Νέα

Red Bull και στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φετος το καλοκαιρι επινα αρκετο red bull ειτε σκετο ειτε με καποιο ποτο πχ ursus ή βοτκα.Μεχρι που ακουσα απο δυο διαφορετικους οτι το red bull προκαλει προβληματα στη στυτικη λειτουργια.Εχετε ακουσει εσεις κατι τετοιο;Γραφτηκε πουθενα κατι παρομοιο;Μεχρι τωρα δοξα το θεο δεν εχω καποιο προβλημα στυτικης δυσλειτουργιας αλλα φοβαμαι γιατι ηπια αρκετο φετος το καλοκαιρι και ως γνωστον με τη στυση καλο ειναι να μην υπαρχουν προβληματα!  :helpplea:

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Βρε μην τρελαίνεσαι.Παν μέτρον άριστον λέγαν οι αρχαίοι.Προφανώς και επηρεάζει την στυτική λειτουργία αλλά το ίδιο κάνει και ο καφές,το ποτό και το τσιγάρο.Ακόμα και το τσάι την επηρρεάζει .Το θέμα είναι οτι απο αυτά την μεγαλύτερη ζημιά την κάνει το αλκοόλ και το τσιγάρο και τα ναρκωτικά καθώς επιπλέον από την ορμόνικη εππηρεία καταστρέφουν μεγάλο αριθμό αιμοφόρων αγγείων.

Μην πανικοβάλεσαι πάντως γιατί τίποτα δεν συμβαίνει απο την μία μέρα στην άλλη....

Επισκέπτης
  Βρε μην τρελαίνεσαι.Παν μέτρον άριστον λέγαν οι αρχαίοι.Προφανώς και επηρεάζει την στυτική λειτουργία αλλά το ίδιο κάνει και ο καφές,το ποτό και το τσιγάρο.Ακόμα και το τσάι την επηρρεάζει .Το θέμα είναι οτι απο αυτά την μεγαλύτερη ζημιά την κάνει το αλκοόλ και το τσιγάρο και τα ναρκωτικά καθώς επιπλέον από την ορμόνικη εππηρεία καταστρέφουν μεγάλο αριθμό αιμοφόρων αγγείων.

Μην πανικοβάλεσαι πάντως γιατί τίποτα δεν συμβαίνει απο την μία μέρα στην άλλη....

τι είναι η ορμονικη εππηρεια?

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Οτιδήποτε εξιαρτησογόνα ουσία βάλεις στον οργανισμό σου να ξέρεις ότι θα πειράξει τις ορμόνες σου.

Αν η λέξη σου είναι αγνωστη οτιδήποτε λειτουργία να κάνει ο οργανισμός την κάνει με το απλό μοντέλο.Ερέθισμα->Εγκεφαλος->Επεξεργασία-Εντολή->εκκριση ορμόνης->αποτέλεσμα.Κάτι σαν ρυθμιστές φαντάσου

Οι ουσίες αυτες επηρεάζουν το στάδιο αυτό και γιαυτο τον λόγο δεν μπορείς να τις κόψεις.

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Για τη στύση δε ξέρω αλλα το redbull δεν είναι και ότι καλύτερο, ειδικά άμα το αναμίξεις με αλκόολ ειναι και dangerous .
Το redbull εχει καφείνη μια ουσία που ανταγωνίζεται το αλκοόλ (για αυτό μετα απο μεθύσι σου δίνουν καφέ για να ξενερώσεις).
Πίνοντας redbull με αλκοόλ αυτό που κάνεις είναι να <<μπερδεύεις>> τον οργανισμό σου με 2 διαφορετικά και αντίθετα πράγματα μεταξύ τους, και δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία σου.
Αυτά τα ποτά τύπου ρεντμπούλ ειναι μόνο για αθλητισμό.
Ασε που έχει και απαίσια γεύση.
XAXAXAXAXAXAXA που να σε ποτισουν και τιποτα πιο σοβαρό
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ποποποποποοοοοοοο
Πόσοι ξενέρωτοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας .
Τσάι του βουνού, χόρτα ,βάλε λάδι και έλα βραδυ και θα ζήσετε μέχρι τα εκατό. ουστττττττττ γίδια η πιο σιχαμένη φάρα.
Κατέβαζε ότι σου αρέσει αγόρι μου και θα έχεις κάτι να θυμάσαι και μεθαύριο.
Αλλιώς από τώρα στον κλίβανο.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Μόνο που όποιος δεν προσέχει την υγεία του έχει για αύριο να θυμάται αρρώστιες...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
226
Πόντοι
36
  Το θέμα είναι οτι απο αυτά την μεγαλύτερη ζημιά την κάνει το αλκοόλ και το τσιγάρο και τα ναρκωτικά

Σωστος  :thumbsup:
Ενας παραγοντας  για μια καλη στυση ειναι η καλη κυκλοφορια του αιματος. Αρα αποφευγουμε στοιχεια που επιρεαζουν αρνητικα το κυκλοφοριακο για να εχουμε μακροχρονιες επιδοσεις  :knockinb:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ααααα όλα και όλα ότι μπορεί να κάνει τον Tsolia (πάνω κεφάλι) να μην λειτουργεί καλά δεν τα αγγίζω. Ειδικότερα αν επιρρεάζουν και τον Psolia (κάτω κεφάλι) τότε να δεις που ούτε τα κοιτάζω... θα μου χαλάσουν εμένα το εργαλείο αυτές οι μλκίες. δεν είμαστε πλέον για τέτοια πειράματα, έχουμε και κάποιο κοινό να εξυπηρετήσουμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: δείτε το σαν στόχο της ζωής σας ή σαν ιποχρέωση Looo000OOOL

+100000 για τις μακροχρόνιες επιδόσεις

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
To Red Bull δεν ήταν και τόοοσο επικίνδυνο από μόνό του.

Απλά επειδή αναμείχθηκε με την κατάσταση του κουμπώματος και εν γένει, προκάλεσε αντιδράσεις. Τι να έλεγαν δηλαδή, κούμπωσε 15 μιτσουμπίσι και ψόφησε ή ήπιε red bull με ξύδια και ψόφησε?

Από την άλλη, προκαλεί καούρες, παχαίνει, κολλάει στο στόμα και δεν ξέρω αν βλάπτει το συκώτι. Λίγη προσοχή, αν και για να κοπανάς red bull, τι προσοχή να μου πεις, εκεί που φτάσαμε με τα αίσχη...

Επισκέπτης
Γενικά δεν πίνω Red Bull, Lucozade και όοοοοολες αυτές τις παπαριές που σου δίνουν (και καλά) ενέργεια και δύναμη! Κι η κόκα σου τα δίνει αυτά, θα πάρω?

Το μόνο που παίρνω είναι απλά βιταμίνες C γιατί είμαι καπνιστής (κι ως γνωστόν το κάπνισμα μειώνει την βιταμίνη C στον οργανισμού).

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Μην πανικοβάλεσαι πάντως γιατί [size=12pt]τίποτα δεν συμβαίνει απο την μία μέρα στην άλλη....[/size]

Από το Σεπτέμβρη, που έγραψε ο τύπος μέχρι φέτος, όμως... :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Το ρεντ μπουλ εχει απαγορευτει στη Γαλλια γιατι καμποσοι ειχαν πεθανει οταν το ηπιαν σε συνδυασμο με αλκοολ....οποτε υποθετω οτι καποιες παρενεργειες θα τις εχει....
αλλα τι του βρισκετε ρε παιδια? σαν αντιβιωση ειναι :P

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
E, μόνό του δεν πίνεται. Αποτελεί συνοδεία.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Το ρεντ μπουλ εχει απαγορευτει στη Γαλλια γιατι καμποσοι ειχαν πεθανει οταν το ηπιαν σε συνδυασμο με αλκοολ....οποτε υποθετω οτι καποιες παρενεργειες θα τις εχει....
αλλα τι του βρισκετε ρε παιδια? σαν αντιβιωση ειναι :P

σιγουρα μιλαμε για το ιδιο ποτο? με αλκοολ ειναι πολυ συνηθες. ισως μαζι με αλλα φαρμακα να εχει παρενεργειες.

πισω στο θεμα, για στυση δε ξερω, αλλα μετα απο 48 ωρες ξυπνιος ειχα βαλει μια κουταλια καφε στο στομα και το κατεβασα με redbull και αυτο απο μονο του με ειχε κρατισει ξυπνιο για αλλες 4.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
14
Πόντοι
366
Σιγουρα....στη Γαλλια εχει απαγορευτει σιγουρα απο το 2003 που ημουν εκει

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
το ρεντ μπουλ δινει φτερααααααααααααααα..............

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
940
Πόντοι
96
Φετος το καλοκαιρι επινα αρκετο red bull .......με τη στυση καλο ειναι να μην υπαρχουν προβληματα!  :helpplea:

Φανταζομαι μετα απο 60 χρονια να ξανα θυμαται ο kouradas το ποστ του και να γραφει τελικα το red bull τωρα επηρεαζει τη στυση μου!!!!!!!!!!!!!

(κλεμμενο απο το γνωστο ανεκδοτο που συναντιουνται 2 90χρονοι

Τακη θυμασαι το αντικουκου το τσαι που πιναμε φανταροι
Αμεεεε.
ΕΕΕ τωρα αρχιζει και με πιανει)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε παιδιά έχω μια απορία. από ότι έχω ακούσει το redbul έχει μια ουσία την ταυρίνη???
αυτή μήπως έχει καμία σχέση με το σπέρμα του ταύρου????
sorry αλλά δεν ξέρω. όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
20
Εγω ειχα δωσει σε καποιον αρκετη ποσοτητα ρεντ μπουλ…
ετσι  από περιεργεια ,για να δω τις επιδοσεις του στο κρεβάτι,
επειδη ελεγαν ότι με το ρεντ μπουλ βγαζεις φτερα…
και στο 5λεπτο ..αυτος αρχιζε να φτυνει πουπουλα….
Απαπαπαπαπα…..μακριααααα…..!!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom