Νέα

Rip Ηulk Ηogan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.791
Πόντοι
2.356

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.359
Πόντοι
9.931

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
45.925
Πόντοι
10.411
Νομίζω είναι στη ζωή οι Jake the snake Roberts, Demolition, oι The Powers of pain, Ted Debiase million dollar man και ενδεχομένως και άλλοι που τώρα μου διαφεύγουν, αν κάνω λάθος διόρθωσε με
Έχεις δίκιο,απλά οι 3 που ανέφερα ''ακούγονται'' περισσότερο από τους άλλους,νόμιζα πως οι υπόλοιποι είχαν φύγει ήδη.
Kαι ο Flair επίσης ζει ακόμα.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21
Έχεις δίκιο,απλά οι 3 που ανέφερα ''ακούγονται'' περισσότερο από τους άλλους,νόμιζα πως οι υπόλοιποι είχαν φύγει ήδη.
Ακούγονται περισσότερο γιατί είναι πιο καινούριοι μέσα στο χώρο. Εγώ μίλησα αποκλειστικά και μόνο για την παλιά φουρνιά που βλέπαμε στο Eurosport τότε. Επίσης στη ζωή είναι και οι Marty Jannety και Shawn Michaels απο τους Rockers. Εντυπωσιακοί κατα τι γνώμη μου!

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21
Ο Rick Flair Ζει και πρεπει να ειβαι και Μεγάλος σε ηλικία αν δεν κανω λαθος μεγαλύτερος απ τον Χαλκ Χογκαν

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Δεν έβλεπα κατς εβλεπα μόνο τούτιφρουτι
Είμαστε τυχεροί που προλάβαμε κατς το μεσημέρι και τούτι φρούτι μετά τα μεσάνυχτα...
Φυσικά αδιανόητο να βλέπουν τέτοια τα παιδιά από την τηλεθέαση ..ενώ βλέπουν διαρκώς μαλακίες πολύ χειρότερες από τα κινητά και τα τάμπλετ.
Τώρα τα πιτσιρίκια τα έχει φάει η μαλακια έχοντας αγκαλιά μια οθόνη από τα τέσσερα η τα πέντε ...και αυτό λέγεται "πρόοδος"...ρε δε γαμιομαστε λεω 'γω!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Θυμάμαι τον Άγγλο Ντέιβιντ Μπο'υ'Σμιθ και τους Μπουσγουοκερς και φυσικά τον Αντερτε'ι'κερ.
Λίγη δόση σκληρότητας κάνει τα αγοράκια άνδρες...τα σημερινά υβρίδια απλώς δεν νιώθουν...βάλε την ελλιπή διατροφή λόγω μνημονίων που τα χάλασε σωματικά ,βάλε την τηλε-εκπαιδευση λόγω κινεζικής πανούκλας που τα έκανε πλαδαρά και μαλθακά ζόμπι εξαρτώμενα από μια οθόνη,βάλε την υποκατάσταση των γονέων από οθόνες διότι πολλοί γονείς είναι ανίκανοι να ανταποκριθούν στον ρόλο τους και έχουμε τα σημερινά χάλια .
Ευτυχώς δεν ήμασταν έτσι κι εμείς .

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21
Είμαστε τυχεροί που προλάβαμε κατς το μεσημέρι και τούτι φρούτι μετά τα μεσάνυχτα...
Φυσικά αδιανόητο να βλέπουν τέτοια τα παιδιά από την τηλεθέαση ..ενώ βλέπουν διαρκώς μαλακίες πολύ χειρότερες από τα κινητά και τα τάμπλετ.
Τώρα τα πιτσιρίκια τα έχει φάει η μαλακια έχοντας αγκαλιά μια οθόνη από τα τέσσερα η τα πέντε ...και αυτό λέγεται "πρόοδος"...ρε δε γαμιομαστε λεω 'γω!
Πολύ σωστά τα είπες βέβαια εμείς δεν είχαμε τότε ίντερνετ και το ρίχναμε στην τηλεόραση και στα δορυφορικα που τοτε ηταν κατι πρωτόγνωρο να εκπεμπουν μεσω της ΕΡΤ των 2 δημόσιων καναλιών και δεν βλέπαμε μόνο τούτι φρούτι και κάποιες σοφτ ερωτικές ταινίες του RTL, αδιανόητο οπως ειπες αλλά βλέπαμε και ένα σωρό αξιόλογες αμερικανικές σειρές, εγώ τουλάχιστον. Σήμερα με την τεχνολογία το διαδίκτυο όλα τα παιδιά απο τεσσαρων και πέντε ετών όπως σωστα είπες και συ είναι με το κινητό και το ταμπλετ στο χέρι και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακό αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο ένα όριο και να μην ξεφεύγουν απ τις σχολικές εργασίες και τα μαθήματά τους και αποβλακώνονται. Έχουν αλλάξει οι εποχές, ο τρόπος ζωής. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μεγάλη συζήτηση.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21

Συνημμένα

• img_1_1753611463195.jpg
    img_1_1753611463195.jpg
    177 KB · Εμφανίσεις: 13

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.705
Πόντοι
3.446
Ακούγονται περισσότερο γιατί είναι πιο καινούριοι μέσα στο χώρο. Εγώ μίλησα αποκλειστικά και μόνο για την παλιά φουρνιά που βλέπαμε στο Eurosport τότε. Επίσης στη ζωή είναι και οι Marty Jannety και Shawn Michaels απο τους Rockers. Εντυπωσιακοί κατα τι γνώμη μου!
Μην ξεχνάς ότι έπαιξε για 1η φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ant1 σαν ''οι γίγαντες του κατς''...

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21
Μην ξεχνάς ότι έπαιξε για 1η φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ant1 σαν ''οι γίγαντες του κατς''...
Το θυμάμαι, το έβλεπα και γω στον αντ1 το 1992 αν και κράτησε μόλις 2 με 3 μήνες η μετάδοση του μετά το σταμάτησαν. Δεν ξερω σε ποια πόλη μένεις αλλά στη Θεσσαλονίκη το Eurosport είχε σταματήσει να εκπέμπει τον Οκτώβριο του 90 και τη θεση του πηρε το MTV στο κανάλι 21 οπότε χωρις Eurosport δεν έβλεπα και WWF.

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.705
Πόντοι
3.446
Το θυμάμαι, το έβλεπα και γω στον αντ1 το 1992 αν και κράτησε μόλις 2 με 3 μήνες η μετάδοση του μετά το σταμάτησαν. Δεν ξερω σε ποια πόλη μένεις αλλά στη Θεσσαλονίκη το Eurosport είχε σταματήσει να εκπέμπει τον Οκτώβριο του 90 και τη θεση του πηρε το MTV στο κανάλι 21 οπότε χωρις Eurosport δεν έβλεπα και WWF.
Αθήνα είμαι εγώ αλλά το πρόλαβα σ'αυτό το κανάλι και μετά στο eurosport. Για το MTV που λες δεν το θυμάμαι καθόλου. Απλά το πρόλαβα σαν μουσικό κανάλι...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Πολύ σωστά τα είπες βέβαια εμείς δεν είχαμε τότε ίντερνετ και το ρίχναμε στην τηλεόραση και στα δορυφορικα που τοτε ηταν κατι πρωτόγνωρο να εκπεμπουν μεσω της ΕΡΤ των 2 δημόσιων καναλιών και δεν βλέπαμε μόνο τούτι φρούτι και κάποιες σοφτ ερωτικές ταινίες του RTL, αδιανόητο οπως ειπες αλλά βλέπαμε και ένα σωρό αξιόλογες αμερικανικές σειρές, εγώ τουλάχιστον. Σήμερα με την τεχνολογία το διαδίκτυο όλα τα παιδιά απο τεσσαρων και πέντε ετών όπως σωστα είπες και συ είναι με το κινητό και το ταμπλετ στο χέρι και κατά τη γνώμη μου δεν είναι κακό αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο ένα όριο και να μην ξεφεύγουν απ τις σχολικές εργασίες και τα μαθήματά τους και αποβλακώνονται. Έχουν αλλάξει οι εποχές, ο τρόπος ζωής. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι μεγάλη συζήτηση.
Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι;
Ότι αυτή η γενιά που τα έχει όλα από την κούνια της δεν θα έχει κίνητρο και όρεξη να παλέψει για κάτι στα είκοσι και στα τριάντα...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Δεν έβλεπα κατς εβλεπα μόνο τούτιφρουτι
Toσο νωρίς κοιμόσουν;
Τα καλύτερα έχανες...μετά το τούτι φρούτι ειχε τσοντα στο RTL και μετά άλλη τσόντα στο SAT1.
Eμεις όλα αυτά τα πιάναμε ΧΩΡΙΣ δορυφορικό πιάτο ,δωρεάν ,απλώς έμπαιναν ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ,χωρίς να κόβονται κανάλια που ήδη βλέπαμε .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Αθήνα είμαι εγώ αλλά το πρόλαβα σ'αυτό το κανάλι και μετά στο eurosport. Για το MTV που λες δεν το θυμάμαι καθόλου. Απλά το πρόλαβα σαν μουσικό κανάλι...
Εμείς μεγαλώσαμε με ΜTV...όταν βλέπεις τέτοια πράγματα μικρός δεν επιτρέπεται να ξεπεσεις σε πράγματα χωρίς ποιότητα που τα βλέπουν όλοι,είχαμε αρχές εμείς.

Kleov

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
1
Πόντοι
0

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.705
Πόντοι
3.446
Εμείς μεγαλώσαμε με ΜTV...όταν βλέπεις τέτοια πράγματα μικρός δεν επιτρέπεται να ξεπεσεις σε πράγματα χωρίς ποιότητα που τα βλέπουν όλοι,είχαμε αρχές εμείς.
Αυτό λέω ότι κι εγώ το πρόλαβα το κανάλι αυτό αλλά μόνο σαν μουσικό. Ότι μεγαλώσαμε διαφορετικά εμείς σε σχέση με τα σημερινά παιδιά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τι να κάνεις; Η κάθε εποχή έχει και τα δικά της...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Αυτό λέω ότι κι εγώ το πρόλαβα το κανάλι αυτό αλλά μόνο σαν μουσικό. Ότι μεγαλώσαμε διαφορετικά εμείς σε σχέση με τα σημερινά παιδιά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τι να κάνεις; Η κάθε εποχή έχει και τα δικά της...
Tυχεροι είμαστε...δεν το προλαβαμε οταν ξεπεσε και γέμισε με άθλια ρηαλιτυ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
πέθανε ο γίγαντας του κατς
Μάλλον θα έτρωγε μισό κιλό μπέικον και μια δωδεκάδα αυγά την μέρα...μόνο για πρωινό αυτά.
Κάπως έτσι τρώνε πολλά μέλη μας και ούτε να τα χέσουν κάτι λαδερα και κάτι όσπρια...πλην γεμιστων βέβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom