπαμε και ένα σωρό αξιόλογες αμερικανικές σειρές, εγώ τουλάχιστον. Σήμερα με την τεχνολογία το διαδίκτυο όλα τα παιδιά απο τεσσαρων και πέντε ετών όπως σωστα είπες και συ είναι με το κινητό και το ταμπλετ στο χέρι και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακό αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο ένα όριο και να μην ξεφεύγουν απ τις σχολικές εργασίες και τα μαθήματά τους και αποβλακώνονται. Έχουν αλλάξει οι εποχές, ο τρόπος ζωής. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μεγάλη συζήτηση.Είμαστε τυχεροί που προλάβαμε κατς το μεσημέρι και τούτι φρούτι μετά τα μεσάνυχτα...
Φυσικά αδιανόητο να βλέπουν τέτοια τα παιδιά από την τηλεθέαση ..ενώ βλέπουν διαρκώς μαλακίες πολύ χειρότερες από τα κινητά και τα τάμπλετ.
Τώρα τα πιτσιρίκια τα έχει φάει η μαλακια έχοντας αγκαλιά μια οθόνη από τα τέσσερα η τα πέντε ...και αυτό λέγεται "πρόοδος"...ρε δε γαμιομαστε λεω 'γω!
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Έχεις δίκιο,απλά οι 3 που ανέφερα ''ακούγονται'' περισσότερο από τους άλλους,νόμιζα πως οι υπόλοιποι είχαν φύγει ήδη.
Συνημμένα
123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Μην ξεχνάς ότι έπαιξε για 1η φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ant1 σαν ''οι γίγαντες του κατς''...Ακούγονται περισσότερο γιατί είναι πιο καινούριοι μέσα στο χώρο. Εγώ μίλησα αποκλειστικά και μόνο για την παλιά φουρνιά που βλέπαμε στο Eurosport τότε. Επίσης στη ζωή είναι και οι Marty Jannety και Shawn Michaels απο τους Rockers. Εντυπωσιακοί κατα τι γνώμη μου!
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Το θυμάμαι, το έβλεπα και γω στον αντ1 το 1992 αν και κράτησε μόλις 2 με 3 μήνες η μετάδοση του μετά το σταμάτησαν. Δεν ξερω σε ποια πόλη μένεις αλλά στη Θεσσαλονίκη το Eurosport είχε σταματήσει να εκπέμπει τον Οκτώβριο του 90 και τη θεση του πηρε το MTV στο κανάλι 21 οπότε χωρις Eurosport δεν έβλεπα και WWF.Μην ξεχνάς ότι έπαιξε για 1η φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ant1 σαν ''οι γίγαντες του κατς''...
123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Αθήνα είμαι εγώ αλλά το πρόλαβα σ'αυτό το κανάλι και μετά στο eurosport. Για το MTV που λες δεν το θυμάμαι καθόλου. Απλά το πρόλαβα σαν μουσικό κανάλι...Το θυμάμαι, το έβλεπα και γω στον αντ1 το 1992 αν και κράτησε μόλις 2 με 3 μήνες η μετάδοση του μετά το σταμάτησαν. Δεν ξερω σε ποια πόλη μένεις αλλά στη Θεσσαλονίκη το Eurosport είχε σταματήσει να εκπέμπει τον Οκτώβριο του 90 και τη θεση του πηρε το MTV στο κανάλι 21 οπότε χωρις Eurosport δεν έβλεπα και WWF.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι;Πολύ σωστά τα είπες βέβαια εμείς δεν είχαμε τότε ίντερνετ και το ρίχναμε στην τηλεόραση και στα δορυφορικα που τοτε ηταν κατι πρωτόγνωρο να εκπεμπουν μεσω της ΕΡΤ των 2 δημόσιων καναλιών και δεν βλέπαμε μόνο τούτι φρούτι και κάποιες σοφτ ερωτικές ταινίες του RTL, αδιανόητο οπως ειπες αλλά βλέπαμε και ένα σωρό αξιόλογες αμερικανικές σειρές, εγώ τουλάχιστον. Σήμερα με την τεχνολογία το διαδίκτυο όλα τα παιδιά απο τεσσαρων και πέντε ετών όπως σωστα είπες και συ είναι με το κινητό και το ταμπλετ στο χέρι και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακό αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο ένα όριο και να μην ξεφεύγουν απ τις σχολικές εργασίες και τα μαθήματά τους και αποβλακώνονται. Έχουν αλλάξει οι εποχές, ο τρόπος ζωής. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μεγάλη συζήτηση.
Ότι αυτή η γενιά που τα έχει όλα από την κούνια της δεν θα έχει κίνητρο και όρεξη να παλέψει για κάτι στα είκοσι και στα τριάντα...
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Toσο νωρίς κοιμόσουν;Δεν έβλεπα κατς εβλεπα μόνο τούτιφρουτι
Τα καλύτερα έχανες...μετά το τούτι φρούτι ειχε τσοντα στο RTL και μετά άλλη τσόντα στο SAT1.
Eμεις όλα αυτά τα πιάναμε ΧΩΡΙΣ δορυφορικό πιάτο ,δωρεάν ,απλώς έμπαιναν ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ,χωρίς να κόβονται κανάλια που ήδη βλέπαμε .
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Εμείς μεγαλώσαμε με ΜTV...όταν βλέπεις τέτοια πράγματα μικρός δεν επιτρέπεται να ξεπεσεις σε πράγματα χωρίς ποιότητα που τα βλέπουν όλοι,είχαμε αρχές εμείς.Αθήνα είμαι εγώ αλλά το πρόλαβα σ'αυτό το κανάλι και μετά στο eurosport. Για το MTV που λες δεν το θυμάμαι καθόλου. Απλά το πρόλαβα σαν μουσικό κανάλι...
Kleov
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ripπέθανε ο γίγαντας του κατς![]()
Πέθανε ο Χαλκ Χόγκαν σε ηλικία 71 ετών
Υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του στη Φλόριντα - Ήταν ο άνθρωπος που μετέτρεψε το επαγγελματικό wrestling σε ένα οικογενειακό άθλημα ψυχαγωγίαςwww.protothema.gr
123BigGeorge
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 7.705
- Πόντοι
- 3.446
Αυτό λέω ότι κι εγώ το πρόλαβα το κανάλι αυτό αλλά μόνο σαν μουσικό. Ότι μεγαλώσαμε διαφορετικά εμείς σε σχέση με τα σημερινά παιδιά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τι να κάνεις; Η κάθε εποχή έχει και τα δικά της...Εμείς μεγαλώσαμε με ΜTV...όταν βλέπεις τέτοια πράγματα μικρός δεν επιτρέπεται να ξεπεσεις σε πράγματα χωρίς ποιότητα που τα βλέπουν όλοι,είχαμε αρχές εμείς.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Tυχεροι είμαστε...δεν το προλαβαμε οταν ξεπεσε και γέμισε με άθλια ρηαλιτυ.Αυτό λέω ότι κι εγώ το πρόλαβα το κανάλι αυτό αλλά μόνο σαν μουσικό. Ότι μεγαλώσαμε διαφορετικά εμείς σε σχέση με τα σημερινά παιδιά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τι να κάνεις; Η κάθε εποχή έχει και τα δικά της...
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.836
- Πόντοι
- 16.235
Μάλλον θα έτρωγε μισό κιλό μπέικον και μια δωδεκάδα αυγά την μέρα...μόνο για πρωινό αυτά.πέθανε ο γίγαντας του κατς![]()
Πέθανε ο Χαλκ Χόγκαν σε ηλικία 71 ετών
Υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του στη Φλόριντα - Ήταν ο άνθρωπος που μετέτρεψε το επαγγελματικό wrestling σε ένα οικογενειακό άθλημα ψυχαγωγίαςwww.protothema.gr
Κάπως έτσι τρώνε πολλά μέλη μας και ούτε να τα χέσουν κάτι λαδερα και κάτι όσπρια...πλην γεμιστων βέβαια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K