Το άλλο που έμαθα σήμερα, είναι ότι ο Παντελής Καφές, μετά τις 2 πρώτες μέρες των προπονήσεων του με την νέα του Ομάδα, έμεινε άναυδος από την ποιότητα, την ένταση και την σκληρότητα των προπόνησεων του Φερέρ, εξομολογώντας κάπου ότι δεν υπάρχει πάιχτης του Ολυμπιακού που να «μπορεί να βγάλει» την αντίστοιχη προπόνηση της ΑΕΚ, μέχρι τέλους...
Είπατε τίποτα ; Τουλάχιστον για το μόνο που δεν έχει αμφισβητείται η ΑΕΚ φέτος, είναι για την φυσική της κατάσταση (ελπίζω να συμφωνούμε ΟΛΟΙ σε αυτό).
Επίσης πρόσφατή μου πληροφόρηση, αναφέρει ότι ο λογική των Φερέρ-Ντέμη, σχετικά με το Όραμά τους για την ΑΕΚ κ τους παίχτες που θα πλαισιώσουν την Ομάδα στο άμεσο μέλλον αλλά και αυτούς που ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ, έχει να κάνει και με τα αθλητικά ή σωματικά τους κριτήρια (σωματώτυπους, αντοχές, δυνατότητα μυικής ή αθλητικής τους βελτίωσης και εξέλιξης). Αποτέλεσμα είναι ο Σέρα να ανεβάζει τους ρυθμούς , για να διαπιστώσει τα όρια και τις αντοχές του καθενός ... κάπως έτσι την πάτησε και ο Διονυσάκης (Χίωτης).
Αυτά φίλοι μου προς το παρών, be sure όταν θα έχω πάλι κάτι να πω κ να μοιραστώ μαζί σας, να είστε σίγουροι ότι θα είμαι πάλι εδώ !!