Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το μονο που εχω να πω ειναι πως γι αυτο το λογο το πρωταθλημα ηταν ειναι και θα ειναι για το πουτσο..ενας παικτης κοσμημα ηρθε κι αυτον τον διωξανε κακην κακως..και θελουνε λεει και ρομπερτο καρλος..ουτε ο
γιεκινι δεν προκειται ν αερθει σε αυτη τν γιαφκα
Πραγματικά ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το πώς πάνε να πλασάρουν το θέμα οι ΓΑΒΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ..
Το τι λένε απο το μεσημέρι δεν περιγράφετε..Πες ρε φίλε ψαχνωτρανς αν ακούς ΕΡΑ,πες τι λένε οι κουφάλες..
Απο το μεσημέρι ερα,αντ1,σκαι και σπορ φμ και ΚΥΡΙΩΣ οι γαβροδημοσιογράφοι λένε απιτευτα πράγματα πχ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ κλπ
ΔΥΣΩΔΙΑ,ΛΕΡΕΣ,ΣΙΧΑΜΑΤΑ...
Συμφωνώ 1000% φίλε....όταν ήρθε ο Ρίμπο ακούστηκαν πολλά για ένσημα κ.α...τώρα που φεύγει κλαίνε όλοι.....τώρα που ήρθε ο Αουρεμπαρένα(αν το γράφω και σωστά καθώς μου ήταν παντελώς άγνωστος) κει είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος από την ηλικία που είχε έρθει ο Ρίμπο όλοι έγραψαν...παιχταράς κ.α....απλώς είναι ευκαιρία να χτυπήσουν αυτόν που τους πονάει....η γνωμη μου ειναι πως καλως φευγει ο ριμπο αλλα ο τροπος με τον οποιο γινεται αυτο ειναι πολυ κακος. για να εξηγησω αυτο που λεω, αν φετος μεινουν ριμπο και τζολε η ομαδα αναγκαστικα θα χτιστει πανω τους και του χρονου, ετσι κι αλλιως, θα φυγουν και οι δυο (λογω ηλικιας). και οι δυο στιλοβατες την ιδια χρονια ειναι σοβαρο πραγμα και η ομαδα ισως να μη μπορεσει να ορθοποδησει. ο τροπος ειναι ασχημος και κανει κακο στην ομαδα επικοινωνιακα.
δεν ειμαι με αυτους που βριζουν τον κοκκαλη γιατι απλα ειναι απο τους πιο εξυπνους επιχειρηματιες και καπου ειναι φυσικο να κανει και αυτος λαθη (ή οι συνεργατες του). επισης δε θελω να φυγει ο κοκκαλης γιατι πολυ απλα δε βλεπω κανεναν αλλο να μπορει να παρει την ομαδα και να κανει αντιστοιχα πραγματα. δε βλεπετε τι τραβανε οι αλλες ομαδες?? (βλεπε παο,αεκ και φυσικα παοκ)
μη διαβαζετε αθλητικες εφημεριδες (ειδικα αυτο το καιρο). γραφουν συνεχως ψεματα για να πουλησουν. εσυ φιλαρακο που ειπες οτι ο κοκκαλης μας κοροιδεψε με τον ντουντου πως το καταλαβες?? επειδη το εγραψαν οι εφημεριδες?? κοιτα καλυτερα την ομαδα σου και οπου να ναι θα παρετε τον...χάτζι. (ποσο ευκολα ξεχναει ο ανθρωπος ε !!)
τελειωνοντας θελω να πω οτι, οταν ηρθε ο ριμπο, λεγατε εσεις των αλλων ομαδων οτι ηταν γέρος, τελειωμενος, συνταξιουχος και μισός έκι τωρα (3 χρονια μετά)ξαφνικα εγινε νεανιας, παιχταρας κοσμημα για την ομαδα σας και πολλοι εκι μαζι δε φτανουν την αξια του. ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ετσω και αργα το καταλαβατε.
Φίλε,εμείς οι Ολυμπιακοί αυτό πιστεύουμε...τώρα εσείς αν νιώθετε ''πελάτες'' είναι δικό σας θέμα...εμείς όταν λέμε ότι είστε πελάτες το λέμε ότι είστε απέναντι σε εμάς....και φυσικά,αν και δεν ξέρω τί ομάδα είσαι,οι τελευταίοι που πρέπει να μιλάνε είναι οι βάζελοι....εδώ διώξατε 25 παίχτες οι οποίοι δεν θέλουν να ακούσουν για βάζελο...στον 1 δικό μας κολλήσατε?Αυτό φίλε,πρέπει και είναι θέμα Ολυμπιακού.....ο Ολυμπιακός έχασε σε επικοινωνιακό επίπεδο...ούτε ο ΠΑΟ,ούτε η ΑΕΚ ούτε κανένας άλλος...και ας υποκρίνονται κάποιοι,μη Ολυμπιακοί,πως ξεφτιλίστηκε η Ελλάδα....όταν ο Ολυμπιακός χάνει από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα όλοι χαίροντε....οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν το δικαίωμα να καταλογίζουν ευθύνες όπου αυτοί θέλουν...οι άλλοι καταλογίζουν απλά για να το παίξουν θιγμένοι και να κερδίσουν εντυπώσεις....και ξέρω πως πολλοί θα γράψουν τα δικά τους χωρίς να είναι γαύροι,υποκρινόμενοι όμως τους γαύρους....Εμείς φωνάζουμε:Αυτο το παραμυθι με τον κοσμο.......ο καθε ολυμπιακος ανηκει σε αυτον που τα χωνει.....ολοι εμεις οποια ομαδα και αν υποστηριζουμε....ειμαστε απλα πελατες!!!!